Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
fusion_ba wrote: ↑11/12/2020 19:23
Pa nije Dodik prodao njemackom telekomu nego Telekomu Srbija koji ni u Srbiji nema neku posebnu ponudu.
S druge strane Telekom Srbija kupuje sve redom i u Srbiji i u BiH i siri se, a BH Telecom stoji u mjestu, vjerovatno nisu ni pomislili da prosire ponudu ili kupe nekog manjeg operatera (sad je vec i kasno, sve je pokupovano)
Ljudi se zaduzili 1 250 000 000 € i odlucili investirati. Imaju drzavu kao ledja. Mozda im uspije to sto zele ?
drug_profi wrote: ↑11/12/2020 19:18
Nije to "naše" već od mafijaške klike. Mi smo to već izgubili za nula maraka.
Kad i ako se proda, makar ce drzava dobiti keš koji može proćerdati ili pametno iskoristiti, ali je opet bolje nego sada.
Ovo može reći samo neko ko je zlonamjeran. A ti u pravilu jesi. Pogledaj u sta Telecom ulaze pa onda pričaj. Tunel koji će spojiti Sarajevo i Goražde pravi se iz dobiti BHT. Ulazu u bezbroj humanitarnih akcija. I ti onda nesto ovakvo napišeš...
sencobih wrote: ↑11/12/2020 19:04
ne vidim da su im jeftinije telekomunikacijske usluge
Ne vidis, jer neces da vidis. Mtel drzi cijene taman onoliko koliko im je potrebno da budu konkurentni telekomu. Kada se pojavi novi operater, kada to ova rupa od drzave dozvoli i spusti kao cijene i ponudi vise, nesto kao sto je telem.... uradio u Sarajevu, onda necemo imati 1GB, 3GB, 5GB limita
Cossack wrote: ↑11/12/2020 18:41
Upravo tako. Fina je ušteda u svakom slučaju. Bonus plus i Moj izbor su super dodaci. Samo se treba malo potruditi i sve aktivirati
Nisam detaljno pratio, a zanima me, da li se bodovi dobijaju samo ako je račun plaćen na vrijeme?
Ne vidis, jer neces da vidis. Mtel drzi cijene taman onoliko koliko im je potrebno da budu konkurentni telekomu. Kada se pojavi novi operater, kada to ova rupa od drzave dozvoli i spusti kao cijene i ponudi vise, nesto kao sto je telem.... uradio u Sarajevu, onda necemo imati 1GB, 3GB, 5GB limita
Pe eto nek ti vidiš. Sad ti kažem logosoft, m-tel, t-mah su privatni pa zašto se mora čekati kao da se Telekom proda pa da nam svima budu bolje i jeftinije usluge? I kod privatnika i državnog operatera usluge i cijene bara bara. Sto nam ti bajni privatnici ne ponude osjetno jeftinije i bolje usluge, već su u mnogo čemu i gori i skuplji. Jedno od rješenja bi bilo da Telekom smanji plate radnicima na 6-7 stoja kao konkurencijia, a da razliku para uloži u nove usluge, svi sretni mi kao korisnici imamo bolje usluge, Telekomu veća dobit, a manji troškovi.
Upravo tako. Fina je ušteda u svakom slučaju. Bonus plus i Moj izbor su super dodaci. Samo se treba malo potruditi i sve aktivirati
Nisam detaljno pratio, a zanima me, da li se bodovi dobijaju samo ako je račun plaćen na vrijeme?
Kaze
(6) Dodjela mjesečnih bodova za postpaid korisnike ovisi o danu plaćanja računa za prethodni mjesec.
Provjera za prethodni mjesec će se vršiti počevši od 10. dana u tekućem mjesecu pa do 10. dana
sljedećeg mjeseca . Onog dana kade se proknjiži uplata računa, istom će biti dodijeljeni bodovi za
fakturu. Ukoliko postpaid korisnik ne plati račun u periodu od 50 dana od početka perioda provjere,
isti će trajno izgubiti pravo na dodjelu bodova za predmetni mjesec.
Pe eto nek ti vidiš. Sad ti kažem logosoft, m-tel, t-mah su privatni pa zašto se mora čekati kao da se Telekom proda pa da nam svima budu bolje i jeftinije usluge? I kod privatnika i državnog operatera usluge i cijene bara bara. Sto nam ti bajni privatnici ne ponude osjetno jeftinije i bolje usluge, već su u mnogo čemu i gori i skuplji. Jedno od rješenja bi bilo da Telekom smanji plate radnicima na 6-7 stoja kao konkurencijia, a da razliku para uloži u nove usluge, svi sretni mi kao korisnici imamo bolje usluge, Telekomu veća dobit, a manji troškovi.
Mirzareli wrote: ↑11/12/2020 18:07
Od 2021 jedini u BiH gdje ce sve biti obuhvaćeno.Sve na jednom mjestu SK,Arena , Eurosport ,premijer liga..MOJA TV zakon !
Eh Mirzarelli, dzaba sve, nema Viasat History... BHT nas opasno ignorise
Haha... Dobro si,cudo nije spomeno jos da ubace Viasat i Cinestar.
drug_profi wrote: ↑11/12/2020 19:18
Nije to "naše" već od mafijaške klike. Mi smo to već izgubili za nula maraka.
Kad i ako se proda, makar ce drzava dobiti keš koji može proćerdati ili pametno iskoristiti, ali je opet bolje nego sada.
Ovo može reći samo neko ko je zlonamjeran. A ti u pravilu jesi. Pogledaj u sta Telecom ulaze pa onda pričaj. Tunel koji će spojiti Sarajevo i Goražde pravi se iz dobiti BHT. Ulazu u bezbroj humanitarnih akcija. I ti onda nesto ovakvo napišeš...
Bolje da ulaze u usluge, u svoj core biznis, nego u rupe u planini koje sluze da bi neko mlatno lovu na privatni racun, a kroz koju auto nece za mog zivota proci. Za to sluze akcize koje su nam uvalili, i od kojih ne prave nista vec guraju u budzet.
Ali sto ja to tebi pricam? Ti svakako nista ne razumijes.
Od 4.1 će kao što je najavljeno Extra paketi imati manje popuste na 12 ili 24 mjeseca nego do sada pa iskoristite priliku dok možete.
Nedavno sam potpisao ugovor za Extra S paket na 24 mjeseca tako da me ovo "poskupljenje" neće kačiti do kraja ugovora, za 17,60 imam 3GB interneta, 500 min i 500 sms.
Internet mi je taman,a i kad prekoračim, dokupi nisu skupi.
Sms slabo šaljem,a potrošim oko 200-250 minuta.
Vjerovatno ovo smanjenje popusta ima veze sa nadolazećim promocijama i saradnjom sa Dinom Merlinom. Baš me zanima kakve pogodnosti spremaju.
U septembru je Kahriman najavio neke pogodnosti za korisnike..pa nista..sad evo opet najavljuje a iskreno ne ocekujmo nista dobro za korisnike..ne bi me cudilo da je Dino napravio neki svoj muzicki kanal..iskreno ja sam zadovoljan sa bh telecomom..jedino sto mi smeta kod njih je to sto sve naplacuju..recimo onaj multiscreen bi trebao da bude besplatan kao i moja web tv..pa recimo treci stb da bude gratis..