Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ljudi mozel iko objasnit ja sam kontao US psn pravit radi cijena i sve to, jel ja moram pravit dodatne accounte i jel to isto sto i user ako ne koja je razlika, hocu li igrat na EU serverima ako sam na US accountu i sto bi pravio sekundarne accounte nista se ne razumijem u ovo
Ovo je ko one trebice sto slikaju noge na plazi
Ma vala predobar, dugo imam zelju da ga predjem, i stvarno je odlican. Open world mi se cini za sada ok, svasta se desava u gradu i gdje god odes treba nekome pomoci, sinoc sam frajera usred grada iz gepeka izvadio
AmirBaa wrote: ↑20/11/2020 14:01Ovo je ko one trebice sto slikaju noge na plazi
Ma vala predobar, dugo imam zelju da ga predjem, i stvarno je odlican. Open world mi se cini za sada ok, svasta se desava u gradu i gdje god odes treba nekome pomoci, sinoc sam frajera usred grada iz gepeka izvadio
I ja bih, i ja bih
Ja sam nekad ove godine prešao spiderman, uživao sam, uvijek ima nekih dešavanje a swinganje ( ) po gradu je vrhunski urađen, mogu mislit kako je na ps5 uff.
soha96 wrote: ↑20/11/2020 11:34
Naravno da ima smisla ako igras na ps4 npr. Sve i da igras iste igre razlika je ogromna kad ih igras na vecoj rezoluciji i sa normalnih minimum. 60 fpsa a i dobice graficki updejt sigurno jer su sve te igre bile manje vise na "medium" postavkama u odnosu na pc verzije.
Ko je konzolas, isplati mu se preci na ps5 osim ako ne tvrdi da fpsovi rezolucije itd nemaju nikakvu ulogu jer su tako pravdali zastarjele konzole.
Realno vlasnici "trenutne" generacije (Xbox,PS4) nema potrebe za nekom navalom ili žurbom da čim prije dobiju nove konzole.
Ove astronomske cifre sa strane samo bi budala uzela ako ima neku od konzola. Naravno za raju koja tek uzima je razumljivo i
prihvatljivo ako su zagrizli na day 1.
soha96 wrote: ↑20/11/2020 11:34
Naravno da ima smisla ako igras na ps4 npr. Sve i da igras iste igre razlika je ogromna kad ih igras na vecoj rezoluciji i sa normalnih minimum. 60 fpsa a i dobice graficki updejt sigurno jer su sve te igre bile manje vise na "medium" postavkama u odnosu na pc verzije.
Ko je konzolas, isplati mu se preci na ps5 osim ako ne tvrdi da fpsovi rezolucije itd nemaju nikakvu ulogu jer su tako pravdali zastarjele konzole.
Realno vlasnici "trenutne" generacije (Xbox,PS4) nema potrebe za nekom navalom ili žurbom da čim prije dobiju nove konzole.
Ove astronomske cifre sa strane samo bi budala uzela ako ima neku od konzola. Naravno za raju koja tek uzima je razumljivo i
prihvatljivo ako su zagrizli na day 1.
Pa normalno da ne vrijedi ovih 2k+ maraka, mislim na normalne regularne cijene. Ko je uletio u preorder na vrijeme, sto da ne. Ko nije, bice za par mjeseci, uglavnom se isplati upgrejdovati.