Narod i Pravda (Konakovic)

Post Reply
Nero Histrion

#9901 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Nero Histrion »

Jasno je zasto se ovaj Nurkic bas sad javlja. Konakovic ne bi trebalo da odgovara vise, besmisleno je. Ovaj ce ga provocirati dalje, dok ne dodje do usijanja. Onda ce i Zahiragic uzjahat. Prozirno. Dino ne odgovaraj vise, zaboga.
Styling

#9902 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Styling »

palermo wrote: 30/11/2020 16:05
N.N. wrote: 30/11/2020 15:30 Dino bi trebao da presuti i u sebi kaze, zaboli me qurac sta pises i pricas po internetu.
Kakva je ba ovo sapunica, svaki refres nova izjava od njih dvojice.
Nema potrebe za tim jer se vec nepismena cobanija upalila po komentarima i vec jedni drugima jebaju mater 'vaku naku :mrgreen:
Iskuliras brate, popijes jedan juice :run: :mrgreen:
Dino nikako ne može izaći kao pobjednik iz ove priče (mislim sa Jusufom) i zato je meni prosto neshvatljivo zašto ovo nije iskulirao i samo rekoa, jebi ga Juka, dobro je da sam pogriješio u procjeni tvoga talenta

Sutra će Juka dati 30 koševa i bit će heroj......Dino mora mnogo teže stvari uraditi da bi bio heroj i opet neće biti za sve. Juka će biti za sve......
Ne treba ni Juku pustiti da lup akako mu padne na pamet i izmislja. Treba ga usutkati. On misli igra u NBA pa je naka faca. Igra sebi, ne igra meni, kao sto su njegovi malobrojni nastupi za reprezentaciju i dokazali. On misli da je ovdje neka faca. Ne ide to tako, rodjace.
palermo

#9903 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by palermo »

Styling wrote: 30/11/2020 16:13
N.N. wrote: 30/11/2020 15:30 Dino bi trebao da presuti i u sebi kaze, zaboli me qurac sta pises i pricas po internetu.
Nema potrebe za tim jer se vec nepismena cobanija upalila po komentarima i vec jedni drugima jebaju mater 'vaku naku :mrgreen:
Dino nikako ne može izaći kao pobjednik iz ove priče (mislim sa Jusufom) i zato je meni prosto neshvatljivo zašto ovo nije iskulirao i samo rekoa, jebi ga Juka, dobro je da sam pogriješio u procjeni tvoga talenta

Sutra će Juka dati 30 koševa i bit će heroj......Dino mora mnogo teže stvari uraditi da bi bio heroj i opet neće biti za sve. Juka će biti za sve......
Ne treba ni Juku pustiti da lup akako mu padne na pamet i izmislja. Treba ga usutkati. On misli igra u NBA pa je naka faca. Igra sebi, ne igra meni, kao sto su njegovi malobrojni nastupi za reprezentaciju i dokazali. On misli da je ovdje neka faca. Ne ide to tako, rodjace.
Pa Juka jeste faca....to što mu čaršija viče, vid mu glave vid seljaka.....je nebitno
addem

#9904 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by addem »

Cekamo da vidimo sta ce dino sad da odgovori :izet:
Styling

#9905 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Styling »

palermo wrote: 30/11/2020 16:16
Styling wrote: 30/11/2020 16:13

Pa Juka jeste faca....to što mu čaršija viče, vid mu glave vid seljaka.....je nebitno
kakva, bolan, faca? Na sta?
JThomas

#9906 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by JThomas »

:| meni sad nije jasno je li trebao prešutiti, ili izričito i priznati da je ovaj u pravu iako tvrdi da je ranije napustio klub.

:| volio bih da mi neko širih pogleda i vidika otkloni dilemu.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#9907 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by _BataZiv_0809 »

Zabrinut sam da ovo ne narusi Dininu reputaciju
Beno

#9908 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Beno »

Svako ko je trenirao neki timski sport u BiH zna kako stvari fukncionisu u tim omladinskim kategorijama i u mladim reprezentacijama. Uglavnom veze, poznanstva, usluge, stele i pare. Svi ti ljudi su godinama bili u klubu i oko kluba. Ako ne na funkciji direktno onda indirektno povezani sa ovima sto jesu.
Kada je Bosna propala kao kauc svi se javljaju kako su oni dobro radili a klub potonuo. Neki su objavljivali i dokumente u kojima se odricu duga ali zauzvrat dobiju nesto sto vrijedi 5 do 10 puta vise i hvalili se time. Ali nas narod brzo zaboravlja.
To su sad mesije i trebaju postati nasi lideri. Valjda se nadaju da ce oni sad postati ti sto ce se uhljebiti u izgradnji tzv. infrastrukture stranke.
Sto se tice diploma, prezvakana prica. Ko god je studirao na UNSA zna kakve se tu malverzacije vrse, naravno po receptu a la Brankovic sve po zakonu. I sam sam studirao na fakultetu gdje je SDA bila jaca od Tita u Jugoslaviji i znam kako su se izmisljali rokovi za koje je znao samo jedan student koji je i trebao znati. Jbg, Narod Zna. Svi za sve imaju opravdanje ako je neko njihov i ako njima ide u korist a sutra ce psovati drzavu iako su i oni ti koji su je takvom pravili.
Meni je zanimljivo kako se lagano podrzavaju sve te malverzacije kao da se nikad nista nije desilo. Mora da se vode onom politikom, nije meni krivo sto oni kradu, meni je krivo jer ja nisam u poziciji da kradem.
Nurkicu, da je ovo trebalo, sigurno nije. Kako ove nove generacije vole reci, Konakovic je uhvatio priliku da hvata kadar preko Nurkica jer ga je ovaj spomenuo. A narod kao narod i ima vlast i predstavnike kakve zasluzuje. Nista manje i nista vise.
Vec sam gore napisao, nadam se da su neki stvarno dosli do preobrazaja ali cisto sumnjam. Mozda ipak ovo postane mala Svicarska.
TT987

#9909 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by TT987 »

Jusuf, kao dokazani humanista i jedan od najboljih centara u NBA, spušta se u blato BH politike, spominjući helikopter, 600k...još Zukorlića da baci na sljedeći status, i može se reći da je doktorirao na SDA-DF-SBB odsjeku za zaglupljivanje naroda. Umjesto da ga udara argumentima, vezanim za košarku, frajer se ponižava, stavlja se u funkciju onih koji uništavaju ovu državu svakodnevno.
Nero Histrion

#9910 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Nero Histrion »

_BataZiv_0809 wrote: 30/11/2020 16:21 Zabrinut sam da ovo ne narusi Dininu reputaciju
Ovo se namjerno radi, sve tempirano Prozirni su. Kifla, ne odgovaraj vise, samo ces se u belaj uvalit.
Kikibombona

#9911 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Kikibombona »

_Reds_ wrote: 30/11/2020 09:56Da nije imo ni jedan, on je visše promovisao ovu zemlju za ove godine nego što su neki za 100 godina.

Stvarno bruka i sramota šta pišete.

I čovjek je htio sada igrati i lijepo objasnio da je zabranjeno.

I nekome kažete da ste botovi, pa ovdje sve bot do bota, je li to Dino presšao sa sendviča na hamuburgere, ima li priloga.
Saopstenje 100% nije pisao Juka. Neko je sastavio za njega. Totalno politicki obojeno, sve sa helikopterom i 600k. Cirkus.

Juka je igrac NBA kluba a Bosni nije dao ni 2% onoga sto je dao Marković. Neka se poklopi.
Nero Histrion

#9912 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Nero Histrion »

HomeSweetHome wrote: 30/11/2020 16:05 E jbg Juka, sad si stvarno usr'o i sefa i stanicu...
Slozio bih se, ali dobio je mig da se aktivira, nece stati.
ultima_palabra

#9913 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by ultima_palabra »

Pogresna procjena Dine jeste sigurno. On se treba raspravljati sa nekim ko je njegov nivo, a ne sa seljacinom i poluinteligentom koji je slucajno i vrhunski kosarkas.
Kikibombona

#9914 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Kikibombona »

Nero Histrion wrote: 30/11/2020 17:12Ovo se namjerno radi, sve tempirano Prozirni su. Kifla, ne odgovaraj vise, samo ces se u belaj uvalit.
Pogledaj komentare na Jukinom FB profilu, napadaju ga njegove pristalice radi mjessnja u politiku. Nije on uopste omiljen u narodu da bi Konakovicu nanio bilo kakvu stetu.

Mada se slazem da Dino treba iskulirati ove Juka-SDA spinove...
Janjicar

#9915 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Janjicar »

Okršaj kiflinih i jukinih navijača, još vam fali po dvolitra i :kiss:
spinel_

#9916 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by spinel_ »

Čekamo sljedece saopstenje. Kifla ce ga zakucati :thumbup:
Lakat Jebić

#9917 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Lakat Jebić »

ultima_palabra wrote: 30/11/2020 17:14

Pogresna procjena Dine jeste sigurno. On se treba raspravljati sa nekim ko je njegov nivo, a ne sa seljacinom i poluinteligentom koji je slucajno i vrhunski kosarkas.
samo je trebao reci napustio sam bosnu 2007., juka poceo trenirat 2008. i završiti.
don vito

#9918 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by don vito »

palermo wrote: 30/11/2020 16:05 Dino nikako ne može izaći kao pobjednik iz ove priče (mislim sa Jusufom) i zato je meni prosto neshvatljivo zašto ovo nije iskulirao i samo rekoa, jebi ga Juka, dobro je da sam pogriješio u procjeni tvoga talenta

Šta je poenta? Kad te lažima nagazi SDA seljačka botina, onda iskuliraj njegove laži jer će sutra zabiti 30 koševa i biti heroj. Budi miran i ako ti počne paliti čvoke i šamare... Jer, ne valja se s rogatim bosti... Seljačina koja se zagrijava uz srpski turbo-folk i ima 9 nastupa za reprezentaciju u 9 godina može biti heroj samo seljačinama sličnim njemu.
finansijska kriza

#9919 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by finansijska kriza »

Bra'o Don Vito
doktor78

#9920 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by doktor78 »

TT987 wrote: 30/11/2020 17:06 Jusuf, kao dokazani humanista i jedan od najboljih centara u NBA, spušta se u blato BH politike, spominjući helikopter, 600k...još Zukorlića da baci na sljedeći status, i može se reći da je doktorirao na SDA-DF-SBB odsjeku za zaglupljivanje naroda. Umjesto da ga udara argumentima, vezanim za košarku, frajer se ponižava, stavlja se u funkciju onih koji uništavaju ovu državu svakodnevno.
:thumbup:
Kaligrafija

#9921 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Kaligrafija »

Kikibombona wrote: 30/11/2020 17:13
_Reds_ wrote: 30/11/2020 09:56Da nije imo ni jedan, on je visše promovisao ovu zemlju za ove godine nego što su neki za 100 godina.

Stvarno bruka i sramota šta pišete.

I čovjek je htio sada igrati i lijepo objasnio da je zabranjeno.

I nekome kažete da ste botovi, pa ovdje sve bot do bota, je li to Dino presšao sa sendviča na hamuburgere, ima li priloga.
Saopstenje 100% nije pisao Juka. Neko je sastavio za njega. Totalno politicki obojeno, sve sa helikopterom i 600k. Cirkus.

Juka je igrac NBA kluba a Bosni nije dao ni 2% onoga sto je dao Marković. Neka se poklopi.
Da se jednom i s tobom slozim... Ovo kao da je Bakir pisao, cak bi i on bio odmjereniji... Juka papak bio i ostao...!
Sta je on dao repki ili kk Bosna, kurcinu...?! Neka je uspjesan, drago mi je zbog njega, ali ostavi se politike, to pripada nama koji smo ovde u BiH... Vrati se momcino u BiH, politicki se angazuj, pa prozivaj sve zivo...! Jos se ufatio SDA i SBB spina oko helikoptera, koji btw nikad nije ni nabavljen! Sto supak ne spomenu respiratore, a mogao je serbez koji i donirat...! Veci je humanitarac od njega, Dzanan Musa koji nema deseti dio prihoda kao Nurkic...! Stoka papanska... Dobro je neko rekao, najbolje je promovisao Baju... e taj Nedeljko Bajic je njegov domet, neka tambura uz njega i neka ne sere...!
palermo

#9922 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by palermo »

don vito wrote: 30/11/2020 17:46
palermo wrote: 30/11/2020 16:05 Dino nikako ne može izaći kao pobjednik iz ove priče (mislim sa Jusufom) i zato je meni prosto neshvatljivo zašto ovo nije iskulirao i samo rekoa, jebi ga Juka, dobro je da sam pogriješio u procjeni tvoga talenta

Šta je poenta? Kad te lažima nagazi SDA seljačka botina, onda iskuliraj njegove laži jer će sutra zabiti 30 koševa i biti heroj. Budi miran i ako ti počne paliti čvoke i šamare... Jer, ne valja se s rogatim bosti... Seljačina koja se zagrijava uz srpski turbo-folk i ima 9 nastupa za reprezentaciju u 9 godina može biti heroj samo seljačinama sličnim njemu.
Ne znam sta bih ti mogao odgovoriti na ovaj post....zapravo nista
Nike af1 white

#9923 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Nike af1 white »

palermo wrote: 30/11/2020 17:58
don vito wrote: 30/11/2020 17:46

Ne znam sta bih ti mogao odgovoriti na ovaj post....zapravo nista
ali on ja patriota al on podrzava jedinu stranku koja čuva bosnjake ali on ce glasati za nastavak tardicije u Mostaru ali i ti si sda bot pa te niko ne shvata vise ozbiljno :mrgreen:
Janjicar

#9924 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Janjicar »

Eh sad znamo i koliko je Juka dao u humanitarne svrhe...
Prpa.ba

#9925 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Prpa.ba »

Preganja se ovdje sa obje strane.

Vidi se da Nurkic ne podnosi Kiflu jer cim ga je malo protrljao, izletise STAVovi iz Juke, "Dinokio", helikopteri, 600.000 KM, jedino se nije referirao na DIF, ali su ga kolege sa STAVom dopunili. S druge strane, Kifla redovno pati od potrebe da se dokaze kao nevin sta god ga neko optuzi ili prozove, pa vidim i kako se mogao dovesti u situaciju da ovo ne presuti. Opet, konacno je priznao da je pogrijesio oko podjele novca sa pozicije u Skupstini KS i da to vise ne bi radio, sto znaci da ga je prije pogodilo sto ga neko iz svijeta kosarke proziva, nego sto je potrcao da se pravda.

Po napisanom, ja bih rekao da je za Kiflu ovo sportsko, a za Nurkica politicko-sportsko razracunavanje, u svakom slucaju bespotrebno se dizu tenzije dok se SDA koprca, cekamo formiranje Vlade KS i preuzimanje opstina. :mrgreen:
Post Reply