Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
L u c i f e r wrote: ↑10/12/2020 17:13
Ode potkovani
Ode ploca
Sljedeci
Bik iz Laktasha je prvi put u ozbiljnoj politickoj defanzivi i malo me zbunjuje kako je promptno djelovao oko ploce Jadovanu.
Nije bas morao kao Tegeltija tako hitro odstupiti, sta mu bi! Opet sve nastranu, ali jadno je da ce nas obradovati i osokoliti u ljepse sutra ove tuzne zemlje skidanje ploce osudjenom liku za genocid i progon stanovnistva. Nesto se krece, ipak.
Iza oba današnja događaja zapravo "stoji" Milorad Dodik, za paljansku ploču je bio dežurni krivac, dok je Tegeltiju prije dva dana naučio kako se drži govor i za sve optuži političko Sarajevo u kome, gle čuda, vlada strah živjeti, ali ne i "uzimati" platu od 5-6 hiljada!
A niko da provjeri, možda je ploča negdje u hodniku postavljena... Biće k'o i zastava, mini verziju na rever će postavit. Hajde sad ga zovi, Senade, da gostuje... Čim je on kod Senada rekao: Nisam je ja ni postavio, ne mogu je ja skinut, nije moja nadležnost - vidjelo se kako puše.
Pa sto su to tako pozurili ,ima jos vremena do maja mjeseca,nije bolan hica izgleda Milorad izgubio chip za vrijeme,ali zato je Karadzicka zaradila dobru lovu za ovo i razne benefite
A i studenti pičke, nekad je SFOR djelovao sad obični domar. Doduše možda neki jeben domar.
Iskreno iznenadila me brzina
isto ssm iznenadjen,ja sam ocekivao da ce skinuti poslednji dan ultimatuma,kako ono kazu , u strahu su goleme ochi
Ja sam mislio da se čeka još jedan referendum, onaj studentski
Studenti u I.Sarajevu: Poštujemo istoriju Srpske, a nju je stvarao Karadžić
Studenti iz Istočnog Sarajeva protive se skidanju ploče s natpisom prvog predsjednika Republike Srpske na Studentskom domu u Palama, jer poštuju istoriju svog naroda, koju je Radovan Karadžić stvarao. Takav stav biće provjeren i na referendumu, na kojem će se studenti izjasniti o zahtjevu visokog predstavnika Valentina Incka da do sljedeće sjednice Savjeta bezbjednosti bude uklonjena ploča sa Karadžićevim imenom.
L u c i f e r wrote: ↑10/12/2020 17:13
Ode potkovani
Ode ploca
Sljedeci
Bik iz Laktasha je prvi put u ozbiljnoj politickoj defanzivi i malo me zbunjuje kako je promptno djelovao oko ploce Jadovanu.
Nije bas morao kao Tegeltija tako hitro odstupiti, sta mu bi! Opet sve nastranu, ali jadno je da ce nas obradovati i osokoliti u ljepse sutra ove tuzne zemlje skidanje ploce osudjenom liku za genocid i progon stanovnistva. Nesto se krece, ipak.
Bik je grandiozan za seoske lole i seljadiju bez zubi, "hajde majstore skini, da te vidim" , medjutim kad veliki lola preko bare kaze da je dosta zajebancije onda vidis kako podvije rep ko kakva kujica.
Skonto Micko da bi uskoro mogao samo putovati samo do Beograda i nazad i to preko Race
horkesh wrote: ↑10/12/2020 17:56
Studenti iz Istočnog Sarajeva protive se skidanju ploče s natpisom prvog predsjednika Republike Srpske na Studentskom domu u Palama, jer poštuju istoriju svog naroda, koju je Radovan Karadžić stvarao. Takav stav biće provjeren i na referendumu, na kojem će se studenti izjasniti o zahtjevu visokog predstavnika Valentina Incka da do sljedeće sjednice Savjeta bezbjednosti bude uklonjena ploča sa Karadžićevim imenom.
Zajedno sa amerikancima o izbornom, daj Boze da i njemu stanu u kraj.
Stali bi oni njemu u kraj, ali ne da Bakir da mu stanu u kraj, k'o sto mu babo nije dao na SDS...
sve dok jedan drugom cuvaju ledja ,moci ce prosperirati ,inace bajbukana
Pa vidis sta su uradili u NSBIH. I sad odjednom opet njih dvojica za stolom, a sve u vezi treceg i izbornog. Njih, sto je van pameti, gura i medjunarodna zajednica
horkesh wrote: ↑10/12/2020 17:56
Jedini nacin da srbi prihvacaju reforme koje cine BIH normalnom drzavom je konstantna ucjena MZ da ce ukinuti rs...cim zapad ozbiljno pocne pricati o ukidanju entiteta,tad srpska strana prihvata reforme..
Stali bi oni njemu u kraj, ali ne da Bakir da mu stanu u kraj, k'o sto mu babo nije dao na SDS...
sve dok jedan drugom cuvaju ledja ,moci ce prosperirati ,inace bajbukana
Pa vidis sta su uradili u NSBIH. I sad odjednom opet njih dvojica za stolom, a sve u vezi treceg i izbornog. Njih, sto je van pameti, gura i medjunarodna zajednica
Ovo sto je uradio NSBIH treba pisati peticije Fifi i uefi da ih pritisnu,ne gura njih ovo MZ nego oni zure da sta dogovore dok MZ ne kaze ovo vam je od danas zakon, zato su ova hitna "pospremanja"
To je to. Bakir leti da mu da shupchicha jer tako pokusava zacementirati svoju poziciju. Dace sve, samo da ostane na vlasti, taman napravio novu palestinu i podijelio zemlju, samo da vlada u ovih par gradova.
Nakon današnjih dešavanja samo da izjavim da je Dodik obična pičkurina i da se ništa bolje Bošnjacima nije moglo desiti. Eto neka ostane zapisano za 10-20 godina da se vidi.
Milenkov buraz wrote: ↑10/12/2020 19:06
Nakon današnjih dešavanja samo da izjavim da je Dodik obična pičkurina i da se ništa bolje Bošnjacima nije moglo desiti. Eto neka ostane zapisano za 10-20 godina da se vidi.
Obavezno podržati njegovu kampanju 2022. i uvuci ga u vlast. Najidealnije bi bio rascjep npr Dodik na državnom, opozicija entitetski nivo, ali ono 50- 50 da se do krvi kolju
De ne pišite gluposti molim vas lijepo , crna gora je u NATO ona crna gora koja je slala svoje gradjane u bih na ratište , Makedonija je na korak od NATO ili je već nisam upratio i gdje je tu Bosna ?!!
Čovjek smeta sve sto ima veze sa Bosnom , samo pljuvanje po žrtvama u Srebrenici treba mu sve po spisku jebati
U vise navrata su Server i Bugajski spominjali grad Brcko. Zasto je Brcko vazno za Amerikance i da li su USA od Brckog napravili distrikt da bi se dejtonski sporazum jednog dana promjenio/ukinuo.
Veoma zanimljiva emisija na N1.
Brcko je kljuc BiH. Steta sto ne napravise jos jedan-dolje u Neumu.