Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
@Al'din jutros vala si mogao reci da ne čekamo 45min da nećeš stici, a ne da se mrznemo vani. Za ono lisce, hajde do nas je, ali drug ako smo se narucili bar mozes reci necu stici ili nesto... Ja jos nagovorim momka da dodje do tebe jer si dobar i sad si ispao neodgovoran.
Ma forumski majstori su za izbjegavat, hvale ih uglavnom jarani, nasjednes, odes ono amater totalni, nezna sarafa odvrnuti....
Ps da ne bude zabune, opcenito govorim
soferina wrote: ↑21/11/2020 20:20
Ma forumski majstori su za izbjegavat, hvale ih uglavnom jarani, nasjednes, odes ono amater totalni, nezna sarafa odvrnuti....
Ps da ne bude zabune, opcenito govorim
Vjerovatno si upravu ali ima i druga strana, treba paziti čiju recenziju uzimamo ili ti ga ljepota je u oku posmatrača.
Neke ljude je shodno njihovoj inteligenciji i/ili iskustvu lako impresionirati, mišljenje takvog ne vrijedi ni pišljiva boba.
Qler wrote: ↑21/11/2020 18:36
@Al'din jutros vala si mogao reci da ne čekamo 45min da nećeš stici, a ne da se mrznemo vani. Za ono lisce, hajde do nas je, ali drug ako smo se narucili bar mozes reci necu stici ili nesto... Ja jos nagovorim momka da dodje do tebe jer si dobar i sad si ispao neodgovoran.
Ma izbacili pred radnju šaku lišća ispod haube, ono sto upadne u ćošak... Hajde nije bilo fino od nas. Nije ga bilo puno, ali opet ne opravdava ako čovjeku smeta. Ali nije došao, mi smo otišli jer nismo Još 1.5h mogli čekati koliko je rekao da će mu trebati.
Qler wrote: ↑21/11/2020 21:53
Ma izbacili pred radnju šaku lišća ispod haube, ono sto upadne u ćošak... Hajde nije bilo fino od nas. Nije ga bilo puno, ali opet ne opravdava ako čovjeku smeta. Ali nije došao, mi smo otišli jer nismo Još 1.5h mogli čekati koliko je rekao da će mu trebati.
Trebali ste mu kolica govana pred radnju izbaciti...jel vas to napao za saku lisca?
Ma nije to ni bitno, fakat, ako čovjeku smeta, njegova avlija njegova pravila. Veći je problem što bez ikakvog objašnjenja ili nečega smo stajali 45min ispred radnje...
Trebali ste mu kolica govana pred radnju izbaciti...jel vas to napao za saku lisca?
Da ne lupam opsirno, nisam htio da se raspravljam pred ostalim musterijama.
Nekada se desi da dogovoreni termin pomjerimo (mehanicari) jer vozilo koje je na redu prije vas ima neki problem koji se ne moze rijesiti te tako ni vi ne mozete doci na red u dogovoreno vrijeme. To vam.se treba naravno i objasniti.
Objasniti nisam mogao jer ste ocistili, ne saku lisca ispod haube nego malo vise i ostavili tako ispred ulaza u servis. Ja licno to nikome ne bih uradio. Kanta za smece je bila udaljena oko 24cm od vaseg vozila.
Do sada, toliko "forumasa" i ostalih musterija i niko nije imao problem s terminima i svi su bili.zadovoljni uradjenim poslom i cijenom.
Last edited by Al'din on 21/11/2020 23:52, edited 2 times in total.
Qler wrote: ↑22/11/2020 00:02
Ja sam i rekao, OK eto ta hrpa lišća jeste problem, ali hajde iskreno reci je li u redu da čekamo ispred 45min a da nemamo pojma na čemu smo?
Oprostite, moja greska, kada ste dosli rekao sam s osmjehom "ja se izvinjavam ovaj (Audi na dizalici) ce biti uskoro gotov". Ispostavilo se da je desna krajnica korozirala u sponi pa sam je morao razraditi da bi uradio spuru i nisam vam to predocio jer sam se malo izgubio u vremenu. Nije mi se cinilo da je proslo 45 minuta
Mozes doci slobodno ti licno da izbacis
Ti se prvo nauci postovati musteriju od koje zivis...
soferina wrote: ↑21/11/2020 22:00
Mozes doci slobodno ti licno da izbacis
Ti se prvo nauci postovati musteriju od koje zivis...
Emancipuj se, pročitaj nešto, obogati svoj vokabular i bonton, podigni svoju kulturu na veći nivo da bi bio u stanju dijeliti savjete osobama koje ne poznajes i pišeš gluposti nakon jednog pročitanog posta