Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
GAU8

#2351 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by GAU8 »

Lao Ce wrote: 29/11/2020 12:21 Ako biste izašli vani na vazduh i sa klixa, možda bi vam se ukazao stvarni svijet u kojem živite. Podrumi nisu baš dobro mjesto za život.

Image

Ramana Maharashi se u grobu okrece...
drag_gost

#2352 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by drag_gost »

Lao Ce wrote: 29/11/2020 12:32
drag_gost wrote: 29/11/2020 12:21 Jos uvijek cekam odgovore na pitanja o intefejsu sa zivim organizmom koji ima svijet i savijest... Do tada je neozbiljna bilo kakva diskusija.
https://www.klix.ba/magazin/muzika/jenn ... /201129028
Sa tobom se bojim se ni ne moze voditi diskusija, osim ovih prizemnih provokacija koje odgovaraju tvom mentalnom sklopu, a sto @GAU8 uspjesno radi (ne zeleci njega naravno uvrijediti, dijamanti se pred svinje ne bacaju). On me je upozoravao na ovo i on je u pravu, ja nisam. Sa tobom se diskusija voditi ne moze, nisi ni kompetentan, niti si ovdje da diskutujes, vec da trolas.
Lao Ce

#2353 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by Lao Ce »

GAU8 wrote: 29/11/2020 13:06
Lao Ce wrote: 29/11/2020 12:21 Ako biste izašli vani na vazduh i sa klixa, možda bi vam se ukazao stvarni svijet u kojem živite. Podrumi nisu baš dobro mjesto za život.

Image

Zapitao bi se da sam na tvom mjestu koja mi je svrha na forumu, osim što trolaš, vrijeđaš ljude i širiš naivno vjerovanje narodnih masa.
Izađi iz podruma i zatočeništva vlastitog uma.

Biti će interesatno posmtrati ako se cijela situacija počne okretati u kontra smjeru, u smislu da medijski propadne ova zvanična priča, reakcije forumskog klera. Svakako osim vas nekolicine najgrlatijih i najzadrtijih, čini se ovdje na forumu da malo tko više vjeruje zvaničnicima, statistici, studijama, SZO i svom ovom nakaradnoj korona priči koja se plasira i covid projetku.
Lao Ce

#2354 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by Lao Ce »

drag_gost wrote: 29/11/2020 14:10
Lao Ce wrote: 29/11/2020 12:32
drag_gost wrote: 29/11/2020 12:21 Jos uvijek cekam odgovore na pitanja o intefejsu sa zivim organizmom koji ima svijet i savijest... Do tada je neozbiljna bilo kakva diskusija.
https://www.klix.ba/magazin/muzika/jenn ... /201129028
Sa tobom se bojim se ni ne moze voditi diskusija, osim ovih prizemnih provokacija koje odgovaraju tvom mentalnom sklopu, a sto @GAU8 uspjesno radi (ne zeleci njega naravno uvrijediti, dijamanti se pred svinje ne bacaju). On me je upozoravao na ovo i on je u pravu, ja nisam. Sa tobom se diskusija voditi ne moze, nisi ni kompetentan, niti si ovdje da diskutujes, vec da trolas.
Ti mene drug niti s glave ne interesuješ, niti jabuke koje prodaješ pod maline. Nađi drugu mušteriju kome ćeš prodavati maglu i čaroliju :wink:
Mogy87

#2355 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by Mogy87 »

Lao Ce wrote: 29/11/2020 12:12 Bravo za Lauca i ljude sa mudima. Naravno, ni on ništa ne zna, i obični je bezveznjaković, trol, primitivac, tokmak i sve drugo što duhovni mediokriteti i jad od ljudi lupa ovdje za one koji MISLE SVOJOM GLAVOM I IMAJU MUDA.
Koronavirus je pokorio svijet. Pred virusom koji zapravo ni po čemu nije toliko poseban, na koljena su kleknule gotovo sve svjetske vlade, a recesija zbog pandemije veća je od recesije koju je uzrokovao Drugi svjetski rat.
https://www.klix.ba/vijesti/regija/gord ... /201129024
Ja ne znam kako da ti ovo kazem, ali u ovom "globalnom projektu" ucestvuje i tvoj miljenik.

Vode i secera za @Lao Ce molim vas!

Image
drag_gost

#2356 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by drag_gost »

Lao Ce wrote: 29/11/2020 14:16
Ti mene drug niti s glave ne interesuješ, niti jabuke koje prodaješ pod maline. Nađi drugu mušteriju kome ćeš prodavati maglu i čaroliju :wink:
Nismo tu da se interesujemo, vec da diskutujemo. Kao sto sam ti napisao jednom, informatika je egzaktna nauka i shvatam da je neukom (polu)svijetu, to "magla" i "carolija", ali ja cu i dalje nastaviti da opovrgavam "magle i carolije" kao sto su "ljudski interfejsi", jer takve budalastine niti drze vodu, niti imaju ikakvog smisla. Napisao sam poduzi post o tome i postavio i tebi izmedju ostalih niz pitanja. Nisam ni ocekivao smislen odgovor, jednostavno ne poznajes materiju, sto je posteno, ali je neposteno i dalje tvrditi isto, a nazivati egzaktnu nauku "maglom" i "carolijom", dok pri tomu i sam svjesno ili nesvjesno ono sto propagiras je nista drugo go magla i carolija. Da ne kazem glupost. Shvatam da fali tu dosta konvencionalnog obrazovanja i poznavanja materije, kao sto mogu shvatiti da ljudi vjeruju u terminatore i gospodare prstenova upravo zbog toga.
spinel_

#2357 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by spinel_ »

Mogy87 wrote: 29/11/2020 14:22
Lao Ce wrote: 29/11/2020 12:12 Bravo za Lauca i ljude sa mudima. Naravno, ni on ništa ne zna, i obični je bezveznjaković, trol, primitivac, tokmak i sve drugo što duhovni mediokriteti i jad od ljudi lupa ovdje za one koji MISLE SVOJOM GLAVOM I IMAJU MUDA.
Koronavirus je pokorio svijet. Pred virusom koji zapravo ni po čemu nije toliko poseban, na koljena su kleknule gotovo sve svjetske vlade, a recesija zbog pandemije veća je od recesije koju je uzrokovao Drugi svjetski rat.
Ja ne znam kako da ti ovo kazem, ali u ovom "globalnom projektu" ucestvuje i tvoj miljenik.

Image
A primjetis li sad razliku izmedju njega i Marjanovica u vezi primanja vakcine?
drag_gost

#2358 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by drag_gost »

Image
Ovo je terminator koji se ponasa kao on, pravi doktor je zamrznut i poslan u proslost.
Mogy87

#2359 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by Mogy87 »

spinel_ wrote: 29/11/2020 14:27

Image
A primjetis li sad razliku izmedju njega i Marjanovica u vezi primanja vakcine?
Dr. Lauc ima savjetodavnu funkciju. Dr. Marjanovic je dio izvrsne vlasti. Razlika postoji.
Mogy87

#2360 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by Mogy87 »

drag_gost wrote: 29/11/2020 14:27

Image
Ovo je terminator koji se ponasa kao on, pravi doktor je zamrznut i poslan u proslost.
:thumbup:
red evil

#2361 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by red evil »

drag_gost wrote: 29/11/2020 14:24

Nismo tu da se interesujemo, vec da diskutujemo. Kao sto sam ti napisao jednom, informatika je egzaktna nauka i shvatam da je neukom (polu)svijetu, to "magla" i "carolija", ali ja cu i dalje nastaviti da opovrgavam "magle i carolije" kao sto su "ljudski interfejsi", jer takve budalastine niti drze vodu, niti imaju ikakvog smisla. Napisao sam poduzi post o tome i postavio i tebi izmedju ostalih niz pitanja. Nisam ni ocekivao smislen odgovor, jednostavno ne poznajes materiju, sto je posteno, ali je neposteno i dalje tvrditi isto, a nazivati egzaktnu nauku "maglom" i "carolijom", dok pri tomu i sam svjesno ili nesvjesno ono sto propagiras je nista drugo go magla i carolija. Da ne kazem glupost. Shvatam da fali tu dosta konvencionalnog obrazovanja i poznavanja materije, kao sto mogu shvatiti da ljudi vjeruju u terminatore i gospodare prstenova upravo zbog toga.
Nažalost mnogi ljudi sebi daju za pravo da govore o temama o kojima nemaju adekvatno znanje. Ja koji se tagođer bavim informatikom, programer, ne smijem da govorim o čipovanju, ljudskim interfejsima i slično jer nemam dovoljno dobro znanje o tome a već to aktivno izučavam oko 5 god. I onda dođe osoba koja ima maksimalno 5 sati učenja (ako saberemo sve videe sa youtube-a) i govori o tome sa takvom sigurnošću da je to strašno. Nemaju ljudi pojma koliko je to kompleksna tema, ne može se to skontati uz pomoć 2-3 videa, da bi se neki primitivni programčić napravio treba mnogo znanja i istraživanja.
drag_gost

#2362 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by drag_gost »

red evil wrote: 29/11/2020 15:00

Nažalost mnogi ljudi sebi daju za pravo da govore o temama o kojima nemaju adekvatno znanje. Ja koji se tagođer bavim informatikom, programer, ne smijem da govorim o čipovanju, ljudskim interfejsima i slično jer nemam dovoljno dobro znanje o tome a već to aktivno izučavam oko 5 god. I onda dođe osoba koja ima maksimalno 5 sati učenja (ako saberemo sve videe sa youtube-a) i govori o tome sa takvom sigurnošću da je to strašno. Nemaju ljudi pojma koliko je to kompleksna tema, ne može se to skontati uz pomoć 2-3 videa, da bi se neki primitivni programčić napravio treba mnogo znanja i istraživanja.
Nakon 15+ godina programiranja, mogu reci da je to uz sve resurse koje imamo i limitacije istih, kao i ljudske limitacije trenutno nemoguca misija. Zadnjih 5 godina sam u masinskom ucenju, pa valjda znam sta pisem. Za 150 - 200 godina cemo mozda moci pricati o tome, ali cisto sumnjam da ce se ici ka kontroli uma, vec radije ka produzavanju zivota. Uostalom, na tome se najvise i radi, sta god ko mislio. Jos jedna jako bitna stvar, a mnogi to podcjenjuju, to je etika. Masini ne mozes dati da "odlucuje" o bilo cemu. Situacija je sljedeca: autoput, vjerovatnoca nesrece 99%, "autonomno vozilo" (jezim se od ovog naziva, autonomnost ne postoji u AI, ali dobro, marketing) treba da u milisekundama odluci gdje da se zabije. Lijevo je auto puno djece, desno je stariji bracni par, dedo i nana. I hajde ti napisi algoritam koji treba da odluci u toj situaciji. Neka "zdrava" logika bi rekla da treba da se zabije u stariji bracni par. Medjutim, sta ako taj stariji bracni par ustvari izdrzava 20 djece, pomazu ljudima, itd.? To bi onda zahtjevalo informacije o svima, njihovoj historiji, pa da masina pravi prioretizaciju. A ko bi je pravio, ako ne bi tamo neki programer u nekoj petlji dao veci prioritet nekome da zivi ili umre na osnovu necega? Sta ako tu ima djece koja su bolesna, koja imaju neke druge potrebe, koja su vec prosla neke psihicke traume, itd.? A pazi, ovo su banalne stvari i obicno tu staje sva prica, projekat propada, a ovaj gore prica o nanorobotima, kontroli uma i slicnim glupostima. To ovako zvuci mozda seksi, ali osim toga nista vise.
Last edited by drag_gost on 29/11/2020 15:47, edited 1 time in total.
GAU8

#2363 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by GAU8 »

Lao Ce wrote: 29/11/2020 14:15

Image

Zapitao bi se da sam na tvom mjestu koja mi je svrha na forumu, osim što trolaš, vrijeđaš ljude i širiš naivno vjerovanje narodnih masa.

Biti će interesatno posmtrati ako se cijela situacija počne okretati u kontra smjeru, u smislu da medijski propadne ova zvanična priča, reakcije forumskog klera. Svakako osim vas nekolicine najgrlatijih i najzadrtijih, čini se ovdje na forumu da malo tko više vjeruje zvaničnicima, statistici, studijama, SZO i svom ovom nakaradnoj korona priči koja se plasira i covid projetku.
Vec sam rekao, sa ravnozemljasima je nemoguce pricati o geografiji. Ali ovo je svakako tema za fake news, gdje po potrebi ubijam slobodno vrijeme gledajuci bisere i konstrukcije...
Hakiz

#2364 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by Hakiz »

drag_gost wrote: 29/11/2020 15:41

Nakon 15+ godina programiranja, mogu reci da je to uz sve resurse koje imamo i limitacije istih, kao i ljudske limitacije trenutno nemoguca misija. Zadnjih 5 godina sam u masinskom ucenju, pa valjda znam sta pisem. Za 150 - 200 godina cemo mozda moci pricati o tome, ali cisto sumnjam da ce se ici ka kontroli uma, vec radije ka produzavanju zivota. Uostalom, na tome se najvise i radi, sta god ko mislio. Jos jedna jako bitna stvar, a mnogi to podcjenjuju, to je etika. Masini ne mozes dati da "odlucuje" o bilo cemu. Situacija je sljedeca: autoput, vjerovatnoca nesrece 99%, "autonomno vozilo" (jezim se od ovog naziva, autonomnost ne postoji u AI, ali dobro, marketing) treba da u milisekundama odluci gdje da se zabije. Lijevo je auto puno djece, desno je stariji bracni par, dedo i nana. I hajde ti napisi algoritam koji treba da odluci u toj situaciji. Neka "zdrava" logika bi rekla da treba da se zabije u stariji bracni par. Medjutim, sta ako taj stariji bracni par ustvari izdrzava 20 djece, pomazu ljudima, itd.? To bi onda zahtjevalo informacije o svima, njihovoj historiji, pa da masina pravi prioretizaciju. A ko bi je pravio, ako ne bi tamo neki programer u nekoj petlji dao veci prioritet nekome da zivi ili umre na osnovu necega? Sta ako tu ima djece koja su bolesna, koja imaju neke druge potrebe, koja su vec prosla neke psihicke traume, itd.? A pazi, ovo su banalne stvari i obicno tu staje sva prica, projekat propada, a ovaj gore prica o nanorobotima, kontroli uma i slicnim glupostima. To ovako zvuci mozda seksi, ali osim toga nista vise.
ČIpovanje je pretjerana reakcija na realnu ipasnost.

Recimo uvedeš bezgotovinski državu. Niej bitno da l iće t ipodaci o računu bit ina kartici ili na čipu koji ti je ispod kože.

Ne svidiš ne nekome, blokiraju ti karticu. A nema gotovine da odeš kupiti kruh i mlijeko.

Ili oš gore, u Kini se to već radi, socijalni kredit U zavisnoski koliko si pristojan dobićeš ili nećeš kredit za nešto, nećeš ili hoćeš moći dobit ineku uslugu, pa sve do toga da prodavnice će imati nalog da takvima kao što si ti ne smiju ništa prodati ako si na tom spisku, itd.

A tvoj socijalni rejting neće biti loš zaot što si neki kriminalac i slično, nego zato što te vozač Ubera, prodavač u prodavnici , teta na šalteru i takvih petoro ocijenilo lošim ocjenama, bio si recimo drzak, preglasan itd.

To jeste realna opasnost, a priče o kontroli uma čipovima su samo pretjerane reakcije na nešto šta se već una nekim mjestima (Skandinavija uopšte je sve bliđe bezgotovinsko mdruštvu, Kina već ima u izvjesnoj mjeri funskcionalan institut socijalnog kredita itd).

Pa i frka oko zakona u Francuskoj koji treba zabraniti foto/video snimanje policije je korak u smjeru Velikog brata i apsolutne kontrole bez mogućnosti reakcije. Čip, ako i kada bude funkcionalan (osim u eksperimantalnoj formi koja se već duže od 10 godina koristi) je samo korištenje drugačije tehnologije. Nećeš imat ikarticu za doktora, karticu za banku, karticu za ulaz u frmu, ličnu kartu, pasoš itd, sve će to biti na jednom potkožnom čipu. Neko ti ga isključi ako je aktivni tip na način na koji danas mogu isključiti i uključiti mobitel ili naredba svim uređajima koji čitaju čip ako je pasivni tip i ne možeš ča kni otići advokatu ili na sud da se boriš jer ti je čip isključen nepravedno. Svi tvoji lični podaci na čipu, ne mogu se očitati, a to znači da ne postojiš. PA nem ožeš kao nepostojeći ni imati pravnu zaštitu.

Možda je dobro otići sa ovog svijeta prije ostvarivanja takvog društva...
drag_gost

#2365 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by drag_gost »

Jedno je imati cip koji drzi tvoj podatke o tvom maticnom broju i krvnoj grupi, a skroz drugo je kontrola uma i ljudski interfejs.
Edin H.

#2366 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by Edin H. »

drag_gost wrote: 29/11/2020 18:22 Jedno je imati cip koji drzi tvoj podatke o tvom maticnom broju i krvnoj grupi, a skroz drugo je kontrola uma i ljudski interfejs.
Koji ti preporucujes? :D
drag_gost

#2367 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by drag_gost »

Onaj u novcaniku. :D
GAU8

#2368 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by GAU8 »

Hakiz wrote: 29/11/2020 18:16
drag_gost wrote: 29/11/2020 15:41

ČIpovanje je pretjerana reakcija na realnu ipasnost.

Recimo uvedeš bezgotovinski državu. Niej bitno da l iće t ipodaci o računu bit ina kartici ili na čipu koji ti je ispod kože.

Ne svidiš ne nekome, blokiraju ti karticu. A nema gotovine da odeš kupiti kruh i mlijeko.

Ili oš gore, u Kini se to već radi, socijalni kredit U zavisnoski koliko si pristojan dobićeš ili nećeš kredit za nešto, nećeš ili hoćeš moći dobit ineku uslugu, pa sve do toga da prodavnice će imati nalog da takvima kao što si ti ne smiju ništa prodati ako si na tom spisku, itd.

A tvoj socijalni rejting neće biti loš zaot što si neki kriminalac i slično, nego zato što te vozač Ubera, prodavač u prodavnici , teta na šalteru i takvih petoro ocijenilo lošim ocjenama, bio si recimo drzak, preglasan itd.

To jeste realna opasnost, a priče o kontroli uma čipovima su samo pretjerane reakcije na nešto šta se već una nekim mjestima (Skandinavija uopšte je sve bliđe bezgotovinsko mdruštvu, Kina već ima u izvjesnoj mjeri funskcionalan institut socijalnog kredita itd).

Pa i frka oko zakona u Francuskoj koji treba zabraniti foto/video snimanje policije je korak u smjeru Velikog brata i apsolutne kontrole bez mogućnosti reakcije. Čip, ako i kada bude funkcionalan (osim u eksperimantalnoj formi koja se već duže od 10 godina koristi) je samo korištenje drugačije tehnologije. Nećeš imat ikarticu za doktora, karticu za banku, karticu za ulaz u frmu, ličnu kartu, pasoš itd, sve će to biti na jednom potkožnom čipu. Neko ti ga isključi ako je aktivni tip na način na koji danas mogu isključiti i uključiti mobitel ili naredba svim uređajima koji čitaju čip ako je pasivni tip i ne možeš ča kni otići advokatu ili na sud da se boriš jer ti je čip isključen nepravedno. Svi tvoji lični podaci na čipu, ne mogu se očitati, a to znači da ne postojiš. PA nem ožeš kao nepostojeći ni imati pravnu zaštitu.

Možda je dobro otići sa ovog svijeta prije ostvarivanja takvog društva...
TI si upravo iznio pravi prijetnju po ljudsku slobodu, za koju vjerovatno postoji izvjesna mogucnost da postane realnost.
To je stvarna zavjera protiv slobodnog drustva.
Za gotovo svakog od nas postoji model koji "zna" sa vrlo velikom tacnoscu da kaze sta je sljedece sto cemo da ukucamo u nekom od socijalnih mreza i servisa i u stanju je da nas i poprilicno usmjerava u tome ako neko ima interesa za tim... naravno sve podsvjesno.

Nema potrebe za 5G zracenjem, cipovima u vakcinama i SF baljezgarijama oko AI/Humane simbioze na x-toj razini stvarnost....
drag_gost

#2369 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by drag_gost »

Istina. Mada smo na sve to mi nekada negdje pristali dobrovoljno.
Lao Ce

#2370 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by Lao Ce »

GAU8 wrote: 29/11/2020 15:46
Lao Ce wrote: 29/11/2020 14:15

Image

Vec sam rekao, sa ravnozemljasima je nemoguce pricati o geografiji. Ali ovo je svakako tema za fake news, gdje po potrebi ubijam slobodno vrijeme gledajuci bisere i konstrukcije...
Narod zna
muhafuca

#2371 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by muhafuca »

Chmoljo wrote: 28/11/2020 15:10
muhafuca wrote: 28/11/2020 14:48
Chmoljo wrote: 28/11/2020 11:37

Prica o savjesti lik zbog cije ce internetske aktivnosti sutra umirati djeca. I o obrazu.

A kako zivim RL, ne moram se nikome pravdati. Posebno ne paranoicnim tokmacima.
U redu je decko - izadji malo na svjezu havu nek te propuse.
To ti napuhanoj lutki koja ti glumi zenu tako tersaj.
kao da ti je 15 godina.

na tom nivou su ti "uvrede"
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#2372 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by Chmoljo »

Pa prilagodio ih tvojim politickim analizama.
Lao Ce

#2373 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by Lao Ce »

Image
Lao Ce

#2374 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by Lao Ce »

Da ne kažete da ne mislim na vas i vaše obrazovanje...
According to unofficial information, flu vaccines arrived in BiH. In parallel with that, it is not a waste to remember the text of American lawyer Robert F. Kennedya Jr. published on Childrens Health Defense. Kennedy calls for several SCIENTIFIC STUDIES evaluating student and effectiveness of flu vaccines. Here are the basic parts from this text, with a note that the link to this text in the PDF format is at the bottom of this post.

- Pentagon's 2020. study says flu vaccines increase the risk of coronavirus by 36 percent. In the literature search, the only scientific study we managed to find to assess flu and coronavirus vaccines is the American study Pentagon from 2020. that revealed that the vaccine against flu increases the risks of coronavirus by 36 percent. ′′ Taking a flu vaccine can increase the risk of other respiratory viruses, which is known as ′′ virus interference... The virus interference was significantly associated with coronavirus.
- The 2018. CDC study says flu vaccines increase the risk of acute respiratory diseases (ARI) in children. A scientific study supported by the US CDC concluded that there is an increased risk of acute respiratory diseases (ARI) in vaccinated children under 18 years of age compared to vaccinated children, and caused by respiratory pathogens that are not flu.
- Australian science study from 2011. says flu vaccine doubled the risk of viral infections and increased the risk of flu by 73 percent. A prospective study on case control on healthy young Australian children revealed that seasonal flu vaccines doubled the risk of virus infection. Overall, the vaccine increased the risk of viral acute respiratory diseases, including flu, by as much as 73 percent.
- Hong Kong science study from 2012. says flu vaccines increased the risk of non-flu respiratory infections 4,4 times and tripled flu infections. Randomized placebo controlled test on Hong Kong children showed that flu vaccines have increased the risk of viral ARI infections five times (OR 4.91, CI 1.04) and - including flu - triple the total risk of viral ARI (OR 3.17, CI 1.04-9,83).
- A 2017. scientific study says vaccinated children have 5,9 more likely to suffer pneumonia and 30,1 times more likely to be diagnosed with allergic rhinitis than vaccinated children.
- A study from 2014. says children who were vaccinated against flu had 1,6 times more likely than vaccinated children to have ′′ flu-like disease ′′ (OR).
- A comprehensive target-analysis of Cochrane Collaboration from 2010. published flu studies revealed that flu vaccination ′′ has no effect ′′ on hospitalization and that there is no ′′ evidence that vaccines prevent virus transmission or complications ". Cochrane researchers have concluded that scientific evidence ′′ seem to discourage the use of flu vaccination in healthy adults as a routine public health measure ". In their meta-analysis, Cochrane researchers also accused the CDC of falsely representing science to support their universal recommendation in flu vaccination . However, CNN and other mainstream media are continuously broadcasting CDC statements as gospel and - ironically - ridicule all of us who actually read that science.
Print - screen abstract of each of these studies can be seen in the original text, whose link is at the bottom of this post. Considering that it is commercial studies with which the access to pay is set only a print-screen abstract, but also from these parts of the study can be very clearly seen in the text.

https://drive.google.com/.../1lD7TAD5wi ... xy.../view
GAU8

#2375 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by GAU8 »

Da si makar ravnozemljaš..
Ali jok moraš ti u antivaksere...
Post Reply