Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Filadendron96 wrote: ↑07/12/2020 14:15
Koristi li neko ergonomski miš i jeste li zadovoljni?
Kupila MxMaster 3 ali se nikako nisam mogla navici, bio mi je prevelik i pocela me boliti ruka, prodala i kupila Logitech Marathon. Ok je ali nije neko aman olaksanje ergonomski. Sviđaju mi se dva dugmica za palac i tockic koji je vrh vrhova. Tiltanje scroll wheela mi je uzasno neprakticno jer ne mozes nirmalno koristiti middle click, vazda ga greskom zatilta lijevo ili desno, pa sam onda stavila sve troje da bude middle click.
Inace vec dugo trazim dobar wireless miš.
Ne zamaram se ni ja (puno ) , ali nisam bas toliko siguran u AMD da bi sve prepustio automatici, a i ne zelim da mi procesor u idleu radi na 60C uz bespotrebno urlanje i zaletavanje venta svakih pet sekundi . Ali , neka svako radi kako misli da treba i mirna Bosna
Filadendron96 wrote: ↑07/12/2020 14:15
Koristi li neko ergonomski miš i jeste li zadovoljni?
Kupila MxMaster 3 ali se nikako nisam mogla navici, bio mi je prevelik i pocela me boliti ruka, prodala i kupila Logitech Marathon. Ok je ali nije neko aman olaksanje ergonomski. Sviđaju mi se dva dugmica za palac i tockic koji je vrh vrhova. Tiltanje scroll wheela mi je uzasno neprakticno jer ne mozes nirmalno koristiti middle click, vazda ga greskom zatilta lijevo ili desno, pa sam onda stavila sve troje da bude middle click.
Inace vec dugo trazim dobar wireless miš.
Meni je scrol switch na brzinu spina namješten, a sradnj klik je srednji klik scrola.. Od nekad 2004-5 sam na MX i ne bih dao ovaj freescrol, thumbrest, i sad gesture button na thumbrest ninza šta. Olakšalo mi rad uvelilo
Bogami, nacekacemo se - i dalje sve info upucuju da normalizacija cijena nece prije marta/aprila iduce godine, a mozda i jos kasnije.
Potraznja nikad veca, a ponuda nikad manja. Nema vise ni 5700 XT u nabavi po iole normalnim cijenama - mineri sve pokupise.
Poz,ovako imam mali budzet od 500km za kupovinu kompa pa ako mozete da mi pomognete koju da izaberem od ove dvije centralne(to je najbolje sto sam mogao naci za ove pare,ako ima bolje predlozite) https://www.olx.ba/artikal/40776517/gam ... -gtx-1060/
Blanco wrote: ↑08/12/2020 01:37
Poz,ovako imam mali budzet od 500km za kupovinu kompa pa ako mozete da mi pomognete koju da izaberem od ove dvije centralne(to je najbolje sto sam mogao naci za ove pare,ako ima bolje predlozite) https://www.olx.ba/artikal/40776517/gam ... -gtx-1060/
Qler wrote: ↑07/12/2020 21:35
Meni je scrol switch na brzinu spina namješten, a sradnj klik je srednji klik scrola.. Od nekad 2004-5 sam na MX i ne bih dao ovaj freescrol, thumbrest, i sad gesture button na thumbrest ninza šta. Olakšalo mi rad uvelilo
Ovo ja govorim za tilt scroll wheela, mislim da to nema na mxmaster. Znači da možeš, primjera radi, scrollati i lijevo-desno a ne samo gore dole. Ideja je lijepa ali u praksi, kliknem middleclick a umjesto toga uradi taj scroll. išlo mi na živce. Ali je točkić stvarno beton.
Master nema lijevo desno, i fali mi u odnosu na revolution... znam o cemu pricas, i meni je ispocetka to bio problem, ali sam se navikao i jednostavno prestao skrolati lijevo/desno
Blanco wrote: ↑08/12/2020 01:37
Imam neki stari Pc, pa uzimam novi da ponekad mogu malo Fife, Pubga odigrat, dovoljno u 1290x720 na medium /high postavkama, znaci za neki lagani gaming.
Ima li bitne razlike između Hyperx, Corsair Vengeance LPX i Patriot Viper Steel memorije (2x8GB 3200MHz CL16)? Sva 3 kita su u 10KM cjenovne razlike.
I da li je sigurno uzimati polovnu rx 570/580?
ima li neko msi b450 tomahawk i titan II pro? kako podesavate fans color s obzirom da tomahawk nema tri-pinski rgb header a ni vdg header (koliko sam skonto)?
jctitan321 wrote: ↑08/12/2020 15:08
ima li neko msi b450 tomahawk i titan II pro? kako podesavate fans color s obzirom da tomahawk nema tri-pinski rgb header a ni vdg header (koliko sam skonto)?
Imam ja, uredno radi. Imas molex sa napojne na onaj titan kontroler sa bocne strane.