Jok, sve sam.skontao....na volju vam ime..samo kakvo god ime.bilo, opet sadrzaj definira....knjigu, post, covjeka...
eleneis, da ja ne trunim dalje...rekao sam sto sam.mislio reci i pitao sto sam mislio...
Jok, sve sam.skontao....na volju vam ime..samo kakvo god ime.bilo, opet sadrzaj definira....knjigu, post, covjeka...
. Nimalo... ali zbilja, necu napisati da navedeno naginje - izljevu ljubomore... ali, i ako imaju to sto si naveo--- zar mi tome, trebamo pridavati vaznosti.
Kako biti ljubomoran na gladne i žedne?moonca wrote: ↑11/12/2020 00:49. Nimalo... ali zbilja, necu napisati da navedeno naginje - izljevu ljubomore... ali, i ako imaju to sto si naveo--- zar mi tome, trebamo pridavati vaznosti.
..Da, zbog toga mi je i bilo, iznenadjenje.bingov buraz wrote: ↑11/12/2020 08:04 Kako biti ljubomoran na gladne i žedne?
De se vi podržavači ilegalnih migranata dogovorite jesu li u stanju potrebe ili nisu!
Možda da ti ipak ne bude iznenađenje. Znamo cijene Air Max tenisica i novih iPhonea. Znamo i prosječnu plaću u FBiH. Dakle, da li onda prosječan stanovnik FBiH to može kupit?? U odnosu na gladne, jadne, napaćene kriminalce..moonca wrote: ↑11/12/2020 13:10..Da, zbog toga mi je i bilo, iznenadjenje.bingov buraz wrote: ↑11/12/2020 08:04 Kako biti ljubomoran na gladne i žedne?
De se vi podržavači ilegalnih migranata dogovorite jesu li u stanju potrebe ili nisu!![]()
Kao da nismo dovoljno u Europi vidjeli šta rade već godinama..student90 wrote: ↑11/12/2020 13:14moze na rate![]()
salim se takve ko on samo na foe i ne vidis mu vise komentare
As I said
meridiyan wrote: ↑11/12/2020 00:25 Izgleda bice vruca zima u Bihacu. Danas na putu za Bihac, snimljeni u blizini Ripca.
Novalic je jucer u Bihacu zasigurno trazio da se ponovo otvori BIRA (iako je za medije izjavio da se radi sa dislociranjem migranata izvan gradskih centara ) na sto se gradjani Bihaca kategoricki protive i svakodnevno se okupljaju oko kampa.
Do sada su imali i podrsku gradonacelnika Bihaca Suhreta Fazlica koji je prilikom posjete sexy ministra Cikotica rekao: ""Sa 'Birom' je završeno, ne može se nijedan migrant vratiti u 'Biru' i mi ćemo taj svoj stav braniti svim sredstvima." Slican stav je imao i premijer Unsko-sanskog kantona Mustafa Ružnić. Gdje ce zavrsiti ovi i jos oko 1.500 migranata iz kampa Lipa je za sada nepoznato.

Pobogu, pa znam da nije bitno. Pa.ja ovdje pisem kao forumas, a ne.kao neki mesija. I samo svoje misljenje iznosim.
Interesantno je kako se dokumenti odjednom pojave kada migosi izraze želju za dobrovoljni povratak u svoju zemlju.IOM je zlo...vjeshalica wrote: ↑12/12/2020 11:50 Normalno da podrzavas bezakonje, jer pokusavas opravdati ljude koji su samo pp sebi ovdje nezakoniti. Mogu oni biti migranti ali nema potrebe da bace pasos u okean da bi bilo gdje trazili spas. Cemu to laganje identiteta?
ne moze bit tacnije nazalost. procitaj zakone drzave u kojoj zivis i bori se da se taj rasisticki zakon koji mi rasisti trazimo da se postuje promijeni.