Narod i Pravda (Konakovic)

Post Reply
MUNAFIK

#10151 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by MUNAFIK »

united bosnae wrote: 03/12/2020 00:08
MUNAFIK wrote: 02/12/2020 23:18 Koji je dokaz da je kupio diplomu ili da mu je neko sredio?

Inspekcije visile gore na FASTu pregledale po nalogu Sebije i Baketa i kad su zavrsili nista nisu nasli... Nakon toga ih kifla još više šamara, a oni ništa ne mogu osim ovih botova po drustvenim mrezama i forumima koji vrte jednu te istu pricu...
De ne maslaj .... cuj inspekcije visile (nije istina) po nalogu Izetbegovica (ovo pogotovo nije istina) a ti isti mu, sad vec davne, 2008 sredili diplomu.
... ma nema veze... Konakoviceva kupljena diploma je vjerovatno (kao sto vec mnogi rekose) prezvakana prica i ono sto se desilo za njegovog bivstvovanja u SDA sad se vise ne spominje. Idemo dalje... narod je i onako kratke pameti te je i ovog kao i svakog drugog cuda 2-3 dana dosta. Narod i Pravda.... PRAVDA :run:
Pa naravno da je prezvakana prica kad nema price... I izvinjavam se nije visila inspekcija, nego su po 'prijavi' vrsili uvid u ispite i ocjene Dine Konakovica... Naravno podnosioc prijave je anoniman :o

Eto jel ima sad nesto da sam izostavio...

A dokaza o toj kupovini i sredjivanju i dalje nema, da ima svi znamo da bi objektivni STAV i Faktor i jos, Bog zna kakvi portali, to sve objavili, a i ti bi to ovdje kacio nama kao dokaz ali negdje je zapelo...

Ne znam bas, kifla je tek krenuo i vec sad dere SDA... Gdje god se ozbiljnije angazovao jednostavno je podero SDA...

Za 2 godine SDA ce tek da dozivi krah, posebno u Sarajevu, a izgubit ce i sve kantone u kojima ima vlast i prica o Vladi FBiH ce bit skroz drugacija...

Znate vi to sve zato svakodnevno se javljaju neki novi 'zabrinuti' sa pitanjem o diplomi kifle jer kao nije im jasno...
BHDragons

#10152 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by BHDragons »

Jel realno da se i dalje raspravlja o diplomi? Nađite kakvu krupniju stvar... Nego vidim pisalo se i o Čampari. Ja vala nemam ništa protiv da on uđe u NiP, kao ni Denis Zvizdić (ako istupi iz gurbetnjaka). Jedino ako Efendić dođe, NiP će izgubiti moj glas, mada mislim da za to nema šanse. Zna li se o Srđanu Srdiću iz Novog Sarajeva šta? Hoće li biti izbačen?
zippoo87

#10153 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by zippoo87 »

palermo wrote: 02/12/2020 20:35
zippoo87 wrote: 02/12/2020 20:26
nego,hoces li ti opet za SDA glasati u Mostaru ili si i nesto naucio u proteklih 12 godina ?
Kao prvo, to je nepristojno pitanje. Svatko ima pravo na izbor, i ima pravo da ga javno objavi ili ne objavi .

zašto opet ? jesi uvjeren baš toliko da sam ja dosada glasao za SDA ?

možda ću i glasati za Listu za Mostar a možda i neću. Možda glasam za Husu Oručevića a možda i ne glasam. A možda glasam i za SDP_NS a možda i ne glasam. Tja.
mozda ces za ove ili one a SIGURNO ces za SDA :lol:
ili 99% ces za druge a 100% za SDA :lol:
Styling

#10154 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Styling »

BHDragons wrote: 03/12/2020 01:03 Jel realno da se i dalje raspravlja o diplomi? Nađite kakvu krupniju stvar... Nego vidim pisalo se i o Čampari. Ja vala nemam ništa protiv da on uđe u NiP, kao ni Denis Zvizdić (ako istupi iz gurbetnjaka). Jedino ako Efendić dođe, NiP će izgubiti moj glas, mada mislim da za to nema šanse. Zna li se o Srđanu Srdiću iz Novog Sarajeva šta? Hoće li biti izbačen?
Vodi se disciplinski postupak protiv Srdica, a izbacice ga ako procuri u javnost i portali budu pisali o tome. :roll:
Emiremir33

#10155 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Emiremir33 »

Styling wrote: 03/12/2020 06:31
BHDragons wrote: 03/12/2020 01:03 Jel realno da se i dalje raspravlja o diplomi? Nađite kakvu krupniju stvar... Nego vidim pisalo se i o Čampari. Ja vala nemam ništa protiv da on uđe u NiP, kao ni Denis Zvizdić (ako istupi iz gurbetnjaka). Jedino ako Efendić dođe, NiP će izgubiti moj glas, mada mislim da za to nema šanse. Zna li se o Srđanu Srdiću iz Novog Sarajeva šta? Hoće li biti izbačen?
Vodi se disciplinski postupak protiv Srdica, a izbacice ga ako procuri u javnost i portali budu pisali o tome. :roll:
Nisam u toku ,pa da upitam šta je uradio da ga izbace ?,a imao je preko 1200 glasova za O.V.N.Sarajevo
Milenkov buraz

#10156 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Milenkov buraz »

Aida_Beba wrote: 02/12/2020 18:31
konektovan wrote: 02/12/2020 18:29 Hebo te, cojek zavrsio dif i k'o ćunu ih otresa, a mogu mislit sta bi bilo da je zavrsio pravo, politicke, ekonomiju, etf.. :lol:
:lol: :thumbup:
Ha ha, dobar. A fakat šta bi bilo? Pa ništa, vjerovatno bi čovjek otišao iz ove jebe gurbetske zemlje. Ovako možda Dino i uspije barem od Sarajeva napraviti nešto što barem liči na uređenu sredinu.
tutku

#10157 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by tutku »

Emiremir33 wrote: 03/12/2020 07:59
Nisam u toku ,pa da upitam šta je uradio da ga izbace ?,a imao je preko 1200 glasova za O.V.N.Sarajevo
nisam ni ja u toku ali sam par puta u kampanji sreo momka i meni kao nekom poznaniku iz komsiluka je pricao da su ga sjebali stavljanjem na broj 22 na listi, iako valjda je u dogovorima za prelazak u nip on ocekivao ili dogovorio bolju poziciju. u tome ne bi bilo nista lose da nekome koga ne poznaje govori kako ce zbog toga nakon izbora i sto udje u OV izvaditi k** i staviti ga u stau ovima sto su valjda u stranci ga tako pozicionirali.

sve u svemu, plitak decko koji nema realnu sliku o sebi, a u vremenu povrsnosti, populizma i senzacionalizma njegove fb aktivnosti cine da se masama predstavlja kao naj naj naj. ovime svakako ne tvrdim da nije aktivan zastupnik. problem je u tome sto on ne misli da je on samo aktivan, vec i (pa duga lista atributa).
EME91

#10158 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by EME91 »

sumirprimus wrote: 02/12/2020 22:21
EME91 wrote: 02/12/2020 22:08 Sta ovo Dinokio zijani Ilijas? Sta se ovo desava? Jel istina da su Nipovci ganjali komunalce i obicnu raju po Ilijasu dok su nosili smetljarske kese za kontejnere ? :-) :-) :-)
Znqći osto ilijas olovo zavidovici zivinice teocak.ako ako :lol:
Jah i Brcko,Tesanj, Bos.Petrovac, Konjic, Jakce, Travnik, Busovacu,Fojnicu, Bugojno i tako tih par gradica sto jest jest . S druge strane NiP je uzeo Ilidzu i sta tacno ?
JThomas

#10159 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by JThomas »

:thumbup: pa super, onda nema nikakvih problema ni razloga za nervozu.
sumirprimus

#10160 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by sumirprimus »

EME91 wrote: 03/12/2020 08:41
sumirprimus wrote: 02/12/2020 22:21
EME91 wrote: 02/12/2020 22:08 Sta ovo Dinokio zijani Ilijas? Sta se ovo desava? Jel istina da su Nipovci ganjali komunalce i obicnu raju po Ilijasu dok su nosili smetljarske kese za kontejnere ? :-) :-) :-)
Znqći osto ilijas olovo zavidovici zivinice teocak.ako ako :lol:
Jah i Brcko,Tesanj, Bos.Petrovac, Konjic, Jakce, Travnik, Busovacu,Fojnicu, Bugojno i tako tih par gradica sto jest jest . S druge strane NiP je uzeo Ilidzu i sta tacno ?
NEMA GOVORA, tacno pobjednici :lol: :P
svu bol na sda! koncentracija! :lol:
Prpa.ba

#10161 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Prpa.ba »

JThomas wrote: 03/12/2020 08:52 :thumbup: pa super, onda nema nikakvih problema ni razloga za nervozu.
Ni za nervozu, ni za zabrinutost. S obzirom na strogo lokalne rezultate omalenog NIP,a, ocito je da ne nastaje nikakav Bosnjacki SNS, nece biti ugrozeni relaksirani odnosi sa hrvatima HNK i SBK, kao ni sa RS-om, nema ni mogucnosti izdaje "rusima i mracnjacima". :-D
EME91

#10162 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by EME91 »

Pa nismo nervozni . Eno vidiš Zvizdić došao za pregovarački stol. Stranka se nije raspala. Ujedinjena opozicija nije uspjela zadati smrtni udarac :bih: :bih: :bih: . Izbori se u Srebrenici ponavljaju . Konačno je uzet Bosanski Petrovac i premazan na mapi zelenom bojom. Brčko će možda imati gradonačelnika iz SDA .Mostar ide ujedinjena lista. I tu je NiP podrzao pogresnu listu.

Nip je s druge strane uspio alienirati ljude u Velikoj Kladuši , ljude u Jajcu. Solidnim spinom SDA predstavljeno je da je i za Novi Travnik kriv NiP.

Meni je stvarno žao što od drveća ne vidite šumu . E sad dragi moji zamislite da nije bilo afere zvane respiratori? Zamislite da nije bilo afere Asim Sarajlic.
Idem malo u šta bi bilo kad bi bilo , ali razmislite. Šta bi tek tada opozicija uzela? Situacija da je dobra za opoziciju ne bi se Peđa Kojović slikao na rah. Alijinom grobu .
sumirprimus

#10163 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by sumirprimus »

i sta velis bosanski petrovac? :lol:
alaj ih boli odvajanje od pipe nije malo :lol:
drug_profi

#10164 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by drug_profi »

Usećili se sa B.Petrovcem.
http://bosanskipetrovac.gov.ba/images/0 ... a_2020.pdf

Pošto je njima Budzet najvažniji, ovdje su se zajebali... :lol:
MUNAFIK

#10165 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by MUNAFIK »

Znaci SDA nikad jaca... Nista izgubili nisu i nema potrebe za bilo kakvim promjenama u stranci nego samo furaj kako se i krenulo... Pobjednicki...

Prevljak, Seka, Zahiragic, Devic i Celik. Udarna ekipa da privuku glasace, posebno mlade i obrazovane ljude kod kojih ne pali propala prica rat, Alija, rat, cetnici, dušmani, gazije...

Nadam se da ce tako i nastaviti :-D
JThomas

#10166 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by JThomas »

:mrgreen: alienirati. isto bunkićev nutshell.
joint union

#10167 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by joint union »

EME91 wrote: 03/12/2020 10:03 Pa nismo nervozni . Eno vidiš Zvizdić došao za pregovarački stol. Stranka se nije raspala. Ujedinjena opozicija nije uspjela zadati smrtni udarac :bih: :bih: :bih: . Izbori se u Srebrenici ponavljaju . Konačno je uzet Bosanski Petrovac i premazan na mapi zelenom bojom. Brčko će možda imati gradonačelnika iz SDA .Mostar ide ujedinjena lista. I tu je NiP podrzao pogresnu listu.

Nip je s druge strane uspio alienirati ljude u Velikoj Kladuši , ljude u Jajcu. Solidnim spinom SDA predstavljeno je da je i za Novi Travnik kriv NiP.

Meni je stvarno žao što od drveća ne vidite šumu . E sad dragi moji zamislite da nije bilo afere zvane respiratori? Zamislite da nije bilo afere Asim Sarajlic.
Idem malo u šta bi bilo kad bi bilo , ali razmislite. Šta bi tek tada opozicija uzela? Situacija da je dobra za opoziciju ne bi se Peđa Kojović slikao na rah. Alijinom grobu .
E cuj zamisli :) SDA Lenon
Jel to ti prizna da je ipak SDA kriva za respiratore?
A ovo "solidnim spinom" je isto dobro, k'o tekma neka, "solidan spin SDA sa desne strane, i gooool"
MUNAFIK

#10168 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by MUNAFIK »

joint union wrote: 03/12/2020 10:30
EME91 wrote: 03/12/2020 10:03 Pa nismo nervozni . Eno vidiš Zvizdić došao za pregovarački stol. Stranka se nije raspala. Ujedinjena opozicija nije uspjela zadati smrtni udarac :bih: :bih: :bih: . Izbori se u Srebrenici ponavljaju . Konačno je uzet Bosanski Petrovac i premazan na mapi zelenom bojom. Brčko će možda imati gradonačelnika iz SDA .Mostar ide ujedinjena lista. I tu je NiP podrzao pogresnu listu.

E cuj zamisli :) SDA Lenon
Jel to ti prizna da je ipak SDA kriva za respiratore?
A ovo "solidnim spinom" je isto dobro, k'o tekma neka, "solidan spin SDA sa desne strane, i gooool"
To se zove komuniciranje afera :-)
sumirprimus

#10169 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by sumirprimus »

e sad zamislite da nije bilo silnih 30 godina afera :lol: :lol: :lol:
jel moguce ovo
zamislite :lol:
bunk

#10170 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by bunk »

JThomas wrote: 03/12/2020 10:29 :mrgreen: alienirati. isto bunkićev nutshell.
Ni blizu kolega.
Sdp radi sjajan posao.
Za sve kojima je socijaldemokratija problem u BiH.
Alieniraj to tako sto ces izbaciti ns iz jeb(d)nacine a pa kad nutshelliras tako sto isto uradis sa nipom pogledaj rezultat.
Nastavite dobar posao.
:mrgreen:
JThomas

#10171 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by JThomas »

bolan, bosanski ne znate kako treba a izmišljate riječi i fraze...
bunk

#10172 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by bunk »

Krezav,celav i nepismen,bunk in a nutshell.
jazzer

#10173 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by jazzer »

pa prvi covjek zakonodavne vlasti ispred SDA ne zna u dva gostovanja na TV ispravno reci transferzala.

Sta onda ocekivati od bunka i komapnije?
JThomas

#10174 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by JThomas »

jedini problem ikad koji sda ima sa nerminom jeste što prije dvije godine ipak, knap, pod pritiskom drugih nije pristao na "odgovornu" koaliciju. mimo toga, on je najbolji lider sdp ikad - za interese sda. vi prizivate ostavku, a boga molite da bude do smrti.
Styling

#10175 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Styling »

Emiremir33 wrote: 03/12/2020 07:59
Kupovina glasova
Post Reply