SDP

JThomas

#63676 Re: SDP

Post by JThomas »

dakle, ovo ja stvarno kažem:
pa jebote, vi poistovjećujete što je neko dobar sa nekim i sumnju za krađu identiteta i falsifikovanje glasačkih isprava. kao, na osnovu ovog prvog moralo se znati ovo drugo. ja se slažem da je i prvo moralno i politički najblaže rečeno sumnjivo, u konkretnim okolnostima, ali je opet nebo i zemlja od ovog drugog.
a ovo malakh kaže da ja želim da kažem, samo ne znam, pa me on ispravlja i tumači:
došlo vrijeme da antifašisti i četnici zajedno slave deveti januar, makar u jednom gradiću?
:sax: e, ali drugi njemu "slažu priče"...
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#63677 Re: SDP

Post by JoseMujica »

evo se Tornjak pokušava prišlepat u Četvorku perući SDP a pljujući DF :lol: :lol: :lol: :lol:

sad jedva čekam da SDPovci krenu hAvaz čitat :evil:
Kako se prevara u Srebrenici mogla desiti naočigled Komšićevog bivšeg savjetnika, a sada predsjednika CIK-a, Bakalara?

Ipak, i pored Komšićevog kadra na čelu ove institucije, CIK očito nije uspio zaštititi probosanske interese, odnosno Dodik je i bez formalne kontrole nad ovom institucijom pokazao da „ipak vara malo bolje“, što bi Đorđe Balašević rekao,

SRAMOTNO Kako se prevara u Srebrenici mogla desiti naočigled Komšićevog bivšeg savjetnika, a sada predsjednika CIK-a, Bakalara?

Bosnu i Hercegovinu od jutros potresa težak skandal. Zbog izbornih malverzacija, odnosno namještanja glasova za kandidata SNSD-a i negatora genocida Mladena Grujičića, uhapšena su tri visoka funkcionera SDP-a, među kojima je i sam predsjednik OO Srebrenica Bego Bektić.

I dok je s jedne strane SDP reagirao ekspresno, smijenio svoje srebreničke funkcionere i raspustio odbor u Srebrenici, a predsjednik ove stranke Nermin Nikšić izjavljuje da ga je stid, s druge SDA i DF u svojim reakcijama pomalo i likuju zbog ovog SDP-ovog izdajstva, posebno u kontekstu činjenice da je SDP u Srebrenici odbio da bude dio zajedničke probosanske liste. Naravno, iako SDP zbog ovog sramotnog djelovanja svog rukovodstva u Srebrenici zaslužuje svaku osudu i zgražanje, stvar koja se u čitavoj situaciji ne smije zaboraviti jeste uloga CIK-a.

Ukoliko se u Srebrenici zaista desila izborna prevara i namještanje glasova, a prema saznanjima i dokazima SIPA-e očigledno jeste, kako je moguće da se sve to desilo naočigled Centralne izborne komisije? I koliko je tokom ovih izbora (da ne spominjemo tek prošle izborne cikluse) tek bilo prevara koje nisu zadokumentovane i koje nikada neće biti istražene? Na kraju, koliko građani BiH mogu uopšte imati povjerenja u izborni proces i općenito demokratski poredak u ovoj zemlji ako se na ovaj način rješavaju izbori?

Kada je krajem juna ove godine Željko Bakalar, bivši savjetnik Željka Komšića, izabran za predsjednika CIK-a, a kadrovi SDS-a i DF-a popunili srpske i hrvatske pozicije u ovoj instituciji, uz SDA-ove koji su ostali na bošnjačkim, iz SDA i DF-a sedmicama su nas slavodobitno ubjeđivali da se radi o jednoj od najvećih pobjeda probosanske politike koja je, tvrdili su, preuzela dominantnu kontrolu nad ovom važnom institucijom. Nije ih ometala činjenica da bi centralnu izbornu komisiju, u svakoj normalnoj državi, trebale voditi nezavisne i stručne osobe, ne bivši udarni politički kadrovi, a sve one koji bi postavili ovo pitanje nisu se libii optuživati za izdajstva i rad protiv probosanskih interesa.

Ipak, i pored Komšićevog kadra na čelu ove institucije, CIK očito nije uspio zaštititi probosanske interese, odnosno Dodik je i bez formalne kontrole nad ovom institucijom pokazao da „ipak vara malo bolje“, što bi Đorđe Balašević rekao, u konkretnom slučaju i uz aktivnu podršku SDP-ovih kadrova.

Ovo nam u prvom redu pokazuje hroničnu nesposobnost CIK-a, ali i kadrova DF-a i SDA u ovoj instituciji, koji i pored kontrole koju su imali nisu bili u stanju suprotstaviti se malverzacijama SNSD-a na mjestu koje je najbolnija bošnjačka rana. No, druga, još mnogo gora stvar u svemu je što CIK ovim još jednom pokazuje da nije institucija u koju građani mogu imati povjerenje da će provesti poštene i transparentne izbore.

I dok se sada zahtijeva ponavljanje izbora u Srebrenici, ključno pitanje koje sebi moramo postaviti je: kako je moguće da se u 21. stoljeću u centru Evrope, uz sva čuda savremene tehnologije i naočigled Centralne izborne komisije, izborne prevare mogu ovako provoditi?
cyprus

#63678 Re: SDP

Post by cyprus »

Kako god okreneš, kiks je ovo SDP-a pokrupan... Sam nisam načisto šta bi bilo uredu da vrh stranke još uradi, ali bit će se teško oprat od ovog proklizavanja u govna iz pukog nemara...
Last edited by cyprus on 01/12/2020 23:08, edited 1 time in total.
rajv0sa

#63679 Re: SDP

Post by rajv0sa »

sumirprimus wrote: 01/12/2020 21:00 Nema potrebe s sda ic bilo gdje zajedno. Nek uzme izbore ko god.
Iz ovog razloga će primat u toj građanskoj opciji preuzeti naša stranka a sdp ostati stranka polupismenih nehljebara.

Image

Država ispred ideologije
LBVIEW

#63680 Re: SDP

Post by LBVIEW »

nosara wrote: 01/12/2020 17:58 Sve se fino poslozilo za kompletan reset.

Istjerat iz partije sve vjerske fanatike i smijeniti kompletno rukovodstvo. Da Srbi i Hrvati preuzmu sve i pokusaju spasiti, ako je moguce.

Ja mislim da nije, ali neka pokusaju.

Sve ostalo je drkanje kurca.
Ma svakako, evo sve poletili Srbi i Hrvati spasavati SDP.
Kolilko ono glasova dobise u Banja Luci?
Last edited by LBVIEW on 01/12/2020 23:36, edited 1 time in total.
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#63681 Re: SDP

Post by malakh »

JThomas wrote: 01/12/2020 23:06 dakle, ovo ja stvarno kažem:
pa jebote, vi poistovjećujete što je neko dobar sa nekim i sumnju za krađu identiteta i falsifikovanje glasačkih isprava. kao, na osnovu ovog prvog moralo se znati ovo drugo. ja se slažem da je i prvo moralno i politički najblaže rečeno sumnjivo, u konkretnim okolnostima, ali je opet nebo i zemlja od ovog drugog.
a ovo malakh kaže da ja želim da kažem, samo ne znam, pa me on ispravlja i tumači:
došlo vrijeme da antifašisti i četnici zajedno slave deveti januar, makar u jednom gradiću?
:sax: e, ali drugi njemu "slažu priče"...
u pravu si. :thumbup:

slagala govna. laze i camil, lazu i moji poznanici iz srebrenice, svi lazu. ovo je atak na sdp. podmetnulo im i slike i sve.

p.s. neda mi se dalje na ovu temu. sve što sam imao da napišem, napisao sam. makar za danas. ali pratim situaciju.
Last edited by malakh on 01/12/2020 23:19, edited 2 times in total.
LBVIEW

#63682 Re: SDP

Post by LBVIEW »

Ambula wrote: 01/12/2020 17:01 Moze se jedino pricati o tome da li je vrh SDP-a aminovao i presutno kreirao atmosferu u Srebrenici medju svojim clanovima da naginju vise ka ovom scenariju.
Jer SDP nije podrzao kandidata SDA u Srebrenici i tamo je kreirao neku pricu i nacionalnim strankama bla, bla.
Pa samim tim ovo nije iznenadjene jer ako ako ne podrzis jednog kandidata od dvojice moze se tumaciti da ces ovom drugom dati presutnu podrsku, sto je u ovom slucaju bio SNSD-ov kandidat. E sad sto je taj doticni iz opcinskog odbora licni prijatelj Grujicica i rasplet je bio ocekivan
:thumbup:
JThomas

#63683 Re: SDP

Post by JThomas »

JoseMujica wrote: 01/12/2020 23:07 evo se Tornjak pokušava prišlepat u Četvorku perući SDP a pljujući DF :lol: :lol: :lol: :lol:

poznato je da su on i nermin dobri. ali je tačno da su "patriote" prikazivale "preuzimanje" cik-a kao svoju veliku pobjedu - a da ni po njihovim ljudima sa terena ovo nije ni jedina velika prevara, ni samo u srebrenici.

jedino pravilno jeste da se ponište, i da se stvarno posvete sad samo tome. eto neće imati puno drugog opterećenja.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#63684 Re: SDP

Post by JoseMujica »

JThomas wrote: 01/12/2020 23:14
JoseMujica wrote: 01/12/2020 23:07 evo se Tornjak pokušava prišlepat u Četvorku perući SDP a pljujući DF :lol: :lol: :lol: :lol:

poznato je da su on i nermin dobri. ali je tačno da su "patriote" prikazivale "preuzimanje" cik-a kao svoju veliku pobjedu - a da ni po njihovim ljudima sa terena ovo nije ni jedina velika prevara, ni samo u srebrenici.

jedino pravilno jeste da se ponište, i da se stvarno posvete sad samo tome. eto neće imati puno drugog opterećenja.
malo više nego dobri...pokušali su već SDPovci Tornjaka ugurati u Četvorku ali su tada (prije nekih mjesec-dva) Hadžibajrić i Damir Nikšić bili protiv
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#63685 Re: SDP

Post by Chmoljo »

last mohicans wrote: 01/12/2020 20:51
Zato što do sada ja nigdje ne pročitah i ne vidjeh da je vrh stranke znao za to. Ima samo izjava Ramića iz SDA, on mi je baš relevantan i poziv na ostavku od strane njegove partije koja je najkorumpranije stranka u državi od njenog postanka. Drugima se mnogobrojne afere halale,a SDP neće i ne trebaju. Ako neko dokaže sa razgovorima, transkriptima, porukama, da je vrh znao za ovo i ništa nije poduzeo, tad ima smisla pozivati na ostavke. Ali ne da se natječu govnari iz SDA u pozivanju na ostavke i odgovornost.
Ja sam jasno napisao, 100% da nisu znali da se ONO radi, ali su morali biti pazljiviji, morali biti organizovaniji, i na kraju krajeva, postoji i nesto sto se zove MORALNA ODGOVORNOST. dakle, preuzeti odgovornost za nesto sto u stvarnosti nisi uradio, ali si kao glavni i odgovorni krenuo od sebe.

Zajebi price koje pricaju malaci i ostali zlonamjernici. Ovakvi su sampanjac otvorili kad su sve ono procitali. Ja pricam ono sto svi koji stoje na zemlji odavno vide.

Sada treba pokazati da nije sve u fotelji i broju na listi. Treba pokazati da se spremno BOLJE organizovati, jer su i protekli izbori pokazali da ovako ne ide.

Ako se SDP krije iza uspjeha tek osnovanih stranaka, ostavke su trebale i ranije pljustati, ali ovo sa Srebrenicom je samo pokazalo koliko se neorganizovano, koliko se ne radi na terenu i koliko je nuzno da promjena krene od vrha da bi se stvari na terrnu popravile.

Napominjem da je koliko znam ovaj covjek POSTAVLJEN kao povjerenik od strane partije. Dakle, i tu postoji odgovornost od strane rukovodstva.

SDP nije SDA, da se prastaju i mnogo sitnije stvari. I neka nije. Zato ce uvijek biti bolji izbor od njih. Ali sadasnja vrhuska nije bogomdana, a ovi zeleni dusebriznici stvarno se nadaju Becirevicu i onda nekom rasturanju cetvorke. Tako da je jasno zasto oni pozivaju na ostavke. Iako su odmah poslije rata pusili kurce ratnim zlocincima zbog komadica vlasti.

Medjutim, to ne treba zamagliti cinjenicu da ce Partija trpiti ogromnu stetu ako se nesto radikalno ne desi.

Boli kurac Begu sto je iskljucen iz SDP-a. Potrebno je pokazati drustvenu i moralnu odgovornost. Svaka losa situacija ima potencijal da se preokrene u astitu korist. Tako i ova moze, osim ako, naravno, jedina korist na pameti nije ona vlastita.
nenadivan

#63686 Re: SDP

Post by nenadivan »

SDP je vec decenijama jedna kvarna organizacija, politicka stranka, gdje se napreduje spletkama, intrigama, kradjama... i sad vi od predsjednika koji je morao u toj trcci biti najbolji, biti najbrzi, najnemilosrdniji...ocekujete da da ostavku? Taj ce prije ugasit stranku nego to uraditi. Jer velika lova i dobar zivot su iza. Vi papci formuski ne mozete to ni pojmit koliko je to dobro...
SpecialOffer

#63687 Re: SDP

Post by SpecialOffer »

sumirprimus wrote: 01/12/2020 21:08 Kmece za srebrenicu na kraju ni tih 20ak glasova nije presudilo nego oni koji glasaju i zive u tuzli zivinicama vogosci ilijasu. I svi vam krivi osim vi sami sebi realno.pricamo za izbore.da neko ne podmetne sad i rat i stradanja.
Vanjsku dijasporu ne mogu prozivat njima zavidim pobjegli iz ove zabokrecine.pametni :thumbup:
Dakle nikad sa sda pa ni u srebrenici. Odete li s njima gubite moj glas. Princip je princip. :bih:
Ti drug izgleda imas problema sa razmisljanjem i shvatanjem situacije.

Srebrenica kao opstina, kao jedna od opstina u drzavi totalno nebitna ali Srebrenica kao mjesto genocida je jako bitna.
Ti ne mozes da shvatis da to nije genocid nad srebrenicanima to je genocid nad Bosnjacima kao narodom i tice se svih Bosnjaka. Tice se citavog naroda nad kojim je pocinjen genocid.

Desila se Srebrenica ali se moglo desiti bilo koje drugo mjesto u BiH (desilo se, a za Srebrenicu imamo presudu) samo da je bilo u situaciji u kojoj se tad nasla Srebrenica i to onda opet ne bio problem samo tog mjesta vec citavog naroda nad kojim je pocinjen genocid.

I jebeno likovi opravdavaju kriminal i nesposobnost SDP-a kriminalom i i nesposobnoscu SDA. Koji mozgovi.
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#63688 Re: SDP

Post by malakh »

@Chmoljo hvala ti.
svi u napad

#63689 Re: SDP

Post by svi u napad »

nenadivan wrote: 01/12/2020 23:43 SDP je vec decenijama jedna kvarna organizacija, politicka stranka, gdje se napreduje spletkama, intrigama, kradjama... i sad vi od predsjednika koji je morao u toj trcci biti najbolji, biti najbrzi, najnemilosrdniji...ocekujete da da ostavku? Taj ce prije ugasit stranku nego to uraditi. Jer velika lova i dobar zivot su iza. Vi papci formuski ne mozete to ni pojmit koliko je to dobro...
Chmoljo ti si moralna gromada i sve sto si napisao je tacno i izvrsno. Kiki i Profil su takodjer imali dobrih komentara ali ovo gore je sustina. Predsjednik SDP je nula od covjeka i sa njim ova stranka ide u propast. Dugovi koje imaju i rezultati ovih izbora su trebali biti razlog da muljator dadne ostavku. Njegovo saopstenje samo potvrdjuje gore napisano i da on ne bi dao ostavku i kad bi ostalo jos samo 5 clanova u stranci. Jebe mi se za SDA i njihove probleme. Covjece SDP je imala organizaciju sustav objekte i clanstvo i sta se desava. Dino ih popisa u Sarajevu ko malu djecu i tek ce ih popisati. Samo kad se sjetim kako je ova nula od covjeka i karaktera se branila kad je Vlada Federacije izabrala njegovog brata za direktore povraca mi se (on otisao u WC a oni bez njegovog prisustva izglasali burazera) ili kad je govnar bio gost kod Senada pa prica o ostanku mladih i zaposljavanju i onda ga Senad laganini navuce za familiju i usranko potvrdi da su kcer i zet iako zaposleni ljekari otisli u Njemacku. Doduse to je pravdao kako ih neko mrzi u bolnici.
Meni je uvijek najzalosnija nasa bosanska pamet i branjenje zla. Napadaj SDA svaki dan i to trebas da radis ali cisti svoju avliju i ne poredi koje govno vise smrdi. Zalosno je na sta je SDP spala i najgore je sto oni nisu svjesni svoje propasti i problema koje imaju jer krdo dupelizaca i neradnika se okupilo i uziva li uziva tj. trosi i zaduzuje se i dalje. Zalosno da zalosnije ne moze biti.
Bosanski front (ako on uopste postoji jer nemamo nikakvu platformu za to) mora imati jedinstven stav kad je drzava u pitanju i stalno raditi na ocuvanju iste tj. na sprijecavanju dusmana da je razjebu. Dakle Srbi bez obzira na politicke stavove imaju platformu i svi rade na njoj. Mile i Sarovic se "mrze" ali jedinstveni u preuzimanju Srebrenice. Evo sad ce Mostar i opet cemo popusiti kao sto smo to ranije uradili. Covic zna da ako izgubi Mostar da ga vise nigdje nema i zajedno sa Dodikom ce sve uraditi da pobjedi. No mi cemo kao i obicno poslije izbora pricati i pisati jedni po drugima.
No da zavrsim. Ovo sto su uradili je bijedno da bijednije ne moze biti. Tuzan i razocaran. Ne znam sta da kazem. Ne vidim na bosanskoj strani nikoga ko bi nas mogao povesti i vratiti nam dostojanstvo i samopostovanje. Tuzno zaista sta smo uradili od nase lijepe Bosne. Zivjeli.
Better Man

#63690 Re: SDP

Post by Better Man »

SpecialOffer wrote: 02/12/2020 00:13
sumirprimus wrote: 01/12/2020 21:08 Kmece za srebrenicu na kraju ni tih 20ak glasova nije presudilo nego oni koji glasaju i zive u tuzli zivinicama vogosci ilijasu. I svi vam krivi osim vi sami sebi realno.pricamo za izbore.da neko ne podmetne sad i rat i stradanja.
Vanjsku dijasporu ne mogu prozivat njima zavidim pobjegli iz ove zabokrecine.pametni :thumbup:
Dakle nikad sa sda pa ni u srebrenici. Odete li s njima gubite moj glas. Princip je princip. :bih:
Ti drug izgleda imas problema sa razmisljanjem i shvatanjem situacije.

Srebrenica kao opstina, kao jedna od opstina u drzavi totalno nebitna ali Srebrenica kao mjesto genocida je jako bitna.
Ti ne mozes da shvatis da to nije genocid nad srebrenicanima to je genocid nad Bosnjacima kao narodom i tice se svih Bosnjaka. Tice se citavog naroda nad kojim je pocinjen genocid.

Desila se Srebrenica ali se moglo desiti bilo koje drugo mjesto u BiH (desilo se, a za Srebrenicu imamo presudu) samo da je bilo u situaciji u kojoj se tad nasla Srebrenica i to onda opet ne bio problem samo tog mjesta vec citavog naroda nad kojim je pocinjen genocid.

I jebeno likovi opravdavaju kriminal i nesposobnost SDP-a kriminalom i i nesposobnoscu SDA. Koji mozgovi.
Srebrenicu je prodao Alija i SDA. Svi načelnici iz SDA koji su bili u Srebrenici, nisu živjeli tu, već u Vogošći i Sarajevu. I glavni krivac što je Srebrenica trajno izgubljena su Bakir i njegov kriminalni mafijaški kartel zvani SDA.
Point.

#63691 Re: SDP

Post by Point. »

Koja god stranka sjebe nešto, umjesto da preuzme vlastitu odgovornost ona se igra igre blame it on SDA.

Primjećujem.
Osim_13

#63692 Re: SDP

Post by Osim_13 »

Zar nisu preuzeli odgovornost?
Point.

#63693 Re: SDP

Post by Point. »

Kako?

Dozvolili su bruku u Srebrenici. Lafo nisu znali.
ANamelessGhoul

#63694 Re: SDP

Post by ANamelessGhoul »

Pa rasformirali su organizaciju, izbacili krivce. Šta više trebaju ? Reći on je ranjavan u ratu i ništa ne uradit ?
Hendrix

#63695 Re: SDP

Post by Hendrix »

“Mi Bošnjaci u Srebrenici hodamo uzdignute glave i branimo svoje dostojanstvo, našu vjeru i identitet. Ako ne budemo pričali o svemu što se dogodilo, o genocidu, bit ćemo narod bez dostojanstva”, poručuje Bektić.

Bosnjo, prototip prodane duse koja za par milja i redovne kafanske pijanke ce prodati svoj identitet, naciju i cak sjecanje na genocid. Licemjer da ga nema na planeti, jedno prica a drugo radi u istom trenutku i sve pravda izrekom "ma hajd ba". I zato bosnju kolju svakih 50 godina, jer nema svoje ja i identitet, nema nacionalni duh i program... on je izgubljen u vremenu i prostoru i prosto zivi za one vijesti o nekom srbinu koji izjavi "moja braca i komsije bosnjaci". I dalje vjeruje u bratstvo i jedinstvo, ustvari on ne vjeruje ni u sta pa ni u onog Boga u kojeg se klete, i to je samo paravan da raja vidi da se ide na dzumu i Bajram. Intelektualno supalj i moralno pogubljen...Bosnjo je sam sebi kriv za sve nedace koje su ga snasle.
escobar__

#63696 Re: SDP

Post by escobar__ »

izvrsni direktor wrote: 01/12/2020 22:01
escobar__ wrote: 01/12/2020 21:07
sumirprimus wrote: 01/12/2020 21:00 Nema potrebe s sda ic bilo gdje zajedno. Nek uzme izbore ko god.
Dakle pristao bi da izbore u nekom bosanskom mjestu uzme i otvoreni neprijatelj ove zemlje, neko ko je negira, ko našoj djeci zabranjuje učenje bosanskog jezika, negira genocid i općenito se ponaša kao da Bosna ne postoji, samo da se ne ide sa SDA?
Je li prijatelj ili neprijatelj zemlje neko ko koalira sa takvim iz opisa tvog, neko ko im daje bezrezervnu podrsku?
Je li prijatelj ili neprijatelj zemlje neko ko da glas nekom ko je otvoreni neprijatelj ove zemlje, neko ko je negira, ko našoj djeci zabranjuje učenje bosanskog jezika, negira genocid i općenito se ponaša kao da Bosna ne postoji, samo da se ne ide sa SDP i NS?
Jeste, i taj je neprijatelj ove zemlje.
nosara

#63697 Re: SDP

Post by nosara »

LBVIEW wrote: 01/12/2020 23:12
nosara wrote: 01/12/2020 17:58 Sve se fino poslozilo za kompletan reset.

Istjerat iz partije sve vjerske fanatike i smijeniti kompletno rukovodstvo. Da Srbi i Hrvati preuzmu sve i pokusaju spasiti, ako je moguce.

Ja mislim da nije, ali neka pokusaju.

Sve ostalo je drkanje kurca.
Ma svakako, evo sve poletili Srbi i Hrvati spasavati SDP.
Kolilko ono glasova dobise u Banja Luci?
Sve dok je bosnjacka, naravno da nece glasati. Propao projekat. Trideset godina sveopste erozije.
izvrsni direktor
Vozim: Premium

#63698 Re: SDP

Post by izvrsni direktor »

escobar__ wrote: 02/12/2020 05:51
izvrsni direktor wrote: 01/12/2020 22:01
escobar__ wrote: 01/12/2020 21:07

Dakle pristao bi da izbore u nekom bosanskom mjestu uzme i otvoreni neprijatelj ove zemlje, neko ko je negira, ko našoj djeci zabranjuje učenje bosanskog jezika, negira genocid i općenito se ponaša kao da Bosna ne postoji, samo da se ne ide sa SDA?
Je li prijatelj ili neprijatelj zemlje neko ko koalira sa takvim iz opisa tvog, neko ko im daje bezrezervnu podrsku?
Je li prijatelj ili neprijatelj zemlje neko ko da glas nekom ko je otvoreni neprijatelj ove zemlje, neko ko je negira, ko našoj djeci zabranjuje učenje bosanskog jezika, negira genocid i općenito se ponaša kao da Bosna ne postoji, samo da se ne ide sa SDP i NS?
Jeste, i taj je neprijatelj ove zemlje.
Pa eto, i ti potvrdjujes da je SDA neprijatelj zemlje a samim tim i njihovi glasaci.
izvrsni direktor
Vozim: Premium

#63699 Re: SDP

Post by izvrsni direktor »

Point. wrote: 02/12/2020 01:03 Koja god stranka sjebe nešto, umjesto da preuzme vlastitu odgovornost ona se igra igre blame it on SDA.

Primjećujem.
Jeste vala, smijene kompletno rukovodstvo umjesto da poisteno dkupe hrabrosti i kazu "ja, i?". A da ne pricam koliko im treba postenja i hrabrosti da kazu "on je ranjavan kako da ga smijenim?"
dustaban

#63700 Re: SDP

Post by dustaban »

Šta se ovdje ima više reći - SDP Srebrenice je, PO INSTRUKCIJAMA CENTRALE, odbio Probosanski blok. To su ova krmad ISPRAVNO protumacila kao - "radite sta hocete samo nemojte radit za SDA. Bolje podrzite Grujicica nego Tabakovica!"

Eto i sad se sjebase objasnjavajuci da centrala nema nista s tim.
Post Reply