Ne mozes bolan nekome reci "idi skoluj se" a ne znas ko je sa druge strane tastature.STARx wrote: ↑12/12/2020 15:58 I ragibe, auta se ne popravljaju na internetu. A korisnik foruma je toga svjestan, isti mu sluzi da pokupi koju informaciju za licne potrebe. Da ustedi sebi pare, da za iste dobije najbolje. Da ne placa raznoraznim serviserima opravke, a isti ne znaju osnovne stvari. Ja ne upravljam nicijim finansijama, samo smatram da u danasnje vrijeme je red kad se nesto plati da to bude to, bez supljiranja. Raznoraznih prevaranata ima, a koliko upratih ti si u usa. Pa valjda znas i sam da i tu kad odvuces auto baci ti suplju sta treba, a ne treba, te ti zamijeni, a ne zamijeni i naplati. Jel uredu pravit nekoga ovcom radi brze zarade? Forum je za razmjenu informacija, ne seljackih doskocica i podjebavanja.
Ja nisam automehanicar, ali volim automobile.
Dijelove koji su defektni mjenjam sam sebi kada mi je cejf. Kada nije, odvucem nekome pa taj neko jel uradi dobro ili me zajebe-njemu na dušu.
Na kraju krajeva, ti kao mehanicar ako mene zayebes i uvalis mi lafetu koja ce da vrisne nakon 6 mjeseci, pa dobro, nije posteno ali eto nadoknadit cemo tih 500 maraka i idemo dalje.
Ja ako u svome poslu, ne daj Boze napravim gresku, necija ce majka zakukati, ili ce neko da izgubi clana porodice, a to se ne moze namiriti kao lafeta ili kvacilo. Ne daj Boze da do toga dodje.
I zato mi ne mozes reci, da idem da se skolujem, jer imam ja skole i previse.
A moja zavrsena naobrazba meni uopste ne brani da ja sa tobom ili bilo kim drugim, diskutujem o sarafanju vozila, preprodaji istih ili jel bolji Makitin ili Milwaukee alat...