Nemoj dva puta reci. Tako su govorili na pocetku i za Draska Stanivukovica.
Zna on vrlo dobro sta neuki narod voli.
Nemoj dva puta reci. Tako su govorili na pocetku i za Draska Stanivukovica.
Pa lik je baš mali fašista ja mislim da se i rahmetli Alija u grobu okreće kada on progovori. Najsmijesnije od svega da je on jedini SDA barjak koji ima nešto reći ali pogrešna mu je procjena jer Bosnjaci nisu toliko desno i ne vole se na taj način identificirati tj. Sa takvim stavovima.
Kako bona moze bit izlizano,pa i aljosa je trazio u SKS da se provjere diplome zastupnika,al sestorka nije prihvatila.Sjecas se Kuduza i onog KAD TAD BECO.HomeSweetHome wrote: ↑23/11/2020 19:49 To je vec izlizano, ima li sta drugo?
Ili da nabrajamo sta je SDA Zahiragicu/ima poklonila?
Bravo, njegove izjave i stavovi ono da se bas postidis sto si bosnjak i imas potrebu da se javno ogradis od istih. UzasReisova wrote: ↑23/11/2020 20:10Pa lik je baš mali fašista ja mislim da se i rahmetli Alija u grobu okreće kada on progovori. Najsmijesnije od svega da je on jedini SDA barjak koji ima nešto reći ali pogrešna mu je procjena jer Bosnjaci nisu toliko desno i ne vole se na taj način identificirati tj. Sa takvim stavovima.
Hajde molim te.sumirprimus wrote: ↑23/11/2020 20:26 Produkt sda politicko diplomatske skole![]()
Ako im je ovaj za primjera i kamere kakvi li su onda ostali![]()
![]()
Sve je ugodnije od feudalno nazadnjacke sda..bunk wrote: ↑23/11/2020 20:36Hajde molim te.sumirprimus wrote: ↑23/11/2020 20:26 Produkt sda politicko diplomatske skole![]()
![]()
Jel ti to oku i uhu ugodniji Masa ili savjetnik za inspekcije![]()
![]()
sumirprimus wrote: ↑23/11/2020 20:46Sve je ugodnije od feudalno nazadnjacke sda..bunk wrote: ↑23/11/2020 20:36Hajde molim te.sumirprimus wrote: ↑23/11/2020 20:26 Produkt sda politicko diplomatske skole![]()
![]()
Jel ti to oku i uhu ugodniji Masa ili savjetnik za inspekcije![]()
![]()
Plus sto je patriotski cin biti protiv njih.
Sta bolan kad tad? Toliko ste vise dodijali i Bogu i narodu s tim da je i sam Konakovic pozvao da provjere diplomu, trkeljali su DIF uzduz i poprijeko pa se usutili, sto li? Halalila bi sad Seka milion samo da mu sta moze naci.Patton44 wrote: ↑23/11/2020 20:13Kako bona moze bit izlizano,pa i aljosa je trazio u SKS da se provjere diplome zastupnika,al sestorka nije prihvatila.Sjecas se Kuduza i onog KAD TAD BECO.HomeSweetHome wrote: ↑23/11/2020 19:49 To je vec izlizano, ima li sta drugo?
Nabroj slobodno,al nemoj zaboraviti ni diplome,eto kreni od oca i matere.
Aliju spominju i lijevo i desno, pustite covjeka neka pociva u miru viseReisova wrote: ↑23/11/2020 20:10Pa lik je baš mali fašista ja mislim da se i rahmetli Alija u grobu okreće kada on progovori. Najsmijesnije od svega da je on jedini SDA barjak koji ima nešto reći ali pogrešna mu je procjena jer Bosnjaci nisu toliko desno i ne vole se na taj način identificirati tj. Sa takvim stavovima.
Jel ti stvarno vjerujes u ovo.HomeSweetHome wrote: ↑23/11/2020 21:00Sta bolan kad tad? Toliko ste vise dodijali i Bogu i narodu s tim da je i sam Konakovic pozvao da provjere diplomu, trkeljali su DIF uzduz i poprijeko pa se usutili, sto li? Halalila bi sad Seka milion samo da mu sta moze naci.Patton44 wrote: ↑23/11/2020 20:13Kako bona moze bit izlizano,pa i aljosa je trazio u SKS da se provjere diplome zastupnika,al sestorka nije prihvatila.Sjecas se Kuduza i onog KAD TAD BECO.HomeSweetHome wrote: ↑23/11/2020 19:49 To je vec izlizano, ima li sta drugo?
Nabroj slobodno,al nemoj zaboraviti ni diplome,eto kreni od oca i matere.
Sto se mene tice Konakovic i Zahiragic su, iako Konakovic stvarno ne zasluzuje da se ovog drugog uporedjuje s njim, savrsen primjer dvije suprotnosti, sramotno je uporedjivati ih, od intelekta i ponasanja pa dalje preko sistema vrijednosti do hrabrosti.
Sta da nabrajam? Zahiragice na budzetu? I to je vec sto puta sazvakana prica.
Jasta nego patriotski cin, a i farz.
Ne vjerujem nego znam. Mozda i bi, ali sad vise nema potrebe, vise mu nista ne zamjeramo. Halalili smo za dzPatton44 wrote: ↑23/11/2020 21:26Jel ti stvarno vjerujes u ovo.HomeSweetHome wrote: ↑23/11/2020 21:00Sta bolan kad tad? Toliko ste vise dodijali i Bogu i narodu s tim da je i sam Konakovic pozvao da provjere diplomu, trkeljali su DIF uzduz i poprijeko pa se usutili, sto li? Halalila bi sad Seka milion samo da mu sta moze naci.
Sto se mene tice Konakovic i Zahiragic su, iako Konakovic stvarno ne zasluzuje da se ovog drugog uporedjuje s njim, savrsen primjer dvije suprotnosti, sramotno je uporedjivati ih, od intelekta i ponasanja pa dalje preko sistema vrijednosti do hrabrosti.
Sta da nabrajam? Zahiragice na budzetu? I to je vec sto puta sazvakana prica.
Jasta nego patriotski cin, a i farz.![]()
Halalio bi i on dva, da se zaboravi da je godinama virio iz njene guzice. Allahimanet![]()
![]()
Nije on kalibar Vucica, ni blizu.