SDP

bunk

#64251 Re: SDP

Post by bunk »

Dejton nije sveto slovo na papiru.Podlozan je promjenama i to je i zamisljeno u startu.Prvo mir a onda korak po korak .
I tako i ide.Sjetimo se sta smo zajednicko imali 1996 a sta imamo danas(u BiH).
Da krisna ne uyeba aprilski paket danas bi vec bili punopravni clan NATO saveza.
Škobo Habu

#64252 Re: SDP

Post by Škobo Habu »

drug_profi wrote: 09/12/2020 12:24

Šta ba pričaš?
Bila je demilitarizirana zona pod zaštitom UN. Svo teže naoružanje je predato UN snagama na čuvanje.
Povrh svega komandant Orić izmješten helikopterom u Tuzlu pred sam početak napada.
I onda ti dođeš 26 godina poslije da nas učiš kako je bilo.
Jel i za ovo SDP kriv pa o tome ovdje pišeš?
Da imaš obraza valjda bi se nekad zastidio.
Obiđi me sa svojom bratstvo&jedinstvo pričom. :-)

Postoji dovoljno dokumenata i svjedoka iz tog doba koji su dostupni javnosti, tako da je sve lako provjeriti. Al' ulaziti u rasprave sa tobom oko toga je čisto gubljenje vremena. Pjevaj borbene...
ketronsd1

#64253 Re: SDP

Post by ketronsd1 »

Control panel wrote: 09/12/2020 12:02
Škobo Habu wrote: 09/12/2020 11:05
Control panel wrote: 09/12/2020 10:51

Kako ti se da vise. Samo visis na temi o SDP i cekas da nekome nesto odgovoris. A neke postove na koje nemas odgovor preskocis.

Ok. Shvatili smo. SDP je najgora stranka, cetnici, rade protiv drzave i bosnjaka, izdajnici... reci nam onda, posto ti sve znas, prosvijetli nas. za koga da glasamo?
Stavi me na foe, ne čitaj, ignoriši.

Šta god, samo odjebi.

Ali zasto ovaj rjecnik, zasto?
Frustrirajuce je kad nemožeš više ni "ukusnu" glupost izvaliti :lol: :lol:
drug_profi

#64254 Re: SDP

Post by drug_profi »

Škobo Habu wrote: 09/12/2020 18:25

Šta ba pričaš?
Bila je demilitarizirana zona pod zaštitom UN. Svo teže naoružanje je predato UN snagama na čuvanje.
Povrh svega komandant Orić izmješten helikopterom u Tuzlu pred sam početak napada.

Postoji dovoljno dokumenata i svjedoka iz tog doba koji su dostupni javnosti, tako da je sve lako provjeriti. Al' ulaziti u rasprave sa tobom oko toga je čisto gubljenje vremena. Pjevaj borbene...
A nije tako bilo jel?
Imas neku alternativnu historiju?

I kakve veze ima bratstvo i jedinstvo? Vi plićaci zapravo to ne razumijete.
Evo za tebe jedan šaban i trobojka:

Image
Patton44

#64255 Re: SDP

Post by Patton44 »

drug_profi wrote: 09/12/2020 19:32
Škobo Habu wrote: 09/12/2020 18:25

Šta ba pričaš?

A nije tako bilo jel?
Imas neku alternativnu historiju?

I kakve veze ima bratstvo i jedinstvo? Vi plićaci zapravo to ne razumijete.
Evo za tebe jedan šaban i trobojka:

Image
Haj nesto sa tavana.
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#64256 Re: SDP

Post by malakh »

bunk wrote: 09/12/2020 16:55 Dejton nije sveto slovo na papiru.Podlozan je promjenama i to je i zamisljeno u startu.Prvo mir a onda korak po korak .
I tako i ide.Sjetimo se sta smo zajednicko imali 1996 a sta imamo danas(u BiH).
Da krisna ne uyeba aprilski paket danas bi vec bili punopravni clan NATO saveza.
nije podložan promjena. možda je nekada davno bio podložan nekim šminjkanjima, ali tektonskim promjenama zacijelo ne.

ono što je žalosno, jeste činjenica da je prije 15 godina bilo više volje i želje za promjenom dejtona, nego danas, a najviše me zabrinjava šutnja i monotonost visokog predstavnika, kojem, kada malo bolje razmislim i najviše odgovara ovako neuređena država, jer bi u suprotnom on bio višak, a samim time i plaća od cca 20-30 tisuća eura mjesečno bi otišla u nepovrat.

što se tiče sdpa, na društvenim mrežama sam upratio mnogo mojih drugova, a ujedno i članova sdpa, su javno iskazali duboko razočarenje zbog ovoga što se dogodilo u srebrenici. teško se sprati ovu ljagu sa sebe, ma šta učinili.

@drug_profi teško će se ponoviti vizionar kakav je bio josip broz. ne samo kod nas nego u svijetu.
madner

#64257 Re: SDP

Post by madner »

malakh wrote: 09/12/2020 15:18
sumirprimus wrote: 09/12/2020 15:00 vidim sve, svi vidimo, ala su se borili i izborili :thumbup:
nedo bog nikom :roll:
princip je trebo bit, i u dejtonu to zavrsit makar pregovori propali, makar nas bombardovali. crvena linija preko koje nisu smjeli ici. kockat se. platili smo cijenu svakako preveliku.
alal im cufte
peti korpus u sadejstvu sa hrvatskom vojskom je imao mogucnost da rs svede na potezu od bijeljine do trebinja, a da im u tome pripomognu treci i drugi korpus arbih.

to je bilo nakon oslobadjanja vlasica, i nakon spajanja petog i sedmog korpusa i poraza abdicevaca.

ona famozna kada je peti korpus dosao do banja luke i kada je medjunarodna zajednica naredila obustavu svih ratnih dejstava u krajini. da su se oglusili na to, uslijedio bi embargo, vazdusni udar nato snaga, instaliranje nato pjesadije i ono najgore, totalna satanizacija arbih nakon rata pod krinkom zlocinacke organizacije i ljudi koji su se na razne nacine borili za opstanak bosne i hercegovine. to govorim na bazi cinjenice da se nakon naredbe hrvatska vosjka odmah povukla, a tudjman izjavljivao "kako hrvatska vise nema interesa da pomaze arbih i da su ostvarili sve ratne ciljeve".

dejton je, po mom misljenju, bukvalno bio naredjen da se mora potpisati i da nema izbora da se ne potpise. i tu je stvar usrala medjunarodna zajednica sto je dopustila da dejton postane trajno, a ne privremeno rjesenje.

ili su mozda mislili da je alija umoran i tako su cekali novu garnituru politicara i lidera, koje i nisu docekali.
I onda je svizac zamotao cokoladu.

To je najgori moguci scenario, ali je i najmanje vjerovatan. Nije vjerovatan jer je u zapadnim medijima tada postojala jasna podjela na dobre i lose, sa puno sirom podrskom javnosti. Kosovo je na taj kredit dobilo nezavisnost.

To je losa procjena ili pokusaj da se namjera zamaskira iza iste.

Kao kada prihvatis remi u sahu nakon sto si iz lose pozicije dosao u dobitnu, ali te je strah da ces se zajebati. Pa poslje izmisljas razloge.
putokaz1

#64258 Re: SDP

Post by putokaz1 »

Objavili mediji veliko hapsenje celnik opozicione SDP krao izbore,oljagan sdp a lik pusten.... Prvo sve je namjestajka SDP u ,Drugo u SDP se okotilo SDA igraca i ima ih jos kojima je samo fotelja u mislima,sad ce lik preci u ili SDA ili SNSD ili SD
Bilo_Nekad

#64259 Re: SDP

Post by Bilo_Nekad »

Better Man wrote: 09/12/2020 10:49
Škobo Habu wrote: 09/12/2020 10:37
Bilo_Nekad wrote: 09/12/2020 02:42 Sto se sekirate?

Srebrenica je jos malo zavrsena prica.
Od srebrenicke tragedije jedino srebrenicani nisu imali koristi. Na kostima tih ljudi dobijena je bosna. Ta krv je promijenila tok rata (nato). Manite se tih nekih milijardi..ostale su te milijarde u sarajevu i tuzli ...kroz sva ta udruzenja koja se bore za Srebrenicu.
92 srebrenica je bila prva do drine.
Tamo nekad neke 2042 sarajevo ce biti 'drina'
Nek vam je sa srecom. Srebrenica je svakako preselila u St. Louis.... ono sto Mladic nije zakopao.
:thumbup:
Vodite vi brigu o jasenovcu, jer tu su ginuli ljudi. U srebrenici su svakako bili seljaci i prostaci.
Kvazi-ljevičarsko orgijanje na temu Srebrenice i genocida zaslužuje posebnu temu i mnogo dužu elaboraciju.

Pogotovo u smislu političkih obračuna sa SDA, kada im je sama Srebrenica moneta za podkusurivanje. U suštini, sve se da podvesti pod neku vrstu hamasovsko-fatahovskog obračuna u bošnjačkoj varijanti. I jedni i drugi hard-coreri, u svojoj ideološkoj ostašćenosti, nisu u stanju da se izdigu iznad dnevno-političkih tema i da sagledaju širu sliku.

Imamo tako onu mitomansku priču kako su Alija i SDA prodali Srebrenicu, priču koja ničim nije podkrepljena, osim što je proizvod miloševićevske ratne propagande, dok, sa druge strane, imao ratne izvještaje komande ARBiH koji datiraju iz perioda prije pada Srebrenice, u kojim stoji da je zračnim putem srebrenička teritorija dodatno opskrbljena naoružanjem i protu-oklopnim sredstvima, dok ,u isto to vrijeme, među srebreničkim ratnim komadantima ima onih koji predlažu evakuaciju iz Srebrenice prema slobodnim teritorijama, jer više ne vide smisao borbe u okruženju i dalju patnju naroda u samoj enklavi.
Imamo svjedočanstva da je komanda tuzlanskog 2. Korpusa totalno zakazala po pitanju podrške u proboju prema onima koji su krenuli ka slobodnim teritorijama.

Nije Srebrenica samo pitanje odgovornosti onih koji su počinili genocid, već i unutrašnje bošnjačko pitanje koje će morati javno postaviti, a to je koliko se u junu 1995. godine moglo pomoći Srebrenici, ali - nije.

Takva vrsta nerazumjevanja se povlaći sve do danas.

Istina je da je SDA stavila neku vrstu tapije na Srebrenicu, pa je po tom njena odgovornost još veća, ali u tom slučaju kvazi-ljevičari i njihove stranačke podružnice cijelu populaciju Srebreničana dovode u istu ravan sa onima koji su profitirali na tuđoj muci i tragediji.
Urbani bušmani, koji se groze žena u dimijama na tuzlanskim ulicama svakog jedanaestog, u svojoj mržnji prema svemu onome što su im prvi preci bili nikako nisu u stanju racionalno sagledati pojam Srebreničanin i njegovu širinu.
Jer geografski pojam Srebreničanin, u smislu samog genocida, ne obuhvata samo stanovništvo opštine Srebrenica, već područje od nekoliko opština - Rogatica, Han-Pijesak, Vlasenica, Bratunac, Milići...

Oni su ti koji sve takve od Ilijaša, Vogošće do Živinica i Tuzle, preko Australije i Amerike podveli pod jedno.
Nije mitomanska priča, već istina. Jesu je prodali, tj. izvršili zamjenu za Vogošću. Jedino što nisu skontali ili nisu znali da će se u Srebrenici desiti genocid.
Cemu onda nervoza?
Prodali srebrenicu , otkupili sarajevo. Mirna Bosna , zar ne? Slijedeci put kad krenu klati nece ih biti briga jeste li bili u sda, sdp, df, nip...opet ce klati od reda. Najvjerovatnije u sarajevu ce se opet mahati zastavama za bratstvo i jedinstvo. Kad se bude prodavalao , next time prodajte brcko i celic, sve do ormanice ...
Za 100 godina vratite se na pradedovsku veru.
Svakako vas yebu kompleksi sto pripadate bosnjacko-muslimanskom narodu.

Svako dobro :bih:
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#64260 Re: SDP

Post by malakh »

madner wrote: 09/12/2020 20:46
malakh wrote: 09/12/2020 15:18
sumirprimus wrote: 09/12/2020 15:00 vidim sve, svi vidimo, ala su se borili i izborili :thumbup:
nedo bog nikom :roll:
princip je trebo bit, i u dejtonu to zavrsit makar pregovori propali, makar nas bombardovali. crvena linija preko koje nisu smjeli ici. kockat se. platili smo cijenu svakako preveliku.
alal im cufte
peti korpus u sadejstvu sa hrvatskom vojskom je imao mogucnost da rs svede na potezu od bijeljine do trebinja, a da im u tome pripomognu treci i drugi korpus arbih.

to je bilo nakon oslobadjanja vlasica, i nakon spajanja petog i sedmog korpusa i poraza abdicevaca.

ona famozna kada je peti korpus dosao do banja luke i kada je medjunarodna zajednica naredila obustavu svih ratnih dejstava u krajini. da su se oglusili na to, uslijedio bi embargo, vazdusni udar nato snaga, instaliranje nato pjesadije i ono najgore, totalna satanizacija arbih nakon rata pod krinkom zlocinacke organizacije i ljudi koji su se na razne nacine borili za opstanak bosne i hercegovine. to govorim na bazi cinjenice da se nakon naredbe hrvatska vosjka odmah povukla, a tudjman izjavljivao "kako hrvatska vise nema interesa da pomaze arbih i da su ostvarili sve ratne ciljeve".

dejton je, po mom misljenju, bukvalno bio naredjen da se mora potpisati i da nema izbora da se ne potpise. i tu je stvar usrala medjunarodna zajednica sto je dopustila da dejton postane trajno, a ne privremeno rjesenje.

ili su mozda mislili da je alija umoran i tako su cekali novu garnituru politicara i lidera, koje i nisu docekali.
I onda je svizac zamotao cokoladu.

To je najgori moguci scenario, ali je i najmanje vjerovatan. Nije vjerovatan jer je u zapadnim medijima tada postojala jasna podjela na dobre i lose, sa puno sirom podrskom javnosti. Kosovo je na taj kredit dobilo nezavisnost.

To je losa procjena ili pokusaj da se namjera zamaskira iza iste.

Kao kada prihvatis remi u sahu nakon sto si iz lose pozicije dosao u dobitnu, ali te je strah da ces se zajebati. Pa poslje izmisljas razloge.
zapadnim medijima? a 92. ti uvedu embargo na sve? da se do kraja razumijemo, evropa (osim velike britanije) nam nikada nije ni bila nesto naklonjena, ni tada, a ni danas. o razlozima zašto to mislim, ne bih ovako javno. sve se to pokazalo sa visokim predstavnicima, koji su kako su se izmjenjivali, sve gore i gore radili. od pedi esdauna koji je kao na traci dijelio zabrane bavljenja politikom rusiocima bosne i hercegovine, do inzka, kojeg realno boli neka stvar za sve ovo.

i nemaju šta izmišljati razloge. velika politika je rekla stop i to je značilo i kraj rata. hrvati su zadovoljno trljali ruke zbog oluje, srbija zadovoljna zbog toga što neće morati prihvatiti eventualno nove izbjeglice iz bosanske krajine, a bošnjacima je bilo daj šta daš, da imaju državu i da opstanu. makar ja tako mislim.

suštinski, u bosni i hercegovini su svi najebali i umjesto da svi to shvate i zajedno kreiraju politike budućnosti, mi i 25 godina poslije imamo ono što smo imali 92. godine.

danas čitam dodikovu izjavu da mu je neugodno u sarajevu i da se srbi boje boraviti u sarajevu. tako je i u aprilu 92. radovan sa pala poručivao u intervju-u kod senada. da se pljačkaju srpske kuće, da se srbi boje sarajeva, da muslimani svašta rade, a barikade bile po grbavici.
Škobo Habu

#64261 Re: SDP

Post by Škobo Habu »

drug_profi wrote: 09/12/2020 19:32

Image
Jugoslavija je završena priča, i ako ima za nju ikakve nade, eno je još jedino u činjenici da je ona za mene završena priča: u svakoj historijsko-geostrateškoj procjeni, naime, ja sam se dosad svaki put bez greške zajebao. Mene, naravno, Jugoslavija ne zanima. Ne zanima me ni Austrougarska, ne zanimaju me ni Hrvatska i Srbija. Boli me kurac za Hrvatsku i Srbiju. Mene zanimaju živi ljudi. A ono što izgleda kao njihova patetična i gotovo patološka opsjednutost Jugoslavijom – što se onda ceremonijalno manifestira o danima republike, Titovim rođendanima i drugim historijskim datumima – mnogo više govori o životima tih malih živih ljudi, njihovu očaju i očaju njihovih malih, bijednih i propalih državica, nego što govori o prirodnim i društvenim ljepotama Jugoslavije.

Nema bolje i preciznije mjere dubine tog očaja od činjenice da njima danas, trideset ili četrdeset godina kasnije, čak i takva jedna siva država – koja je proganjala slobodne intelektualce, zabranjivala knjige i umjetnike zatvarala na višegodišnje robije – izgleda kao tematski park Zemlje čuda u Diznilendu.
https://www.nedeljnik.rs/nema-bolje-i-p ... du-dinara/

Curb your enthusiasm. :-)
Control panel

#64262 Re: SDP

Post by Control panel »

Jbt ranom zorom on visi na temi o SDP-u. Covjece imas li ti zivot, guzis li sta?
:shock:
Last edited by Control panel on 10/12/2020 08:21, edited 1 time in total.
drug_profi

#64263 Re: SDP

Post by drug_profi »

@Škobo Habu Jarane, ti si ovdje jedini opsjednut Jugoslavijom i Titom. Tebi na san izlaze. Nema dana da ih ne pomenes u postovima.
Ajd sad idi pjeni negdje.
Škobo Habu

#64264 Re: SDP

Post by Škobo Habu »

Control panel wrote: 10/12/2020 08:20 Jbt ranom zorom on visi na temi o SDP-u. Covjece imas li ti zivot, guzis li sta?
Na poslu ne guzim.

Odgovorio sam zato što sam kvotan. Ranim sabahom obiđem par portala uz kaficu. Naletim na Dežulovića, pa rekoh dobro dođe da sjede na muku forumskim titoistima poput tebe i sličnih.

Eto mome srcu radosti, a tebi, Nerki i kompaniji - zazubica.
Control panel

#64265 Re: SDP

Post by Control panel »

Škobo Habu wrote: 10/12/2020 08:37
Control panel wrote: 10/12/2020 08:20 Jbt ranom zorom on visi na temi o SDP-u. Covjece imas li ti zivot, guzis li sta?
Na poslu ne guzim.

Odgovorio sam zato što sam kvotan. Ranim sabahom obiđem par portala uz kaficu. Naletim na Dežulovića, pa rekoh dobro dođe da sjede na muku forumskim titoistima poput tebe i sličnih.

Eto mome srcu radosti, a tebi, Nerki i kompaniji - zazubica.
Ponosni sam titoista, kako ti kazes. I usput to mi je bio najbolji period zivota, kao i mnogima. A ti se pojedi od muke i dalje siri neistine.
Ono sto je tito bio to ni da su zivjeli i zive 1000 godina nece postoci tudjman, slobo, alija, dragan, bakir, dodik i ostali nebitni likovi, kao sto si i ti sam.
Tvoj vrhunac u zivotu je olajavati tita i partiju.
Škobo Habu

#64266 Re: SDP

Post by Škobo Habu »

Control panel wrote: 10/12/2020 08:50

Ponosni sam titoista, kako ti kazes. I usput to mi je bio najbolji period zivota, kao i mnogima. A ti se pojedi od muke i dalje siri neistine.
Ono sto je tito bio to ni da su zivjeli i zive 1000 godina nece postoci tudjman, slobo, alija, dragan, bakir, dodik i ostali nebitni likovi, kao sto si i ti sam.
Super. Kad se oslobodiš jednopartijskih i totalitarnih kompleksa onda dođi na temu pa drži predavanja o modernoj socijaldemokratiji i njenim tendencijama u svijetu.

Ono što je tebi bila Partija, danas je većini SDA, HDZ ili SNSD. Stim da su takvi kao ti nekadašnju Partiju kompenzirali za današnji SDP.
sumirprimus

#64267 Re: SDP

Post by sumirprimus »

lazni demokrata ,socijal demokrata, liberal i sta sve ne je nas olovljak
drug_profi

#64268 Re: SDP

Post by drug_profi »

Da ima obraza i da je zaista socijaldemokrata, barem bi o Titu govorio biranim riječima.
Ja razumijem jed kod povampirenih fašista koje je Tito porazio i stjerao u mišije rupe.
Ali tvrditi da ti nisi to, a imati istu priču i isiti stav kao i oni o bilo čemu, ne ide.

Isto kao što pametan čovjek neće sebi dozvoliti da glasa isto kao poslanici Radikala, npr. o Aprilskom paketu i onda tvrditi da si ti Za BiH 100%.

Teške su neke frustracije kod Škobe, i izgleda da su mu SFRJ i JBT noćne more.

A klin se klinom izbija pa evo terapija:
Image
sumirprimus

#64269 Re: SDP

Post by sumirprimus »

ma kako ce i bit, iz vecine tih malih sredina u bih na sve tri strane, zatvorene sredine ne znaju za druge i drugacije osim s tv.a
citave generacije odrasle na mrznji. ovo je cisti hejt.tuga
Control panel

#64270 Re: SDP

Post by Control panel »

Škobo Habu wrote: 10/12/2020 08:57
Control panel wrote: 10/12/2020 08:50

Super. Kad se oslobodiš jednopartijskih i totalitarnih kompleksa onda dođi na temu pa drži predavanja o modernoj socijaldemokratiji i njenim tendencijama u svijetu.

Ono što je tebi bila Partija, danas je većini SDA, HDZ ili SNSD. Stim da su takvi kao ti nekadašnju Partiju kompenzirali za današnji SDP.
Nisu to kompleksi nego dovoljno godina i iskustva da to mogu tvrditi. Nismo svi na istom stepenu razvoja da mozemo neke stvari shvatiti kako idu na ovim nasim prostorima. Vi nacionalisti kad ste se oslobodili “totalitarnog rezima” posto ste nesposobni za bilo sta da uradite, pa bar 10% posto onog sto je tito uradio, znate samo da pljujete bivsi sistem, drzavu, da lazete, da izmisljate...
Stvar je vrlo jednostavna. Ja vise vjerujem svojim ocima nego tvojim nebulozama. I da za razliku od tebe ja uvijek kazem sta ne valja i sta je dobro. Pa i na ovoj temi o SDP. Ja jasno kazem i zestoko napadam sta u sdp ne valja, a sta je dobro. Takodje sam zestoki branitelj i svakome odgovorim na razne lazi. Za razliku od tebe koji imas jednu matricu i samo drvisi drzis se ko pjan plota. I kad ti ljudi iz iskustva kazu sta i kako, naravno ti to ne vjerujes jer imas matricu da pljujes, ili si nakrivo nasadjen ili treba zaraditi sendvic, a mozda je manjak seksualnih aktivnosti.
sumirprimus

#64271 Re: SDP

Post by sumirprimus »

ima jedna stvar, glasaci ove lijeve stranke svaki put uredno kazne na izborima kad ne odrade ono sto se od njih ocekuje.
za razliku od ovih nacionalistickih, koji orilo gorilo imaju svoje brojke. znaic mogu im i na glavi dubit, iz usta hranu vadit, pravit budalama i opet dzaba. dobice svoju porciju glasova.
i ko je tu lud?
Škobo Habu

#64272 Re: SDP

Post by Škobo Habu »

sumirprimus wrote: 10/12/2020 08:58 lazni demokrata ,socijal demokrata, liberal i sta sve ne je nas olovljak
Hvala što si me unaprijedio u Olovljaka. Nemam ništa protiv.
Last edited by Škobo Habu on 10/12/2020 10:30, edited 1 time in total.
sumirprimus

#64273 Re: SDP

Post by sumirprimus »

Škobo Habu wrote: 10/12/2020 09:52
sumirprimus wrote: 10/12/2020 08:58 lazni demokrata ,socijal demokrata, liberal i sta sve ne je nas olovljak
Hvala što si me uparijedio u Olovljaka. Nemam ništa protiv.
pa tu je to isti , zavidovicko olovska efendija. male sredine, zatbvorene, nenaviknute na drugo i drugacije, no spremni svima solit pamet. zanimljivo cisto na osnovu licnog zivotnog iskustva, zanimljivo :)
Škobo Habu

#64274 Re: SDP

Post by Škobo Habu »

drug_profi wrote: 10/12/2020 09:09 Da ima obraza i da je zaista socijaldemokrata, barem bi o Titu govorio biranim riječima.
O Titu se da reći mnogo toga pozitivnog, no ja za razliku od tebe, Tita ne doživljavam kao ti. Tebi treba kult Vođe kroz život, meni uopšte ne.
Škobo Habu

#64275 Re: SDP

Post by Škobo Habu »

sumirprimus wrote: 10/12/2020 09:57
pa tu je to isti , zavidovicko olovska efendija. male sredine, zatbvorene, nenaviknute na drugo i drugacije, no spremni svima solit pamet. zanimljivo cisto na osnovu licnog zivotnog iskustva, zanimljivo :)
Šta ti uopšte znaš o bilo kojoj sredini osim tuzlanske?
Post Reply