Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ako koga zanima imam novi CoD BO Cold War Cross-Gen bundle, znaci dobije se i PS4 i PS5 verzija igre. Sekundarni account je u pitanju, znaci dobijete account i sa njega direktno igrate. Account je 100% uredan te nije ukraden nego je namjenski pravljen za preprodaju. Za forumase moze za 50KM.
arnes_king wrote: ↑07/12/2020 12:27
Ako koga zanima imam novi CoD BO Cold War Cross-Gen bundle, znaci dobije se i PS4 i PS5 verzija igre. Sekundarni account je u pitanju, znaci dobijete account i sa njega direktno igrate. Account je 100% uredan te nije ukraden nego je namjenski pravljen za preprodaju. Za forumase moze za 50KM.
Cyberpunk 2077 1.02 update za PS4 je 28 GB. Treba ručno aktivirati download jer ga sistem neće automatski detektovati niti poslati notifikaciju da je na raspolaganju za skidanje. Kakva je situacija s ostalim platformama ne znam. Sreća pa mi je naumpalo da provjerim da slučajno nisu omogućili da se updateuje prije 10.12.
Za sve sto igraju Cyberpunk 2077 na PS4/PS5 odmah u opcijama ugasite motion blur, lens flare i chromatic aberration jer igra izgleda bolje kad se ugasi a dok je upaljeno mutno je i kvari dobro prikaz slike.
ifus wrote: ↑09/12/2020 17:52
Cyberpunk 2077 1.02 update za PS4 je 28 GB. Treba ručno aktivirati download jer ga sistem neće automatski detektovati niti poslati notifikaciju da je na raspolaganju za skidanje. Kakva je situacija s ostalim platformama ne znam. Sreća pa mi je naumpalo da provjerim da slučajno nisu omogućili da se updateuje prije 10.12.
Meni je na 1.02 verziji a nisam ništa pokrećao ručno, radio sam preload i skinulo je sve odjednom.
Jel igrao ko već duže na PS4? Kakav je FPS? Bugovi su bili očekivani i oni su mi manji problem.
Gdje da uzmem usb kabal za joystick? Koristim ga na pcu i neke obične što sam uzimao znala se gubit konekcija počesto. Pa mi treba neki malo kvalitetniji, ili da je fakat namijenjen za ovaj joystick.
Hvala
Plavo-bijeli wrote: ↑10/12/2020 12:59
Gdje da uzmem usb kabal za joystick? Koristim ga na pcu i neke obične što sam uzimao znala se gubit konekcija počesto. Pa mi treba neki malo kvalitetniji, ili da je fakat namijenjen za ovaj joystick.
Hvala
Hvala
Hvala
Kabal ko kabal. Jedino duzina bitna
Debljina je bitnija
ma vidio sam neki su tako pravljeni da malo teze ispadaju.. il mi se cini?
animus wrote: ↑12/12/2020 00:27
Kakva je ovo David Beckham vezija Fife? Nesto mi veliko sniženje za punu verziju igre.
Dodas 80 centi i kupis championship edition ps4 ps5, dobijes sve kao u beckham izdanju i plus pakete i to. Beckham edition je zamjenila standard edition kako sam upratio, jer je nema na trgovini za uzeti.
animus wrote: ↑12/12/2020 10:27
Nema te Champion verzije u ponudi. Samo ova i to na americkom storu 28.79 dolara. Nesto mi to prejeftino pa kontam da nije neka osakacena verzija.
animus wrote: ↑12/12/2020 10:27
Nema te Champion verzije u ponudi. Samo ova i to na americkom storu 28.79 dolara. Nesto mi to prejeftino pa kontam da nije neka osakacena verzija.