Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Osigurava regularnost izbora u kantonalnom fudbalskom savezu, osiguravajuci da niko iz plave kriminalne hobotnice i poznate mafijaske porodice osim ne odnese nijedan glas.
To rade na večerama gurajući koverte? Zanimljivo
Poslije Begića sa Aerodroma sada gurate čovjeka iz Azela.
Raigor Stonehoof wrote: ↑04/12/2020 13:50
jasta, bolje tatu sumnjive proslosti zaposlit da upravlja fudbalom, to nije seljacki
Mislim tvoj idiotluk sa spominjanjem Ivice Osima ne prestaje medjutim tek kada je dosao Ivica Osim reprezentacija je postala nesto i neko i dosla meddju prvih 15 na svijetu. A dok su oko nje bile gurabije koje poticu sa Koseva nije nas bilo nigdje ni na mapi. Da nije bilo Osima Papetov najveci uspjeh u zivotu bi bio jednogodisnje treniranje turskih klubova uz obavezno dobijanje noge na kraju svake sezone. Kada si procitao ovdje da sam ja ikada uvrijedio i jednu legendu sa Koseva pocevsi od Haseta pa onda Papeta, Musemica, Paju itd itd......na zalost papanluk u glavnom gradu BiH je uzeo maha.
Ma seljacka politika
stelimo si zaleđa
Pa sta cete za vas je to proslost sada ste presli na vece stvari da se be zveze ne zamarate nastelite prekid prvenstva i titulu na guzove...jebo zaledja i penale kad se moze nasteliti citava titula
sumirprimus wrote: ↑04/12/2020 11:14
ha pristo i na manju platu nismo imali
dok je igrao, davao je sve od sebe, pravi igrac
otkako je otisao ja kmecim za njim
gledam ga sad u Zelji, trci, igra, stvara prilike, vuce druge, odlican
sad bi nam dosao ko budali samar
Ja sam bio protiv njegovog dolaska zbog nekih repova od ranije. Ali pitanje je koliko ima boljih igraca od njega u ligi ove sezone. Mozda samo Tatar i Bilbija.
dr_arsla wrote: ↑04/12/2020 11:13
U kojem svojstvu Emir Spahić sa direktoricom FKS obilazi ostale klubove u KS
Osigurava regularnost izbora u kantonalnom fudbalskom savezu, osiguravajuci da niko iz plave kriminalne hobotnice i poznate mafijaske porodice osim ne odnese nijedan glas.
Begića je otac vašeg gospodara postavio.
Eh sad, da sam, ko što hvala Bogu nisam jedan od plavih mitomana, ovdje bi pitao da li to znači da je porodica osim, radi veza sa begicem, ukljucena u pljacku aerodroma
Vidim, i koverte spominješ.
Nadam se da će te neko od nadležnih organa kontaktirati da potvrdiš te navode.
Plunkett wrote: ↑04/12/2020 14:57
Opet ide, ko o čemu, zeljeznicar o postenju. A ništa Celik, ovo ono, amnezija, godine...?
Šta, sad Vico ispade navijač Sarajeva?
Zaaaato je Sabra sa kovertama jučer hodala (vidio je dr. Arsla, čovjek sa nadimkom Istina).
Kakve veze ima Vico?? Vico jos uvijek nije zauzeo Begievo mjesto niti je neko zauzeo mjesto generalnog sekretara a bivseg direktora FK Sarajeva
jasta, bolje tatu sumnjive proslosti zaposlit da upravlja fudbalom, to nije seljacki
Mislim tvoj idiotluk sa spominjanjem Ivice Osima ne prestaje medjutim tek kada je dosao Ivica Osim reprezentacija je postala nesto i neko i dosla meddju prvih 15 na svijetu. A dok su oko nje bile gurabije koje poticu sa Koseva nije nas bilo nigdje ni na mapi. Da nije bilo Osima Papetov najveci uspjeh u zivotu bi bio jednogodisnje treniranje turskih klubova uz obavezno dobijanje noge na kraju svake sezone. Kada si procitao ovdje da sam ja ikada uvrijedio i jednu legendu sa Koseva pocevsi od Haseta pa onda Papeta, Musemica, Paju itd itd......na zalost papanluk u glavnom gradu BiH je uzeo maha.
Pa nije uvreda naglasavati neciju kriminalnu proslost. To je stigma koju se sam rizikovao da nosi, onda kada je pristao da ucestvuje u kriminalnim radnjama. Nisu to nikakve spakulacije i klevete, vec fakt koji ce vezati za njegovo ime cak i kada ga vise ne bude. Morate se pomiriti sa time
Pa nije uvreda naglasavati neciju kriminalnu proslost. To je stigma koju se sam rizikovao da nosi, onda kada je pristao da ucestvuje u kriminalnim radnjama. Nisu to nikakve spakulacije i klevete, vec fakt koji ce vezati za njegovo ime cak i kada ga vise ne bude. Morate se pomiriti sa time
Jeste ali taj covjek je izvukao BH fudbal iz debelih govana i mislim da je zasluzio postovanje zbog toga...
Jeste ali taj covjek je izvukao BH fudbal iz debelih govana i mislim da je zasluzio postovanje zbog toga...
Mislim da se malo pretjeruje sa njegovim zaslugama za bh fudbal, ali svakako zasluzuje pohvale za sve dobro sto je uradio. Jednako tako i prijezir za stimanje i prodavanje utakmice.
hrasno38 wrote: ↑04/12/2020 15:37
Nista vidis da citaju Klix i odmah reaguju
U tvom stilu... Što baš do 21.12. što nije ostala stara odluka? Ah da ide utakmica sa Sarajevom pa se plaćanje može odgoditi.
Pa normalno sta treba dati guzovace Sarajevu 0:3!
A ne kontas ti mene opet. Napeo si se da dokazes da imamo upetljane prste oko datuma kako Borac ne bi mogao platiti, a onda odjednom im produzise rok. Cudno.
A normalno da se dobija guzovace 0:3 ako protivnik nije na vrijeme platio dug. Sta je ovdje problem?
Logovan wrote: ↑04/12/2020 15:42
U tvom stilu... Što baš do 21.12. što nije ostala stara odluka? Ah da ide utakmica sa Sarajevom pa se plaćanje može odgoditi.
Pa normalno sta treba dati guzovace Sarajevu 0:3!
A ne kontas ti mene opet. Napeo si se da dokazes da imamo upetljane prste oko datuma kako Borac ne bi mogao platiti, a onda odjednom im produzise rok. Cudno.
A normalno da se dobija guzovace 0:3 ako protivnik nije na vrijeme platio dug. Sta je ovdje problem?
Ma bolan nebio jesi bukvalista cuj "napeo se"....nisam se nista napeo nego se zajebavam i podjebavam podjednako kao sto identicno cine iz vaseg tabora. I da se jesam "napeo" sve je to mahalanje pa ne radim ja u savezu da znam sta se steli a sta ne ali jeste instresantno da se informacija pojavi dva dana prije derbija i bas jebenog gostovanja za vas s obzirom na protivnika i na to da vam fale odredjeni igraci.
Begića je otac vašeg gospodara postavio.
Eh sad, da sam, ko što hvala Bogu nisam jedan od plavih mitomana, ovdje bi pitao da li to znači da je porodica osim, radi veza sa begicem, ukljucena u pljacku aerodroma
Vidim, i koverte spominješ.
Nadam se da će te neko od nadležnih organa kontaktirati da potvrdiš te navode.
Osim ga je postavio kao što ga je postavio Bajević, Ljubojević, Beus...
Poslije ga Bordo Prijatelji dva puta ispred KS ubacili u Savez. Fino vam je vratio uslugu, vidimo zadnjih godina.
Sad kad je obezbjedio guzicu kao počasni predsjednik, sada gurate svog čovjeka iz Azela u NS, kao što ste i njega. Kovertama dakako
Ko sam ja da te ubjeđujem u suprotno i da te dodatno sjebajem?
Takoe majstore!