Dao je misljenje nakon to je gumu skinuo..podigao na dizalicu auto, pregledao...
Moderators: _BataZiv_0809, anex
ja nisam majstor al mislim da su bila slaba vrata,jer da su bila jaka ne bi ih mogao probiti.da ti je vario neki majstor sa atestom zavrsenim u skoli u banja luci i korakom zavara od 20mm ne bi ti se to desilo poyyysenturk wrote: ↑11/12/2020 21:20 Mogu li mi majstori nesto pojasniti,,danas sam cuo da je u mom selu nekad popodne,,traktor se sam upalio i posto je bio u brzini , logično,,probio vrata od garaze i nastavio da ide dok nije udario u zid i valjda se ugasio. Jos sam bio pod dojmom tako da sve detalje ne znam al eto suštinu sam napisao,,da li je nešto tako moguce i do zbog čega dolazi do toga ako jest,, ne trolam vec ozbiljno pitam,.
Sad je jos brzi 10 minuta, profunkcionis'o tuNjel na Karauli.

U koliko sati tacno popodne?senturk wrote: ↑11/12/2020 21:20 Mogu li mi majstori nesto pojasniti,,danas sam cuo da je u mom selu nekad popodne,,traktor se sam upalio i posto je bio u brzini , logično,,probio vrata od garaze i nastavio da ide dok nije udario u zid i valjda se ugasio. Jos sam bio pod dojmom tako da sve detalje ne znam al eto suštinu sam napisao,,da li je nešto tako moguce i do zbog čega dolazi do toga ako jest,, ne trolam vec ozbiljno pitam,.
Imamo mi i drugu konstantu, nemoj na najvisu granu pa istovarati se po ostalima. Kad god neko uzme gard i kofrci se kroz pisanje, ide kontra napad.Snake Eyes wrote: ↑11/12/2020 22:50 Ako kakva ozbiljna priča počne, odmah se pokrvimo, neko baci zajebanciju, složni svi kao jedan.
Šta reći, Mujo i Suljo![]()