Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kazu u busu slavlje kada je Radnik dao gol...velika radost u taboru malih plavih...a onda samo par minuta poslije...velika tuga i povratak u realnost...
Sa_u_srcu wrote: ↑02/12/2020 23:00
Kazu u busu slavlje kada je Radnik dao gol...velika radost u taboru malih plavih...a onda samo par minuta poslije...velika tuga i povratak u realnost...
Zamisli tek put nazad igracima Radnika onaj cijepa skida dres
Ovi nasi su igrali bez ikakve volje. Nikakvog poleta i agresivnosti do 88 minute. Jeste da smo ono malo šansi do tada fulali i da je sudija dosudio ofsajd kojeg nije bilo ali brate očajna i bezvoljna igra kao da nam je dovoljan bod. Onaj gol Radnika je sve promijenio. Odjednom su poceli igrati kako smo ocekivali i kako smo navikli. Nije nimalo dobro za zdravlje ali mislim da su se sada probudili konacno. Mislim da bi ovako reagovali i protiv Veleža da smo primili nekim slučajem gol.
Uz ovaj rezultat Želje koji je za čestitanje mogu samo ponoviti da nema bolje lige na svijetu.
Gledam poslije toga ligu prvaka i nema te čari ni blizu. Samo da se još vratiti na tribine.
Utakmica se igra 90+ nadoknada i Sarajevo je bilo bolje i pobijedilo, iako su djelovali bezidejno i tromo. Uz ovakvu igru neće se proslaviti u BL, mada to ne mora biti pravilo. Sad su ispucali jokera koji će se vratiti nekad jer kosmička ravnoteža i pravda mora biti zadovoljena kad tad.
Sljedeće kolo očekujem kiks Želje kući (x2) i Sarajeva u gostima (1x). Zrinjski polako ispada iz borbe za titulu a to će potvrditi u narednim kolima. Jednostavno nema energije sam Bilbija, dok im vezni red očigledno ima ozbiljnih problema. Borac će sigurno biti u borbi do kraja, dok Široki koji je jako mlada i poletna ekipa ne bi otpisao ni u kom slučaju kao kandidata za Evropu.
Da samo hoće na proljeće pomalo puštati publiku nazad... To bi bilo najbolje, jebeš ba ovo.
studiorum_tuzlaensis wrote: ↑03/12/2020 09:39
Utakmica se igra 90+ nadoknada i Sarajevo je bilo bolje i pobijedilo, iako su djelovali bezidejno i tromo. Uz ovakvu igru neće se proslaviti u BL, mada to ne mora biti pravilo. Sad su ispucali jokera koji će se vratiti nekad jer kosmička ravnoteža i pravda mora biti zadovoljena kad tad.
Sljedeće kolo očekujem kiks Želje kući (x2) i Sarajeva u gostima (1x). Zrinjski polako ispada iz borbe za titulu a to će potvrditi u narednim kolima. Jednostavno nema energije sam Bilbija, dok im vezni red očigledno ima ozbiljnih problema. Borac će sigurno biti u borbi do kraja, dok Široki koji je jako mlada i poletna ekipa ne bi otpisao ni u kom slučaju kao kandidata za Evropu.
Da samo hoće na proljeće pomalo puštati publiku nazad... To bi bilo najbolje, jebeš ba ovo.
Ako cemo gledati kosmicku pravdu, ovo nam se vratilo za Velež, derbi, TC... utakmice koje smo dominirali i fulali i jos imamo nafulanih da nam se vraca
Mi ako budemo kako treba, sa pravim pristupom, bez sudijske kradje ne mozemo izgubiti. Drago mi je da su i Amar i Benjo malo odmorili taman da napune baterije pred BL. Mene je strah Mujica. Nema utakmice koju nam je sudio da nije bar 2, 3 kiksa na nasu stetu imao. A to znaci previse u jednoj utakmici sa Borcem.
Zeljeznicar ce na krilima pobjede iz Mostara pobijediti Široki. Nema šanse da se opet kiksa, ako se to desi onda nije do igrača nego do trenera.
Ja Zrinjski vidim kao neizbalansiranu ekipu sa lošim trenerom i oni do pauze ispadaju iz utrke.
Сарајево је имало јако много среће у досадашњим утакмицама. Сигурно је да имају добар тим, али немогуће је држати ритам без пораза још дуго, поготово јер иду Борцу и Широком Бријегу. Додуше, и неријешено у тим утакмицама је нама у реду, с обзиром да их чекамо на Грбавици у вељачи.
Blixen wrote: ↑03/12/2020 08:46
88 minuta pisu statuse na fb i instagramu
91 minuta brisu statuse
kako su se ponadali
dobio sam 11 poruka od tamo anamonih nakon gola Radnika
U kafiću u kojem sam gledao, nekog momka su zvali i slali mu poruke, nakon drugog gola niko ništa.
pa gledas li ti ovu ligu uopce? kakav siroki bolan, zeljo ce ih 3-0 glat klepiti
ne vidim kako sarajevo moze uzeti borca bez pejovica, rahmanovica oremusa i ahmetovica...handza je krampa zesca, lose zavrsava, lose prima, lose se krece...znaci haos
Ma nije to poenta. Poenta je da smo mi u q i da na srecu pobjedjujemo dok oni ofc briljiraju. Da nema Vice, saveza i da su im navijaci tu imali bi +15 bodova.
Bekriceve rijeci....