Udarajte se nogom u guzicu radi osvojenog boda Almedine, budite sretni zbog remija.
Utakmice.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Logovan
#31701 Re: Utakmice.
https://sport1.oslobodjenje.ba/premijer ... z-uiCB3FHE
Udarajte se nogom u guzicu radi osvojenog boda Almedine, budite sretni zbog remija.
-
al-em
#31702 Re: Utakmice.
Tino ce na proljece biti najbolji igrac lige.
- Raigor Stonehoof
#31703 Re: Utakmice.
Nismo imali goreg golmana a da je vise utakmica odigrao. Vladan ne moze u recenicu sa Alaimom i Bandovicem, da ne spominjem Dedica, Tolju.
Treba biti objektivan, ne mozes sve uljepsavati jebiga. Niko sretniji od mene da on podigne formu pa da ode za milione, ali lik je klasicna taraba i nekonzistentna rupa koja nas je kostala i para i bodova dosad.
Treba biti objektivan, ne mozes sve uljepsavati jebiga. Niko sretniji od mene da on podigne formu pa da ode za milione, ali lik je klasicna taraba i nekonzistentna rupa koja nas je kostala i para i bodova dosad.
-
gold'n'brown
#31704 Re: Utakmice.
Al meni je fascinantno u ovim izjavama kako su uvijek primljeni golovi bezveze nakon njihove greske, a postignuti su vrhunske akcije. Pa kad bi odbrane igrale perfektno niko nikada gola ne bi dao i fudbal ne bi postojaoLogovan wrote: ↑06/12/2020 21:15 https://sport1.oslobodjenje.ba/premijer ... z-uiCB3FHE
Udarajte se nogom u guzicu radi osvojenog boda Almedine, budite sretni zbog remija.![]()
-
izbjeglica_iz_besmisla
#31705 Re: Utakmice.
Alaima, koji je srao 5 godina i dobar bio onu zadnju. Pa se odmah prodao..
Bandovic koji je panter za teske lopte, ali onda kiksa s dodavanjem lopti ili prelijetanjem.
Kovacevic je odlican za svoje godine, ove godine malo luta al ne znam da nas je kostao bodova nekim velikim kiksom. I usput, danasnji gol se ne brani - uhvacen je na krivoj nozi, inercijom je mogao samo na drugu stranu ici.
Bandovic koji je panter za teske lopte, ali onda kiksa s dodavanjem lopti ili prelijetanjem.
Kovacevic je odlican za svoje godine, ove godine malo luta al ne znam da nas je kostao bodova nekim velikim kiksom. I usput, danasnji gol se ne brani - uhvacen je na krivoj nozi, inercijom je mogao samo na drugu stranu ici.
-
al-em
#31706 Re: Utakmice.
Ja bih potpisao da nam kovacevic bude golman naredne 3 godine, necemo mi boljeg golmana naci dok neka ozbiljna lova ne dodje u klub, pa pocnemo ganjati nekog tipa borjan.
- Maharadza
#31707 Re: Utakmice.
Potpis, Vladan je plafon dok ne iskeširaš da dovedeš nešto bolje ili da nekom ludom srećom opet dovedeš na posudbu Delača ili sl.
- Dinostula
#31708 Re: Utakmice.
Najveci kiks Kovacevica u ovoj sezoni protiv Mladosti 2:2 kad je iz slobodnog primio gol bukvalno kroz ruke.Ono po meni golman koji niti smrdi niti mirise ne znam sta bi rekao.Sigurno da je bilo gorih od njega.Ali eto ovdje nas je direktno kostao 2 boda.izbjeglica_iz_besmisla wrote: ↑06/12/2020 22:18 Alaima, koji je srao 5 godina i dobar bio onu zadnju. Pa se odmah prodao..
- Raigor Stonehoof
#31709 Re: Utakmice.
kostao nas je i prolaza protiv bresta. i dva boda veceras.
bilo je i situacija kad nas je spasavao ali puno manje.
bilo je i situacija kad nas je spasavao ali puno manje.
-
mirza_15
#31710 Re: Utakmice.
Ja ne znam što ste se natakarili na njega. Ispade da golman treba sve da odbrani. Fakat ne znam šta očekujete od njega? Danas ni jedan gol nije njegov. Ispade svaka koja uđe Vladan kriv. Na kraju krajeva mora i biti kriv za nešto. Mora nekada i kiksati kao i svaki drugi igrač na terenu. Ako nekada i kiksa ne znači da je loš golman.
- Maharadza
#31711 Re: Utakmice.
Za njegove (mlade) godine, predobar golman a postaje svakom utakmicom i iskustvom sigurno bolji. Samo da ga povrede zaobiđu i ode on ako ništa za približnu cifru kao Cimi aBd. 
- rocco_siffredi
#31712 Re: Utakmice.
Da se pospem pepelom, Tino me demantovao zadnje dvije utakmice. Napokon je počeo pokazivati zašto je doveden i plačen.
U budučnosti najveći problem ulaska u grupe LP ili EL vidim u tome da nam je liga nekonkurentna. Nama kao klubu. Jebo ligu gdje je viceprvak Željezničar koji kući izgubi 20 bodova. Dinamo nije mogao upasti u grupe i tamo igrati dok se nisu pojavili jaka Rijeka i sada Osijek.
Ne može Kovačeviću kao golmanu pomoći što ima 3 poluintervencije u utakmici ili jednu pravu u dvije.
Ne može nam pomoći kad u svakoj utakmici dominiramo, pa ćak i sa igraćem manje. Onda u evropi naletiš na ekipu koja ti nametne svoju igru a mi se ne znamo braniti, jer nas u ligi skoro niko ne napada.
Treba nam jaka, izbalansirana liga, sa jakim konkurentima i onda ćemo i mi biti konkurentni u evropi.
Čestitke svim igraćima i stručnom štabu na današnjoj utakmici.
U budučnosti najveći problem ulaska u grupe LP ili EL vidim u tome da nam je liga nekonkurentna. Nama kao klubu. Jebo ligu gdje je viceprvak Željezničar koji kući izgubi 20 bodova. Dinamo nije mogao upasti u grupe i tamo igrati dok se nisu pojavili jaka Rijeka i sada Osijek.
Ne može Kovačeviću kao golmanu pomoći što ima 3 poluintervencije u utakmici ili jednu pravu u dvije.
Ne može nam pomoći kad u svakoj utakmici dominiramo, pa ćak i sa igraćem manje. Onda u evropi naletiš na ekipu koja ti nametne svoju igru a mi se ne znamo braniti, jer nas u ligi skoro niko ne napada.
Treba nam jaka, izbalansirana liga, sa jakim konkurentima i onda ćemo i mi biti konkurentni u evropi.
- Maharadza
#31713 Re: Utakmice.
rocco_siffredi wrote: ↑06/12/2020 23:17 Da se pospem pepelom, Tino me demantovao zadnje dvije utakmice. Napokon je počeo pokazivati zašto je doveden i plačen.

-
HORDE-87-ZLA
#31714 Re: Utakmice.
Kako objektivno zakljucujes o nekome na osnovu jedne utakmice, kako te nije stid pisati o Vladanu za kojeg bi se otimali mnogi drugi timovi. Toliko o tvom nebitnom misljenju za golmana kojeg u zadnjih 15 godina toliko cekamo medju nasim stativama. Mozda u tvojoj glavi fali jedna taraba ili je rupa toliko velika da je propuh nepodnosljiv.Raigor Stonehoof wrote: ↑06/12/2020 22:04 Nismo imali goreg golmana a da je vise utakmica odigrao. Vladan ne moze u recenicu sa Alaimom i Bandovicem, da ne spominjem Dedica, Tolju.
-
svi u napad
#31715 Re: Utakmice.
Decko je mlad i ima dosta prostora za napredak. Ima nekih mana i nedostataka ali kazite ko je bolji od njega u ligi i koga mozemo dovesti?
-
sencobih
#31717 Re: Utakmice.
Vladan je sasvim OK golman za naše uslove. Pa kakve je Delač golove primao, još se naježim zbog onog "cijenjenja" lopte protiv raspalog Čelika.
Dešavaju se sranja najboljim golmanima, eno Barsin golman napravi sranje i izgubiše. To ima neko boljeg golmana u ligi? Golmanova se greška se najviše vidi i svi odmah drvlje i kamenje. Šta nam je živaca popio Bandović, Pavlović,Alaim ,a i sva trojica su imali vrlo svijetlih trenutaka na golu.
Dešavaju se sranja najboljim golmanima, eno Barsin golman napravi sranje i izgubiše. To ima neko boljeg golmana u ligi? Golmanova se greška se najviše vidi i svi odmah drvlje i kamenje. Šta nam je živaca popio Bandović, Pavlović,Alaim ,a i sva trojica su imali vrlo svijetlih trenutaka na golu.
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#31718 Re: Utakmice.
A i odbrana se utegla pa nema Vladan ni posla previse da nas moze "dojmiti". I bolje da je tako. Meni je recimo ona njegova sinocnja odbrana pokusaja Zakariceve lopte na drugu gdje je Ziljkic sam bio pokazatelj i refleksa i mogucnosti Vladana. I spasio nas je tu 100%, al' jbg samo se "greske" pikaju.
Mislim da je odlican golman, eto makar najbolji u ligi.
Mislim da je odlican golman, eto makar najbolji u ligi.
- strong69
#31719 Re: Utakmice.
Tebi niko ne valja. Jesi li to popustio Marinovica?Raigor Stonehoof wrote: ↑06/12/2020 22:04 Nismo imali goreg golmana a da je vise utakmica odigrao. Vladan ne moze u recenicu sa Alaimom i Bandovicem, da ne spominjem Dedica, Tolju.
- Cossack
#31720 Re: Utakmice.
Marinovića je na ruke prao mjesecima. Sada se uhvatio Kovačevića...strong69 wrote: ↑07/12/2020 08:56Tebi niko ne valja. Jesi li to popustio Marinovica?Raigor Stonehoof wrote: ↑06/12/2020 22:04 Nismo imali goreg golmana a da je vise utakmica odigrao. Vladan ne moze u recenicu sa Alaimom i Bandovicem, da ne spominjem Dedica, Tolju.
- Raigor Stonehoof
#31721 Re: Utakmice.
Ne seri, da ti ukratko kazem. Hajde mi nadji postove gdje sam ga "prao mjesecima" ??
Normalno da cu hraknuti na ono sto ne valja. Vinko je juce odradio odlican posao, zasto bih ga napadao? Bilo je utakmica kad je izmisljao toplu vodu, npr protiv TC prije par kola, derbi, i sta treba, glumiti da je OK, kad nije?
Vladan u nasem dresu nije imao pet utakmica da kazes da je bio bas dobar.
Sad sto vi imate roza naocale na sve sto je vezano za klub, to je druga prica.
Normalno da cu hraknuti na ono sto ne valja. Vinko je juce odradio odlican posao, zasto bih ga napadao? Bilo je utakmica kad je izmisljao toplu vodu, npr protiv TC prije par kola, derbi, i sta treba, glumiti da je OK, kad nije?
Vladan u nasem dresu nije imao pet utakmica da kazes da je bio bas dobar.
Sad sto vi imate roza naocale na sve sto je vezano za klub, to je druga prica.
- Van Halen
#31723 Re: Utakmice.
Vala lupas gluposti,sjeti se Alaimovih golova protiv Besiktasa kuci kad su nam 5 uvalili. Pa Dedica kuci po onoj kisurini ptotiv Grcke. Pa gol Zubanovica nakon sto je Dedic izletio i uzese nam titulu. Vladan je dobar golmsn bezveze je kad se neko naklati na nekoga i postane nerealan.Raigor Stonehoof wrote: ↑06/12/2020 22:04 Nismo imali goreg golmana a da je vise utakmica odigrao. Vladan ne moze u recenicu sa Alaimom i Bandovicem, da ne spominjem Dedica, Tolju.
-
last mohicans
#31724 Re: Utakmice.
Ma hajde poređenje sa Delacem, donekle Toljom, koji je bio dobar golman, ali ne i odličan, ali brate, Alaim i Dedic uz Bandovica su mi najvise zivaca popili. Vladan je sasvim solidan golman, u nasim uslovima dosta siguran. Ne brani čuda, ali je na onim bezveznim loptama i situacijama prilično siguran. A kavih smo se golova naprimali u takvim situacijama. Moze bolje, mene malo iznenađuje zakasnjeli refleks kod nekih situacija. Pa i jučer,ona lopta jnije bila nesto specijalno jaka, sudeci iz prenosa. Slabo markiranje i pokrivanje golmanskog prostora. Istrčavanja i izlazenje na lopte u petercu je dosta popravio, to smo od početka sezone prigovarali. Znaci da su trener i on to vidjeli i prepoznali. I to je nesto. U ovom trenutku necemo naci boljeg golmana, izuzev da se dobro odriješi kesa, a sto ces to raditi kad nam je on sad jedan od igrača koji je u izlogu.
- Cossack
#31725 Re: Utakmice.
Lik je klasičan troll tako da je sva rasprava s njim gubljenje vremena.Van Halen wrote: ↑07/12/2020 14:41Vala lupas gluposti,sjeti se Alaimovih golova protiv Besiktasa kuci kad su nam 5 uvalili. Pa Dedica kuci po onoj kisurini ptotiv Grcke. Pa gol Zubanovica nakon sto je Dedic izletio i uzese nam titulu. Vladan je dobar golmsn bezveze je kad se neko naklati na nekoga i postane nerealan.Raigor Stonehoof wrote: ↑06/12/2020 22:04 Nismo imali goreg golmana a da je vise utakmica odigrao. Vladan ne moze u recenicu sa Alaimom i Bandovicem, da ne spominjem Dedica, Tolju.