Ma kakav trol, frajer ima svoje mišljenje, druga je stvar što se ti, ja i još neki ne slažemo sa njim. Ne možemo se svi u svemu slagati.
Utakmice.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Logovan
- East_side
#31727 Re: Utakmice.
Kovacevic po meni dosta dobar s tim da je prosle sezone imao mali pad. Najbolji je cini mi se bio kad smo osvojili duplu krunu. Sjecam se dobro dosta odlicnih intervencija te sezone, medju kojima i nekoliko zicera.
Da moze napredovati, naravno da moze. Tek su mu 22 godine i njegova puna golmanska zrelost se ocekuje tek za nekih 6-7 godina
Da moze napredovati, naravno da moze. Tek su mu 22 godine i njegova puna golmanska zrelost se ocekuje tek za nekih 6-7 godina
- Cossack
#31728 Re: Utakmice.
Izvukao sam nekoliko njegovih postova pa još jednom razmisli
Re: Utakmice.
Nismo imali goreg golmana a da je vise utakmica odigrao. Vladan ne moze u recenicu sa Alaimom i Bandovicem, da ne spominjem Dedica, Tolju. Treba biti objektivan, ne mozes sve uljepsavati jebiga. Niko sretniji od mene da on podigne formu pa da ode za milione, ali lik je klasicna taraba i nekonzisten...
Vladane, tarabo, zatvori jebeni ugao Poslije napdaca nama treba pojacanje na golu, sto je previse previse je Milicevic je isto ispao glup, ali njemu se moze oprostiti Što bi mu se oprastalo, glumi Spahu iz Parisa. Ako nije sposoban zagraditi,nek izbaci u aut,plus u nastavku mlitava oba stopera i ne...
vladan i refleksi mrtvog konja
Vinko svega mi vrijeme je, procitan od svakog pocetnika. Mi smo prvi zahvaljujuci genijalnosti Rahmanovica i Tatara.
Husref je tri levela iznad Vinka po svemu, ali ta prica je nazalost zavrsena zauvijek.
Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
ne treba se zamarati kurac ovo sinoc je bruka i sramota i to ne toliko zbog promasaja u prvom poluvremenu, nego zbog PICKASTE igre i nepostojece taktike u drugom vezni red im ima 200 godina zajedno, stisli nas ko amatere kakva je ono psihicka "priprema"? sta im je vinko rekao na poluvremenu??? savrs...
VINKO PUSI KURAC ZNAS LI DREKNUT POGURAT NESTO URADIT AAAAAAA
Ja ne mogu da vjerujem da ce nam ovi uzet bod, potpuno zasluzeno. jebem vam sve.
Re: Sarajevski derbi
nego koliko je kovacevic ispao retardiran u onoj situaciji, stilic je jos gluplji. nesto sad kontam, ono je bio indirekt?? ispravite me ako grijesim
Vladan nije dobar u glavi
- Raigor Stonehoof
#31729 Re: Utakmice.
i, sta je tu netacno?
- Logovan
#31730 Re: Utakmice.
Ne voli čovjek Vladana i gotovo, šta ćeš mu.
Hodžić jučer upisao svoj 99 nastup u bordo dresu.
Miličević, Pidro, Hodžić, Sušić i Handžić imaju po dva žuta.
- tovarish
#31731 Re: Utakmice.
Onda ih na klupu, tj. Šerbečić ili Adukor umjesto Milija, Salčin umjesto Pidre, Adukor ili Pejović umjesto Sušića.Logovan wrote: ↑07/12/2020 16:13Ne voli čovjek Vladana i gotovo, šta ćeš mu.Ja imam totalno suprotno mišljenje o Kovačeviću, ali dobro kako rekoh ne možemo se svi u svemu slagati. A možda bi ga trebali prodati na kraju sezone, ne zato što je loš nego kontam da ne propadne, da ne bude novi Kjosevski ili recimo na ljeto 2022. godine.
Hodžić jučer upisao svoj 99 nastup u bordo dresu.Obzirom da nemamo niti jednog desnog beka osim njega, protiv Slobode ide stotka.
Hodžić i Handžić nek igraju jer dobili ili ne dobili drugog žutog, njih dvojica neće igrati tu tekmu u prvih 11.
I šta mislite o opciji da se po potrebi Pejović nekad stavi na lijevog beka? Ljevak je, može igrati i po strani, a zna i defanzivne zadatke.
- Dinostula
#31732 Re: Utakmice.
Djokanovic je par puta igrao lijevog beka Pejovic tesko.tovarish wrote: ↑07/12/2020 16:38Onda ih na klupu, tj. Šerbečić ili Adukor umjesto Milija, Salčin umjesto Pidre, Adukor ili Pejović umjesto Sušića.Logovan wrote: ↑07/12/2020 16:13Ne voli čovjek Vladana i gotovo, šta ćeš mu.Ja imam totalno suprotno mišljenje o Kovačeviću, ali dobro kako rekoh ne možemo se svi u svemu slagati. A možda bi ga trebali prodati na kraju sezone, ne zato što je loš nego kontam da ne propadne, da ne bude novi Kjosevski ili recimo na ljeto 2022. godine.
Hodžić jučer upisao svoj 99 nastup u bordo dresu.Obzirom da nemamo niti jednog desnog beka osim njega, protiv Slobode ide stotka.
Hodžić i Handžić nek igraju jer dobili ili ne dobili drugog žutog, njih dvojica neće igrati tu tekmu u prvih 11.
I šta mislite o opciji da se po potrebi Pejović nekad stavi na lijevog beka? Ljevak je, može igrati i po strani, a zna i defanzivne zadatke.
- tovarish
#31733 Re: Utakmice.
Haj barem ima opcija.Dinostula wrote: ↑07/12/2020 21:10Djokanovic je par puta igrao lijevog beka Pejovic tesko.tovarish wrote: ↑07/12/2020 16:38Onda ih na klupu, tj. Šerbečić ili Adukor umjesto Milija, Salčin umjesto Pidre, Adukor ili Pejović umjesto Sušića.Logovan wrote: ↑07/12/2020 16:13
Ne voli čovjek Vladana i gotovo, šta ćeš mu.Ja imam totalno suprotno mišljenje o Kovačeviću, ali dobro kako rekoh ne možemo se svi u svemu slagati. A možda bi ga trebali prodati na kraju sezone, ne zato što je loš nego kontam da ne propadne, da ne bude novi Kjosevski ili recimo na ljeto 2022. godine.
I šta mislite o opciji da se po potrebi Pejović nekad stavi na lijevog beka? Ljevak je, može igrati i po strani, a zna i defanzivne zadatke.![]()
- Dinostula
#31734 Re: Utakmice.
Da javim da se Sabanovic polako vraca,krece rad sa loptom tamo u Januaru.Uglavom u ljetnom dijelu ce biti dostupan. 
-
svi u napad
#31735 Re: Utakmice.
Dakle ova informacija o 2 zuta zlata vrijedi i nadam se da strucni stab to zna. Bilo bi zaista glupo igrati protiv Slobode sa Susicem, Milicevicem i Pidrom jer prva tekma na proljece je sa strumfovima i ako pobjedimo (hocemo abd) prvenstvo je rjeseno. Posto imamo dobar roster ne bi ovo trebalo biti neki veci problem: Dakle Adukor, Serbecic i Salcin mogu odigrati na vrlo visokom nivou i da se izostanak gore navedenih ne primjeti. Zivjeli.
-
al-em
#31736 Re: Utakmice.
Ma kakvi. Mozda odmoriti pidru jer je igrao od prve svaku jos od utakmice sa brestom. Mi kuci protiv slabijih protivnika ne smijemo praviti vise od 10 faulova, nek se pripaze tino i mili. Da bar jednu utakmicu kuci zabijemo dva do poluvremena pa nek ulete adukor i besim.
-
HORDE-87-ZLA
#31737 Re: Utakmice.
Evo grohotno se smijem tvom pokušaju da budeš kao zanimljivo smješan lik. Ništa drug, samo furaj svoj fim i pusti šta drugi pričaju, ljudi su malo zavidni na tvoja mišljenja.Raigor Stonehoof wrote: ↑07/12/2020 01:17Dobro je lesko, haj odmoriHORDE-87-ZLA wrote: ↑06/12/2020 23:56Kako objektivno zakljucujes o nekome na osnovu jedne utakmice, kako te nije stid pisati o Vladanu za kojeg bi se otimali mnogi drugi timovi. Toliko o tvom nebitnom misljenju za golmana kojeg u zadnjih 15 godina toliko cekamo medju nasim stativama. Mozda u tvojoj glavi fali jedna taraba ili je rupa toliko velika da je propuh nepodnosljiv.Raigor Stonehoof wrote: ↑06/12/2020 22:04 Nismo imali goreg golmana a da je vise utakmica odigrao. Vladan ne moze u recenicu sa Alaimom i Bandovicem, da ne spominjem Dedica, Tolju.
Treba biti objektivan, ne mozes sve uljepsavati jebiga. Niko sretniji od mene da on podigne formu pa da ode za milione, ali lik je klasicna taraba i nekonzistentna rupa koja nas je kostala i para i bodova dosad.
- strong69
#31738 Re: Utakmice.
Kad tad doci ces na svoje. Nece ovo vjecno trajati da budemo prvi i neporazeni. Polako.
- Raigor Stonehoof
#31739 Re: Utakmice.
Ne kontam sta sam procitao, i zasto pises o meni, kad je tema utakmice FK Sarajeva.
Sta god ti to znacilo, to ne mijenja cinjenicu da je Vladan taraba na golu.
Poredaj nasih prvih 11 i reci mi ko su dvije najslabije karike?
Handzic i Vladan, da pomognem.
- strong69
#31740 Re: Utakmice.
Ne slazem se s tobom i isto kao i ti iznosim svoje misljenje, uopste ne pisem o tebi nego o tvojim komentarima. Vladan i Handzic nisu tanke karike. Vladan je solidan golman a Handzic igra ovako silom prilika. Da je Ahmetovic tu i da se rotiraju bila bi druga prica. To sto mi imamo jednog napadaca moze se kritikovati uprava a ne Handzic koji daje svoj maksimum.Raigor Stonehoof wrote: ↑08/12/2020 10:57Ne kontam sta sam procitao, i zasto pises o meni, kad je tema utakmice FK Sarajeva.
- Raigor Stonehoof
#31741 Re: Utakmice.
Dobro, koja nam je onda druga najslabija pozicija u timu, iza napadaca?strong69 wrote: ↑08/12/2020 11:53Ne slazem se s tobom i isto kao i ti iznosim svoje misljenje, uopste ne pisem o tebi nego o tvojim komentarima. Vladan i Handzic nisu tanke karike. Vladan je solidan golman a Handzic igra ovako silom prilika. Da je Ahmetovic tu i da se rotiraju bila bi druga prica. To sto mi imamo jednog napadaca moze se kritikovati uprava a ne Handzic koji daje svoj maksimum.Raigor Stonehoof wrote: ↑08/12/2020 10:57Ne kontam sta sam procitao, i zasto pises o meni, kad je tema utakmice FK Sarajeva.
- Dinostula
#31742 Re: Utakmice.
Vladan je solidan i nista vise,treba biti posten za njega reci da je odlican golman van svake pameti.Reakcija protiv Radnika je ocajna,lopta usla u gol pa se momak tek tad baci.A sutevi van 16 su na principu "Svaka igra i svaka dobija" sve sto se sutne udje.Ne sjecam se kojom nas je intervencijom spasio 100% od poraza.Zakljuciti sa pricom solidan golman i to je to ali koji moze napredovati jer je mlad.strong69 wrote: ↑08/12/2020 11:53Ne slazem se s tobom i isto kao i ti iznosim svoje misljenje, uopste ne pisem o tebi nego o tvojim komentarima. Vladan i Handzic nisu tanke karike. Vladan je solidan golman a Handzic igra ovako silom prilika. Da je Ahmetovic tu i da se rotiraju bila bi druga prica. To sto mi imamo jednog napadaca moze se kritikovati uprava a ne Handzic koji daje svoj maksimum.Raigor Stonehoof wrote: ↑08/12/2020 10:57Ne kontam sta sam procitao, i zasto pises o meni, kad je tema utakmice FK Sarajeva.
- Logovan
#31743 Re: Utakmice.
Na utakmici protiv FK Borac najviše je pretrčao Benjamin Tatar, dok je najveću brzinu od 31,52 km/h ostvario Andrej Đokanović.

- Logovan
#31745 Re: Utakmice.
Momak se trudi, bori, a sad druga je stvar što rijetko kada uradi nešto konkretno. Obzirom da sumnjam da će produžiti ugovor, žao mi je što će otići na ovakav način kada ga puno raje pljuje i vrijeđa, ali nije zaslužio.
Sarajevo je posebno priča. I protiv nas su pokazali da imaju najbolju ekipu u ligi, a uz sve to imaju igračku širinu, koju nema nijedan drugi premijerligaš. Iskren da budem pokušaćemo sve da ih stignemo, kao i ostale ekipe iz gornjeg dijela tabele, ali su male šanse za to, jer su bolji od drugih. U ovom trenutku imaju dva podjednaka tima, tako da se izostanak dva ili tri igrača uopšte ne oseti - nastavio je Jovanović.
- omega369
#31746 Re: Utakmice.
Nije covjek trol, sta vam je?
sa nama je.na.forumu godinama. Ok, malo je previse emotivno vezan za husrefa, uostalom kao i jedan dio navijaca fks, ali da je trol koji bez veze lupa i pljuje nije
Vladan?! Hm... solidan jeste, nema sta.
Ali realno, zadnjih nekoliko utakmica svo sto je islo po golu je i zavrsilo u golu. Cinjenica. Da li ima prostora za napredak u njegovim godinama, ne znam. Valjda.ima. kad je tek dosao bio je osvjezenje pravo. Ne vidim neki preveliki napredak kod njega od tad, da ne govorim koliko je i dalje nesiguran dok hvata loptu, kad mu se vraca lopta, itd.
Iskreno, volio bih da ga prodamo sto prije, a da vidimo od cega je dizdarevic. Ili, barem da ga malo dizdarevic mijenja. Konkurencija je cudo
Vladan?! Hm... solidan jeste, nema sta.
Ali realno, zadnjih nekoliko utakmica svo sto je islo po golu je i zavrsilo u golu. Cinjenica. Da li ima prostora za napredak u njegovim godinama, ne znam. Valjda.ima. kad je tek dosao bio je osvjezenje pravo. Ne vidim neki preveliki napredak kod njega od tad, da ne govorim koliko je i dalje nesiguran dok hvata loptu, kad mu se vraca lopta, itd.
Iskreno, volio bih da ga prodamo sto prije, a da vidimo od cega je dizdarevic. Ili, barem da ga malo dizdarevic mijenja. Konkurencija je cudo
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
-
mirza_15
#31748 Re: Utakmice.
U posljednjih 10 utakmica Sarajevo 5 utakmica nije primilo gol. U dvije utakmice je primilo 2 Zrinjski 3:2 i Borac 2:2 i u tri utakmice po 1 Mladost 5:1, Željezničar 1:1 i Radnik 2:1. Kovačević nije branio protiv Tuzle (0:0). Protiv Zrinjskog penal i gol koji nije mogao braniti. Protiv Mladosti i Želje dva precizna šuta gdje nije mogao ništa. Protiv Radnika gol sa 5 metara. Ni jedne kardinalne greške nije napravio. Neko spomenu kao loš kada mu se vrati lopta, a Kovačević je jedan od najboljih golmana u tom segmentu u PL. Igra jako dobro kao dodatni bek u organizaciji igre iz zadnje linije što se vidi i na gornjim videima. Drastično je popravio izlazak na visoke lopte. Šuteve sa distance, ukoliko je to moguće, uglavnom hvata. Nema bespotrebnog odbijanja lopte. Prati igru i izlazi pravovremeno po potrebi. Vi bi sada mačku da odbrani što realno brani 1% golmana u ligama petice. Imamo sigurnog golmana koji brani ono što treba i ne pravi greške koje golman ne treba da pravi. Po meni, ni jedan gol od ovih gore sedam pobrojanih nije njegov. Ni kedan gol nije primio nakon prekida iz peterca pa da kažeš da nije izašao na veijeme, a šuteve koji su završili u mreži objektivno teško da je mogao braniti. Protiv Želje je skinuo zicer na kraju utakmice.
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#31749 Re: Utakmice.
100%mirza_15 wrote: ↑08/12/2020 23:29 U posljednjih 10 utakmica Sarajevo 5 utakmica nije primilo gol. U dvije utakmice je primilo 2 Zrinjski 3:2 i Borac 2:2 i u tri utakmice po 1 Mladost 5:1, Željezničar 1:1 i Radnik 2:1. Kovačević nije branio protiv Tuzle (0:0). Protiv Zrinjskog penal i gol koji nije mogao braniti. Protiv Mladosti i Želje dva precizna šuta gdje nije mogao ništa. Protiv Radnika gol sa 5 metara. Ni jedne kardinalne greške nije napravio. Neko spomenu kao loš kada mu se vrati lopta, a Kovačević je jedan od najboljih golmana u tom segmentu u PL. Igra jako dobro kao dodatni bek u organizaciji igre iz zadnje linije što se vidi i na gornjim videima. Drastično je popravio izlazak na visoke lopte. Šuteve sa distance, ukoliko je to moguće, uglavnom hvata. Nema bespotrebnog odbijanja lopte. Prati igru i izlazi pravovremeno po potrebi. Vi bi sada mačku da odbrani što realno brani 1% golmana u ligama petice. Imamo sigurnog golmana koji brani ono što treba i ne pravi greške koje golman ne treba da pravi. Po meni, ni jedan gol od ovih gore sedam pobrojanih nije njegov. Ni kedan gol nije primio nakon prekida iz peterca pa da kažeš da nije izašao na veijeme, a šuteve koji su završili u mreži objektivno teško da je mogao braniti. Protiv Želje je skinuo zicer na kraju utakmice.
-
sencobih
#31750 Re: Utakmice.
Današnja generacija navijača , odnosno pojedini navijači bi u ono doba za Safeta Sušića govorili da nema pojma, da se ne trči itd.i to nakon samo par tekmi na kojima ne bi dao gol.Danas svako malo pa krene kampanja protiv nekog igrača.