To se kaže malo ljepse, kulturnije, ono u maniru u šali pa privali
Ali buduci koga braniš vidi se da si gedžo po mentalitetu kao i on
A sto je najsmjesnije prvi post na temi mu je bio na temi - kolonoskopija
Da ne znamo da je mumin, momcina svijetla obraza,obrazovan,elokventan,posten - mogli bi reci da je na slici se navukao dobro bijelog ili brzine... ali posto znamo sve to onda sigurno samo se malo znoji vruce a zjenice ko tepsije mracuga pa zato.
Što bi rek'o Vladimir Stojković oprostite mi moju ružnu prošlost.MorningStar wrote: ↑08/12/2020 00:27Da ne znamo da je mumin, momcina svijetla obraza,obrazovan,elokventan,posten - mogli bi reci da je na slici se navukao dobro bijelog ili brzine... ali posto znamo sve to onda sigurno samo se malo znoji vruce a zjenice ko tepsije mracuga pa zato.![]()
Ovo je ona kriminalna lezba sto je izbola momka u Starom Gradu 2011
Misliš brat?
Pa da. Većina članstva sda nema apsolutno problem niti sa paradom ponosa , niti sa bilo čime. Imas ti tu par padavičara, poluvehabija itd , galamdžija ali to je duboka pozadina. Parada ponosa je razbijanje krkanluka sarajevskog papanluka, i vrijeđanje osoba po tom kriterijumu je dno dna.
pa ja svi desnicari su ogromne pedercine vidi onog mađarskog zastupnika u eu paralmentu kako je bio u 24-orci u Briselu tako bi i nas zaha sutra smrkao bijelo sa mladjahnog johana i njegovog frenda rudolfaEME91 wrote: ↑08/12/2020 12:57 Pa ja stvarno ne mogu da vjerujem da zezate ovu djevojku po osnovu njene fizionomije , i izvačite zaključke da je određenog seksualnog opredjeljenja.
Ja sam mislio da cete stati sa Harisom , medjutim ova patologije ide dalje , siri se , i sve je gora i gora . Šta bi na ovo rekli domaći ljevicari, članovi nase stranke i sdp-a ?
Pa nije valjda da ovdje samo NiP-ovce komentarisu, pošto sam u tim krugovima samo čuo takve kvalifikacije ljudskih bića sa imenom i prezimenom. Razotkrili ste se.
Nista ostalo je na nama iz SDA da zaštitimo seksualne manjine ( gej populaciju ) , ljude sa seksualnim deformitetima (mikro i makro penisima), te pivopije, od vas radikala, i šovinista.
Katastrofa !!! Valjda vam stranački šefovi znaju nick-ove na forumu. Moraju to malo pedantnije voditi.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne pada snijeg da pokrije brijeg, već da svaka zvjerka pokaže svoj trag.
Primjetio sam to, vecina te populacije zapravo i kaze da su uglavnom u SDA ako su politicki aktivni.EME91 wrote: ↑08/12/2020 13:16Pa da. Većina članstva sda nema apsolutno problem niti sa paradom ponosa , niti sa bilo čime. Imas ti tu par padavičara, poluvehabija itd , galamdžija ali to je duboka pozadina. Parada ponosa je razbijanje krkanluka sarajevskog papanluka, i vrijeđanje osoba po tom kriterijumu je dno dna.
Zasto su na balkanu sve lezbe ovakve, Marija serifovic ova, ana brnabic..sve ruzno