To kao ono kad nekoga vodaju po Sarajevu, pa mu pored BBI i SCC-a kazu - ovo je Bakirovo...llull wrote: ↑11/12/2020 09:39spreca wrote: ↑11/12/2020 07:36Osim da to ti znas , ko jos zna za ovo,vidio sam na srpskim portalima svakakvih komentara u vezi Canka ali ovo nikad do sada...isto vazi i za tvrdnje da su Vuvic i Milo dobri drugari,to samo se moze procitati ovdje na forumu.llull wrote: ↑11/12/2020 00:00
Canak ti je najbolji drugar Andreja Vucica, zajedno njih dvojica drze kompletnu Vojvodinu. Price o Canku pravednom i normalnom su apsurdne, lik samo odradjuje stvari za Vucica bas kao sto radi i Cedomir Jovanovic.
U Srbiji su se i cetnici i stari ljevicari udruzili u mafijasku organizaciju, svi ti spinovi su samo za paljevine po Srbiji i po Regionu.
Jaro moj, ja kazem ono sto sam cuo u Novom Sadu prije 3 godine, doslovno mi suradnici iz NS pokazivali sta koji ima po gradu. Doslovno imaju sve...
Sve se gleda kroz novac, ta srpska prica i ostalo je sve predstava za siroke narodne mase.... Samo monete su bitne.
Ili, Titina vila ovo, Titina vila ono, Tito nakro milijarde, a Titini unuci danas zive kao obicni ljudi...
Vjerovatno tako i po Podgorici...