Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Sve je to u pet deka u suštini nego ja onako iz zajebancije imdbovski bacam ocjenu recimo jedna House of Cards ima 8.7 i kad bi se poredilo striktno ona vs ova ne bi joj mogla prismrditi bez obzira što nisu isti žanr gledati epizode HOC je svemir za ovu drugu.
Ovo me podsjeti a nije to,na fazon dolazi kraj svijeta ljudi jedino mogu u skloništa da prežive ali samo određeni broj, bogataši preko veza dolaze do tih ulaznica,ima neki da li potparol predsjednika on osigura svojoj familiji a policija se razbježi sa punktova jer i oni žele u skloništa (puno realnije nego oni dobrovoljci u Grenland),jedan penzioner dolazi kod kolege iz vojske da vidi staru ljubav pred smak svijeta.
To je samo jedna epizoda uhvatio je na TV a nisam upratio naziv,siguran sam da se priča Njemački,zna li ko naziv?Novija je serija,ne starija od par godina.
Našao
Last edited by bingov buraz on 23/11/2020 12:37, edited 1 time in total.
The Queen’s Gambit
7 epizoda u jednom danu
Anya Taylor-Joy uzima EMI 100%
Glumica pred kojom tek dolazi ona prava karijera. Siguran sam u to još od filma Split.
Odlična serija. I ja sam je pregledala za vikend. Komplet.
Savršeno je odglumila sva “stanja”. Od smjerne djevojčice, preko faze povezanosti sa majkom usvojiteljicom, pa do mlade žene koja se teško nosi sa porazom u karijeri, nedostatkom oslonca nakon smrti žene koja ju usvojila i sl. problemima, alkoholom i sl
Ovo me podsjeti a nije to,na fazon dolazi kraj svijeta ljudi jedino mogu u skloništa da prežive ali samo određeni broj, bogataši preko veza dolaze do tih ulaznica,ima neki da li potparol predsjednika on osigura svojoj familiji a policija se razbježi sa punktova jer i oni žele u skloništa (puno realnije nego oni dobrovoljci u Grenland),jedan penzioner dolazi kod kolege iz vojske da vidi staru ljubav pred smak svijeta.
To je samo jedna epizoda uhvatio je na TV a nisam upratio naziv,siguran sam da se priča Njemački,zna li ko naziv?Novija je serija,ne starija od par godina.
Našao
hm
razmisljam da li da se pozabavim i ovom serijom
ne izgleda loša
ponovo veliko nista u 5. epizodi undoinga uz predvidivi klifhanger na kraju epizode. uh, smori me, fala bogu pa ide smao jos jedna epizoda da cujem rasplet i to je to.
Gerro wrote: ↑23/11/2020 20:28
Pregledao drugu sezonu Mindhuntera. Jos bolja od prve. Remek djelo. Jel realno da se ovakva serija nece nastaviti snimati jbt.
biloje neke priče da će biti 3 sezona...šteta da ne nastave....jedna od rijetkih serija koja nije prerasla u safunjaru nakon prve sezone
Gerro wrote: ↑23/11/2020 20:28
Pregledao drugu sezonu Mindhuntera. Jos bolja od prve. Remek djelo. Jel realno da se ovakva serija nece nastaviti snimati jbt.
biloje neke priče da će biti 3 sezona...šteta da ne nastave....jedna od rijetkih serija koja nije prerasla u safunjaru nakon prve sezone
zomri wrote: ↑24/11/2020 08:51
Potpisao je vjernost za Netflix naredne 4 godine pa mozda i bude nesto.
Pa zavrsice je sigurno to nije pitanje uopšte samo što je prvo bilo kad je bila premijera 2 sezone da ce pauzirati sigurno skoro 2 godine, a eto ta pauza je potrajala godinu i nešto mjeseci sad se javio i rekao da i to izbrišemo jer ce pauza trajati još više.
Što znaci da cemo morati cekati još 2 godine minimum dakle kad je izbace tad ce proci garant ravno skoro 3 godine.
Pa zavrsice je sigurno to nije pitanje uopšte samo što je prvo bilo kad je bila premijera 2 sezone da ce pauzirati sigurno skoro 2 godine, a eto ta pauza je potrajala godinu i nešto mjeseci sad se javio i rekao da i to izbrišemo jer ce pauza trajati još više.
Što znaci da cemo morati cekati još 2 godine minimum dakle kad je izbace tad ce proci garant ravno skoro 3 godine.
Pa iz ove price njemu i odgovara da glumci malo prirodno ostare.
Ma ne privlaci mene uopšte BTK dosadan hajmo reci serijski ubica baš tako da što se mene tice ne moraju ni praviti.
Ma ne privlaci mene uopšte BTK dosadan hajmo reci serijski ubica baš tako da što se mene tice ne moraju ni praviti.
BTK bi vjerovatno na kraju došao, možda čak i zadnja scena da mu kucaju na vrata. A sljedeća sezona mogla je obrađivati Teda Bundyja recimo.
Ko je ono preporucio La zone blanche neki dan???? Nisam ni skontala da ima samo jedan sezona, taman se nacalila da gledam drugu sezonu kad vidim sipak....
Point. wrote: ↑25/11/2020 12:52
Solidna serija, nije nešto aman zaman, ali solidna radnja i predivni pejzaži Afrike. Kate bombonica.
Pocela, odustala prije kraja prve epizode. Ne lezi mi gluma od Kate, neuvjerljivo. Ni prica nije cemu. Kate je slatkica bila ranije, ovim operacijama/ zatezanjim deformisala lice.
Gledala prvu sezonu Bloodline, drugu se tjeram. Ne znam je li samo do mene.