Nisam. E jbg onda, eto sad sam i nasilnik nad zenama, ne samo sociopat.
Ilegalni migranti u BiH
- irac300
#19551 Re: Ilegalni migranti u BiH
-
Aida_Beba
-
xvassido+
#19553 Re: Ilegalni migranti u BiH
Ne znas kad je pocelo
u skolskoj klupi ili pre
zarazu oko sebe siris
vecno prokletstvo
i nemirne sne
u skolskoj klupi ili pre
zarazu oko sebe siris
vecno prokletstvo
i nemirne sne
-
Aida_Beba
#19554 Re: Ilegalni migranti u BiH
Mediji u zaštiti migranata, ne žele navesti da je rijec o migrantu
Sarajevo: Policija uhapsila osobu koja je nožem prijetila putnicima u tramvaju
Pripadnici MUP-a KS su uhapsili jednu osobu koja je nožem navodno prijetila putnicima.
Oko 17 sati danas je policiji prijavljeno da se u tramvaju nalazi nepoznata osoba sa oštrim predmetom i prijeti, rečeno je iz MUP-a KS.
Policija je odmah izašla na mjesto događaja i pronašla ovu osobu, čiji identitet nam trenutno nisu znali reći, a protiv te osobe će biti poduzete odgovarajuće mjere i radnje.
-
RtrnOfSalisbury
#19555 Re: Ilegalni migranti u BiH
dal historijski, krapinski covjek ima veze sa ovijem govnarima 
- vjeshalica
#19556 Re: Ilegalni migranti u BiH
I ja bas kazem....vrbas1979 wrote: ↑07/12/2020 16:27 Kakvih sve sociopata ovdje ima.
Svršavaju kada vide kako se policija bez potrebe iživljava nad ljudima u pokertu i žele ljude zatvarati u žice.
Još žalosnije što vrlo dobro znaju šta su logori, žice, maltretiranja, zlostavljanja, prebijanja....
S kim sve dijelimo svijet.
https://avaz.ba/vijesti/crna-hronika/61 ... oj-stanici
https://avaz.ba/vijesti/crna-hronika/61 ... -marihuane
Gledaj faca, sve politicki ugrozenici sa doktorskim disertacijama
-
biscanka2
#19557 Re: Ilegalni migranti u BiH
https://www.klix.ba/vijesti/bih/zvizdic ... /201209146
Sve ilegalce u RS vracati.Tamo se i onako dobro sa drogom barata.
Ministri koji su protiv deportacije glasali i stim stetu BiH nanose, treba kao zloupotrebu polozaja definirati i shodno tim treba i tuzilastvo reagirati.
Sve ilegalce u RS vracati.Tamo se i onako dobro sa drogom barata.
Ministri koji su protiv deportacije glasali i stim stetu BiH nanose, treba kao zloupotrebu polozaja definirati i shodno tim treba i tuzilastvo reagirati.
-
palermo
#19558 Re: Ilegalni migranti u BiH
Može li se kako ova tema preimenovati u Mala čitanka rasisma. Ili ako se već ne sviđa nekima taj naziv, onda možda Velika čitanka rasisma.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
-
palermo
#19560 Re: Ilegalni migranti u BiH
Ok, onda Mala citanka rasizma ili Velika citanka rasizma
-
palermo
#19561 Re: Ilegalni migranti u BiH
Steta, meni se cini mnogo priladnijim i tacnijim imenom...al kad covjek kaze da ne.moze onda valjda mora biti tako...ne bi bez razloga to rekao
-
palermo
#19562 Re: Ilegalni migranti u BiH
Donijeli su svoju tugu, jad i siromaštvo, svoju nadu (uglavnom uzaludnu ) u bolji život.......jesi nekad pričao sa nekim migrantom, možda sa nekim dečkom od 17 godina koji je u svojoj 13 godini pošao na put i evo četiri godine prolazi taj put, čitav pubertete i adolescencija u putu....ili sa momkom koji bi se rado vratio u svoj Avganistan ali ne može jer mu je otac prodao kravu da bi on u ime čitave porodice krenuo na put.....jesi možda upitao nekog od svojih komšija koji su prošli put izbjeglištva kako im je bilo ( a mi nismo išli pješke po četiri godine, nego su nas vodili autobusi ili avioni UNHCR-a) kako mu je bilo i je li ga neko upitao od onih bijelih skandinavaca što nam donosiš bosančerosu........
Ništa nam ne donose, osim lakmusa u kojem prepoznaješ samoga sebe.....ovakvog ili onakvog
-
palermo
#19563 Re: Ilegalni migranti u BiH
a shvataš ti da ovo što sam boldirao ( a ti napisao) tebe karakteriše kao rasistu.......isti je to odgovor koji se onih olovnih devedestih čuo na ovim prostorima, samo je rečenica bila nešto drugačija ,otprilike....pa ima i muslimana dobrih, ali malo oko 5%........ili nemam ja ništa protiv njih, li bolje da ih nema ovdje kod nas.....mogao bih ja i u dalju historiju evrope....
elenis, da ne idem dalje......vjerujem ja da ti o sebi ne misliš kao rasist....al žao mi je, tvoje rečenice drugačije govore ( ne samo tvoje, naravno,nisam ja bezveze predložio promjenu naziva teme)....to je jednostavno to
E, da tvoje pitanje.....pa to je samo još jedan dokaz onome o čemu pričam...jer uvijek postoji takvo pitanje....otkud Jevrejima bogatstvo...otkud Bošnjaka najviše ako ih je toliko stradalo u ratu.......kako su ovi prošli preko sirije.....
A samo pitanje zapravo daje odgovor
Dosta od mene za večeras
-
Nedzada
#19564 Re: Ilegalni migranti u BiH
Ma dosta je za narednu godinu.palermo wrote: ↑09/12/2020 21:53a shvataš ti da ovo što sam boldirao ( a ti napisao) tebe karakteriše kao rasistu.......isti je to odgovor koji se onih olovnih devedestih čuo na ovim prostorima, samo je rečenica bila nešto drugačija ,otprilike....pa ima i muslimana dobrih, ali malo oko 5%........ili nemam ja ništa protiv njih, li bolje da ih nema ovdje kod nas.....mogao bih ja i u dalju historiju evrope....
elenis, da ne idem dalje......vjerujem ja da ti o sebi ne misliš kao rasist....al žao mi je, tvoje rečenice drugačije govore ( ne samo tvoje, naravno,nisam ja bezveze predložio promjenu naziva teme)....to je jednostavno to
E, da tvoje pitanje.....pa to je samo još jedan dokaz onome o čemu pričam...jer uvijek postoji takvo pitanje....otkud Jevrejima bogatstvo...otkud Bošnjaka najviše ako ih je toliko stradalo u ratu.......kako su ovi prošli preko sirije.....
Dosta od mene za večeras
Poštedi nas patetike i žalopoljki oko ILEGALACA.
-
palermo
#19565 Re: Ilegalni migranti u BiH
Zalopojki,?. jadna ti,pa ti uopste ne razumijes ono sto procitas...Nedzada wrote: ↑10/12/2020 00:29Ma dosta je za narednu godinu.palermo wrote: ↑09/12/2020 21:53a shvataš ti da ovo što sam boldirao ( a ti napisao) tebe karakteriše kao rasistu.......isti je to odgovor koji se onih olovnih devedestih čuo na ovim prostorima, samo je rečenica bila nešto drugačija ,otprilike....pa ima i muslimana dobrih, ali malo oko 5%........ili nemam ja ništa protiv njih, li bolje da ih nema ovdje kod nas.....mogao bih ja i u dalju historiju evrope....
Dosta od mene za večeras
Da ti pojasnim, mozda ipak uspijes shvatiti.....nisam ja pisao o migrantima i ilegalcima.....nego o tebi i takvima kao sto si ti.
- bingov buraz
#19566 Re: Ilegalni migranti u BiH
Može li u "prodaj kravu za kartu i dobi airmaxice i iPhone x gratis"
-
howdy
#19567 Re: Ilegalni migranti u BiH
tvoj vjerski sentiment prema ilegalcima nema veze sa svjetovnim zakonima BiH koji govori da su ovo ilegalni migranti na teritoriji BiH. Ako su ispravni cemu bacanje dokumenata? Ako su prave izbjeglice onda nece imat problema sa boravkom. Rata ovi klosari nisu vidjelipalermo wrote: ↑10/12/2020 07:20Zalopojki,?. jadna ti,pa ti uopste ne razumijes ono sto procitas...Nedzada wrote: ↑10/12/2020 00:29Ma dosta je za narednu godinu.palermo wrote: ↑09/12/2020 21:53
a shvataš ti da ovo što sam boldirao ( a ti napisao) tebe karakteriše kao rasistu.......isti je to odgovor koji se onih olovnih devedestih čuo na ovim prostorima, samo je rečenica bila nešto drugačija ,otprilike....pa ima i muslimana dobrih, ali malo oko 5%........ili nemam ja ništa protiv njih, li bolje da ih nema ovdje kod nas.....mogao bih ja i u dalju historiju evrope....
Dosta od mene za večeras
Da ti pojasnim, mozda ipak uspijes shvatiti.....nisam ja pisao o migrantima i ilegalcima.....nego o tebi i takvima kao sto si ti.
-
palermo
#19568 Re: Ilegalni migranti u BiH
Sta kaze, vjerski sentiment
...ma jasno je meni kakva je atmosfera spram.migranata stvorena, ja samo htio da.se.to nazove pravim imenom....
-
howdy
#19569 Re: Ilegalni migranti u BiH
pravo ime je ilegalni ekonomski migrant. kraj price.
i da, vjerski sentiment. zao mi je, ali je tako. sto se tice atmosfere, sami su umnogome doprinijeli istoj
-
palermo
#19570 Re: Ilegalni migranti u BiH
-
howdy
#19571 Re: Ilegalni migranti u BiH
-
moonca
#19572 Re: Ilegalni migranti u BiH
hm, neko ovako nesto napisati, iz -tople sobe....
- AleksoMKD
#19573 Re: Ilegalni migranti u BiH
https://www.bbc.com/news/uk-england-hampshire-55218376
"An influx of 500 young men in a village with an existing population of just 1,000 would have an overwhelmingly detrimental impact."
Interesantan eksperiment se sprema UK, vecina stanovnika sela su naravno rasisti.
"An influx of 500 young men in a village with an existing population of just 1,000 would have an overwhelmingly detrimental impact."
Interesantan eksperiment se sprema UK, vecina stanovnika sela su naravno rasisti.
- escobar__