Na ovoj temi možeš dosta saznati ako nemaš predrasuda. Problem je što vi dolazite sa predrasudama. Vi ćete samo povjerovati u nešto ako to objavi CNN, na N1, ili ako se na klix portalu pojavi. Doduše, pojavljuju se neke informacije i na klixu, ali se sve gura pod tepih i igra gluhih telefona i fura nadnaravna priča forumskog klera.ultima_palabra wrote: ↑26/11/2020 19:06Svaka smrt se utvrdjuje obdukcijom? Jebo te, na ovoj temi mozes saznati vise stvari nego za 20 godina skolovanja.
Teorije zavjera, bre.... pa opletite
- Lao Ce
#2126 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
- zubi
#2127 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
E cuj nadnaravna prica, kakva je ova tvoja? Naravna?Lao Ce wrote: ↑26/11/2020 19:11Na ovoj temi možeš dosta saznati ako nemaš predrasuda. Problem je što vi dolazite sa predrasudama. Vi ćete samo povjerovati u nešto ako to objavi CNN, na N1, ili ako se na klix portalu pojavi. Doduše, pojavljuju se neke informacije i na klixu, ali se sve gura pod tepih i igra gluhih telefona i fura nadnaravna priča forumskog klera.ultima_palabra wrote: ↑26/11/2020 19:06Svaka smrt se utvrdjuje obdukcijom? Jebo te, na ovoj temi mozes saznati vise stvari nego za 20 godina skolovanja.
-
grickoo
#2128 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Ponovo procitaj. Ili konkretnije ... da li se i za jednu smrt moze sa stoprocentnom sigurnoscu reci da je uzrok covid?ultima_palabra wrote: ↑26/11/2020 19:06Svaka smrt se utvrdjuje obdukcijom? Jebo te, na ovoj temi mozes saznati vise stvari nego za 20 godina skolovanja.
- GAU8
#2129 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Negrickoo wrote: ↑26/11/2020 19:24Ponovo procitaj. Ili konkretnije ... da li se i za jednu smrt moze sa stoprocentnom sigurnoscu reci da je uzrok covid?ultima_palabra wrote: ↑26/11/2020 19:06Svaka smrt se utvrdjuje obdukcijom? Jebo te, na ovoj temi mozes saznati vise stvari nego za 20 godina skolovanja.
- ultima_palabra
#2130 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Za vecinu smrti onda ne mozes ustanoviti uzrok 100%, jer se obdukcija ne radi cesto.grickoo wrote: ↑26/11/2020 19:24Ponovo procitaj. Ili konkretnije ... da li se i za jednu smrt moze sa stoprocentnom sigurnoscu reci da je uzrok covid?ultima_palabra wrote: ↑26/11/2020 19:06Svaka smrt se utvrdjuje obdukcijom? Jebo te, na ovoj temi mozes saznati vise stvari nego za 20 godina skolovanja.
-
grickoo
#2131 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Upravo tako. Samo sto kod covida postoji neki razlog da te brojke idu u nebo.
- Lao Ce
#2132 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Ma sve su ovo teorije zavjere....
Gotovo 90% pacijenata na respiratorima za Covid-19 je mrtvo, pokazuje američko istraživanje
https://www.logicno.com/hrana-zdravlje/ ... 43iqs92IjI
Gotovo 90% pacijenata na respiratorima za Covid-19 je mrtvo, pokazuje američko istraživanje
https://www.logicno.com/hrana-zdravlje/ ... 43iqs92IjI
- zubi
- Lao Ce
#2134 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Evo još malo teorija

Istrazujem, ispitujem, sumnjam, ne popusta me. Citam sve, placenicke i alternativne medije, domace, americke, engleske, njemacke, talijanske cak i kineske! Procitala sam u ovih nekoliko mjeseci istrazivanja vise nego ikada u zivotu! Ipak, koliko god istrazujes vracas se uvijek na pocetak tog kruga, to je vjerodostojnost testa. Kojeg god doktora pitam u povjerenju, a koji rade direktno s testovima, ponavljaju da test ne pokazuje da ste zarazeni konkretno kovidom! To pise cak i na samom testu. Jutros opet maltretiram epidemiologe svojom pitanjima. Ovo je jedan od odgovora doktora epidemiologije. Sokantno, zar ne?

- GAU8
#2135 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Hajde to reci Splinteru u lice, da vidiš njegovo mišljenje. Ustvari počini neko krivično djelo pa sacekaj da vidiš hoće li pcr izolovati tebe ili neku amebu ili meĐedaLao Ce wrote: ↑26/11/2020 22:21 Evo još malo teorija
Istrazujem, ispitujem, sumnjam, ne popusta me. Citam sve, placenicke i alternativne medije, domace, americke, engleske, njemacke, talijanske cak i kineske! Procitala sam u ovih nekoliko mjeseci istrazivanja vise nego ikada u zivotu! Ipak, koliko god istrazujes vracas se uvijek na pocetak tog kruga, to je vjerodostojnost testa. Kojeg god doktora pitam u povjerenju, a koji rade direktno s testovima, ponavljaju da test ne pokazuje da ste zarazeni konkretno kovidom! To pise cak i na samom testu. Jutros opet maltretiram epidemiologe svojom pitanjima. Ovo je jedan od odgovora doktora epidemiologije. Sokantno, zar ne?![]()
- Lao Ce
#2136 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
A Splinter je pretpostavljam forumsko božanstvo. Mislim šta...? Ovdje ljudi negiraju nobelovce i sve druge, a vrednuje se riječ nekog ljekara porodične medicine ili šta već sa foruma.GAU8 wrote: ↑27/11/2020 07:33Hajde to reci Splinteru u lice, da vidiš njegovo mišljenje. Ustvari počini neko krivično djelo pa sacekaj da vidiš hoće li pcr izolovati tebe ili neku amebu ili meĐedaLao Ce wrote: ↑26/11/2020 22:21 Evo još malo teorija
Istrazujem, ispitujem, sumnjam, ne popusta me. Citam sve, placenicke i alternativne medije, domace, americke, engleske, njemacke, talijanske cak i kineske! Procitala sam u ovih nekoliko mjeseci istrazivanja vise nego ikada u zivotu! Ipak, koliko god istrazujes vracas se uvijek na pocetak tog kruga, to je vjerodostojnost testa. Kojeg god doktora pitam u povjerenju, a koji rade direktno s testovima, ponavljaju da test ne pokazuje da ste zarazeni konkretno kovidom! To pise cak i na samom testu. Jutros opet maltretiram epidemiologe svojom pitanjima. Ovo je jedan od odgovora doktora epidemiologije. Sokantno, zar ne?![]()
![]()
- Point.
#2137 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Ova tema dođe baš dobro da se čovjek nasmije. Malo 5G babaroge, malo čipovanja preko nano čestica kroz vakcinu, malo Gatesa The Šejtana, malo centralnog kompjutera tkz Zvijeri. Tamam dosta da popravi dan.
Šta ovaj gore piše, napisao 10 postova na koje niko ne odgovara. Pa naravno da ne odgovara jer pišeš gluposti.
Šta ovaj gore piše, napisao 10 postova na koje niko ne odgovara. Pa naravno da ne odgovara jer pišeš gluposti.
-
Mogy87
#2138 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
E mozes misliti dokle je doslo da ja preskacem njegove postove.Point. wrote: ↑27/11/2020 09:33 Ova tema dođe baš dobro da se čovjek nasmije. Malo 5G babaroge, malo čipovanja preko nano čestica kroz vakcinu, malo Gatesa The Šejtana, malo centralnog kompjutera tkz Zvijeri. Tamam dosta da popravi dan.
Usput, ona slika koju si postavio juce ovdje na temi je SVE.
- GAU8
#2139 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Kako bi reagovao da ja tvrdim da ti jutros nisi doruckovao (a da to nije tacno)
Ko moze sa vecom sigurnoscu reci da li si doruckovao ili ne, ti ili ja?
- spinel_
- drag_gost
#2142 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Au..., poceo sam pisati svasta nesto nakon sto procitah o "interfejsu u ljudskom tijelu". Sta, IoT ce biti spojen sa covjekom? Hocu li imati opciju da na klik napravim da drugom covjeku svijeti iz usiju, ili da mu povecam usi kao Dumbo pa da poleti? Dajte ljudi dragi... Kao software inzinjer sa 15 godina iskustva sam svasta nesto napisao i evo obrisah. Kolicina gluposti u ovom postu iznad izaziva ozbiljnu fizicku bol u predjelu glave, a polako se siri i na druge ekstremitete. Da li je moguce da neko ko ima 2 razreda osnovne skole pise o "interfejsu" sa zivim organizmom?Point. wrote: ↑26/11/2020 13:08vet wrote: ↑26/11/2020 11:17Postoji dosta indikacija koje ukazuju na to da se u vakcinama nalaze nano-čestice ili nano-botovi („smart dust“), slično kao i u kemtrejlsima koji će imati funkciju interfejsa u ljudskom tijelu a koji će biti povezan sa centralnim kompjuterom preko frekvencija iz 5G spektra (milimetarski talasi 30-300 GHz).Lao Ce wrote: ↑25/11/2020 17:34 Cilj čitave operacije nazvane Covid 19, ovog projekta je da se ljudi vakcinišu. Od početka se ide ka tome. Ide se ka vakcini a ne na lijeku i liječenje i insistira se na njoj. Šta se hoće i šta hoće sa vakcinama i zašto žele da nas vakcinišu je još uvijek u domenu špekulacije.
Napravili su virus isključivo da bi nas vakcinisali.
Dakle:
1. Nano-čestice
2. 5G frekvencije
3. Centralni kompjuter („kvantni kompjuter“ ili „beast“/“zvijer“)
Tako bi čovjek bio pretvoren u daljinski kontrolisanog bio-hemijskog robota/drona/zombija.
(Mada, prema gnostičkim izvorima, mi to već vijekovima jesmo, tako da bi se ovdje radilo o nekoj vrsti „dvostrukog krštenja“.)
Veći dio 5G infrastrukture je već uspostavljen a izgleda da je stvar već odavno testirana na tzv. „targeted individuals“ – TIs ?!
Na primjer, u knjizi Dangerous Imagination, Silent Assimilation, na temu sadržaja „kemtrejlsa“, autori H.K. Vella i C. StLouse, tvrde da nano-kristali barijum-stroncijum-titanata (BaTiO3) a takođe i morgelonska vlakna, koje sada skoro svi imamo u našim tijelima, nakon nekih 20 godina zaprašivanja, mogu da igraju različite uloge na nivou ćelije čovjekovog organizma, odnosno, DNK, nakon što se aktiviraju uz pomoć određenih vanjskih frekvencija. Od kontrole svijesti čovjeka, preko uzrokovanja raznih psiho-somatskih poremećaja, pa do likvidacije.
Znači, odgovarajuća tehnologija za totalno porobljavanje čovječanstva (uz depopulaciju) već odavno postoji. Sada bi se radilo samo o njenoj - globalnoj implementaciji pod plaštom „pandemije opasnog virusa“.
Nije toliki problem vidjeti šta se dešava, koliki je problem poduzeti nešto efikasno u vezi s tim. Neki minerali kao što je šungit (eng: shungite), ili smjese organske i neorganske materije u omjeru 1:1 kao što je orgonit (eng: orgonite), mogu pomoći kod neutralisanja štetnog EM polja kojem je neko izložen, međutim, to nije krajnje rješenje problema a zveknuti hobotnicu koja vijekovima manipuliše čovječanstvo uz pomoć bezbroj pipaka, čekićem direktno u čelo, nije nimalo lako. S druge strane, ukoliko bi to nekome i pošlo za rukom, ishod bi opet bio katastrofalan jer bi se tada našli u situaciji koju je opisao Kastaneda u knjizi Aktivna strana beskraja u smislu da – „od tog momenta ne bi više bilo nikoga ili ničega ko bi nam nalagao šta da mislimo i šta da radimo“. A šta ćemo onda? Tu bi opstali, vjerovatno, samo oni koji su razumjeli poruku Eckharta Tolle-a koju je predočio u knjigama Tišina govori, Moć sadašnjeg trenutka i Nova zemlja ili istočno-gnostičko učenje (preneseno preko Guđijeva, Uspenskog i Moravjeva.) Znači, kako god da okrenemo, dupe nam dođe otpozada ili što reče Mujo-borac-protiv-matriksa:
Popušili smo ga... multidimenzionalno.
..
U moru gluposti koje pišete, ovo uzima vrh među najglupljih postova ove šugave godine. Ni Alex Jones ti nije ravan.
Sve vise sam siguran da Alex Kurtzman ovako pise scenarij za ST Discovery; gomila nepotpunih i neotrebnih pojmova, samo da kompleksno zvuci, ubaciti tu negdje i kvantum i spore i voilà - imamo scenarij. Tako i ovdje, red 5G, red interfejsa (FACEPALM), red kvantnih kompjutera (FACEPALM na 3) voilà - imamo glupost.
Sada ozbiljno, znas li bolan sta znaci dvosmjerni interfejs prema zivom organizmu ili jos bitnije prema svijesti, a pri tomu ne mislim na EKG ili slicne mjerace? Kada bismo imali to, meni bi posao bio mnogo, mnogo laksi.
Ili zaista mislis da je ovo ispod moguce?

Samo mi nemoj pisati kako ce to nanoroboti raditi... kako? Znas li da je umjetna inteligencija jako razvikana i pored svih procesora i Big query algoritama prakticno i dalje siva zona, odnosno jako limitirana? AI je toliko neistrazen i tako ce biti jos decenijama. I to nije zato sto je nekoga strah da ce se Terminatori pojaviti, nego zato sto nemamo resursa. I onda procitam ovdje o nanorobotima. Mozda, ali nekad 2200 godine, ako se ne poubijamo do tada.
Raja, obrazujte se konveniconalnim metodama (manite se netacnih tekstova sa interneta, gdje kreatori istih uzimaju pare lakovjernima), inace cete zivjeti u maglovitoj zoni neznanja.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#2143 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Problem je sto svaki glupan koji je propustio vecinu svog skolovanja zeli sad da mu neko u dva-tri posta vrati protracene godine i zamijeni dva autobusa prosvjetnih radnika.
Izbacis iz sebe brdo gluposti i neko treba trositi vrijeme dokazujuci ti kakve gluposti valjas.
Kako da ne.
Izbacis iz sebe brdo gluposti i neko treba trositi vrijeme dokazujuci ti kakve gluposti valjas.
Kako da ne.
- Lao Ce
#2144 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Molim prevod? Pozivas se na nekog splintera, o kojem znaš koliko i ja, ali se ne pozivas na nobelovca koji je jasno, bez imalo sumnje i dvoumljenja rekao da je virus vještaćki. U čemu je problem? Nobelovac je nestručan, nije se dobro naspavo, bio drogiran, nema pojma..... zašto birate verzije ove korona priče kojom vas truju mediji? Splinter je medij takođe.GAU8 wrote: ↑27/11/2020 09:34Kako bi reagovao da ja tvrdim da ti jutros nisi doruckovao (a da to nije tacno)
Ko moze sa vecom sigurnoscu reci da li si doruckovao ili ne, ti ili ja?
Ovaj forum i neki forumaši i njihova mišljenja su tako nebitni u svemu ovome. Izađi malo na portal pa vidi reakacije ljudi na vijesti koje se tiču korone ili na fb. Večina ljudi uopšte ne priznaje i ne vjeruje ovoj zvaničnoj verziji. Da, oni su glupi, nepismeni, neprosvjećeni itd., a vi ste elite. Samo što među tim glupim i neprosvjećenim ima i nobelovaca, ne jedan, naučnika, ljekara, novinara, intelektualaca itd. Svi su oni budale za vas.
- drag_gost
#2145 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Chmoljo wrote: ↑27/11/2020 10:32 Problem je sto svaki glupan koji je propustio vecinu svog skolovanja zeli sad da mu neko u dva-tri posta vrati protracene godine i zamijeni dva autobusa prosvjetnih radnika.
Kako da ne.
-
splinter
#2146 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Danas je 27. a mene još nisu kontaktirali iz redakcije Klixa da me isplate za ovaj mjesec.Lao Ce wrote: ↑27/11/2020 10:53Molim prevod? Pozivas se na nekog splintera, o kojem znaš koliko i ja, ali se ne pozivas na nobelovca koji je jasno, bez imalo sumnje i dvoumljenja rekao da je virus vještaćki. U čemu je problem? Nobelovac je nestručan, nije se dobro naspavo, bio drogiran, nema pojma..... zašto birate verzije ove korona priče kojom vas truju mediji? Splinter je medij takođe.
Ovaj forum i neki forumaši i njihova mišljenja su tako nebitni u svemu ovome. Izađi malo na portal pa vidi reakacije ljudi na vijesti koje se tiču korone ili na fb. Večina ljudi uopšte ne priznaje i ne vjeruje ovoj zvaničnoj verziji. Da, oni su glupi, nepismeni, neprosvjećeni itd., a vi ste elite. Samo što među tim glupim i neprosvjećenim ima i nobelovaca, ne jedan, naučnika, ljekara, novinara, intelektualaca itd. Svi su oni budale za vas.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#2147 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Sjajan argument: vidi sta ljudi pricaju. Ima sjajnu primjenu kad muz hoce zenu da zatvori u kucu.Lao Ce wrote: ↑27/11/2020 10:53Molim prevod? Pozivas se na nekog splintera, o kojem znaš koliko i ja, ali se ne pozivas na nobelovca koji je jasno, bez imalo sumnje i dvoumljenja rekao da je virus vještaćki. U čemu je problem? Nobelovac je nestručan, nije se dobro naspavo, bio drogiran, nema pojma..... zašto birate verzije ove korona priče kojom vas truju mediji? Splinter je medij takođe.
Zasto biras one verzije koje tebi odgovaraju? Zasto biras one nobelovce koji pricaju ono sto ti uhu godi?
Osim toga: vještaČki, veĆina... Hajmo prvo sa bukvarom raskrstiti pa da onda predjemo na tvrdnje nobelovaca?
- Lao Ce
#2148 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Pa to je taj forumski nivo o kojem stalno govorim. Čim se siledžija umiješao, mora da je postalo burno. Zašto konstantno omalovažavaš ljude? Ko ti daje pravo. Javljaš se samo da vrijeđaš. Radi malo na sebi, ne moraš ostati siledžija.Chmoljo wrote: ↑27/11/2020 11:16Sjajan argument: vidi sta ljudi pricaju. Ima sjajnu primjenu kad muz hoce zenu da zatvori u kucu.Lao Ce wrote: ↑27/11/2020 10:53Molim prevod? Pozivas se na nekog splintera, o kojem znaš koliko i ja, ali se ne pozivas na nobelovca koji je jasno, bez imalo sumnje i dvoumljenja rekao da je virus vještaćki. U čemu je problem? Nobelovac je nestručan, nije se dobro naspavo, bio drogiran, nema pojma..... zašto birate verzije ove korona priče kojom vas truju mediji? Splinter je medij takođe.
Zasto biras one verzije koje tebi odgovaraju? Zasto biras one nobelovce koji pricaju ono sto ti uhu godi?
Osim toga: vještaČki, veĆina... Hajmo prvo sa bukvarom raskrstiti pa da onda predjemo na tvrdnje nobelovaca?
- Lao Ce
#2149 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
"KORONA JE BIOLOŠKO ORUŽJE" DR GRUJIČIĆ O KORONI, VAKCINI I LIČNOJ BORBI S BOLEŠĆU
http://family.rs/index.php/aktuelno/kom ... Zxot1Tf4Yk
http://family.rs/index.php/aktuelno/kom ... Zxot1Tf4Yk
- drag_gost
#2150 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Ja evo jos cekam da mi objasne kako funkcionise taj "interfejs" prema zivom organizmu koje ima svijest i savjest. Hoce li nam iz usiju svijetliti novogodisnja rasvjeta na klik? Nadam se da Kurtzman nema pristup ovom djelu foruma, inace smo najebali sa Star Trekom...Chmoljo wrote: ↑27/11/2020 11:16Sjajan argument: vidi sta ljudi pricaju. Ima sjajnu primjenu kad muz hoce zenu da zatvori u kucu.Lao Ce wrote: ↑27/11/2020 10:53Molim prevod? Pozivas se na nekog splintera, o kojem znaš koliko i ja, ali se ne pozivas na nobelovca koji je jasno, bez imalo sumnje i dvoumljenja rekao da je virus vještaćki. U čemu je problem? Nobelovac je nestručan, nije se dobro naspavo, bio drogiran, nema pojma..... zašto birate verzije ove korona priče kojom vas truju mediji? Splinter je medij takođe.