Draško Stanivuković

Post Reply
bingov buraz

#1551 Re: Draško Stanivuković

Post by bingov buraz »

banjaluka078 wrote: 24/11/2020 10:05 Evo testa za baby-face gradonačelnika, da vidimo šta će s ovim: https://www.klix.ba/vijesti/bih/sdp-tra ... /201124022
Kad na kiti naraste nokat.

Realno i nije mu mjesto među četničkim vojvodama,Kobilićima ,Jugovićima i ostalim superherojima :mrgreen:
spreca

#1552 Re: Draško Stanivuković

Post by spreca »

bingov buraz wrote: 24/11/2020 12:49
banjaluka078 wrote: 24/11/2020 10:05 Evo testa za baby-face gradonačelnika, da vidimo šta će s ovim: https://www.klix.ba/vijesti/bih/sdp-tra ... /201124022

Realno i nije mu mjesto među četničkim vojvodama,Kobilićima ,Jugovićima i ostalim superherojima :mrgreen:
Da znas da si u pravu :thumbup:
banjaluka078

#1553 Re: Draško Stanivuković

Post by banjaluka078 »

bingov buraz wrote: 24/11/2020 12:49

Amin. ;)
Capljina74

#1554 Re: Draško Stanivuković

Post by Capljina74 »

A medju Ustašama?

Jeste licemjeri ono vopra.

Treba reći da je BiH cijela za remonta. Jedno generalno sređivanje.

Na žalost dok je ovih govana na vlasti ništa od toga.
un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#1555 Re: Draško Stanivuković

Post by un1ted »

spreca wrote: 24/11/2020 12:23 Polako bolan sta sise upalio odmah,Nadarevic je zaduzio BiH pa i region ,a ako se ne varam Bl je jos uvijek u BiH, 50% ulica u Bl nosi nazive koji nemaju veze sa Bl a mnogi i sa BiH
Upalio sam se naravno da jesam, jer čovjek je jučer bio s nama, a već danas neko hoće političke poene da pravi i da zatalasa. Mustafa ima sigurno mjesto u BL, kao i u bilo kojem drugom gradu u Bosni i Hercegovini. Pogledaj komentare u srbiji i hrvatskoj, nema ni jedan negativan, a čak i da se pojavi, bude sasječen odmah.

Ovo je populizam i Vojin je debil.
Capljina74

#1556 Re: Draško Stanivuković

Post by Capljina74 »

un1ted wrote: 24/11/2020 13:13
spreca wrote: 24/11/2020 12:23 Polako bolan sta sise upalio odmah,Nadarevic je zaduzio BiH pa i region ,a ako se ne varam Bl je jos uvijek u BiH, 50% ulica u Bl nosi nazive koji nemaju veze sa Bl a mnogi i sa BiH
Upalio sam se naravno da jesam, jer čovjek je jučer bio s nama, a već danas neko hoće političke poene da pravi i da zatalasa. Mustafa ima sigurno mjesto u BL, kao i u bilo kojem drugom gradu u Bosni i Hercegovini. Pogledaj komentare u srbiji i hrvatskoj, nema ni jedan negativan, a čak i da se pojavi, bude sasječen odmah.

Svaka čast.
sinuhe

#1557 Re: Draško Stanivuković

Post by sinuhe »

Trovac medijskog prostora Senad Hadzifejzovic je opasan covjek. Najmanje je Drasko kriv.
Škobo Habu

#1558 Re: Draško Stanivuković

Post by Škobo Habu »

Naravno da je populizam. Opet, šta drugo očekivati od kockasti glava iz SDP? Ništa originalno.

Glumački je Nadarević više zadužio Zagreb ili Rijeku po tom pitanju, nego li Banja Luku, ili čak Sarajevo odakle je započela sva priča sa Izetom Fazlinovićem.

Tako da smatram da će ova inicijativa imati najmanje odjeka tamo gdje se najviše očekuje.
spreca

#1559 Re: Draško Stanivuković

Post by spreca »

Na pogresan ga nacin branis,kad se je pojavila ona fotka Draska sa cetnickom zastavom,nisam vidio da je neko ovdje rekao da mu se Drasko zbog toga gadi ,naravno da je bilo i kritickih komentara i to spravom, a ti ko iz topa da ti se svi ovdje gadimo, a predlog nije nas nego Vojina Dimitrijevica.
spreca

#1560 Re: Draško Stanivuković

Post by spreca »

Capljina74 wrote: 24/11/2020 13:06 A medju Ustašama?

A ti kao i obicno mimo mete,ajd malo nesto u temo a ne vazda mimo naroda
Capljina74

#1561 Re: Draško Stanivuković

Post by Capljina74 »

spreca wrote: 24/11/2020 14:06

Pa napisao.

Remont je čišćenje svih tih taloga što se nakupilo od rata pa ovamo.

Onda ljudski slučajno kada tražiš neku adresu podsjeti te na neki film ili Izeta i maksuziju.

Ovako ne ide.

I to ne od politike da dodje, nego da se grad osjeti povlascenim.

Ali sve je to za neko normalno društvo.
spreca

#1562 Re: Draško Stanivuković

Post by spreca »

Capljina74 wrote: 24/11/2020 14:26
spreca wrote: 24/11/2020 14:06

Pa napisao.

Remont je čišćenje svih tih taloga što se nakupilo od rata pa ovamo.

Onda ljudski slučajno kada tražiš neku adresu podsjeti te na neki film ili Izeta i maksuziju.

Ovako ne ide.

I to ne od politike da dodje, nego da se grad osjeti povlascenim.

Ali sve je to za neko normalno društvo.
Ja sam za remont i to opsti,ali ne na ovoj temi
bunk

#1563 Re: Draško Stanivuković

Post by bunk »

begginer....hajmo mi dalje
Sociolog

#1564 Re: Draško Stanivuković

Post by Sociolog »

Ovaj Drasko ce 10x biti gori i ludji od Dodika,kunem se.
Ambula

#1565 Re: Draško Stanivuković

Post by Ambula »

Sociolog wrote: 24/11/2020 20:00 Ovaj Drasko ce 10x biti gori i ludji od Dodika,kunem se.
Vidim dosta ljudi to prica i pise. Ja licno mislim da nije gori od Dodika i ne moze biti. Namazaniji, ha hu. Mislim da je nas Dodik opustio jer je blentav. Na crnoj listi Amerike i on budala, prica gluposti i mi navikli da ga niko shvata ozbiljno i da sve sto kaze ne moze ostvarit.
I samim ti sto je dosao neko sa ljepsim(neki ce reci namazanim)stavom, prihvata sve narode, ne siri mrznju ali naravno voli sve svoje srpsko.Naravno razlika u pogledima na nedavna desavanja u historiji ostaje razlicita ali nema namjeru da naglasava i vrijedja tudje patnje sto je odmah za rispekta
Mislim da je losa polazna tacka nasih ocekivnja od nekog srpskog politicara iz RS, mislim da nije moguce trenutno da se pojavi politicar otamo po nasoj volji ali ne treba ubijati neku pozitivnu energiju u startu. A to jel gori il bolji od Dodika ne treba bas olako pricati i pausalno komentarisati
Last edited by Ambula on 24/11/2020 21:19, edited 1 time in total.
zavrzlama

#1566 Re: Draško Stanivuković

Post by zavrzlama »

razlika izmedju dodika i draska je u tome,sto dodik ne vidi brlog ni u kakvoj opciji kao dio BIH,dok drasko konta da je brlog kao drzava u drzavi dovoljna polazna tacka da se bez konstantnog talasanja o secesiji moze nacekat dan kad ce mirno i sapatom pasti cjelovita BIH.

medjutim drasko ne konta da srbija i velikosrpski stratezi nemogu sebi dozvoliti pauzu u negiranju BIH,jer bi srbi u BIH shvatili postojanje BIH i naviknuli se na istu..

drasku ce stab poturit aferu i to je to....
Kikibombona

#1567 Re: Draško Stanivuković

Post by Kikibombona »

Škobo Habu wrote: 24/11/2020 13:39

Naravno da je populizam. Opet, šta drugo očekivati od kockasti glava iz SDP? Ništa originalno.

Glumački je Nadarević više zadužio Zagreb ili Rijeku po tom pitanju, nego li Banja Luku, ili čak Sarajevo odakle je započela sva priča sa Izetom Fazlinovićem.

Tako da smatram da će ova inicijativa imati najmanje odjeka tamo gdje se najviše očekuje.
Evo Stanivukovic na RTS rekao da razmisllja da jednu ulicu u BL nazove po Nadarevicu.
Nikola Testa

#1568 Re: Draško Stanivuković

Post by Nikola Testa »

Stanivukovic pravi političar, pričo pola sata ništa nije reko.
banjaluka078

#1569 Re: Draško Stanivuković

Post by banjaluka078 »

Pojasnio je i zašto smatra da u Srebrenici nije počinjen genocid.

- Znate li definiciju genocida? Istrebljenje naroda s određenog teritorija. Je li bila namjera u tom smislu da svi budu protjerani? Srebrenica je dio BiH. Govorimo o namjeri da jedan narod bude istrebljen s tog teritorija, o namjeri da se djeca ubijaju. Takve namjere nije bilo. Rekao sam, bio je veliki zločin, meni je žao zbog svake žrtve. Ali što je problem? Problem je što je to pitanje politizirano. Što hoće da kada se kaže ta čuvena riječ, ja je neću ni ponoviti, onda da se kaže da je čitav narod takav. Mi Srbi nismo takav narod. Predstavljam jednog modernog političara koji voli sve druge ljude. Ne bježim od grešaka. Ako je netko u jednoj stranci loš, pa ne znači da je svaki član u toj stranci loš - kazao je.

Na pitanje priznaje li presude Haškog suda u slučaju Radovana Karadžića i Ratka Mladića, poručio je da ne priznaje "ništa od tog suda".

- Taj sud je nanio veliku političku štetu mom narodu i to je za mene čiča-miča, završena priča - kazao je Stanivuković za N1.

https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/ ... a-15008153
sumirprimus

#1570 Re: Draško Stanivuković

Post by sumirprimus »

Na fudbalskim temama ne bi pravo cetaljskim lesinarima(a jesu cetalji i rezimski navijaci) kad im spomenes v9jvode na boriku i murale.bog te mazo ono nema ni na ravnoj gori, bljak fuj puuuu
e rodjaci ako su vam to legende i idoli o cemu pricamo? :oops:
Škobo Habu

#1571 Re: Draško Stanivuković

Post by Škobo Habu »

Kikibombona wrote: 24/11/2020 22:53

Evo Stanivukovic na RTS rekao da razmisllja da jednu ulicu u BL nazove po Nadarevicu.
A Novi Grad da peimenuje u Nadarevićevo.
Škobo Habu

#1572 Re: Draško Stanivuković

Post by Škobo Habu »

banjaluka078 wrote: 24/11/2020 23:02
Pojasnio je i zašto smatra da u Srebrenici nije počinjen genocid.

- Znate li definiciju genocida? Istrebljenje naroda s određenog teritorija. Je li bila namjera u tom smislu da svi budu protjerani? Srebrenica je dio BiH. Govorimo o namjeri da jedan narod bude istrebljen s tog teritorija, o namjeri da se djeca ubijaju. Takve namjere nije bilo. Rekao sam, bio je veliki zločin, meni je žao zbog svake žrtve. Ali što je problem? Problem je što je to pitanje politizirano. Što hoće da kada se kaže ta čuvena riječ, ja je neću ni ponoviti, onda da se kaže da je čitav narod takav. Mi Srbi nismo takav narod. Predstavljam jednog modernog političara koji voli sve druge ljude. Ne bježim od grešaka. Ako je netko u jednoj stranci loš, pa ne znači da je svaki član u toj stranci loš - kazao je.

Na pitanje priznaje li presude Haškog suda u slučaju Radovana Karadžića i Ratka Mladića, poručio je da ne priznaje "ništa od tog suda".

- Taj sud je nanio veliku političku štetu mom narodu i to je za mene čiča-miča, završena priča - kazao je Stanivuković za N1.

https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/ ... a-15008153
Here we go again. :roll:
nivla

#1573 Re: Draško Stanivuković

Post by nivla »

evo fino reko:
- nije genocid u srebrenici
- ne priznaje haske presude po pitanju karadzica i mladica
- njegov narod ima drugaciju istoriju od one koju je citav svijet ucio(aludirajuci na cetnicki pokret), nepravedno marginalizirani(da ne lajem sad)
usput se slikao sa zastavom ravnogorskog cetnickog pokreta i eto to kao slucajno
sve naprijed navedeno je klasicna cetnicka prica i ko nas bre zavadi, on je bre za ljubav, ali slucajno je gradonacelnik u kojem je i obnova jedne dzamije bila problem i bili neredi, i u kojem nema ni 2% bosnjaka i hrvata jer su ih cetnici u toku rata protjerali, pobili, silovali itd
zalosno je sto ga raja u federaciji podrzava samo iz razloga sto je udario kontru dodiku, a ne sto mu se prica i moralna nacela razlikuju od istog
@administracija molim da ne brisete ako united prijavi, nisam nigdje draska nazvao cetnikom ali ga jesam povezao sa time da je proizvod cetnicke mitomanije
Škobo Habu

#1574 Re: Draško Stanivuković

Post by Škobo Habu »

Realno, Stanivukoviću se posvećuje pažnja koju nije zaslužio. Tip u društvu Pernara, Malagurskog samo izaziva podsmjeh. Samim tim što Bazdulj u njemu vidio sve ono što je ozbiljnim ljudima smiješno.
saimidin

#1575 Re: Draško Stanivuković

Post by saimidin »

nivla wrote: 25/11/2020 00:05 evo fino reko:
- nije genocid u srebrenici
- ne priznaje haske presude po pitanju karadzica i mladica
- njegov narod ima drugaciju istoriju od one koju je citav svijet ucio(aludirajuci na cetnicki pokret), nepravedno marginalizirani(da ne lajem sad)
usput se slikao sa zastavom ravnogorskog cetnickog pokreta i eto to kao slucajno
sve naprijed navedeno je klasicna cetnicka prica i ko nas bre zavadi, on je bre za ljubav, ali slucajno je gradonacelnik u kojem je i obnova jedne dzamije bila problem i bili neredi, i u kojem nema ni 2% bosnjaka i hrvata jer su ih cetnici u toku rata protjerali, pobili, silovali itd
zalosno je sto ga raja u federaciji podrzava samo iz razloga sto je udario kontru dodiku, a ne sto mu se prica i moralna nacela razlikuju od istog
@administracija molim da ne brisete ako united prijavi, nisam nigdje draska nazvao cetnikom ali ga jesam povezao sa time da je proizvod cetnicke mitomanije
Sto jel to zabranjeno ili uvredljivo nazivati cetnike cetnicima?

Mislim da je manje vise nebitno koja od struja u rs je na vlasti, odnos spram bih je slican, I zavisi prvenstveno sta iz srbije traze od njih, jer oni su srbiji uteg za vjezbanje, bildaju za novu veliku srbiju, srpske zemlje, svet, kurac palac

Dobro rece dezulovic, svaki put kad bi srbi fornirali veliku srbiju, ne bi proslo ni 30god a ona bi propala ko kauc
Post Reply