Zasto je ekologija tj problem zagadjenja potpuno nebitna stvar u javnosti

madner

#26 Re: Zasto je ekologija tj problem zagadjenja potpuno nebitna stvar u javnosti

Post by madner »

Radovan je uspio u svom planu da od nas napravi jednu zelenu drzavu. Nema vise fabrika da truje narod.
Blixen

#27 Re: Zasto je ekologija tj problem zagadjenja potpuno nebitna stvar u javnosti

Post by Blixen »

Hendrix wrote: 27/11/2020 04:27 Moj komsija mijenja ulje na autu sam sebi jer je jebena mentalna fukara i pored dvije drzavne plate (sjebo sve zivo sto je pokusao uraditi na autu ali nece gazija da plati servis), onda istresa to isto ulje u propust gdje voda ide direktno u potok. Ja mu reko za to on se uvrijedio, kao sta se ja imam petljat hajd ba to je par litara... i tako redom.
stvarno moras biti totalni idiot da prosipas ulje u potok
a ovo uradi sam je vrhunac fukaraluka
Blixen

#28 Re: Zasto je ekologija tj problem zagadjenja potpuno nebitna stvar u javnosti

Post by Blixen »

broj dva wrote: 27/11/2020 09:51 A gjde i kome je ekoligija bitna mimo one Grete ? Ljudska vrsta ne reaguje na nadolazece probmleme vec iskjucivo na akutne probleme a ovaj jos nije postao dovoljno akutni da se ozbiljno pozabavimo.
povrat boce, flase, limenke
to je bar jednostavno organizovati
Hendrix

#29 Re: Zasto je ekologija tj problem zagadjenja potpuno nebitna stvar u javnosti

Post by Hendrix »

Blixen wrote: 27/11/2020 16:37
Hendrix wrote: 27/11/2020 04:27 Moj komsija mijenja ulje na autu sam sebi jer je jebena mentalna fukara i pored dvije drzavne plate (sjebo sve zivo sto je pokusao uraditi na autu ali nece gazija da plati servis), onda istresa to isto ulje u propust gdje voda ide direktno u potok. Ja mu reko za to on se uvrijedio, kao sta se ja imam petljat hajd ba to je par litara... i tako redom.
stvarno moras biti totalni idiot da prosipas ulje u potok
a ovo uradi sam je vrhunac fukaraluka
Ne mozes kretenu objasnit da par litara ulja zagadi hiljade litara vode, to je mentalno zaostalo bice... ne znam kako da opisem lika koji apsolutno veze nema o autima i mehanici ali non stop pokusava da sam servisira i uvijek zajebe nesto. Ja razumijem ljude koji se posvete tome ili im je uzivancija da cackaju oko mehanike, procitaju servisna uputstva ili pogledaju jebeni YT video... ali ovaj moron ne radi nista od toga. Ode u prodavnicu i kaze model auta i sta god mu uvale tamo on donese kuci pokusava da ubaci u auto kontajuci sam kako to fercera jer, citiram "oni su servisu ionako nemaju pojma". Filter od klime kupio pogresan i uvaljivo ga 2 sata i sjebo kuciste filtera i onda dao 500KM u servisu i jebe im majku lopovsku. Da ne pricam o tome kako uvijek nadje sto je moguce jeftinije ulje... i sve to zavrsi u potoku.

To je tipicni bosanac kojem je kanalizacija i propust blizu kuce rjesenje za izbacivanje svega, jer te cijevi valjda misteriozno zavrse tamo negdje... gdje njego interes prestaje.
Blixen

#30 Re: Zasto je ekologija tj problem zagadjenja potpuno nebitna stvar u javnosti

Post by Blixen »

Hendrix wrote: 30/11/2020 22:06 kupio pogresan i uvaljivo ga 2 sata i sjebo kuciste filtera i onda dao 500KM u servisu i jebe im majku lopovsku.
:D :D ja uzivam da se rugam takvim ljudima
ono kad osjecaju fizicku bol kada se odvajaju od para, a tih j... u mozak :D
Post Reply