MarshalDodik wrote: ↑19/11/2020 11:36
jagugu wrote: ↑18/11/2020 23:34
Bravo policijo
BRAVO POLICIJO ???
Zato sto su kao prije 200 i vise godina na divljem zapadu javno raspisali lov na glavu.
Ovo je nevidjena bruka. Ovim činom ogoljena je sva slabost drzave i policije. Ustvari ovo nije policija ovo su privatni dobermani politacara.
Velika sramota ali i velika istina.
Bitno je pisati kazne i disciplinirati bosanskog suznja koji je svakako savijene kicme, bitno je kupiti harače i donositi plijen gospodarima, a u ovakvoj situaciji prizeljkuju da se pojavi bosanski Charles Bronzon i ucmeka ubicu od kojeg strahuje lokalni šerif i citav okrug zapadno od Mississippija
Zamislite samo kako izgledaju viber/whatsappp gruope tih migranata, vjerujem da su komentari tipa, u Bosni vas niko nece dirati, narod vam daje pare, udjete u praznu kucu slobodno, drogu je lahko naci, ako ukradete nesto policija vam ne smije nista, ma ljepota.
Ja sam nedavno naletio na youtube video nekog pakistanca, pravi covjek travel blog, opisuje kako proci kroz bosnu, kuda sta i pogledam dole komentare(google tranlsate sa pakistanskog) i pisu ljudi, svaka cast brate, neka si nam ovo pokazao i ja cu krenuti na proljece itd, znaci ovi migranti sto su tu ohrabljuju ostale da krenu. Znaci ljudi bukvalno pozivaju svoje da krenu preko Bosne, ovo se mora zaustaviti, NE DAJITE IM PARE, NE POMAZITE IM, ako znate nekog ko izdaje stan migranitma prijavite to policiji i treba da znamo da u ovome nemamo podrsku medija, za medije su ovo nevini ljudi koji samo traze put u bolje, a nikako kriminalci, olosi i probisvijet.
Osoba koja predje ilegalno granicu bez passosa je počinila krivicno djelo i on je KRIMINALAC, ne jebeni MIGRANT vec KRIMINALAC.
Lik krivicno osudjen, ilegalno presao granicu, a sada vrlo vjerovatno pocinio i ubistvto i nije deportovan, samo jedno veliko bravo za SDA i izgrdnji drzavnih institucija koje su ovaj problem trebale rijesiti mnogo prije. Osmica je prece zloupotrebljavati OSU i gledati ko je protiv njega podnio prijavu nego se baviti ovim stvarima, i onda se botovi digli kad je podignuta optuznica protiv njega da SNSD i HDZ zele rusiti probosanske snage u drzavnim institucijama. Osmica nikad nije bio i nece biti nikad probosanska strana, da je umjesto njega kadar SNSD ili HDZ isto bismo imalo