Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
the_hooligan_ec wrote: ↑21/11/2020 16:54
Može li neka preporuka šta za internet gornji Kotorac total tv imam , mislio sam mtel al kažu čeka se predugo meni treba zbog posla i supruzi najviše.. koja je alternativa
zona.ba
flat net, imaš više opcija za izabrati brzinu download/upload
bolji, jeftiniji, stabiniji nego mtel
ja sam cuo da nije bas najbolji kad kisa ili snijeg pada....sad ne znam je'l daju probni period.
Nemam takvo iskustvo. Ugovor na 6 mjeseci, nije ni puno ako ne valja, odeš na mtel :pljucpljuc
Jedino pratiti vremensku prognozu pa uzeti paket kad bude grmilo i sijevalo
flat net, imaš više opcija za izabrati brzinu download/upload
bolji, jeftiniji, stabiniji nego mtel
ja sam cuo da nije bas najbolji kad kisa ili snijeg pada....sad ne znam je'l daju probni period.
Nemam takvo iskustvo. Ugovor na 6 mjeseci, nije ni puno ako ne valja, odeš na mtel :pljucpljuc
Jedino pratiti vremensku prognozu pa uzeti paket kad bude grmilo i sijevalo
Evo zima je, pa odlično vrijeme da se isporba
A je'l se kod njih može spakovati modem i ponijet' đe hoćeš, ili može samo tu na jednom mjestu?
rocher wrote: ↑22/11/2020 15:36
sjedi dje si
Jedino da spakiraš i antenu, onda može
E nista onda, a dobra je stvar da je ugovor na 6 mjeseci
Da, samo da Telemach smisli nešto i uvede net, prelazim.
Ne znam koliko je pouzdan bh telecomov net to go?
Ja sam na probnom sa tim paketom NET Go, ok je za sad, Što se tiče brzine nisam nešto posebno zahtjevan, tako da meni 12-28 mps odgovara, ne znam koji bi komentar bio nekog geeka. Za nekih dvije sedmice potrošio sam oko 17 GB od 100, a ja bio uvjeren da sam prešiš'o tih 100GB kolko sam pušto youtube. Ok je i kablovska, jedino mi se ne sviđa što nema kanala koje bih ja htio...
Bosanac sa dna kace wrote: ↑22/11/2020 16:13
E nista onda, a dobra je stvar da je ugovor na 6 mjeseci
Ja sam na probnom sa tim paketom NET Go, ok je za sad, Što se tiče brzine nisam nešto posebno zahtjevan, tako da meni 12-28 mps odgovara, ne znam koji bi komentar bio nekog geeka. Za nekih dvije sedmice potrošio sam oko 17 GB od 100, a ja bio uvjeren da sam prešiš'o tih 100GB kolko sam pušto youtube. Ok je i kablovska, jedino mi se ne sviđa što nema kanala koje bih ja htio...
Ne bih tv uzeo, Total mi je super. A za net... nadat ću se Telemachu i dalje, do tad je ok i ovako. Hvala
Ne bih tv uzeo, Total mi je super. A za net... nadat ću se Telemachu i dalje, do tad je ok i ovako. Hvala
Ja sam zvao Telemachm i rekli mi za IS tu neku kombinaciju sa Total TV i još nekom firmom, preko tih antena...nisam stvarno im'o živaca da se ganjam sa njima tako sam ovaj paket uzeo da probam.
Bosanac sa dna kace wrote: ↑22/11/2020 16:45
Ja sam zvao Telemachm i rekli mi za IS tu neku kombinaciju sa Total TV i još nekom firmom, preko tih antena...nisam stvarno im'o živaca da se ganjam sa njima tako sam ovaj paket uzeo da probam.
rocher wrote: ↑22/11/2020 16:54Ako radi kako treba, ne diraj
Ranije sam im'o Telemach, ne vidim nikake razlike u brzini interneta i ovog BH Telecom Net Go.
Skorio bio u komšiluku, i prob'o ovu M:tel optiku, i speednet i fast.com na telefonu mi pokzali brzonu 6 mbps
Ranije sam im'o Telemach, ne vidim nikake razlike u brzini interneta i ovog BH Telecom Net Go.
Skorio bio u komšiluku, i prob'o ovu M:tel optiku, i speednet i fast.com na telefonu mi pokzali brzonu 6 mbps
Sjećam se kad su mi jednom prilikom ponudili paket, pitam ja za brzinu, kaže 4 Mbps. Na moj očito iznenađeni izraz lica kaže čovjek "pa 4 je dobra brzina". Nije to bilo tako davno
Sad nude 10 uglavnom, ali bez ljute nevolje u moju kuću neće
Sjećam se kad su mi jednom prilikom ponudili paket, pitam ja za brzinu, kaže 4 Mbps. Na moj očito iznenađeni izraz lica kaže čovjek "pa 4 je dobra brzina". Nije to bilo tako davno
Bosanac sa dna kace wrote: ↑22/11/2020 17:06
Nisu došli do moje zgrade s optikom. Ipak, očekivao sam neku veću brzinu, stabilniju uslugu. Kod njih je problem što misle i ponašaju se kao da su jedini.
Bh telecom sam davno pitao za mojatv, poslali mi na adresu odgovor, zahvalili što se zanimam, ali tad nisu imali mogućnost.
Hvala svima na odgovorima..dvoumim se između zone i mtel najvjerovatnije mtel jer mi je blizu amiđžine kuće kabal..
Nego da li ima ko iskustva sa vodovodom u Istočnom Sarajevu, 02.11 uplaćeno priključak pripremljeno sve samo da skopčaju i sat u šaht njih dan danas nema..
the_hooligan_ec wrote: ↑24/11/2020 19:24
Hvala svima na odgovorima..dvoumim se između zone i mtel najvjerovatnije mtel jer mi je blizu amiđžine kuće kabal..
Nego da li ima ko iskustva sa vodovodom u Istočnom Sarajevu, 02.11 uplaćeno priključak pripremljeno sve samo da skopčaju i sat u šaht njih dan danas nema..
Prema meni su ispali sasvim fer, ja sam jedino mor'o otići i prevesti na sebe, jer se radi o stanu, trajalo sve u vrh nekih 20 minuta, rješenje dobio odmah.
Problem koji nije ja mislim samo do njih je to da odma do nas firma u vlasništvu popularnog mafijaša-političara gradi zgradu pa stalno nešto rove i svako malo probije neku cijev pa ne bude vode nama i u još par ulica i po čitav dan.
Prema meni su ispali sasvim fer, ja sam jedino mor'o otići i prevesti na sebe, jer se radi o stanu, trajalo sve u vrh nekih 20 minuta, rješenje dobio odmah.
Problem koji nije ja mislim samo do njih je to da odma do nas firma u vlasništvu popularnog mafijaša-političara gradi zgradu pa stalno nešto rove i svako malo probije neku cijev pa ne bude vode nama i u još par ulica i po čitav dan.
A evo javio sam im se na Messenger čudo da je neko odgovorio dao broj kaže da će me sutra obavijestiti šta je problem pa nikog nema dosad nema smisla ..
A evo javio sam im se na Messenger čudo da je neko odgovorio dao broj kaže da će me sutra obavijestiti šta je problem pa nikog nema dosad nema smisla ..
E jest, aktivni su na f.booku, haman da brže tamo odgovore nego na telefon.
Evo i ovdje imamju kontakti: https://vikis.info/
Black swan wrote: ↑06/02/2021 23:07
Idem od kamenoloma do hrasnice onom cestom uz igman
Imal iko da objasni sto tamo svaka bandera ima zastavu
A vamo po magistrali kroz ravnogorsku nema
Onu su im zastave sto slave 4. august cini mi se, bitku za Famos. I onda oh svako malo postavljaju,kad ima naum padne.
Black swan wrote: ↑06/02/2021 23:54
A sto ih nema kod mosta
Gilje gasa ukrine ...
za 9. januar su ih istakli samo na javne ustanove, slabo ko da je na prozor ili balkon okačio, samo je jedan kafić istak'o srbijansku, pardon, sultanovu trobojku...
na par mjesta sam vidio po banderama zastavice, ovih dana nema niđe ništa...
ja čim vidim trobojku sjetim se da je to sultanovo maslo
U sklopu prerastanja Srbije u državu, te postepenog osamostaljenja od Turske carevine, knjaz Miloš Obrenović je počeo da ističe i nacionalnu zastavu. Protestima carske Rusije kod turskog sultana, da mu zastava liči na francusku, knjaz se opravdavao time, da je zastavu isticao „samo đumruka radi“. Naravno kao i uvjek uz svoje objašnjenje i izvinjenje poslao je vreću dukata sultanu da ga umiri. Sultan je odlučio da srpsku zastavu definiše fermanom (ukazom). I tada je rekao da su srpske boje „crvena, plava i bijela“. Za plavu boju upotrebljen je izraz „čelikasto plava“.
izvor: https://sr.wikipedia.org/sr-el/%D0%A1%D ... 0%B2%D0%B0