Jako važna stvar - ne samo da će SDA grohnuti, već i sateliti koji su je držali na vlasti: SBB i DF. Kud ćeš ljepše od toga.Billy The Pljuc wrote: ↑26/11/2020 22:39
"Dobri drug" Komšo će generalno od mene i familije dobiti k...c na čelo i jaja na oko tj. na oči taman kad bi Čović bio doživotni predsjednik države a koliko tek to govno cijenim mislim da dovoljno govore moji postovi.
Možeš me prevariti jednom, možeš i drugi put ali treći nećeš sigurno. On da ima dovoljno kapaciteta i da nije sitna prodana duša nikad se sa ovim govnima iz SDA ne bi spetljao a samim time Ćerao vodu na mlin HDZ-u i konkretno Bajatolahu i njegovima. U padu je isto kao i gazde mu, vjerovatno mu je zadnji momenat već prošao da promjeni retoriku i ponašanje i ja se iskreno nadam da je njegovo bivstvovanje na političkoj sceni već gotova stvar i da će isti nestati da se više nikad i nigdje ne pojavi.
Generalno bilo bi lijepo imati mogućnost poslati osovinu SDA-HDZ prvo na klupu a zatim i u prošlost prvo u FBiH a onda i na državnom nivou. Članovi predsjedništva i nisu toliko bitni sve dok tamo ima makar neko ko zavrjeđuje takvu poziciju, mi trenutno nemamo nijednog ispravnog u istom, međed, dronjo i poltron nisu nimalo reprezentativni uzorci za jednu državu. Velika bi stvar bila da projekat četvorke opstane i u naredne dvije godine, možda i ojača u simbiozi sa drugim pro-bih elementima i kao takav izrodi makar jedno ime za predsjedništvo.
Svi su pokazatelji da smo definitivno na prekretnici što se i nas i budućnosti ove države tiče, golemo je sve ovo što se dešava, nastojim da se oduprem osjećaju neke euforije jer smo se opekli do sada bezbroj puta. Nadam se da isto prepoznaju i tzv. lideri četvorke pa i oni koji ili polako nestaju sa scene i oni koji na istu stupaju, ne iskoristi li se ovaj momenat i ne napravi zdrava nadogradnja na ovom poletu vjerujem da sasvim sigurno odlazimo u tri lijepe pičke materine sa sve pečatom na kraju.