Drugi covjek zdravstva u UK kaze da ce vakcinisati majku koja ima 78 godina. Zaustavite ga odmah!!!Valter+ wrote: ↑03/12/2020 16:45Otidjite hitno i ti i on u Englesku da zaustavine vakcinisanje naroda da kazete da ne truju narod da vi znate bolje od svijetskih strucnjaka.Lao Ce wrote: ↑03/12/2020 16:31Forumaš dozer baš ima umjeren nastup ovdje sa svima vama i koristi se dokazima pri komunikaciji. Druga je stvar što vi ne možete da podnesete da vaša/njihova priča može biti laž pa onda pristupate sistematskom vrijeđanju i ponižavanju sagovornika, i to radite obično u grupi. Nije ovo 2+2 gdje se svi slažu, nego se mnogi ne slažu i ne vjeruju u sve ovo što nam mediji predstavljaju.
Masovna hipnoza, opsjena, manipulacija, vradžbina, zarobljavanje uma, gdje pojedinca ne može da misli svojom glavom, već mu drugi upravlja sa razmišljanjem i usmjerava ga kako želi.![]()
Teorije zavjera, bre.... pa opletite
-
Mogy87
#2601 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
- drag_gost
- Lao Ce
#2603 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Haman se Mogy upalila, ona se izgleda seksualno uzbudi na postove o porijeklu virusa 
- spinel_
#2604 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Code: Select all
Zašto liječnici ne smiju govoriti?
Cenzura svih učinkovitih medicinskih rješenja za COVID-19!
A što je s imunitetom?https://www.logicno.com/politika/zasto- ... tetom.html
- GAU8
#2605 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Dozer je zajebant stari, ali u sustini je OK.
-
adsubzero
#2606 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Kolege se ne slazu sa njim. Ne znam sta ja mogu reci na to.Lao Ce wrote: ↑03/12/2020 16:35Ja sam mislio da ćeš replicirati na ovo i postavio sam tekst radi toga:adsubzero wrote: ↑03/12/2020 16:27Lao Ce wrote: ↑03/12/2020 16:17 Ovo je must read:
Uvjerljivi dokazi da je SARS-CoV-2 stvoren od strane čovjeka
https://hr.sott.net/article/27013-Ubedl ... s4V3WcLVCoZar ces stvarno dijeliti ovakve clanke?? Pa pobogu u 2020. smo godini, ovo je do sad demantovano nebrojeno puta. Svaka supstanca ubija ako se konzumira u dovoljno velikoj kolicini. To sto vakcine sadrze tragove olova ili zive ne znaci da ces se otrovati olovom i zivom.Kemikalije su još jedan način da se zaglupi stanovništvo. Na primjer fluoriranje vode za piće, za koju se zna da snižava IQ rezultate kod djece. U istom je smislu epidemija autizma (do 2040. godine, procjenjuje se da će 10% djece biti rođeno s autizmom) povezana s kampanjama cijepljenja. Olovo je još jedan krivac koji uzrokuje 10% intelektualnih oštećenja, njegova toksičnost za mozak poznata je stoljećima. Unatoč tome, olovo se i dalje nalazi u zubnim plombama, unutarnjim vodovodima, hrani, benzinu i vodi
Btw tiomersal je organsko jedinjenje koje sadrzi zivu, nema zive u "slobodnom stanju" u vakcinama.
Na pitanje: "Nije li koronavirus bio prirodan?" Montagnier je odgovorio: "Ne, to nije bilo prirodno, to je bio rad profesionalaca, molekularnih biologa. To je vrlo precizan rad, mogli bismo ga nazivati i vrlo detaljnim radom".
Montagnierove tvrdnje o dizajniranim umetcima sekvence HIV-a u SARS-CoV-2 potvrđene su u radu pod naslovom "Neprirodna sličnost jedinstvenih umetaka u vrhu proteina 2019-nCoV na HIV-1 gp120 i Gag", koji su se morali povući zbog "prevelikog pritiska". Dvoje drugih istaknutih virologa, naime Ruan Jishou sa Sveučilišta Nankai i Li Huan sa Sveučilišta Huazhong, došli su neovisno do istog zaključka.
- GAU8
#2607 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Trebalo bi otvoriti temu "moji monolozi" maksuz za tebe. Tu ti onda niko ne bi smetaoLao Ce wrote: ↑03/12/2020 16:06 Dobijam obavještenje o odgovorima na moje postove, ali na neke ne mogu odgovoriti jer sam pojedine ljude stavio na ignore listu, ljude od kojih nema hajra na ovoj temi i koji začatavaju temu. Ionako ne obraćam pažnju na pisanja nekih pojedinaca, jer to smatram gubljenjem dragocijenog vremena i energije. Ljudi te pitaju zašto 2+2 daje 4. Tako da repliciranje na moje odgovore više i ne vidim, niti mislim da otvaram te postove.
-
meridiyan
#2609 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Ko bi rekao? I u njemackom parlamentu teorije zavjere.
- Lao Ce
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#2611 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
dobro kipar jednom reče, najjači su ovi titlovani klipovi 
-
Diogenes420
#2612 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Kad vi idiotčine shvatite da je čitava ova zajebancija sa "virusom" jedna velika prevara, i kad počnete uviđati nuspojave vakcine - tada će već biti kasno da se odvakcinišete.
U mene ta vakcina neće ni kad bi me puškom tjerali.
Isto kao što neću ni masku staviti.
Corona - Covid je najveća zavjera ikad. Samo još uvijek nije jasno ko tačno stoji iza toga i sa kojim tačno ciljem.
Edit: Znam samo da ću za početak gdje god i kad god vidim ili upoznam nekog novinara/ku sa bilo kojeg medija počet ih pljuvat u lice... Gdje god i kad god
Corona - Covid je najveća zavjera ikad. Samo još uvijek nije jasno ko tačno stoji iza toga i sa kojim tačno ciljem.
Edit: Znam samo da ću za početak gdje god i kad god vidim ili upoznam nekog novinara/ku sa bilo kojeg medija počet ih pljuvat u lice... Gdje god i kad god
Last edited by Diogenes420 on 03/12/2020 18:16, edited 1 time in total.
-
Mogy87
#2613 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Meni zvuci ko da proglasava okupaciju Poljske, a ne govori o pandemiji
Mada meni fale zuti titlovi, bez njih ovakvi klipovi nisu isti
Mada meni fale zuti titlovi, bez njih ovakvi klipovi nisu isti
-
splinter
#2614 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Esad Radeljaš glavom i bradom.Diogenes420 wrote: ↑03/12/2020 18:14 Kad vi idiotčine shvatite da je čitava ova zajebancija sa "virusom" jedna velika prevara, i kad počnete uviđati nuspojave vakcine - tada će već biti kasno da se odvakcinišete.
Samo tišu.
-
Mogy87
#2615 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Zasto prozivas mog omiljenog akademikasplinter wrote: ↑03/12/2020 18:16Esad Radeljaš glavom i bradom.Diogenes420 wrote: ↑03/12/2020 18:14 Kad vi idiotčine shvatite da je čitava ova zajebancija sa "virusom" jedna velika prevara, i kad počnete uviđati nuspojave vakcine - tada će već biti kasno da se odvakcinišete.
Samo tišu.
- drag_gost
- red evil
#2617 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Nadam se da nećeš na svojoj koži osjetiti koronu pa da uvidiš da nije zavjera već da je stvarno vrlo teška bolest. Mada znam da si troll al odgovorio sam ne znam ni ja zašto.Diogenes420 wrote: ↑03/12/2020 18:14 Kad vi idiotčine shvatite da je čitava ova zajebancija sa "virusom" jedna velika prevara, i kad počnete uviđati nuspojave vakcine - tada će već biti kasno da se odvakcinišete.
-
Diogenes420
#2618 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
splinter wrote: ↑03/12/2020 18:16Esad Radeljaš glavom i bradom.Diogenes420 wrote: ↑03/12/2020 18:14 Kad vi idiotčine shvatite da je čitava ova zajebancija sa "virusom" jedna velika prevara, i kad počnete uviđati nuspojave vakcine - tada će već biti kasno da se odvakcinišete.
Samo tišu.
Cijenim tvoj smisao za humor, i čak mi se i sviđa. Ali ne mogu se smijati dok je cijela planeta u lockdownu, poslovi propadaju, mediji šire strah, a retardirana stoka nosi maske a i dalje diraju novac pa hranu bez pranja ruku. Svakodnevno to gledam, i na to pazim već 10 godina. Gdje radnici u fast foodu/pekari diraju novac pa hranu tu više ne dolazim.
Ali bitno je nositi masku ......
Bitno je New Normal.... btw, već sam jednom postavio pitanje: Da li je ikome čudno to što su velike kompanije i vodeće države već u Martu počeli sa kampanjama "New Normal" i New Reality?
Nije čudno jelde? Niko vam nije reko preko medija da je to čudno.
-
Mogy87
#2619 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Slican primjer iz proslosti
Backstage at CBS Studio 50, before a 1956 airing of The Ed Sullivan Show, New York City Commissioner of Health Leona Baumgartner, right, holds the arm of Elvis Presley as Assistant Commissioner Harold Fuerst administers the polio vaccine to the king of rock ‘n’ roll. In 1963, the health commissioner at that time announced that vaccination had reduced the number of new cases in Gotham to zero.
Nadamo se ovakvom rezultatu

-
Diogenes420
#2620 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
red evil wrote: ↑03/12/2020 18:21Nadam se da nećeš na svojoj koži osjetiti koronu pa da uvidiš da nije zavjera već da je stvarno vrlo teška bolest. Mada znam da si troll al odgovorio sam ne znam ni ja zašto.Diogenes420 wrote: ↑03/12/2020 18:14 Kad vi idiotčine shvatite da je čitava ova zajebancija sa "virusom" jedna velika prevara, i kad počnete uviđati nuspojave vakcine - tada će već biti kasno da se odvakcinišete.
Edit: Znam samo da ću za početak gdje god i kad god vidim ili upoznam nekog novinara/ku sa bilo kojeg medija počet ih pljuvat u lice... Gdje god i kad god![]()
Jesil je ti osjetio? Šta, malo jača upala pluća?
Pa namjerno se družio sa onima koji su bili pozitivni. Evo me i dalje tu. Hvala ti što se nadaš da ću osjetiti. Inače, koliko mi je poznato, ne osjeti se korona na koži nego valjda je to stanje disajnih puteva. Znači nije koža. Znači nauči se pravilno koristiti svoj jezik.
Slušam ljude svakodnevno kako pričaju: "Et prelež'o, umaram se brzo bla bla". . .. Pa i prije tri, četiri, pet godina kad čuješ neki razgovor na cesti među ljudima bilo je "Et kašljem, umaram se brzo ..... Ovaj moj bolestan, ne može se popet na xx sprat...."
PS ja tebi želim jak imunitet. Ljudi su uvijek umirali, i od čega god da su umirali uvijek je bilo komentara "Et da je još poživio/la .... Et da nije ta i ta bolest ... " bla bla bla.
Zašto se kompanije ne ujedine u pronalasku te vakcine ako je stvarno svima stalo da se to nešto (što i ako postoji nije opasno) zaustavi?
Zašto svaka kompanija vodi utrku u tome ko će prije na tržište izaći?
Gdje je to zajedništvo? Taj New Reality? Great Reset? You'll own nothing and you'll be happy?
Gdje, možeš li mi odgovoriti?
Gdje je lijek za rak? Rak koji je među nama već decenijama i ne mogu pronaći lijek ili način liječenja? A eto, virus koji je sa šišmiša prešao na čovjeka HA HA HA i usput mutirao, ali vacina spremna. Pa 78mogodišnja mati nekog ministra će primit vakcinu. Dovoljno da nas uvjeri, jeld'?
Ima ljudi za novac bi i tu majku prodali koja je nogom u grobu već.
Jesam troll sam. Volim da trollam. I da svima iskazujem svoju glupost. Jel imam pravo na to?
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#2621 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
420 blaze it bejbi 
-
splinter
#2622 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
New Normal je počelo onog trena kad je planeta otišla u ku.rac i bit će sve gore i gore.Diogenes420 wrote: ↑03/12/2020 18:23splinter wrote: ↑03/12/2020 18:16Esad Radeljaš glavom i bradom.Diogenes420 wrote: ↑03/12/2020 18:14 Kad vi idiotčine shvatite da je čitava ova zajebancija sa "virusom" jedna velika prevara, i kad počnete uviđati nuspojave vakcine - tada će već biti kasno da se odvakcinišete.
Samo tišu.
Cijenim tvoj smisao za humor, i čak mi se i sviđa. Ali ne mogu se smijati dok je cijela planeta u lockdownu, poslovi propadaju, mediji šire strah, a retardirana stoka nosi maske a i dalje diraju novac pa hranu bez pranja ruku. Svakodnevno to gledam, i na to pazim već 10 godina. Gdje radnici u fast foodu/pekari diraju novac pa hranu tu više ne dolazim.
Ali bitno je nositi masku ......
Bitno je New Normal.... btw, već sam jednom postavio pitanje: Da li je ikome čudno to što su velike kompanije i vodeće države već u Martu počeli sa kampanjama "New Normal" i New Reality?
Nije čudno jelde? Niko vam nije reko preko medija da je to čudno.
Hint :+50:u Australiji, totalno uništenje Amazona, Arktik i Sibir sa sredozemnom klimom. Otišli smo daleko i povratka više nema.
Poveži to sad sa ugroženim ekosistemima , narušenim biodiverzitetom i uticajima na čovjeka.
- red evil
#2623 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Apsolutno da imaš pravo da trollaš, samo nastavi.Diogenes420 wrote: ↑03/12/2020 18:31red evil wrote: ↑03/12/2020 18:21Nadam se da nećeš na svojoj koži osjetiti koronu pa da uvidiš da nije zavjera već da je stvarno vrlo teška bolest. Mada znam da si troll al odgovorio sam ne znam ni ja zašto.Diogenes420 wrote: ↑03/12/2020 18:14 Kad vi idiotčine shvatite da je čitava ova zajebancija sa "virusom" jedna velika prevara, i kad počnete uviđati nuspojave vakcine - tada će već biti kasno da se odvakcinišete.
Edit: Znam samo da ću za početak gdje god i kad god vidim ili upoznam nekog novinara/ku sa bilo kojeg medija počet ih pljuvat u lice... Gdje god i kad god![]()
Jesil je ti osjetio? Šta, malo jača upala pluća?
Pa namjerno se družio sa onima koji su bili pozitivni. Evo me i dalje tu. Hvala ti što se nadaš da ću osjetiti. Inače, koliko mi je poznato, ne osjeti se korona na koži nego valjda je to stanje disajnih puteva. Znači nije koža. Znači nauči se pravilno koristiti svoj jezik.
Slušam ljude svakodnevno kako pričaju: "Et prelež'o, umaram se brzo bla bla". . .. Pa i prije tri, četiri, pet godina kad čuješ neki razgovor na cesti među ljudima bilo je "Et kašljem, umaram se brzo ..... Ovaj moj bolestan, ne može se popet na xx sprat...."
PS ja tebi želim jak imunitet. Ljudi su uvijek umirali, i od čega god da su umirali uvijek je bilo komentara "Et da je još poživio/la .... Et da nije ta i ta bolest ... " bla bla bla.
Zašto se kompanije ne ujedine u pronalasku te vakcine ako je stvarno svima stalo da se to nešto (što i ako postoji nije opasno) zaustavi?
Zašto svaka kompanija vodi utrku u tome ko će prije na tržište izaći?
Gdje je to zajedništvo? Taj New Reality? Great Reset? You'll own nothing and you'll be happy?
Gdje, možeš li mi odgovoriti?
Gdje je lijek za rak? Rak koji je među nama već decenijama i ne mogu pronaći lijek ili način liječenja? A eto, virus koji je sa šišmiša prešao na čovjeka HA HA HA i usput mutirao, ali vacina spremna. Pa 78mogodišnja mati nekog ministra će primit vakcinu. Dovoljno da nas uvjeri, jeld'?
Ima ljudi za novac bi i tu majku prodali koja je nogom u grobu već.
Jesam troll sam. Volim da trollam. I da svima iskazujem svoju glupost. Jel imam pravo na to?
- GAU8
#2624 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
splinter wrote: ↑03/12/2020 18:38
New Normal je počelo onog trena kad je planeta otišla u ku.rac i bit će sve gore i gore.
Hint :+50:u Australiji, totalno uništenje Amazona, Arktik i Sibir sa sredozemnom klimom. Otišli smo daleko i povratka više nema.
Poveži to sad sa ugroženim ekosistemima , narušenim biodiverzitetom i uticajima na čovjeka.
Yebo to, samo nek se maska ne mora nositi
- Lao Ce
#2625 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Pa da, zar može drugačije, nego represijom, kontrolom informacija i stvaranjem boljih uslova za povečanje procenata ljudi voljnih za cjepljenje.
Facebook uklanja sve lažne objave o vakcinama uključujući i one da sadrže mikročipove
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/face ... JAC4sPdlRQ