Eeeeeh to je taj problem sto na ovim prostorima niko ne bi prizn'o da je pogriješio pa kad bi bilo ne znam sta...Haris.ba wrote: ↑30/11/2020 10:41Znaci, Nurkic zato sto je to politika ko sportas ne smije se petljati u politiku. Osim ako je Kifla._BataZiv_0809 wrote: ↑30/11/2020 10:20 Nurkic je vise ispromovisao Nedeljka Bajica Baju nego bilo sta drugo, obicna neobrazovana seljacina pobjegla iz bijede, pa sad kad se doslo do para misli da je najpametniji i o svemu ima misljenje.
A nisi moj Juka, to je sa tvojim mindsetom i skromnim obrazovanjem, sto bi rekao tvoj omiljeni pjevac, Nemoguca misija....
Drzi se lopte i obruca, a pusti ljude koji drzavu koju volis, sa par hiljada kilometara daljine, bar pokusavaju promijeniti. Nabolje, nagore, sasvim svejedno, ti je ne mijenjas nikako, jednim nastupom godisnje...
Zato Konakovic![]()
![]()
A vidim zabrinuti forumasi su vec aktivirani, Bisere mi Turkovic![]()
Evo, da je Kifla skroz uprskao procjenu oko Nurkica, sta je to problem? I sto kritikovati Nurkica sto to misli. Nije valjda neko stvarno mislio da je Kifla bio dobar igrac, direktor kluba, procjenjitelj necijeg talenta u kosarci?
Zar se ne moze odvojiti to od toga sto je pokazao u svojoj karijeri oko sporta da jeste dobar politicar?
Lakse je ne priznati jer zna Kifla dobro da ima svojih ovaca pa da im pruži zadovoljstvo ejakulacije u ove zimske dane.