Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
MrProper wrote: ↑03/12/2020 14:32
bitno da ce u svugdje u svijetu bit nesto malo do nove samo kod nas nece nista prije marta majko mila gdje ja zivim
Manje su ti sanse bile kupiti PS5 u vecim drzavama nego kod nas. Vani su doslovno svi preorderi u roku pola minute bili rasprodani, padali serveri, botovi se koriste itd... Kod nas si imao dan ipo da na miru narucis i dobijes do 19.11.
Kao sto kolega kaze ovo je super, kada je PS4 izlazio cak i u HR je dosao tek nakon nekoliko mjeseci, a mi nismo imali nikako ovlastenog distributera pa je najjeftinije kod nas bilo 1450KM.
slazem se cijena je odlicna, ali u tim istim drzavama ce bit drugi val preordera prije nove pa barem malo nesto, ja kome god se javim nema informaciju pa ni sancta, sve sam uvjereniji da prije nove necu doc do plejke sto mi je bio cilj al sta je tu je
Worms Rumble free na PS+ ovaj mjesec, pored tog sto je zabavna igra moram pohvaliti da su vrhunski implementirali koristenje trigera. Svako oruzje je drugaciji dozivljaj
PerfekcionistaTZ wrote: ↑06/12/2020 07:56
Ovaj trigger vibrator na Fifi smece, ruka me zaboli nakon jedne utakmice. Ako im je cilj da se igrajuci fifu umoris kao pravi igraci uspjeli su.
AmirBaa wrote: ↑05/12/2020 14:44
Ima li iko pojma sto ne mogu kupiti Cyberpunk? na store-u kad odem na pre-order kaze can't add to cart. Mozda je privremeno greska neka...
Koji Store? Ja sam napravio preorder na US prije 5 dana, sve uredno proslo.
Imam novi CoD BO Cold War Cross-Gen bundle, znaci dobije se i PS4 i PS5 verzija igre. Ako je ko zainteresovan sekundarni account je u pitanju, znaci dobijete account i sa njega direktno igrate. Account je 100% uredan te nije ukraden nego je namjenski pravljen za preprodaju. Dao bih forumasima za 50KM.
Ako si upratio, pisalo se vec o tome kako je sony ugradio senzore i pratiti ce temperature sredine, i tako prilagodjavati nivo jacine ventilatora (ovisno o potrebi). Ovi ventilatori u ps5 su jace voltaze nego regularni, a to ce se regulisati preko firmware updates u buducnosti.
Nista bola?
U svakom slucaju bice zanimljivo sta ce Sony odgovorit na razlicite modele ventilatora u istim konzolama (ako su ti modeli svi bili disc ili digital). Jedan na 38decibila buke, a drugi na 43.
Smoothie wrote: ↑07/12/2020 12:46
Nista bola?
U svakom slucaju bice zanimljivo sta ce Sony odgovorit na razlicite modele ventilatora u istim konzolama (ako su ti modeli svi bili disc ili digital). Jedan na 38decibila buke, a drugi na 43.
Ne znam zasto se sada dize halabuka oko ovog kada su uvijek tako radili. Pa i PS4/PS4 Pro si imao u istim modelima razlicite ventilatore. Kod mene u PS5 je ovaj model b koji je malo bucniji, ali ipak je poprilicno tih i nije nesto sto bi trebalo smetati.
Vise mi smeta to sto mnogo konzola ima coil whine, ali hajde ako se pogorsa ili pocne smetati ima garancija.
Smoothie wrote: ↑07/12/2020 12:46
Nista bola?
Ne znam zasto se sada dize halabuka oko ovog kada su uvijek tako radili. Pa i PS4/PS4 Pro si imao u istim modelima razlicite ventilatore. Kod mene u PS5 je ovaj model b koji je malo bucniji, ali ipak je poprilicno tih i nije nesto sto bi trebalo smetati.
Bas sam tebe htjeo pitati to, jer se sjecam da je tp bip slucaj ps4 pro konzola u kojima su poslije ubacivali konzole sa drugim ventilatorima koji su bili manje bucni (ne sjecam se naziva). Ali mora se o necemu pisati na portalima, kako god
Sve dok nije na nivou mlaznog aviona, kao sto je bilo na PS4/Pro to mi je prihvatljivo Pro mi je bio glasan kao usisivac dok mu nisam termalnu pastu zamjenio, kasnije je bilo bolje ali i dalje dosta glasnije nego PS5.
arnes_king wrote: ↑07/12/2020 12:58
Sve dok nije na nivou mlaznog aviona, kao sto je bilo na PS4/Pro to mi je prihvatljivo Pro mi je bio glasan kao usisivac dok mu nisam termalnu pastu zamjenio, kasnije je bilo bolje ali i dalje dosta glasnije nego PS5.
Za vikend sam uspio da iznajmim ps5 disc i mogu vam reći da se tokom 22 sata skoro neprekidnog igranja niti u jednom momentu nije uopšte čula, samo se povremenu malo čuje da vrti disk, a ventilator kao da ne postoji. Zaista sam impresioniran, neuporedivo bolje u odnosu na ps4 pro kojoj sam 2 puta mijenjao termalnu i detaljno čistio, al dzaba čim prodje 2 mjeseca opet bruji ko veš masina. Od ps5 igara igrao sam Deamon souls i COD cold war, ali i neke stare hitove poput god of war, GT i days gone, ali moram priznati da me najviše oduševila Astro bot. Dual sense je zaista revolucionaran i tek u Astro bot igri zaista shvatite njegov puni potencijal.
Nažalost još uvijek ne mogu da se docepam ps5 i baš sam se pokajao što prodadoh PS4 pro.
AmirBaa wrote: ↑08/12/2020 19:25
Uspio sam preorder cyberpunk, nesto store poludio bio.
Cyberpunk 101 gb morat cu poceti brisati igre
Samo steta je ovo igrati ovu verziju, bas mi zao sto nema odmahj PS5 verzija ali ko ce je docekati. Bit ce PS5 patch pa ce bar biti na 60fps ali na nekoj 1080p ili malo visocijoj rezoluciji uz PS4 postavke.
AmirBaa wrote: ↑08/12/2020 19:25
Uspio sam preorder cyberpunk, nesto store poludio bio.
Cyberpunk 101 gb morat cu poceti brisati igre
Samo steta je ovo igrati ovu verziju, bas mi zao sto nema odmahj PS5 verzija ali ko ce je docekati. Bit ce PS5 patch pa ce bar biti na 60fps ali na nekoj 1080p ili malo visocijoj rezoluciji uz PS4 postavke.
Slazem se ali nema teorije da sam bio spreman cekati jos da izadje za PS5 jesi vidio sto su zeznuli raju za PC verziju i requirements? One sto su stavili samo za 30fps, za 60 puuuno zahtjevniji PC moras imati