btw. ovo je ofišl slogan njihove turističke zajednice.
Moderators: Charuga, Tomahawk11

Ležala nam prije deset godina kad smo igrali, imali strašnu ekipu, a oni imali prelaz generacija. Danas mi imamo penzionere i amatere, a oni svjetske prvake. Finci su nas razmontirali zadnji put.izvrsni direktor wrote: ↑07/12/2020 18:48 Francuska nam je oduvijek lezala, ako u finskoj pukki ne bude igrao onda necemo imati problema, azahstance ne treba ni brojati, jedino nam ostaje ukrajina kao moguci prpblem jer je za nas nepoznanica
Prosječne udaljenosti između država moraju biti otprilike iste. Tako sam skontao da ide, npr estonija, finska, bjelorusija i ukrajina pripisaj hoda, isto bi bilo vjerovatno da island izvuce izrael ili španija kazahstan, a da već ima neku daleku repku u grupi...
Logovan wrote: ↑07/12/2020 18:45Zato što pojedine reprezentacije ne mogu igrati jedne protiv drugih. Npr. mi ne možemo sa Kosovom, Estonija ne može sa Ukrajinom zbog tamo nečega. Kada su ih izvukli otišli su u narednu grupu, a ne u našu.studiorum_tuzlaensis wrote: ↑07/12/2020 18:29 Ne kontam ovo sto neke grupe preskace kad izvlači reprezentaciju.
Valja sad čuvati onakve Francuze.Ukrajina je jača nego prije. Finska.... Sve nam je rečeno prošli put.
Kazahstan bi trebali pobijediti oba puta.
Baš da je katastrofa, i nije. Gore bi bilo da smo upali u grupu sa Portugalom i Srbijom, ili Rusijom i Hrvatskom, Engleskom i Poljskom, pa čak i Holandijom i Turskom. Ovo je jedna od boljih opcija.
A hajde budi posten, sta god da smo izvukli katastrofa je
Ali su dvije države sa hladnom klimom, plus se gleda prosječna udaljenost između država. Tako da u jednoj grupi, ekipe mogu imati samo jedno dugo putovanje, tipa do kazahstana.Herr Flick wrote: ↑07/12/2020 18:55Logovan wrote: ↑07/12/2020 18:45Zato što pojedine reprezentacije ne mogu igrati jedne protiv drugih. Npr. mi ne možemo sa Kosovom, Estonija ne može sa Ukrajinom zbog tamo nečega. Kada su ih izvukli otišli su u narednu grupu, a ne u našu.studiorum_tuzlaensis wrote: ↑07/12/2020 18:29 Ne kontam ovo sto neke grupe preskace kad izvlači reprezentaciju.
Valja sad čuvati onakve Francuze.Ukrajina je jača nego prije. Finska.... Sve nam je rečeno prošli put.
Kazahstan bi trebali pobijediti oba puta.
Estonija ima dobre odnose sa Ukrajinom
Pa ako cemo posteno trebali smo ih dobiti sa Papetom na Parku priceva da ono sudijsko govno nije sviralo nepostojeci penalstudiorum_tuzlaensis wrote: ↑07/12/2020 18:54 Najjace izjave svih vremena na svim bosanskim forumima su da nam kao leže Španija i Francuska.
A nikad ih uzeli nismo.![]()
![]()
Nisi dobro vidio, niti je nasa grupa najteža. :pDead Man Walking wrote: ↑07/12/2020 18:55 Jesam li ja ovo dobro vidio, izvukli nas u najlaksoj grupi sa Danskom pa nas prebacise u najtezu sa Francuzima?![]()
Leže nam onda 100%.hrasno38 wrote: ↑07/12/2020 18:56Pa ako cemo posteno trebali smo ih dobiti sa Papetom na Parku priceva da ono sudijsko govno nije sviralo nepostojeci penalstudiorum_tuzlaensis wrote: ↑07/12/2020 18:54 Najjace izjave svih vremena na svim bosanskim forumima su da nam kao leže Španija i Francuska.
![]()
Nismo igrali na parku princevahrasno38 wrote: ↑07/12/2020 18:56Pa ako cemo posteno trebali smo ih dobiti sa Papetom na Parku priceva da ono sudijsko govno nije sviralo nepostojeci penalstudiorum_tuzlaensis wrote: ↑07/12/2020 18:54 Najjace izjave svih vremena na svim bosanskim forumima su da nam kao leže Španija i Francuska.
![]()
nisu nas izvukli, nego bjeloruse pa ih pomjeriše tamo a nas poslije njih izvukoše. krivi su bijeli rusiDead Man Walking wrote: ↑07/12/2020 18:55 Jesam li ja ovo dobro vidio, izvukli nas u najlaksoj grupi sa Danskom pa nas prebacise u najtezu sa Francuzima?![]()
Mozda, ali racunaj da francuzi imaju strah od nas jer smo ih ponuzili onda, a u strahu su greske ceste. Imaju blok u glavi, tesko je preci preko te blokade. Isto npr kao nama protiv spanije, koliko god ih razmontiramo ne uapijemo ih dokrajcit nikad do kraja. Zbog tog bloka i strahathekupus wrote: ↑07/12/2020 18:52Ležala nam prije deset godina kad smo igrali, imali strašnu ekipu, a oni imali prelaz generacija. Danas mi imamo penzionere i amatere, a oni svjetske prvake. Finci su nas razmontirali zadnji put.izvrsni direktor wrote: ↑07/12/2020 18:48 Francuska nam je oduvijek lezala, ako u finskoj pukki ne bude igrao onda necemo imati problema, azahstance ne treba ni brojati, jedino nam ostaje ukrajina kao moguci prpblem jer je za nas nepoznanica