Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
belfy wrote: ↑17/11/2020 19:22
istrazivanja su pokazala da su muskarci sa bradama puno privlacniji od zena sa bradama...
Zasto trollash?
slobodna si da izneses studiju koja pokazuje suprotno ili ako sama mislis suprotno onda da to izneses i ponudis kao kontra-argument onome sto napisah. do tada nemoj trolati...
slobodna si da izneses studiju koja pokazuje suprotno ili ako sama mislis suprotno onda da to izneses i ponudis kao kontra-argument onome sto napisah. do tada nemoj trolati...
Daj ne filozofiraj u ova doba
odgovaras mi tri dana poslije i pominjes neko doba. koji dan i koje doba ba? opet trolas?
sherbett wrote: ↑22/11/2020 02:37
Daj ne filozofiraj u ova doba
odgovaras mi tri dana poslije i pominjes neko doba. koji dan i koje doba ba? opet trolas?
Za sta je to relevantno?
Trolas i to he fakat
ti rece da ne filozofiram u ova doba, jel tako? koja doba? a relevantno vjerovatno mozda nije, ali si ti to rekla, pa ako smatras da je to sto si pitala irelevantno, onda ok. ali te to onda stavlja u domen trolovanja. ono, pitas nesto, ja odgovorim, a ti onda to proglasis za irelevantno i ja trolam onda? imas ogledalo?
ti rece da ne filozofiram u ova doba, jel tako? koja doba? a relevantno vjerovatno mozda nije, ali si ti to rekla, pa ako smatras da je to sto si pitala irelevantno, onda ok. ali te to onda stavlja u domen trolovanja. ono, pitas nesto, ja odgovorim, a ti onda to proglasis za irelevantno i ja trolam onda? imas ogledalo?
Nemam.
Trolu!
nisam ni mislio da imas. hvala na pojasnjenju gdje je jasno ko je trol.
sherbett wrote: ↑22/11/2020 20:26
Pa nisam ja negirala da sam trol nego si ti
ako ne mozes negirati da si trol, onda iz toga slijedi da si trol, jel tako? dakle ako ti nisi negirala da si trol onda to vodi zakljucku da si trol...
Trolu!
prije nisi pisala ovako nesuvislo. nedaj da ti drugi govore sta da mislis i budi i ostani svoja. ovako samo pricas gluposti, te sama govoris da si trol, sto ti ne prilici... @_BataZiv_0809, bolje da si njoj ovdje advokat, nego tamo Nihilu...
Last edited by belfy on 22/11/2020 21:55, edited 1 time in total.
_BataZiv_0809 wrote: ↑22/11/2020 21:55
Ne diraj mi serbu iako ocijuka sa mnogima
napokon... samo ne mozes tako blago nastupati ako zelis da se boris za istu, kad je konkurencija velika. moras barem zaprijetiti po prstima ili da se nedjemo u Zenici ili nesto trece... barem za Zenicane te i takve stvari nisu problem... cek da samo pokusam naci video... ako uspijem...
sherbett wrote: ↑22/11/2020 20:26
Pa nisam ja negirala da sam trol nego si ti
ako ne mozes negirati da si trol, onda iz toga slijedi da si trol, jel tako? dakle ako ti nisi negirala da si trol onda to vodi zakljucku da si trol...
Trolu!
prije nisi pisala ovako nesuvislo. nedaj da ti drugi govore sta da mislis i budi i ostani svoja. ovako samo pricas gluposti, te sama govoris da si trol, sto ti ne prilici... @_BataZiv_0809, bolje da si njoj ovdje advokat, nego tamo Nihilu...
To sto sam eventualno ja trol, ne pobija cinjenicu da si i ti
A tko mi sta govori?
Bata zna da meni ne treba advokat
ma vise nije upitno ko je trol sherbo, nego nikako da nadjem video da pojasnim Bati. i sasvim je jasno da ja ne trolam...
P.S. mada jeste cudno da se neko sam izjani za trola, ali to je ovdje sasvim druga stvar.
dale cooper wrote: ↑22/11/2020 22:25
Gluplje i beznačajnije prepirke dugo nije bilo na ovom forumu.
A ti statista u svakoj prepirci. Daj malo živni, neka krv kola venama. Daj malo strasti. u forumski opus!
@Šerbo, jesi trenirala ti neki sport u ZG?
Nego, na temu.
Je li neko gledao Grand Army?
P.S nije za naš uzrast (većine) ali eto ja odlučih da vidim o čemu se radi.
E nek si mu rekla
Kakav sport?
Jesam samo kao izvanskolsku aktivnost
Odbojku i akrobatski
Pogledaj seriju. Za nas vječne tinejdžerice. Šokiraće te koliko se danas onakve serije, razlikuju od serija iz “našeg vremena”.
Blago rečeno “zbunjujuće” su.
Ali da ne bacam utiske, dok se ne javi neko ko je gledao. I predpostavlja na šta ciljam. U okviru ove teme.
Germany agrees ‘historic’ mandatory boardroom quota for women
Government moves to close gender gap by requiring 30% female membership
Germany’s coalition government will introduce a mandatory quota for the number of women working as senior management in the country’s listed companies, in a move hailed as a “historic” step towards sexual equality in German boardrooms.
Germany agrees ‘historic’ mandatory boardroom quota for women
Government moves to close gender gap by requiring 30% female membership
Germany’s coalition government will introduce a mandatory quota for the number of women working as senior management in the country’s listed companies, in a move hailed as a “historic” step towards sexual equality in German boardrooms.
porazno je za covjecanstvo sto se samo ovakvom regulacijom moze osigurati ravnopravnost (i to pazi ne kaze 50% nego 30%).
jednako kao sto je porazno za covjeka kad ga se mora zakonom usloviti (kaznom zaprijetiti) da ne ukrade ili ne ubije.
nismo svi na istom moralnom tj. evolucijskom nivou jbg.
hadzinicasa wrote: ↑23/11/2020 15:29
porazno je za covjecanstvo sto se samo ovakvom regulacijom moze osigurati ravnopravnost (i to pazi ne kaze 50% nego 30%).
jednako kao sto je porazno za covjeka kad ga se mora zakonom usloviti (kaznom zaprijetiti) da ne ukrade ili ne ubije.
Pirova pobjeda.
Porazno je sto se silom namece.
Ne verujem da namerno drze zene dalje od bordova kao sto ne verujem da je pay-gap u razvijenim zemljama istina.
Kapitalizam je surov, interesuje ga samo krajni racun. Jednostavno su muskarci u proseku bolji u nekim stvarima a zene u drugim.
hadzinicasa wrote: ↑23/11/2020 15:29
Pirova pobjeda.
Porazno je sto se silom namece.
Ne verujem da namerno drze zene dalje od bordova kao sto ne verujem da je pay-gap u razvijenim zemljama istina.
Kapitalizam je surov, interesuje ga samo krajni racun. Jednostavno su muskarci u proseku bolji u nekim stvarima a zene u drugim.
Ti kao muskarac ne vjerujes, ja kao zena to svaki dan zivim.
Ova zadnja recenica, posebno u ovom kontekstu... no comment.
hadzinicasa wrote: ↑24/11/2020 11:33
Ti kao muskarac ne vjerujes, ja kao zena to svaki dan zivim.
Ova zadnja recenica, posebno u ovom kontekstu... no comment.
Cekaj, ako je pay-gap istinit u razvijenim zemljama prve bi velike korporacije zaposlile sto vise zena i time ustedele cca 30% u platama.
Govorim u razvijenim zemljama, ne kod nas gde svakako ima jos posla sto se tice jednakosti i prava.
Sta je pogresno u recenici da su muskarci u proseku bolji u nekim stvarima a zene u drugim? (znaci u proseku, ne svi)