Teorije zavjera, bre.... pa opletite
- vet
#2926 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Glas razuma u vremenima sveopšteg mahnitanja...
..
..
- dr_Evil
#2927 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Vidis kako fino on nama napisa: "Za tako smrtonosnu bolest, da moras da se testiras da bi znao da je imas". Hoda okolo, nema simptoma, ni on, ni jarani sa kafe, ode kod nene pa ce onda sa jaranima neni na dzenazu, i govorit sebi, pa to je priroda, vakat joj je bio, nazivila se, nisam ja kriv
- muhafuca
#2928 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
tvoj problem je sto previshe pretpostavljash.Mogy87 wrote: ↑07/12/2020 10:27Tvojom logikom si diskreditirao 90% antivaxxera. Jer zaradjuju na prodaji buckurisa, detoxa, drzanja motivacijskih govora, na Facebooku i Youtubeu.muhafuca wrote: ↑07/12/2020 10:21prvo, ne moras me persiratadsubzero wrote: ↑07/12/2020 10:09
To nije argument protiv nekoga niti je relevantna kritika na njegov rad. Pretpostavljati da neko ima lose namjere ili da mu rad ne valja zato sto ima finansijski interes je suludo. Mozda bi vam draze bilo da je sve na humanitarnoj osnovi? A cekaj, bilo je i stvari na humanitarnoj osnovi, pa su ljudi opet kmecali "ko to ista daje dzaba". Kao da ovi "na drugoj strani" nemaju neki finansijski interes...
drugo - ako vlastiti finansijski interes nije razlog za izuzece nekoga, o bilo cemu da ti taj govori
imam ja jedan most za prodat, vrlo povoljno, pa me kontaktiraj na PP oko detalja ako si zainteresovan.
Znam da si vidio u kakvoj viletini zivi osnivac avaxx pokreta Wakefield, a lijepo je i kad te u toj kuci doceka jedna od najljepsih manekenki na svijetu s kojom je izlazio. Mislim da se ne zali.
Ali on to sve iz dobrote svoga srca...
tako je, i te antivaxere treba uzimati sa velikom dozom skepse, ne znam zasto mislish da bi to bio argument protiv moje logike.
::::::::::::::::::::::::
nevezano za moju i tvoju pricu al da ne pravim novi post
Ljudi izlaze i snimaju bolnice nakom sto u medijima se objavi da je u njihovoj lokalnoj bolnici
havarija, da se rade trostruke smjene, da osoblje pada u nesvjest, da su redovi ambulantnih vozila
zakrcile prilaze bolnicama, da je u sustini apokalipsa pocela bash oko njihovih lokalnih bolnica
I sta nadju? Prazne bolnice, nigdje redova, prazni kreveti itd
- Lao Ce
#2929 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Da se prisjetimo, ponovo, nekih stvari s početka PLANdemije i šta nam je to dear Bill poručivao još 2015:
Neki ljude je teško zamisliti u ljudskom obliku. Iako imaju odoru čovjeka, ali s obzirom na svoje životinjsko naslijeđe tokom mnogih reinkarnacija, oni i dalje nose u sebi to ponašanje životinje, pa je negdje u nekoj prelaznoj fazi. Ne pase travu, ali ima ponašanje siledžije, pa svojim unutarnjim karakteristikama i suštinom najviše podsjeća na nekog junca ili bika sa koride u Čevljanovićima.„Dakle, slijedeći put možda nećemo imali toliko sreće. Može postojati virus od kojeg se ljudi, unatoč tome što su zaraženi, osjećaju dovoljno dobro da mogu putovati avionom ili ići na tržnicu. Izvor virusa mogla bi biti prirodna epidemija poput ebole, ili bi mogao biti biološki terorizam. Dakle, postoje stvari koje bi doslovno pogoršavale stvari tisuću puta. U stvari, pogledajmo model virusa koji se prenosi putem zraka, poput španjolske gripe 1918. godine. Dakle, evo što bi se dogodilo: širio bi se svijetom vrlo, vrlo brzo. I možete vidjeti da je od te epidemije umrlo preko 30 milijuna ljudi.“
- spinel_
#2930 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Evo vam vas autoritet:
-
Mogy87
- spinel_
#2932 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Ne treba ti prevod za ovo. Dovoljno je samo vidjeti govor tijela i zamuckivanje prilikom odgovaranja.
- Lao Ce
-
Mogy87
#2934 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
U pravu si. I oni brojni naucnici koji su analizirali sigurnost i efikasnost kao regulatori u UK od oktobra su svi lazljivci.
Ps. ovo je stari video prije nego sto su klinicka ispitivanja zavrsena. Cisto sumnjam da je Bill Gates u njima ucestvovao licno.
Sve mrtvi debili ovi ispod
The decision by the UK regulatory authority was made with advice from the Commission on Human Medicines (CHM), the government’s independent expert scientific advisory body. A dedicated team of MHRA scientists and clinicians carried out a rigorous, scientific and detailed review of all the available data, starting in October 2020.
This was done using a regulatory process known as a ‘rolling review’. A ‘rolling review’ can be used to complete the assessment of a promising medicine or vaccine during a public health emergency in the shortest time possible. This is done as the packages of data become available from ongoing studies on a staggered basis.
The MHRA expert scientists and clinicians reviewed data from the laboratory pre-clinical studies, clinical trials, manufacturing and quality controls, product sampling and testing of the final vaccine and also considered the conditions for its safe supply and distribution.
The National Institute for Biological Standards and Control, part of the agency, has been and will continue doing, independent laboratory testing so that every batch of the vaccine meets the expected standards of safety and quality.
Ps. ovo je stari video prije nego sto su klinicka ispitivanja zavrsena. Cisto sumnjam da je Bill Gates u njima ucestvovao licno.
Sve mrtvi debili ovi ispod
The decision by the UK regulatory authority was made with advice from the Commission on Human Medicines (CHM), the government’s independent expert scientific advisory body. A dedicated team of MHRA scientists and clinicians carried out a rigorous, scientific and detailed review of all the available data, starting in October 2020.
This was done using a regulatory process known as a ‘rolling review’. A ‘rolling review’ can be used to complete the assessment of a promising medicine or vaccine during a public health emergency in the shortest time possible. This is done as the packages of data become available from ongoing studies on a staggered basis.
The MHRA expert scientists and clinicians reviewed data from the laboratory pre-clinical studies, clinical trials, manufacturing and quality controls, product sampling and testing of the final vaccine and also considered the conditions for its safe supply and distribution.
The National Institute for Biological Standards and Control, part of the agency, has been and will continue doing, independent laboratory testing so that every batch of the vaccine meets the expected standards of safety and quality.
- dr_Evil
-
Mogy87
#2936 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Tony bi pošmrkao saharin, a brine se o sastavu vakcina
- spinel_
#2937 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Tony nije autoritet nicega a uostalom nisam ga ni slusao.
Autoritet je cika Bill i on se mora slusati.
Ako cika Bill kaze da su vakcine sigurne onda je tako.
Uzivajte
Autoritet je cika Bill i on se mora slusati.
Ako cika Bill kaze da su vakcine sigurne onda je tako.
Uzivajte
-
Mogy87
#2938 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Pa on je predstavnik pokreta koji ti zagovaras. Kakav pokret takav i predstavnik.
Covjek koji se zenio tri puta, a porucuje vjernicima da mole da Trump pobijedi da ocuva “porodicne vrijednosti”. Konzument teskih droga koji se brine za sastav vakcina. O paradoksu ime ti je avaxx.
- dr_Evil
#2939 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Bill nikome pametnom nije autoritet ni za sta osim kako se obogatit. A ocito je da antivaxerima i ravnozemljasima je Toni plafon, dok koriste tehnologiju napravljenom od Bila, i triangulaciju napravljenu na osnovu zakrivljene sfere.
- spinel_
#2940 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Ma ciji sam ja predstavnik i ko mene predstavlja?
Ne poturajte mi u usta rijeci koje nisam nikad napisao.
Svako za sebe nek odgovara i svako ima pravo sta mu je volja.
To sto vi citate sta jedan pjevac pise i govori me ne zanima. Radi za sebe.
Bill je svjetski covjek i najveci zagovornik vakcina. Njegov glas se slusa. Sta on kaze tako ce i biti.
Ne poturajte mi u usta rijeci koje nisam nikad napisao.
Svako za sebe nek odgovara i svako ima pravo sta mu je volja.
To sto vi citate sta jedan pjevac pise i govori me ne zanima. Radi za sebe.
Bill je svjetski covjek i najveci zagovornik vakcina. Njegov glas se slusa. Sta on kaze tako ce i biti.
- GAU8
#2941 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Antivakseri su ovce, samo pripadaju drugom stadu...
Sta mislite koliko se tvorci ovog "slobodarskog" pokreta bogate na gluposti svojih sljedbenika?
Sta mislite koliko se tvorci ovog "slobodarskog" pokreta bogate na gluposti svojih sljedbenika?
- muhafuca
#2942 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Faucci koji gura "Moderna" vakcinu koja izgleda jos uvjek nije spremna
kritikuje Britaniju zbog odobravanja Pfizerove vakcine "pozurili su, treba polako kao mi u Americi sto radimo"
Faucci o Moderninoj vakcini u NOVEMBRU
"Rezultati su nevjerovatno impresivni"
kritikuje Britaniju zbog odobravanja Pfizerove vakcine "pozurili su, treba polako kao mi u Americi sto radimo"
Faucci o Moderninoj vakcini u NOVEMBRU
"Rezultati su nevjerovatno impresivni"
Code: Select all
https://www.aljazeera.com/news/2020/11/17/moderna-vaccine-results-stunningly-impressive-fauci-
vatreni__poljubac
#2943 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
1. Bill Gates da prica o vakcinama - apsolutno bez kredibiliteta
2. Visok nivo nervoze, zamuckivanje, neartikulisani pokreti (tikovi)
3. Vecina odgovora, nista posebno, ne zna se, agencija će to ispitati itd.
-
Mogy87
#2944 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Pa upravo zato i zamuckuje, jer zna i on da nema sta on pricati o nuspojavama.
Bill radi na dostupnosti vakcina, ne na iskljucivo medicinskim aspektima. O tome govore ljekari i Bill to postuje.
Bill radi na dostupnosti vakcina, ne na iskljucivo medicinskim aspektima. O tome govore ljekari i Bill to postuje.
- spinel_
#2945 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Pokusni kunici, bujrum:

Evo i cijeli dokument:
https://assets.publishing.service.gov.u ... ionals.pdf
Evo i cijeli dokument:
- dr_Evil
#2946 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Super, znaci niko od tebe nije sakrio da ne znaju. Ali su ti svi rekli otvoreno da alkohol i prehrana uticu na plodnost, pa se nisi satrao jedeci kupus svaki danspinel_ wrote: ↑07/12/2020 12:30 Pokusni kunici, bujrum:
- GAU8
#2947 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Licemjerstvo, hpokrizija... i sto je najgore debilizamdr_Evil wrote: ↑07/12/2020 12:46Super, znaci niko od tebe nije sakrio da ne znaju. Ali su ti svi rekli otvoreno da alkohol i prehrana uticu na plodnost, pa se nisi satrao jedeci kupus svaki danspinel_ wrote: ↑07/12/2020 12:30 Pokusni kunici, bujrum:
- Point.
#2948 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Šta je ovim ravnozrmljašima, antivakcinašima i Trumpovcima uradio Bill Gates da ga ovako često spominju i krive za sve?
- dr_Evil
- spinel_