al kako kmece i kako im smeta kuko i sbb
a nisu im bili gadljivi nit smetali kad su snjima godinama u vlasti bili ko ni hdz
Kako neki koji su mentalno na etazi -5 mogu uopste skontati da su nisko? Osim da im pustis vodu i zatvoris izlaze...MUNAFIK wrote: ↑07/12/2020 13:46 Daj @bunk interveniši tamo u bazi da SDA angažuje kakve strucne ljude za krizni menadzment jer prijeko im je potreban neko strucan za ove situacije.
Ona saopstenja su zaista loša i ovo govorim iz najbolje namjere. Ono je bas na nekom niskom nivou svega jednostavno svega... Baš loše...
Imaju para, nek angažuju nekoga ovako samo se brukaju.
nisi valjda ocekivao da ce ovi mirno otici.......njima nista nije sveto .....pa ni drzava.....na kraju ce morati ulica progovoritisumirprimus wrote: ↑07/12/2020 13:31 narod je lud i do naroda je, nema drugog logicnog objasnjenja.
naime nama slijedi kraj. kanton ide u blokadu, haos, propadanje. jer vlast gubi sda a kuko dolazi![]()
![]()
a dosad med i mlijeko, a i kuko bio u liberalima pa preso u pda![]()
Pa kakva je fora da SDA nudi neku podrsku, a ovima nit ta podrska treba niti bi je prihvatili. Normalno da ce im covjek reci, ako mi toliko vjerujete, podrzite me tamo gdje imate nekog utjecaja.
Šta ti imaš protiv Twitter-a? Baš je cool. Zamisli Bakir da tvitera.sumirprimus wrote: ↑08/12/2020 09:46 jedina iritantnija stvar od sda je domaca tviter zajednica. najpametniji I najduhovitiji sloj drustva. NOOOOOOOOOOOOT![]()
![]()
da kazem nista efikasno, izlizano je....fosna2014 wrote: ↑08/12/2020 11:05Šta ti imaš protiv Twitter-a? Baš je cool. Zamisli Bakir da tvitera.sumirprimus wrote: ↑08/12/2020 09:46 jedina iritantnija stvar od sda je domaca tviter zajednica. najpametniji I najduhovitiji sloj drustva. NOOOOOOOOOOOOT![]()
![]()
![]()
Ja, i?sumirprimus wrote: ↑08/12/2020 12:32da kazem nista efikasno, izlizano je....fosna2014 wrote: ↑08/12/2020 11:05Šta ti imaš protiv Twitter-a? Baš je cool. Zamisli Bakir da tvitera.sumirprimus wrote: ↑08/12/2020 09:46 jedina iritantnija stvar od sda je domaca tviter zajednica. najpametniji I najduhovitiji sloj drustva. NOOOOOOOOOOOOT![]()
![]()
![]()
![]()
Pa tamo gdje ste nebitni bi uz vasu podrsku napravio dobar posao, a tamo gdje ste bitni bi uz vasu podrsku FBiH propala kao KK Bosna?