Capljina74 wrote: ↑21/11/2020 21:04
LBVIEW wrote: ↑21/11/2020 20:54
Capljina74 wrote: ↑21/11/2020 20:47
Dr Zli, Mostarac na temi o CG.
Ko je pobio ljude na Uborku

, nisu Srbi, je li tako?
Već sam ti odgovorio na to i opet ću kada priznas da su u Dretelju stradali Srbi civili.
A ne kao slina da izmisljas zarobljavanje, magacine... Porodice su bile u JNA pa su zarobljene, je li? Žene?
Jesi pizda da priznas?
Ja sam se na tvoja pitanja odredio i više puta o Srebrenici, nani, i o Uborku na temi CG kada si postavio onaj snimak.
A sada vozdra. Ignor.
Inače nam opet slijedi ban.
Ma ja, ja te pitam za Uborak, posto valjas neku pricu kako su srpske vlasti bile ok prema Bosnjacima, a ti, umjesto priznanja, pominjes nekog doktora.

Gacko i Nevisinje s procentualno najvise civilnih zrtava u odnosu na ukupnu populaciju

da ne spominjem , toliko o tome koliko.su Karadzicevci bili humani prema Bosnjacima Hercegovine.

Kad se god spomenu srpski zlocini, ti krenes s nekim spinom, a ocekujes osudu neuporedivo manje brojniih zlocinia nad Srbima, ne ide to tako, i to ne samo na Balkanu.
Sto se Dretelja tice, niko ne negira sta se tamo desavalo civilima, imaju i presude bazirane na vjerodostojnim svjedocenjima.

I da ne bude zabune, osudjujem ih, kao i vecina ovdje, a ti meni spominjes tog Makitana
Samo si ti zakomplicirao pricu s nekim uniformama(absolutno nerelevantno za istu), pa se ljudi s pravom pitaju sta i kako.