Zahiragić opet jaše
-
MUNAFIK
#4777 Re: Zahiragić opet jaše
Nekoga ismijavati na osnovu izgleda je primitivizam i govori puno u duševnom stanju ovih što ismijavaju ljude tako.EME91 wrote: ↑07/12/2020 17:11Covjek je daleko uspjesniji nego što ćeš ti vjerovatno ikada biti. Daleko je inteligentniji nego što ćeš ti ikad biti . Daleko je hrabriji , iskreniji, jači , ljepsi, a ja te čak i ne znam. Ali njega znam i vjeruj mi što ti govorim. Tastatura ratnika ima svugdje.Nike af1 white wrote: ↑07/12/2020 17:06samo iznosenje cinjenica jel izgleda kao krmak da, jel glup kao tokmak je , jel u supku porodice Izetbegović i uziva u toj toplini uziva ,jel vodi opskurnu politiku na fb sa memovskih stranica odakle si i ti dosao da vodi itd. itd.EME91 wrote: ↑07/12/2020 16:57
Eto šta vi znate . Vrijeđati . Vrijeđate ljude po izgledu, naglasku, gramatičkoj ispravnosti ili neispravnosti. Jednostavno, najruzniji , najcrnji carsijski humor ala vid mu glave itd. Kad cete se uozbiljiti ? Kad cete sjesti i odrasti ? Stavite neke stvari na papir. Vidite gdje ste i šta ste, vidite s kim ste.
Ovo do sad je već viđeno.
Iskreno admin bi trebao da sankcioniše ove primitivne uvrede.
Ali treba biti malo pošten i zapitati se u cemu je konkretno ovaj uspješan?
Nema nikakvih konkretnih rezultata rada, uhljebljen je na budzetsku sisu i to na neku izmisljenu poziciju, vjerovatno bez ikakvog konkursa, sa platom visocijom od svih ucitelja, nastavnika i direktora srednjih i osnovnih škola (što dovoljno govori koliko njegova stranka cijeni obrazovanje i mlade)...
Dakle u profesionalnoj karijeri nema neki uspjeh osim što je neciji miljenik pa ga neko 'poguro'.
Politicki stavovi su mu ipak malo jaca strana ali su cesto na granici nekog bosnjackog fašizma, trolanje po društvenim mrežama i etiketiranje politickih neistomišljenaka i prikupljanje politickih poena zapaljivom retorikom je ono što mu ide dobro i donosi mu licno neku korist ali generalno to je prevazidjen oblik politickog djelovanja koji podržavaju samo oni 'najgori' stranacki navijaci.
SDA kao stranka mora se odmaknuti od toga, retorika rata, galama, prenaglaseno isticanje vjere gdje treba i gdje ne treba, privatizacija odbrane, armije, religije i šehida sve to je štetno za stranku, ali korisno za pojedinca koji skuplja simpatije onih hard core SDAovaca, ali sa druge strane odbija puno više normalnih ljudi.
Licno vjerujem da ce Haris pokupiti dosta glasova onih zadrtih SDAovaca, ali ako nastavi sa ovakvom retorikom rastjerat ce od SDA sve ono što nije zadrto, pa neka nadju balans ako mogu...
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#4778 Re: Zahiragić opet jaše
koliko mu dajete na značaju. sjetim se teme kifla premijer ili mandatar, tako nešto, ismijavali ga na toj temi. od kk bosne, propale firme, televizija iz zoi 84, fakulteta, segačili se sa njim i gledaj ga sada. glavna uzdanica istih tih što su ga tada popljuvali.
slično se radi i sa zahiragicem. vidjet ćemo što će biti za četiri godine.
ne bih se iznenadio da zauzme neku mnogo jaku javnu funkciju, jer mu se daje pažnja, pozornost, a i on će to sve iskoristiti kao što je dino iskoristio.
doduše pričaju mi nipovci da je vedran jakupovic odbio poziciju predsjedavajućeg, jer ga zahiragic proziva za neke stvari i natovarit će mu se na kosti. nisu mi htjeli otkriti o čemu se radi.
ne bih se iznenadio da zauzme neku mnogo jaku javnu funkciju, jer mu se daje pažnja, pozornost, a i on će to sve iskoristiti kao što je dino iskoristio.
doduše pričaju mi nipovci da je vedran jakupovic odbio poziciju predsjedavajućeg, jer ga zahiragic proziva za neke stvari i natovarit će mu se na kosti. nisu mi htjeli otkriti o čemu se radi.
-
MUNAFIK
#4779 Re: Zahiragić opet jaše
Kifla je ipak uzimao posao u ruke i radio... Sijecam se Bosne kad je Kifla bio tu, Skenderija se punila, osjetila se razlika u radu i trudu.malakh wrote: ↑07/12/2020 18:27 koliko mu dajete na značaju. sjetim se teme kifla premijer ili mandatar, tako nešto, ismijavali ga na toj temi. od kk bosne, propale firme, televizija iz zoi 84, fakulteta, segačili se sa njim i gledaj ga sada. glavna uzdanica istih tih što su ga tada popljuvali.
Za sada Zahiragic jos nikakav konkretan posao nije radio osim pisanja statusa i pricanja.
- bunk
#4780 Re: Zahiragić opet jaše
E sad,nakon sto si izanalizirao,daj nam sad sve ove koje trenutno podrzavas i protjeraj ih kroz isto sito.MUNAFIK wrote: ↑07/12/2020 18:24Nekoga ismijavati na osnovu izgleda je primitivizam i govori puno u duševnom stanju ovih što ismijavaju ljude tako.EME91 wrote: ↑07/12/2020 17:11Covjek je daleko uspjesniji nego što ćeš ti vjerovatno ikada biti. Daleko je inteligentniji nego što ćeš ti ikad biti . Daleko je hrabriji , iskreniji, jači , ljepsi, a ja te čak i ne znam. Ali njega znam i vjeruj mi što ti govorim. Tastatura ratnika ima svugdje.Nike af1 white wrote: ↑07/12/2020 17:06
samo iznosenje cinjenica jel izgleda kao krmak da, jel glup kao tokmak je , jel u supku porodice Izetbegović i uziva u toj toplini uziva ,jel vodi opskurnu politiku na fb sa memovskih stranica odakle si i ti dosao da vodi itd. itd.
Iskreno admin bi trebao da sankcioniše ove primitivne uvrede.
Ali treba biti malo pošten i zapitati se u cemu je konkretno ovaj uspješan?
Nema nikakvih konkretnih rezultata rada, uhljebljen je na budzetsku sisu i to na neku izmisljenu poziciju, vjerovatno bez ikakvog konkursa, sa platom visocijom od svih ucitelja, nastavnika i direktora srednjih i osnovnih škola (što dovoljno govori koliko njegova stranka cijeni obrazovanje i mlade)...
Dakle u profesionalnoj karijeri nema neki uspjeh osim što je neciji miljenik pa ga neko 'poguro'.
Politicki stavovi su mu ipak malo jaca strana ali su cesto na granici nekog bosnjackog fašizma, trolanje po društvenim mrežama i etiketiranje politickih neistomišljenaka i prikupljanje politickih poena zapaljivom retorikom je ono što mu ide dobro i donosi mu licno neku korist ali generalno to je prevazidjen oblik politickog djelovanja koji podržavaju samo oni 'najgori' stranacki navijaci.
SDA kao stranka mora se odmaknuti od toga, retorika rata, galama, prenaglaseno isticanje vjere gdje treba i gdje ne treba, privatizacija odbrane, armije, religije i šehida sve to je štetno za stranku, ali korisno za pojedinca koji skuplja simpatije onih hard core SDAovaca, ali sa druge strane odbija puno više normalnih ljudi.
Licno vjerujem da ce Haris pokupiti dosta glasova onih zadrtih SDAovaca, ali ako nastavi sa ovakvom retorikom rastjerat ce od SDA sve ono što nije zadrto, pa neka nadju balans ako mogu...
Sta je iko od njih ista ikad uradio osim parazitirao na budzetu na ovaj ili onaj nacin.
Redom od N.Niksica preko Kojovica,Konakovica,plejade nipovaca koji idu za Dinom ,sdpovce da ne pominjem..
Bez budzeta su svi 100% niko i nista.Isto nemoj mi bgt onog lika u Konzumu sto je radio,to je kao da kapetana Titanika hvalis da je expert u bransi.
Da je Forto neki sposoban manager ili strucnjak sipak bi visio pa otpadao pa se opet prikljucivao na drzavnu sisu a znajuci da to nosi sa sobom itekako prisutam rizik otpadanja sa iste,nego bi bio u nekoj multinacionalki i mlatio lovu(samo mi nemoj o altruizmu i unutrasnjoj potrebi rada za javno dobro)..
Naravno ovo vazi i za stranu sda,df, doduse mozda ne trebam tu ubacivati sbb jer ipak je "novinska imperija" tu pokretac price
Last edited by bunk on 07/12/2020 19:17, edited 2 times in total.
-
Edvin21
#4781 Re: Zahiragić opet jaše
koja je razlika između Zahiragića i polipa na debelom crijevu Bakira? Zahiragić se ne može detektirati rektoskopijom nego mora kolonoskopija
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#4782 Re: Zahiragić opet jaše
@bunk uzgledao si mi oduvijek iznad nivoa tipicnog sda-ovca, nisam mogao ni pomsliti da bi ti branio ovog seljacinu. Gdje ces tako nisko pasti?
-
EME91
#4783 Re: Zahiragić opet jaše
Realno ismijavati Zahiragica , a ne ismijavati Pedju Kojovica radi fizickog izgleda je i vise nego smijesno. Sa onom ofirnom nausnicom u uhu , recidiranom vilicom, blago krivim ustima u desno, visinom 165 cm. Ja ne znam al covjek je gremlin. Haris Zahiragic nema vrat , al tebra Pedja nema ništa. O Nerminu Niksicu ne zelim da pocinje. Kifla je stravno maneken za ove iz Cetvorke. Što jest jest . On i Zukorlic su najatraktivniji u taboru.
Edvin21 - jako ti je smesan vic brate, nastavi da se trudis.
Ono sto je cinjenica jeste da je Hare u parlamentu. Znam da je to onaj isti parlament u kojem su sjedili Radeljaš, bizoni, krave, Damir Niskic i ostala poremecane ekipa pa mu pada rejting, ali boze moj tu smo gdje smo.
Što se tiče ovih prozivki "plavke" , i ostalih seksističkih njesra , twitter ce biti zadovoljan , a mi iz sda samozadovoljeni. Katastrofa Vam je ponasanje momci. Narocito prema zenama. Da vas ne znam mislio bih da ste iz SDA
Edvin21 - jako ti je smesan vic brate, nastavi da se trudis.
Ono sto je cinjenica jeste da je Hare u parlamentu. Znam da je to onaj isti parlament u kojem su sjedili Radeljaš, bizoni, krave, Damir Niskic i ostala poremecane ekipa pa mu pada rejting, ali boze moj tu smo gdje smo.
Što se tiče ovih prozivki "plavke" , i ostalih seksističkih njesra , twitter ce biti zadovoljan , a mi iz sda samozadovoljeni. Katastrofa Vam je ponasanje momci. Narocito prema zenama. Da vas ne znam mislio bih da ste iz SDA
-
sumirprimus
#4784 Re: Zahiragić opet jaše
Al cuj price ljepsi jaci uspjesniji

- bunk
#4785 Re: Zahiragić opet jaše
Djasmin je najglavitiji a i ten mu je prva liga(od sunca vjerujem)
- Capajebo
#4786 Re: Zahiragić opet jaše
Zukorlić? Je li te bar stid dok to pišeš?
-
EME91
#4787 Re: Zahiragić opet jaše
Ma tebra pusti mi te suplje. Lafo svi ste ovdje freelanceri niste u stanju pored na dohodak da platite . 10% nedate. Dosta je Fadil smirivao inspekcije. Treba to lagano olabaviti. Ima raje ovdje ozbiljne doprinose placaju drzavi.
Da bi vi mogli da se zajebavate na račun nečijeg izgleda . Pa dokle to trpit ?
Treba vas sa činjenicama suočiti. Umjesto da radite i gledate svoja posla , palamudite i buduceg premijera/predsjednika pokusavate u startu spriječit. Ma hajte molim vas. A kad je Zeljki trebalo glas dat da karavlah ne bude u predsjednistvu prvi ste stali na crtu stali. Sramota . Dokle vise .
Treba vas sa činjenicama suočiti. Umjesto da radite i gledate svoja posla , palamudite i buduceg premijera/predsjednika pokusavate u startu spriječit. Ma hajte molim vas. A kad je Zeljki trebalo glas dat da karavlah ne bude u predsjednistvu prvi ste stali na crtu stali. Sramota . Dokle vise .
-
Aida_Beba
#4788 Re: Zahiragić opet jaše
Haris Zahiragić ima mikro penis, debelim muskarcima uslijed anatomije penis se uvuce prema unutrasnjosti zbog velicine stomaka, uslijed toga je decko iskompleksiran jos od jednog izleta u srednjoj školi i jedne Aide koja ga je provalila i ismijala
Zbog svega toga je takav kakav je
Zbog svega toga je takav kakav je
- bunk
#4789 Re: Zahiragić opet jaše
Sace te pici ziiikAida_Beba wrote: ↑07/12/2020 20:39 Haris Zahiragić ima mikro penis, debelim muskarcima uslijed anatomije penis se uvuce prema unutrasnjosti zbog velicine stomaka, uslijed toga je decko iskompleksiran jos od jednog izleta u srednjoj školi i jedne Aide koja ga je provalila i ismijala
Zbog svega toga je takav kakav je![]()
-
sumirprimus
#4790 Re: Zahiragić opet jaše
Aida_Beba wrote: ↑07/12/2020 20:39 Haris Zahiragić ima mikro penis, debelim muskarcima uslijed anatomije penis se uvuce prema unutrasnjosti zbog velicine stomaka, uslijed toga je decko iskompleksiran jos od jednog izleta u srednjoj školi i jedne Aide koja ga je provalila i ismijala
-
sumirprimus
#4791 Re: Zahiragić opet jaše
-
EME91
#4792 Re: Zahiragić opet jaše
Što jel to Aida došla do penisa , i nije joj se svidio i povukla se? i to u srednjoj skoli ? ja kur** ? Jes to ti bebo?Aida_Beba wrote: ↑07/12/2020 20:39 Haris Zahiragić ima mikro penis, debelim muskarcima uslijed anatomije penis se uvuce prema unutrasnjosti zbog velicine stomaka, uslijed toga je decko iskompleksiran jos od jednog izleta u srednjoj školi i jedne Aide koja ga je provalila i ismijala
-
sumirprimus
#4793 Re: Zahiragić opet jaše
Bruda nas lijepi zgodni uspjesni jes to ti

- MorningStar
#4794 Re: Zahiragić opet jaše
Vidimo ti si ocito dosao do penisa i svidio ti seEME91 wrote: ↑07/12/2020 20:45Što jel to Aida došla do penisa , i nije joj se svidio i povukla se? i to u srednjoj skoli ? ja kur** ? Jes to ti bebo?Aida_Beba wrote: ↑07/12/2020 20:39 Haris Zahiragić ima mikro penis, debelim muskarcima uslijed anatomije penis se uvuce prema unutrasnjosti zbog velicine stomaka, uslijed toga je decko iskompleksiran jos od jednog izleta u srednjoj školi i jedne Aide koja ga je provalila i ismijala
-
Aida_Beba
#4795 Re: Zahiragić opet jaše
Nema potrebe da budeš šovinista kao H.Z., cuj beboEME91 wrote: ↑07/12/2020 20:45Što jel to Aida došla do penisa , i nije joj se svidio i povukla se? i to u srednjoj skoli ? ja kur** ? Jes to ti bebo?Aida_Beba wrote: ↑07/12/2020 20:39 Haris Zahiragić ima mikro penis, debelim muskarcima uslijed anatomije penis se uvuce prema unutrasnjosti zbog velicine stomaka, uslijed toga je decko iskompleksiran jos od jednog izleta u srednjoj školi i jedne Aide koja ga je provalila i ismijala
Slučajna koincidencija dva imena
Konstantacija je da Haris ima mikro penis, ili ces pobiti tu teoriju i reci da nije istina, ali je onda pitanje kako ti to znaš?
-
sumirprimus
#4796 Re: Zahiragić opet jaše
Auu resetaju brudu sa svih strana 
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#4797 Re: Zahiragić opet jaše
hem teleća glOva hem mikro penis... ja bi se u miljacku baČijo namaH
-
90minut
#4798 Re: Zahiragić opet jaše
A brudi kaplje keš dok ovi rešetaju po klix forumu 
-
EME91
#4799 Re: Zahiragić opet jaše
Ne znam moguce je. Objektivno udebljao se pravo.Aida_Beba wrote: ↑07/12/2020 20:49Nema potrebe da budeš šovinista kao H.Z., cuj beboEME91 wrote: ↑07/12/2020 20:45Što jel to Aida došla do penisa , i nije joj se svidio i povukla se? i to u srednjoj skoli ? ja kur** ? Jes to ti bebo?Aida_Beba wrote: ↑07/12/2020 20:39 Haris Zahiragić ima mikro penis, debelim muskarcima uslijed anatomije penis se uvuce prema unutrasnjosti zbog velicine stomaka, uslijed toga je decko iskompleksiran jos od jednog izleta u srednjoj školi i jedne Aide koja ga je provalila i ismijala
![]()
Slučajna koincidencija dva imena![]()
Konstantacija je da Haris ima mikro penis, ili ces pobiti tu teoriju i reci da nije istina, ali je onda pitanje kako ti to znaš?![]()
Nisam znao da je to faktor u politici. Valjda u Nasoj stranci jeste. Makar sam tako cuo. Bilo je tih sex afera jedna vise. Zbog tog ode i Dennis Gratchs, i pola glavnog odbora no, kao sto rekoh nisam sovinista , a ti se nemoj stidjeti. Nase su cure svakako poznate po cenosti nadaleko ,a to su te godine.
-
EME91