Sebija All about

Post Reply
Dozer

#9701 Re: Sebija All about

Post by Dozer »

Prije ce biti da je znao koliko mu je sin nesposobni interesdzija i bez svog "ja"... A ovaj je to svesrdno dokazao...
HomeSweetHome

#9702 Re: Sebija All about

Post by HomeSweetHome »

Jasta nego ista, zato je i nije bilo nigdje. A ni njega.
Novi_Nick

#9703 Re: Sebija All about

Post by Novi_Nick »

POSTAVIO ULTIMATUM

Denis Zvizdić za Klix.ba: Moj uslov da ostanem u SDA je ostavka pojedinaca koji stalno nanose štetu

M. Gušić

SDA Denis Zvizdić lokalni izbori

Image

Denis Zvizdić za Klix.ba: Moj uslov da ostanem u SDA je ostavka pojedinaca koji stalno nanose štetuZvizdić ističe da odgovorni za katastrofalne izborne rezultate moraju preuzeti odgovornos.

Ukoliko ne dođe do temeljnih kadrovskih promjena u Stranci demokratske akcije (SDA) te preuzimanja odgovornosti za katastrofalne rezultate na Lokalnim izborima potpredsjednik SDA i dopredsjedavajući Zastupničkog doma Parlamenta BiH Denis Zvizdić mogao bi napustiti ovu stranku.

Ovo je u otvorenom razgovoru za Klix.ba potvrdio i sam Zvizdić rekavši da je uslov njegovog, ali i ostanka mnogih drugih članova, prihvatanje odgovornosti za najgori izborni rezultat u historiji SDA, te momentalna i neopoziva ostavka čitavog Kantonalnog odbora stranke.

"Predsjednik Kantonalnog odbora i njegovi potpredsjednici, uključujući i gospođu Izetbegović, moraju odstupiti sa funkcija koje imaju u stranci. Ovo je jedini način da se SDA spasi i da se pokuša vratiti povjerenje birača. Stranka se mora resetovati. Da je SDA pobjedila na nivou KS ko bi bio prvi ko bi ponio lovorike zbog pobjede? Pa naravno Kantonalni odbor. Međutim sada, kada je SDA doživjela ponižavajući, brutalni poraz oni bježe od odgovornosti", navodi Zvizdić

Zvizdić je posebno istakao da je poniženje na Lokalnim izborima, koje je SDA doživjela, rezultat brojnih devijacija i afera u kojima je ova stranka učestvovala.

"Tu mislim na aferu 'Sarajlić' i 'Respiratori'. Također, mislim i na nesređeno i haotično stanje u zdravstvu za vrijeme pandemije koronavirusa koje je izazvalo veliku nesigurnost među građanima. Mjesecima svjedočimo nesređenom zdravstvenom sistemu u KS i jednoj općoj nesigurnosti u sferi javnog zdravstva oko koje se ništa ne poduzima. Razlog tome je što smo na ključna mjesta postavili potpuno nekompetentne i nedovoljno obrazovane kadrove", istakao je Zvizdić.

Kazao je da odgovornost treba preuzeti i zbog neadekvatnog odgovora u ekonomskom smislu na posljedice pandemije koronavirusa.

"Svu štetu je u potpunosti pretrpio realni sektor dok javna administracija nije osjetila nikakve posljedice. Moramo se izviniti građanima zbog ovog, kao i svih afera u kojima su učestvovali kadrovi SDA. Žao mi je da su pojedini kadrovi stranke, poput Ajnadžića, Koldže ili Fazlića, koji su radili dobar posao, postali kolateralna šteta ambijenta koji je stvoren. I sve to zbog arogantnosti i bahatosti pojedinaca, koji nanose konstantnu štetu stranci", ističe Zvizdić.

Podcrtao je da, ukoliko ne dođe do preuzimanja odgovornosti, SDA čeka krah na predstojećim Općim izborima u našoj zemlji.

"SDA se nalazi na prekretnici. Ostajem u stranci pod uvjetom da se zahvalimo ovim pojedincima koji nanose stalnu štetu. Poraz u Sarajevu je ponižavajući. Ipak je Sarajevo glavni grad BiH, avangarda, to je naše lice prema svijetu, a SDA ga je izgubila. Rekonstrukcija stranke mora krenuti u Sarajevu. Ne treba nikakva vještačka analiza kad imate ovakve katastrofalne rezultate. Analize treba praviti budući sastav kantonalnog odbora. Govoriti otvoreno, slobodno i istinu je najljekovitiji način vraćanja povjerenja SDA", podcrtao je Zvizdić.

https://www.klix.ba/vijesti/bih/denis-z ... /201125075
Blixen

#9704 Re: Sebija All about

Post by Blixen »

nije nju naveo
niko ne smije ime da joj spomene
Roccohljup

#9705 Re: Sebija All about

Post by Roccohljup »

Šta kaže bake....ako joj bude ćejf da ode :D :D :D
Billy The Pljuc

#9706 Re: Sebija All about

Post by Billy The Pljuc »

Ma tjeraj se u pičku materinu:

Image

Generalna direktorica Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu (KCUS) prof. dr. Sebija Izetbegović prebolovala je koronavirus, saznaje portal Radiosarajevo.ba.

Tim povodom kontaktirali smo prof. dr. Izetbegović koja nam je potvrdila ovu informaciju te pojasnila kako nije imala nikakve simptome.

"Kontrolni nalazi pokazuju da sam prebolovala koronavirus... Imuni potencijal nevjerovatno visok... Nazvali su me i prije napisanog nalaza rekli: 'Profesorice, možete biti donator plazme.' Naime, Šef Infektivne klinike KCUS-a mi je rekao, kada je vidio moje rezultate, da bez maske mogu hodati na njegovoj klinici, toliko antitijela imam u organizmu. Izrazito visok IgG i RBD CoV-2. Izuzetno dobra vijest", kazala je za portal Radiosarajevo.ba prof. dr. Sebija Izetbegović.

Napominje kako je PCR test bio negativan.

"PCR mi je bio negativan, vjerovatno sam nakon toga imala COVID-19 dok sam bila u izolaciji. I kontrolni je bio negativan, prije povratka na posao. Izgleda da sam prebolovala koronavirus, tako nalazi pokazuju", istaknula je generalna direktorica KCUS-a.

Kuja iz pakla je definitivno duševno bolesna.
Last edited by Billy The Pljuc on 26/11/2020 20:58, edited 1 time in total.
Logovan

#9707 Re: Sebija All about

Post by Logovan »

:lol: :lol: :lol: :run:
shandrprcSA

#9708 Re: Sebija All about

Post by shandrprcSA »

placem
Control panel

#9709 Re: Sebija All about

Post by Control panel »

toliko je ova žena zlo da i corona bježi od nje.
zubi

#9710 Re: Sebija All about

Post by zubi »

Billy The Pljuc wrote: 26/11/2020 20:38 Image
Kako je samo boje iskombinovala, dusa :kiselavoda:
Control panel

#9711 Re: Sebija All about

Post by Control panel »

zubi wrote: 26/11/2020 22:04
Billy The Pljuc wrote: 26/11/2020 20:38 Image
Kako je samo boje iskombinovala, dusa :kiselavoda:
ljudi svako malo umiru, i ona umjesto da radi na tome da ih spašava, ona brine o modnim detaljima i kombinaciji boja.
breuer

#9712 Re: Sebija All about

Post by breuer »

glupača
Control panel

#9713 Re: Sebija All about

Post by Control panel »

Sebiju za predsjednicu SDA

:bih: :thumbup:
eltroxin

#9714 Re: Sebija All about

Post by eltroxin »

Narcisoidna seljancura
tempuser

#9715 Re: Sebija All about

Post by tempuser »

Hvaliti se brojem antitijela - to može samo šošonska seljančura...
JThomas

#9716 Re: Sebija All about

Post by JThomas »

:thumbup: puna podrška u zavođenju reda i u stranci. ustvari, mislim da bi se tome trebala posvetiti sa punim radnim vremenom i ne dozvoliti da je previše obaveza sprečava u radu :bih:
Porodice Foht

#9717 Re: Sebija All about

Post by Porodice Foht »

Nece dati ostavku zbog Zvizdicevog ultimatuma! :lol:
Blackjack21

#9718 Re: Sebija All about

Post by Blackjack21 »

Red, rad i disciplina :thumbup:

Sebiju za predsjednicu pa da vidite kako se za godinu vraćaju svi dugovi BiH :thumbup:
madner

#9719 Re: Sebija All about

Post by madner »

Bio sam zabrinut da ce stvarno da se posvjeti KCUSu. :D
saabsa

#9720 Re: Sebija All about

Post by saabsa »

Ne daj se Heroina, izdrži bar još dvije godine :thumbup:
Kome ba ti da se pravdaš, samo furaj svoj fazon.
Control panel

#9721 Re: Sebija All about

Post by Control panel »

Pokazi him ko se pita u stranki.
BrziGonzales

#9722 Re: Sebija All about

Post by BrziGonzales »

Billy The Pljuc wrote: 26/11/2020 20:38 Ma tjeraj se u pičku materinu:

Generalna direktorica Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu (KCUS) prof. dr. Sebija Izetbegović prebolovala je koronavirus, saznaje portal Radiosarajevo.ba.

Tim povodom kontaktirali smo prof. dr. Izetbegović koja nam je potvrdila ovu informaciju te pojasnila kako nije imala nikakve simptome.

"Kontrolni nalazi pokazuju da sam prebolovala koronavirus... Imuni potencijal nevjerovatno visok... Nazvali su me i prije napisanog nalaza rekli: 'Profesorice, možete biti donator plazme.' Naime, Šef Infektivne klinike KCUS-a mi je rekao, kada je vidio moje rezultate, da bez maske mogu hodati na njegovoj klinici, toliko antitijela imam u organizmu. Izrazito visok IgG i RBD CoV-2. Izuzetno dobra vijest", kazala je za portal Radiosarajevo.ba prof. dr. Sebija Izetbegović.

"PCR mi je bio negativan, vjerovatno sam nakon toga imala COVID-19 dok sam bila u izolaciji. I kontrolni je bio negativan, prije povratka na posao. Izgleda da sam prebolovala koronavirus, tako nalazi pokazuju", istaknula je generalna direktorica KCUS-a.

Men' se čini da je postala dio X-man Teama.
Žena, kraljica, majka, X-man heroina...
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#9723 Re: Sebija All about

Post by JoseMujica »

BrziGonzales wrote: 29/11/2020 09:04
Billy The Pljuc wrote: 26/11/2020 20:38 Ma tjeraj se u pičku materinu:

Men' se čini da je postala dio X-man Teama.
Žena, kraljica, majka, X-man heroina...
oma je na naslovnicu Stava sa sexy duplericom u sredini, onako u ležećem položaju, poluotkrivena, kako mlati hurme i srče himber
Billy The Pljuc

#9724 Re: Sebija All about

Post by Billy The Pljuc »

Ma više mi je za košulje, one što se veže na leđima.
dustaban

#9725 Re: Sebija All about

Post by dustaban »

Blackjack21 wrote: 28/11/2020 22:53 Red, rad i disciplina :thumbup:
Sebiju za predsjednicu pa da vidite kako se za godinu vraćaju svi dugovi BiH :thumbup:
kako ce ona kraj Bakira znati sta je dug ?!
Post Reply