Znaci poruka je da cilj opravdava sredstva. Do razvitka turizma treba doci bilo kojom prevarom, jer je to i neko drugi uradio.Point. wrote: ↑03/12/2020 13:57 Koga bolan boli kurac ima li stvarno piramida, to uopšte nije bitno, bitno je da ima neka pozitivna priča, da se malo priča o BiH a da nije rat, stradanja i zločini. Ameri imaju čitav UFO turizam, u Point Pleasant ima razvijen turizam za mothmana, koji se navodno pojavio nekad davno pred neku nesreću, u Portugalu gdje se onim seljankama ukazala Marija, Međugorje da ne spominjem. Ništa tu se ne može dokazati al daj nabiti Semira jer ne može da dokaže da imaju piramide.
Pozitivna priča, turisti, razvoj lokalnog turizma to ue važno.
Bosanska dolina piramida
-
chupacabra
#3201 Re: Bosanska dolina piramida
- Point.
#3202 Re: Bosanska dolina piramida
Neko vjeruje da tu ima nešto. Ti ne vjeruješ. Sve super, ne znam što te uopšte iritira Semir kada nemaš nikakvih dodirnih tačaka ni sa njim ni sa njegovim radom. Što ti smeta, ne kontam.chupacabra wrote: ↑03/12/2020 15:27Znaci poruka je da cilj opravdava sredstva. Do razvitka turizma treba doci bilo kojom prevarom, jer je to i neko drugi uradio.Point. wrote: ↑03/12/2020 13:57 Koga bolan boli kurac ima li stvarno piramida, to uopšte nije bitno, bitno je da ima neka pozitivna priča, da se malo priča o BiH a da nije rat, stradanja i zločini. Ameri imaju čitav UFO turizam, u Point Pleasant ima razvijen turizam za mothmana, koji se navodno pojavio nekad davno pred neku nesreću, u Portugalu gdje se onim seljankama ukazala Marija, Međugorje da ne spominjem. Ništa tu se ne može dokazati al daj nabiti Semira jer ne može da dokaže da imaju piramide.
Ima ljudi kojima pomaže na neki način kada odu tamo, dokle god ima makar jedna duša kojoj će pomoći neka energija tamo, bila ona stvarna ili imaginarna, dobro je.
- Dope_Man
#3203 Re: Bosanska dolina piramida
Boli cuna onog kome je istina bar 1% bitna u zivotu. Za mene su sve te gluparije amera sa UFO i slicno smijesn i debilne. I isto misljenje imam o tim stvarima, kao i o sada vec vanzemaljskim "piramidama" koje jos niko vidio nije.Point. wrote: ↑03/12/2020 13:57 Koga bolan boli kurac ima li stvarno piramida, to uopšte nije bitno, bitno je da ima neka pozitivna priča, da se malo priča o BiH a da nije rat, stradanja i zločini. Ameri imaju čitav UFO turizam, u Point Pleasant ima razvijen turizam za mothmana, koji se navodno pojavio nekad davno pred neku nesreću, u Portugalu gdje se onim seljankama ukazala Marija, Međugorje da ne spominjem. Ništa tu se ne može dokazati al daj nabiti Semira jer ne može da dokaže da imaju piramide.
Ne trpaj ljudima rijec u usta. Vrlo vjerovatno svi mi koji ovdje pokazujeme skepticizam oko price o piramidama, imamo isti skepticni stav i o Medjugorju i drugim mjestima gdje su se "desila cuda", i o UFO-ima za debele amere, i razni Torabiji itd.. Samo ne moramo eksplicitno svaki put navoditi te stvari jer tema su takozvane bosanske piramide.
Neki od nas, vjerovao ili ne, smatramo da je nemoralno lagati ljude i dovoditi ih u zabludu, ili praviti idiotima. A to je ono sto obicno stoji iza ovakvih stvari.
- Point.
#3204 Re: Bosanska dolina piramida
To je tvoje mišljenje i uvjerenje. Super. Neko vjeruje da tu ima nešto i nastoje dokazati. Ne samo u Visokom nego i u svim tim gore nabrojanim mjestima. Zašto im želiš uskratiti to zadovoljstvo samo zato što TI misliš da je sve to hoax?
- Dope_Man
#3205 Re: Bosanska dolina piramida
Ne vidim ja da iko ikoga zaustavlja u namjeri da dokaze da negdje ima nesto. Neki od nas samo ne vole sirenje tvrdnji da negdje ima nesto bez ikakvog dokaza.
Dakle, ima energija - dokazi je, opisi, izmjeri, uradi studije, napisi rad.
Ima piramida - pokazi je, nije igla.
Ima vanzemaljac - pokazi neki trag postojanja.
Bez dokaza, a nista tu nije dokazano koliko god i dalje bez dokaza tvrdili da jeste, to ostaje samo suplja. A svako s druge strane ima pravo kritikovati suplju.
Dakle, ima energija - dokazi je, opisi, izmjeri, uradi studije, napisi rad.
Ima piramida - pokazi je, nije igla.
Ima vanzemaljac - pokazi neki trag postojanja.
Bez dokaza, a nista tu nije dokazano koliko god i dalje bez dokaza tvrdili da jeste, to ostaje samo suplja. A svako s druge strane ima pravo kritikovati suplju.
- zubi
#3206 Re: Bosanska dolina piramida
A kako ga nastoji dokazati? Jesi ti pogledao i jedan video one ublehe osmanagica? Covjek lupeta i ne staje, a lova kapa li kapa od pregleda s youtuba... dok je ovaca, bice i vune...
- Point.
#3207 Re: Bosanska dolina piramida
Jesam pogledao. Nisam ljubitelj tih priča al moje mišljenje je nebitno.
I šta ako lova kapa, ne zam zašto to tebi smeta, nit iz tvog džepa nit u tvoj džep. Zašto tebi smeta šta on radi? Ok, misliš da je on ubleha, da prodaje maglu, može biti da je tako ali moraš shvatiti da ima velik broj ljudi što misli da ima nešto u njegovoj priči i svoje a ne tvoje ili moje pare troši tamo po Visokom, pri tom razvijajući lokalni turizam. Ja tu ne vidim ništa loše, naprotiv.
- zubi
#3208 Re: Bosanska dolina piramida
Jako mi smeta, covjek laze, prodaje maglu, ima izrazito negativan uticaj i dugorocne posljedice, kao npr. sad oko korone ... i da, naravno da mi smeta sto zaradjuje na lakovjernosti i gluposti ljudi... Ako ti tu ne vidis nista lose, jbg..Point. wrote: ↑05/12/2020 08:17Jesam pogledao. Nisam ljubitelj tih priča al moje mišljenje je nebitno.
I šta ako lova kapa, ne zam zašto to tebi smeta, nit iz tvog džepa nit u tvoj džep. Zašto tebi smeta šta on radi? Ok, misliš da je on ubleha, da prodaje maglu, može biti da je tako ali moraš shvatiti da ima velik broj ljudi što misli da ima nešto u njegovoj priči i svoje a ne tvoje ili moje pare troši tamo po Visokom, pri tom razvijajući lokalni turizam. Ja tu ne vidim ništa loše, naprotiv.
- Point.
#3209 Re: Bosanska dolina piramida
A kako znas da prodaje maglu? Lik nikog ne tjera da ode tamo, ljudi sami dolaze, trose svoje pare ne tvoje ili moje. Ono sto je bitno je da se vecina ljudi osjecaju dobro i zadovoljno nakon posjeta, ostave koju paru i gradu Visoko, pozitivna reklama drzave. Recimo slicno kao i Medjugorje.zubi wrote: ↑05/12/2020 10:36Jako mi smeta, covjek laze, prodaje maglu, ima izrazito negativan uticaj i dugorocne posljedice, kao npr. sad oko korone ... i da, naravno da mi smeta sto zaradjuje na lakovjernosti i gluposti ljudi... Ako ti tu ne vidis nista lose, jbg..Point. wrote: ↑05/12/2020 08:17Jesam pogledao. Nisam ljubitelj tih priča al moje mišljenje je nebitno.
- Blixen
#3210 Re: Bosanska dolina piramida
- spinel_
#3211 Re: Bosanska dolina piramida
E cuj lova kapa od pregleda s YT
Prevara ste vi koji ne vidite dalje od svog nosa
Prevara ste vi koji ne vidite dalje od svog nosa
- dječak sa šibicama
#3212 Re: Bosanska dolina piramida
"Ima nesto tamo"
Ja se sjecam zene koja me uvjeravala da se njen bolesni suprug, imao je nekad nesrecu sa udarcem u glavu pa je imao neuroloskih problema... da se puno bolje osjeca nakon Torabijevih seansi na Zetri.
Placebo, kaze legenda.
Ja se sjecam zene koja me uvjeravala da se njen bolesni suprug, imao je nekad nesrecu sa udarcem u glavu pa je imao neuroloskih problema... da se puno bolje osjeca nakon Torabijevih seansi na Zetri.
Placebo, kaze legenda.
- irac300
#3213 Re: Bosanska dolina piramida
Lik da je zivio prije 1500-2000 godina, sada bi ga poslanikom zvali.
- tovarish
- thekupus
-
belfy
#3216 Re: Bosanska dolina piramida
i, nazalost Zenicanin, ako i ja mogu dodati. to samo da kazem da me stid isprad njega...
- tovarish
#3217 Re: Bosanska dolina piramida
Ma može se svašta dodati,ali nisam htio pretjerati. Zadržao sam se na ovom što je on započeo.
- avenija
#3218 Re: Bosanska dolina piramida
Piramida u Visokom je najstarija piramida u svijetu wow
Nole je otkrio magicnu energiju i tu je vec 3 put aferim.
Nole je otkrio magicnu energiju i tu je vec 3 put aferim.
- zubi
- avenija
#3220 Re: Bosanska dolina piramida
Nada Balorda
Bila sam tri godine zaredom i planiram dolaziti svake godine jer tu se osjecam kao kod kuce. Super mjesto za provesti dio ili cijeli godisnji odmor i kupati se u energijama piramida.
-
Mraka
#3221 Re: Bosanska dolina piramida
"Piramida" u Visokom najveća prevara vijeka.
-
Nivelacija
-
Mraka
#3223 Re: Bosanska dolina piramida
Međugorje je provala vijeka hahaNivelacija wrote: ↑10/12/2020 19:30Za piramidu nismo sigurni ali za gospu i Medjugorje jesmo.
Tako da ne moze biti najveca prevara vijeka.
- tovarish
#3224 Re: Bosanska dolina piramida
Nije daleko ni Ajvatovica!
-
Benjo34
#3225 Re: Bosanska dolina piramida
Postojala piramida ili ne, bitno je da dođu turisti i u tom mjestu ostave pare. Istina ili ne, to je najmanje bitno. Likovi u Kini prodaju svjež planinski zrak u kesama i dobro im ide, od toga prehranjuju obitelj. Sve što se može prodat i zaradit se na tome, zašto ne.