Utakmice.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
90minut
- GandalfSivi
#31554 Re: Utakmice.
Bolje da nisam gledao, srce bi me opalilo 
- East_side
#31556 Re: Utakmice.
Tino napokon proradio
Taman u BL pocinje od prve minute (vjerovatno) jer je Pejovic suspendovan.
Taman u BL pocinje od prve minute (vjerovatno) jer je Pejovic suspendovan.
-
last mohicans
#31558 Re: Utakmice.
Tinki pokaza klasu, jebi ti to. Hercika me opalila, ne treba mi korona.
- vicious
#31559 Re: Utakmice.
I Salcin je u ovih 10 minuta vise pokazao nego Jukic u svim utakmicama kad se sabere.
- Dinostula
#31560 Re: Utakmice.
Kakva tekma TSS majstor vidi se da je lik visa klasa samo da u ljetnom dijelu bude 100% spreman, 
- Maharadza
#31561 Re: Utakmice.
Znači za srčanog utakmica, čestitke TSS-u što je konačno proradio, vakat je bio vala.
Jukića u Konzum poslati da puni police btw. Salčin za njega Messi.
I ono što (ne) radi naš napadač naprijed može (ne) raditi bilo koji junior, ali će ovaj makar iskustvo skupljati a možda i "eksplodirati" i ispasti pojačanje a od onog panja nema više hajra nikakvog...
Jukića u Konzum poslati da puni police btw. Salčin za njega Messi.
I ono što (ne) radi naš napadač naprijed može (ne) raditi bilo koji junior, ali će ovaj makar iskustvo skupljati a možda i "eksplodirati" i ispasti pojačanje a od onog panja nema više hajra nikakvog...
- tovarish
- Logovan
#31564 Re: Utakmice.
Šta se ovo desilo jebo te???????
Kakva utakmica. Kakav preokret.
TSS! Svaka čast.
TSS! Svaka čast.
- tovarish
#31565 Re: Utakmice.
Začepio usta kritičarima. A baš su se nešto uskomešali ovih dana.
A definitivno Handžić, bez obzira na sve okolnosti, više ne smije početi utakmicu. I dalje mislim da je dobar za 10ak zadnjih minuta, ali nema više opravdanja da se stavi od početka. Nek stavi Krstu ili nek nešto izmisli. Možda Sušića ili Salčina. I ne mogu da vjerujem da nemamo u akademiji nekog malog da barem nešto pokušaju. Protiv Radnika je bila savršena prilika.
Ne znam jeste li primjetili onu scenu jad Hebibović nešto objašnjava Miličeviću (čini mi se njemu) i pokazuje ljutito rukom prema naprijed. A prije toga je on imao onaj dobar prodor kad je gurnuo Handžiću loptu u 16 i ovaj zajebo.
-
last mohicans
- Logovan
#31567 Re: Utakmice.
Bez obzira na ovo što je TSS uradio ja fakat vjerujem da od njega može biti nešto. Momak je dva puta bio povrijeđen (ili je jednom povrijeđen, a drugi put zbog korone?), prvi put preskočio haman komplet pripreme, drugi put nešto manje, ali utjecalo je na njega. Samo da ga zaobiđu povrede i biće on dobar.tovarish wrote: ↑02/12/2020 19:20Začepio usta kritičarima. A baš su se nešto uskomešali ovih dana.
A definitivno Handžić, bez obzira na sve okolnosti, više ne smije početi utakmicu. I dalje mislim da je dobar za 10ak zadnjih minuta, ali nema više opravdanja da se stavi od početka. Nek stavi Krstu ili nek nešto izmisli. Možda Sušića ili Salčina. I ne mogu da vjerujem da nemamo u akademiji nekog malog da barem nešto pokušaju. Protiv Radnika je bila savršena prilika.
Ne znam jeste li primjetili onu scenu jad Hebibović nešto objašnjava Miličeviću (čini mi se njemu) i pokazuje ljutito rukom prema naprijed. A prije toga je on imao onaj dobar prodor kad je gurnuo Handžiću loptu u 16 i ovaj zajebo.
Vinko očito nema ideje koga da stavi umjesto Handžića. Ne znam što ne gurne Velkoskog umjesto njega.
Šteta što se prilika ne daje Dženitu Hajdareviću. Od ovakvog Handžića ne bi bio ništa lošiji.
-
last mohicans
#31569 Re: Utakmice.
Jednostavno on nema tu viziju kao Osim, da iznenadi sa nekim igračem, da napravi iznenađenje. Od Handžića bi svak bio bolji, zašto ne uzmu juniora kad nema nikoga,ne shavatam, jbg više napadač. Nije vrijedno stresa.Logovan wrote: ↑02/12/2020 19:28Bez obzira na ovo što je TSS uradio ja fakat vjerujem da od njega može biti nešto. Momak je dva puta bio povrijeđen (ili je jednom povrijeđen, a drugi put zbog korone?), prvi put preskočio haman komplet pripreme, drugi put nešto manje, ali utjecalo je na njega. Samo da ga zaobiđu povrede i biće on dobar.tovarish wrote: ↑02/12/2020 19:20Začepio usta kritičarima. A baš su se nešto uskomešali ovih dana.
Vinko očito nema ideje koga da stavi umjesto Handžića. Ne znam što ne gurne Velkoskog umjesto njega.Rado bih da znam zašto ovo ne uradi. Velkoski špic, krila ima dovoljno da nešto iskombinuje, kao i za vezni red. Eto ne mora Velkoski, neka gurne Rahmanovića recimo.
Šteta što se prilika ne daje Dženitu Hajdareviću. Od ovakvog Handžića ne bi bio ništa lošiji.
-
lider
#31572 Re: Utakmice.
Tino hvala ti
Samo da nastavis ovako
Samo da nastavis ovako
-
90minut
#31573 Re: Utakmice.
Ovaj Sven se 100 posto zakacio s Marinovicem ne vidim šta drugo može biti
- Logovan
#31574 Re: Utakmice.
Vala ako mu treba vizija da umjesto napadača koji više ni lopte ne može primiti stavi igrača koji može igrati napad, onda ne znam šta bih ti rekao...last mohicans wrote: ↑02/12/2020 19:32 Jednostavno on nema tu viziju kao Osim, da iznenadi sa nekim igračem, da napravi iznenađenje. Od Handžića bi svak bio bolji, zašto ne uzmu juniora kad nema nikoga,ne shavatam, jbg više napadač. Nije vrijedno stresa.
Velkoski je odigrao fino. Najbolje, iako to nije bilo teško.
- Dinostula
#31575 Re: Utakmice.
Tako sam i ja mislio isto ali relano ne moze niko sad u spic osim Handzica znam da je lik totalno los ali svaka druga kombinacija sa Tatarom,Rahmanom,Fanimom ili Velkoskim u spicu je duplo losija.Samo se sjeti Tuzla City.Ili da se totalno mijenja stil igre jer smo mi navikli na igrace koji su tipa Ahmetovica.Ova situacija sto je TSS Fanimu asistirao onako treba vise igrati a bataliti visoke lopte.Onda bi mogao Krste u spic ali mi tako ne igramo.Logovan wrote: ↑02/12/2020 19:28Bez obzira na ovo što je TSS uradio ja fakat vjerujem da od njega može biti nešto. Momak je dva puta bio povrijeđen (ili je jednom povrijeđen, a drugi put zbog korone?), prvi put preskočio haman komplet pripreme, drugi put nešto manje, ali utjecalo je na njega. Samo da ga zaobiđu povrede i biće on dobar.tovarish wrote: ↑02/12/2020 19:20Začepio usta kritičarima. A baš su se nešto uskomešali ovih dana.
Vinko očito nema ideje koga da stavi umjesto Handžića. Ne znam što ne gurne Velkoskog umjesto njega.Rado bih da znam zašto ovo ne uradi. Velkoski špic, krila ima dovoljno da nešto iskombinuje, kao i za vezni red. Eto ne mora Velkoski, neka gurne Rahmanovića recimo.