Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Maharadza

#117501 Re: Premijer liga BiH

Post by Maharadza »

Pitar sa Kariba wrote: 06/12/2020 20:01 A sad vanilla & sumir! :evil:

A opet kontam, dragi ste mi pa mi nasa pobjeda nece biti bas toliko slatka.
:mrgreen:

Športski... :lol:
Image
Eto vidiš, taman hrasno brani četnike a dobio tricu...pa tačno ima Boga i pravde...
Raigor Stonehoof

#117502 Re: Premijer liga BiH

Post by Raigor Stonehoof »

Gdje je i sta radi @nosara ?
studiorum_tuzlaensis

#117503 Re: Premijer liga BiH

Post by studiorum_tuzlaensis »

F&N wrote: 03/12/2020 10:22
studiorum_tuzlaensis wrote: 03/12/2020 09:39 Utakmica se igra 90+ nadoknada i Sarajevo je bilo bolje i pobijedilo, iako su djelovali bezidejno i tromo. Uz ovakvu igru neće se proslaviti u BL, mada to ne mora biti pravilo. Sad su ispucali jokera koji će se vratiti nekad jer kosmička ravnoteža i pravda mora biti zadovoljena kad tad. :D

Sljedeće kolo očekujem kiks Želje kući (x2) i Sarajeva u gostima (1x). Zrinjski polako ispada iz borbe za titulu a to će potvrditi u narednim kolima. Jednostavno nema energije sam Bilbija, dok im vezni red očigledno ima ozbiljnih problema. Borac će sigurno biti u borbi do kraja, dok Široki koji je jako mlada i poletna ekipa ne bi otpisao ni u kom slučaju kao kandidata za Evropu.

Da samo hoće na proljeće pomalo puštati publiku nazad... To bi bilo najbolje, jebeš ba ovo.
Ako cemo gledati kosmicku pravdu, ovo nam se vratilo za Velež, derbi, TC... utakmice koje smo dominirali i fulali i jos imamo nafulanih da nam se vraca :mrgreen:
Mi ako budemo kako treba, sa pravim pristupom, bez sudijske kradje ne mozemo izgubiti. Drago mi je da su i Amar i Benjo malo odmorili taman da napune baterije pred BL. Mene je strah Mujica. Nema utakmice koju nam je sudio da nije bar 2, 3 kiksa na nasu stetu imao. A to znaci previse u jednoj utakmici sa Borcem.

Zeljeznicar ce na krilima pobjede iz Mostara pobijediti Široki. Nema šanse da se opet kiksa, ako se to desi onda nije do igrača nego do trenera.

Ja Zrinjski vidim kao neizbalansiranu ekipu sa lošim trenerom i oni do pauze ispadaju iz utrke.
Jesam ti reko da je zijan? :D
Maharadza

#117504 Re: Premijer liga BiH

Post by Maharadza »

ANamelessGhoul wrote: 06/12/2020 20:12 Aferim pitari. Strasan mentalitet, doduse ima i Vladine greske, umjesto da je po treci kreno dok ste u nokdaunu bili on u bunker stao. ALi svaka cast Bgm
Ma kakav nokdaun sine pa mi smo se tek zainatili nakon crvenog i ubacili u još veću brzinu...a i do tada smo realno izdmonirali samo eto njihova sreća pa je naprijed stalo Tatara skroz a Rahman nije ni igrao. :P
Havarija!

#117505 Re: Premijer liga BiH

Post by Havarija! »

Nikad ne podcjenjuj srce šampiona.
Faruk
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan kokuz drugi mu se ruga

#117506 Re: Premijer liga BiH

Post by Faruk »

Ovo je sada već dugogodišnja dominacija samo jedne ekipe u PL BiH :D
Volim te Saraj'vo
Ripicipi

#117507 Re: Premijer liga BiH

Post by Ripicipi »

Cvrsto vjerujem da cemo sezonu zavrsiti bez poraza :izet:
emigrazione

#117508 Re: Premijer liga BiH

Post by emigrazione »

Mene da hybrid godinama ovako jebe u zivotu prekopo bih ga zubima
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#117509 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

emigrazione wrote: 06/12/2020 22:12 Mene da hybrid godinama ovako jebe u zivotu prekopo bih ga zubima
Ma kakav hybrid i kurci palci...najlakse je traziti razloge tamo gdje ih nema
Maharadza

#117510 Re: Premijer liga BiH

Post by Maharadza »

Znači rezime dana; maleni kod kuće, FKS na najtežem gostovanju lige i opet povećamo razliku...ŽIVIO TI NAMA BRKO I VJEČNO IH VODIO, AMIN! :kiss:
last mohicans

#117511 Re: Premijer liga BiH

Post by last mohicans »

Za promjenu šef vam je malo preuzeo odgvornost, nisu samo igrači krivi. Podsjeća me na nas pod Husrefom, samo da keže šta je, tu je, život ide dalje. Mada, Husref nikad ovoliko nije imao kući loših rezultata. Prema svim ostalim trenerima ste bili oštriji i kritičniji, prema AO ponajmanje i tu je hrasno potpuno u pravu. Boljeg sad ne možete naći, ali ne bi loše bilo i o filozofu koji tekst napisati, ne bi li se malo trznuo.
Grean

#117512 Re: Premijer liga BiH

Post by Grean »

Ja cak mislim da se oni ne sakrivaju....njima se fudb00l jednostavno ogadio :|

Vjerujem da nisu samo odsutni sa ove teme, vjerovatno su i kod njih zamrle rasprave tipa ciji je veci Misimovicev ili Brkin. Sve im je izgubilo smisao. Samo im je jos ostalo nadati se da ce prvenstvo biti prekinuto zbog korone pa da nastane jos jedan mit kako se i sam univerzum okrenuo protiv njih.
Analiticarr

#117513 Re: Premijer liga BiH

Post by Analiticarr »

Logovan wrote: 06/12/2020 19:27
Analiticarr wrote: 06/12/2020 18:45 Na nasu veliku zalost, nismo se uspjeli izdignuti nego u klubu i dalje imamo krtice koje kradu i unistavaju sve ono na sto smo trebali biti ponosni.
Teska srca moram napisati da zelim poraz u BL i akobogda poraz i od Slobode, samo ne bi li gazda shvatio kakve mutne radnje se desavaju i kako nas vrli Sportski Direktor pljacka klub i sav novac koji dajemo za pojacanja i napredak on ulaze u Mladost. Pokupili smo sve njihove otpadke i sada je cak doveo i dijete u juniore iz Mladosti i platio Musiji za to. A slag na tortu je da je dogovorio jos jedan transfer i ponovo od Musije i iz Mladosti. Sarajevo ce Musiji platiti nevjerovatnih 500 000 za SVOJ OTPADAK!!! :run:
Valjda me necete opet izbaciti sa foruma zbog cinjenica i istine. Pozdrav svima koji prate nasu ligu.
Trolaš mjesecima, najavljuješ svašta nešto (lafo insajder), očekuješ da ti raja vjeruje, predstavljaš se kao neko iz kluba ili neko ko je blizak klupskoj upravi, ali ustvari si niko i ništa. Sad bi ti svašta napisao, ali nisi vrijedan bana, pa čak ni ovih par rečenica. Ne treba te banovati, treba ti isključiti internet. Zamolio bih te da se prestaneš javljati.
Dragi prijatelju i brate po boji, sta to tebi toliko smeta u mojim postovima pa da bi me ugasio? Ja nikad nisam napisao ni jednu laz nego samo istinu i cinjenice. Mi sa ovim uslovima treba da smo svjetlosnu godinu ispred drugih a umjesto toga mi se patimo jer nam je igracki kadar potpuno nerazmjerno rasporedjen. Ovaj gore post koji ti je zasmetao je cinjenica i to vidi svako ko imalo prati nasu ligu a pogotovo neko ko prati i navija za nas klub.
Da bi se neki problem rijesio, ne treba ga kriti nego se mora suociti sa njim. Nas problem je sto nemamo pravoga SD, tj imamo covjeka koji nije dorastao i koji sav nas novac koji imamo za pojacanja (ne)namjerno ulaze u klub koji je slucajno iz njegovog rodnog mjesta. Ako su porazi i skidanje sa prvog mjesta jedini nacin da se takvi ljudi odstrane iz kluba, a izgleda de je tako, onda ja od sveg srca prizeljkujem poraze da bi klub sto prije ozdravio i krenuo pravim putem.
emigrazione

#117514 Re: Premijer liga BiH

Post by emigrazione »

Ja bih prije Nama otjero nego Emira Hadzica
Logovan

#117515 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

Analiticarr wrote: 06/12/2020 22:48 Dragi prijatelju i brate po boji, sta to tebi toliko smeta u mojim postovima pa da bi me ugasio? Ja nikad nisam napisao ni jednu laz nego samo istinu i cinjenice. Mi sa ovim uslovima treba da smo svjetlosnu godinu ispred drugih a umjesto toga mi se patimo jer nam je igracki kadar potpuno nerazmjerno rasporedjen. Ovaj gore post koji ti je zasmetao je cinjenica i to vidi svako ko imalo prati nasu ligu a pogotovo neko ko prati i navija za nas klub.
Da bi se neki problem rijesio, ne treba ga kriti nego se mora suociti sa njim. Nas problem je sto nemamo pravoga SD, tj imamo covjeka koji nije dorastao i koji sav nas novac koji imamo za pojacanja (ne)namjerno ulaze u klub koji je slucajno iz njegovog rodnog mjesta. Ako su porazi i skidanje sa prvog mjesta jedini nacin da se takvi ljudi odstrane iz kluba, a izgleda de je tako, onda ja od sveg srca prizeljkujem poraze da bi klub sto prije ozdravio i krenuo pravim putem.
Ne zovi me prijateljom i nisam ti ja nikakav brat po boji jer brat po boji ne priziva poraze radi tamo nečega. Ne navijaš ti za isti klub kao ja. Ne znam za koga navijaš, ali za Sarajevo ne. Možda navijaš za određene ljude iz Sarajeva, ali za Sarajevo nema šanse.
Do jučer si pisao da je sve super, sve je bilo med i mlijeko, najavljivao svašta nešto pozitivno, a sada si odjednom okrenuo ploču pa priželjkuješ poraze. Ili si trol ili si neko kome je zabranjen prilazak klupskim prostorijama radi nečega ili je nogiran neko ko je tebi blizak pa sada bljuješ vatru ne bi li kako što više raje okrenuo na svoju stranu. Kako god, nisi ti navijač Sarajeva.
Valja te opet trpiti tamo po našoj temi. Od srca priželjkujem da ti nestane interneta.
Analiticarr

#117516 Re: Premijer liga BiH

Post by Analiticarr »

Logovan wrote: 06/12/2020 23:52
Analiticarr wrote: 06/12/2020 22:48 Dragi prijatelju i brate po boji, sta to tebi toliko smeta u mojim postovima pa da bi me ugasio? Ja nikad nisam napisao ni jednu laz nego samo istinu i cinjenice. Mi sa ovim uslovima treba da smo svjetlosnu godinu ispred drugih a umjesto toga mi se patimo jer nam je igracki kadar potpuno nerazmjerno rasporedjen. Ovaj gore post koji ti je zasmetao je cinjenica i to vidi svako ko imalo prati nasu ligu a pogotovo neko ko prati i navija za nas klub.
Ne zovi me prijateljom i nisam ti ja nikakav brat po boji jer brat po boji ne priziva poraze radi tamo nečega. Ne navijaš ti za isti klub kao ja. Ne znam za koga navijaš, ali za Sarajevo ne. Možda navijaš za određene ljude iz Sarajeva, ali za Sarajevo nema šanse.
Do jučer si pisao da je sve super, sve je bilo med i mlijeko, najavljivao svašta nešto pozitivno, a sada si odjednom okrenuo ploču pa priželjkuješ poraze. Ili si trol ili si neko kome je zabranjen prilazak klupskim prostorijama radi nečega ili je nogiran neko ko je tebi blizak pa sada bljuješ vatru ne bi li kako što više raje okrenuo na svoju stranu. Kako god, nisi ti navijač Sarajeva.
Valja te opet trpiti tamo po našoj temi. Od srca priželjkujem da ti nestane interneta.
Halali brate, mislio sam da navijas za Sarajevo. :thumbup:
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#117517 Re: Premijer liga BiH

Post by Pitar sa Kariba »

Ti @Logovan bas k'o dijete!? :D

Ergo, jesenji sampioni, opet..... treci put u tri godine.... postaje malo dosadno.

:nargila:
Logovan

#117518 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

Analiticarr wrote: 07/12/2020 00:17 Halali brate, mislio sam da navijas za Sarajevo. :thumbup:
Znam da ti je teško, nije poraz, jebi ga.
Sarajevo je i dalje jedina neporažena ekipa lige, te sa 42 boda zvanično je jesenji šampion, sa 6 bodova prednosti ispred prvog pratioca. U idućem kolu na Koševo dolazi tuzlanska Sloboda.

Pozdrav. :thumbup:
Dead Man Walking

#117519 Re: Premijer liga BiH

Post by Dead Man Walking »

Haha jel ovo analiticar skonto da smo mi u qrcu sami od sebe pa opet poceo pitare jahati? :D
vegass

#117520 Re: Premijer liga BiH

Post by vegass »

Dead Man Walking wrote: 07/12/2020 02:02 Haha jel ovo analiticar skonto da smo mi u qrcu sami od sebe pa opet poceo pitare jahati? :D
Ma ja. Počne sa svojim glupostim kad otkrije novu “priču”. Sad je priča da SD dovodi igrače iz MDK jer je i on iz Kaknja, valjda.
F&N
Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...

#117521 Re: Premijer liga BiH

Post by F&N »

Vidis da nam je doveo ovu prevaru Famina. Fuj kako los igrac. Naprava upolje.
Faruk
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan kokuz drugi mu se ruga

#117522 Re: Premijer liga BiH

Post by Faruk »

Grean wrote: 06/12/2020 22:41 Ja cak mislim da se oni ne sakrivaju....njima se fudb00l jednostavno ogadio :|

Vjerujem da nisu samo odsutni sa ove teme, vjerovatno su i kod njih zamrle rasprave tipa ciji je veci Misimovicev ili Brkin. Sve im je izgubilo smisao. Samo im je jos ostalo nadati se da ce prvenstvo biti prekinuto zbog korone pa da nastane jos jedan mit kako se i sam univerzum okrenuo protiv njih.
:lol:
The Mitomans 1988
izbjeglica_iz_besmisla

#117523 Re: Premijer liga BiH

Post by izbjeglica_iz_besmisla »

Ivala bas, i ja isto ne znam kako cu mu oprostiti sto je doveo igraca koji nam je rijesio 3 utakmice u prvenstvu i jednu EL. :lol:

Zamjeram i ja nedovodjenje napadaca u prelaznom, ali evo ni mi sami nemamo uopste prijedlog ko bi se mogao dovesti sve da imamo kamion para. Mozda lukic al ljetos on i nije bio neko ime... Dakle, solidan nam SD, solidan je klub i rade sto niko nikad nije radio.

Uvijek moze bolje, al znaju to i oni. I ide svaki dan na jos bolje, uce se svi polako. Samo pozitivno 8-)
tcz

#117524 Re: Premijer liga BiH

Post by tcz »

Logovan wrote: 06/12/2020 17:52
Melbourne_Australia wrote: 05/12/2020 08:18 Pusiona ce biti malenim i mi cemo dobiti Siroki..A fol ne vidjena dominacija a razlika ce biti 2 boda :lol:
Sta ima jos, kako si? :)
sto je babi milo, to joj se i snilo :izet:
F&N
Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...

#117525 Re: Premijer liga BiH

Post by F&N »

Locked