Moderators: _BataZiv_0809, anex
Kakav stroj....amar1994 wrote:

Jesu vala. Zj mi se bas bas svidja. Ovo novije mi nije nesto
I ja povremeno odem na pik i pogledam ponudu wj. Skroz se ponuda razabrala. Takoreci ima ih samo nekoliko. I jos kad se uzme u obzir da ih 90% ima mijenjane karambolke sto dovodi do zakljucka da su lupani... ima ih samo par solidnih. Mnogi ne znaju da ima razlike u karambolkama ovisno od godista a isti je model. Ili montira farove od limited na laredo.. odmah mene asocira na udes. Ko se ne razumije, izgleda sve super.
Nisam ništa. Išao gledati 2 3 komada. Mislim da sam ti i slao sliku jednog. 4.7 je bio. Na svakom bilo hrpu nekih sitnica popraviti. 2.7 crd koji dimi gore nego neka fabrika
Ta druga opcija je jeftinija, od 4x4 sam dobio ponudu za old man. Prodavali su oni jednog wj, bijelog, zagledo sam ga par puta al mi bi previse dati za njega 17-18.000.. ovaj xj je mangupski, tesko je skoro nemoguce nalaziti ovakva auta u ovoj jami.. gledo sam sinoc jednog wk 3.7 laredo, 20" gume lpg.. smetljarlukbitanga_sa_otesa wrote: ↑27/11/2020 18:12 old man emu ti je pretvrd.ganjaj bilstein amortizere i iron man opruge .branici i te ploce ti ne trebaju ako neces krhat po sumi,stijenama,rupama i blatu dubokom 70 cm samo otezavas auto bezveze ...felge i gume siroki brijeg,nema u kasabici nista ...https://4x4oprema.olx.ba/
ovo su neki sto se meni svidjaju
![]()
taj bijeli je bio od druga ,pa su mu skinuli dobre tockove sto je imao,pa skrsili motor,pa je ubaceni neki drugi,ko zna ima li atest...pa je bio na rentanju taj auto,znaci vozao ga kunto i panto..mada dobrih stvari ima na njemu ..
Steta, patosnice su bile neke americke, jebacke pravo.. vjerujem i skupe, min 250-300$. Dugo sam zagledo, nisam jednostavno mogo prevalit 17 18 milja za njega, prije bih da sam sebi pravim..bitanga_sa_otesa wrote: ↑28/11/2020 21:42taj bijeli je bio od druga ,pa su mu skinuli dobre tockove sto je imao,pa skrsili motor,pa je ubaceni neki drugi,ko zna ima li atest...pa je bio na rentanju taj auto,znaci vozao ga kunto i panto..mada dobrih stvari ima na njemu ..
evo ih kod mene
Jebacke patosnice pravo, zapale mi za oko odma poslije onih stopkibitanga_sa_otesa wrote: ↑28/11/2020 23:15
evo ih kod mene![]()
iz svog skromnog iskustva rekao bih da je bolje kupiti gotov auto nego praviti iznova,skuplje je ...svi koji ne misle tako nadoce u voznji,kao sto sam i ja nadosao...
sto se tice hrdje tjesi se![]()
![]()
Otisao je bijeli na kraju za 15bitanga_sa_otesa wrote: ↑28/11/2020 21:42taj bijeli je bio od druga ,pa su mu skinuli dobre tockove sto je imao,pa skrsili motor,pa je ubaceni neki drugi,ko zna ima li atest...pa je bio na rentanju taj auto,znaci vozao ga kunto i panto..mada dobrih stvari ima na njemu ..