Titovi su moj lični stav.
SDA-All about
- dale cooper
- Logovan
#53227 Re: SDA-All about
Oj majko....

-
zippoo87
#53228 Re: SDA-All about
e kako me nasmija slatko...kako ja ne pratim ovog titerasa
- drug_profi
#53229 Re: SDA-All about
Jedva ja skontah sta je hotio rjeti...
Da li vi zapažate na svakom koraku kako je SDA potpuno srozala Bošnjački narod na nivo pećinskih ljudi... Salkić, Prevljak, Memić, Čelik, Dević, Zahiragić... nastavite niz.
Sve tzv. prvaci naroda, elita...
Smiju vam se, rugaju. Zar je još i to trebalo nakon svega?
Da bi lažni begovi pokrali i razjebali sve?
Nećete se tako lako izvući. Stiže i sud i kazna.
Da li vi zapažate na svakom koraku kako je SDA potpuno srozala Bošnjački narod na nivo pećinskih ljudi... Salkić, Prevljak, Memić, Čelik, Dević, Zahiragić... nastavite niz.
-
Hendrix
#53230 Re: SDA-All about
Samo su se spustili na nivo prosjecnog glasaca, mislim da dosta ljudi ovde nije svjesno kako Bosna stvarno izgleda van okvira nekog gradskog centra. Ja sam u izbjeglickom kampu upoznao pravu stranu BiH, znaci to je bio kulturni sok kao da sam otisao u neku africku zemlju. I uopste ne preuvelicavam, upoznao sam ljude koji su plakali kada je izbjeglicki autobus usao u tunel... prvi put u zivotu su usli u tunel i prepali se. Da ne govorim o rjecniku i jeziku kojim govore, jednostavno sam bio sokiran kako ti ljudi pricaju i gdje su zivjeli. Da im je bojler bio pojam ili recimo WC koji je unutar zgrade, da nikad u zivotu nisu vidjeli kivi kao voce ili kakao. Da, jebeni kakao prah im je bio dozivljaj godine... to je glasacka baza van gradova ljudi moji.drug_profi wrote: ↑19/11/2020 00:45 Jedva ja skontah sta je hotio rjeti...
Gore bagre u zivotu nisam sreo, svaki pokusaj uredjenja tog jebenog izbjeglickog kampa je osujecen, idioti pokradu tus baterije, cesme... ili razvale isti dan kada ih postave. Volonteri koji su nam pomagali su tako par puta popravljali i na kraju ljudi odustali, i ne samo to... bagra je i njima opljackala sve sto su imali kod sebe... jebeni studenti iz Italije koji su dosli sa satorima da pomazu izbjeglicama. Izbjeglice njih pokradu do gole koze... mi smo brate bagra nevidjena. Ljudi doveli elektricare da naprave kako treba razvodne kutije... osiguraci povadjeni isti dan i prodani na pijaci... pecinski ljudi, da upravo je to pravi termin.
Jedini nacin da upoznas svoju zemlju istinski je ili da odes u vojsku ili izbjeglicki kamp. Bilo mi je jasno onda sto mi je stari opisivao likove koje je sreo dok je sluzio u JNA... znaci da ne povjerujes.
- drug_profi
#53231 Re: SDA-All about
Ma bio sam i ja u JNA. Najzatucaniji su bili iz juzne Srbije i sa Kosova. I to ovi sa Kosova kako koji. Ovo oko Nisa i Uzica je bilo ko iz Alan Forda.
Bosanci su bili onako sredina neka. Gori su bili Ličani.
Ali zato lale, gospoda prava. Sve znaju, o svemu imaju misljenje, ali ih zanima samo klopa i cuga.
Ali zato lale, gospoda prava. Sve znaju, o svemu imaju misljenje, ali ih zanima samo klopa i cuga.
-
Hendrix
#53232 Re: SDA-All about
I svako ima isto pravo da glasa... uzas. Demokratija fercera kada je narod u vecini iole normalan, mi smo daleko od toga ba.drug_profi wrote: ↑19/11/2020 01:15 Ma bio sam i ja u JNA. Najzatucaniji su bili iz juzne Srbije i sa Kosova. I to ovi sa Kosova kako koji. Ovo oko Nisa i Uzica je bilo ko iz Alan Forda.
Kad se samo sjetim te bagre u kampu... dodje humanitarac oni placu pred njim lafo izgubili oca nemaju nista vise, a otac im sjedi u kampu citavo vrijeme. Humanitarac se sazali i da im sve para sto ima u novcaniku... ili podjela humanitarne pomoci, ta jagma i borba za nekakvu polovnu odjecu i cipele je stvarno bila zalost da se gleda. Sav jad i cemer, mentalna zaostalost i nagon da se ujagmi, prevari, pokrade i zajebe... to je nesto sto kad jednom vidis ne mozes zaboraviti nikada. Bruku nepismenih ljudi sam isto sreo, potpisuju se otiskom palca
-
Johnny_x
#53233 Re: SDA-All about
Pa bolje za sve nas je da ništa ne nauce, zamisli sada kada bi krenuli u neke reforme, na izbore 2022 bi krenuli sa kampanjom Nova SDA, reformisali smo se itd., eto ti opet glupog naroda da glasa za SDA, a u suštini ta reforma bi bila površinski, opet bi Asim zavrsavo stvari, Osmica bi zloupotrebljavo OSU.JoseMujica wrote: ↑18/11/2020 20:57ovo je ljudi odličnodon vito wrote: ↑18/11/2020 20:25Proslijediti Filipov uradak na što više adresa, pobrinuti se da što više ljudi ovo vidi!!! Do nas je sada, evo i El-Bake kaže da su pristalice Četvorke agresivnije na društvenim mrežama.Roccohljup wrote: ↑18/11/2020 20:08 Samo bahato do samog kraja. Ovom zagrebackom govnetu, svim novinarima i urednicima ovog tariguza od novina se u ime svih gradjana KS sjetim familije![]()
https://klix.ba/mirno-spavajte-ezdeao ... ajte-stav/
![]()
![]()
Očigledno neće ništa naučiti iz ovog šamara birača. A šamarčina im je složena na prvom mjestu zbog Seke. A vidjećete da će u analizi poraza Seka ostati nedodiljiva.
Dakle 2022 mogu samo očekivati nogu u pakaš
SDA je od svog nastanka kancer bosnjackog naroda, kada je ALija u Lisabon poveo svoju kcerku kao prevodioca, iako zena nije vladala dobro engleskim, tad je poslana poruka da ce uvijek podobni biti na pozicijama, a ne sposobni. Takodjer isti taj Alija je i poslije rata postavio sina za direktora institucije koja je imala skoro najveci budzet u drzavi, direktor direkcije za izgradnju kantona Sarajevo.
SDA ako hoce reformu treba se rijesiti Bakira, Osmice, Bisere, Selme, Asima, Genjca, itd. svi oni stari clanovi koji vec 25 godina nisu zaradili marke u realnom sektoru
- Blixen
#53234 Re: SDA-All about
Sepka je veca od SDA
njoj niko nista ne moze
ili malj ili je gledamo dok ne krepa
njoj niko nista ne moze
ili malj ili je gledamo dok ne krepa
- drug_profi
#53235 Re: SDA-All about
Hebala vas Selma, ja sve kontam ko je Selma....
Jedva upalih da je Selmo u genitivu
- Roccohljup
#53236 Re: SDA-All about
drug_profi wrote: ↑19/11/2020 11:16 Hebala vas Selma, ja sve kontam ko je Selma....![]()
Nego, poklaše se generalove trebe
https://pressmedia.ba/vijesti/2020/19/1 ... -vam-bilo/
-
sumirprimus
#53237 Re: SDA-All about
ovako su se i u tuzli isprozivali. sdaovci izmedju se. naravno podrinjski klan nadjacao...

- jazzer
#53238 Re: SDA-All about
A svakome je argument ''izdali ste generala''
.
-
sumirprimus
#53239 Re: SDA-All about
sve ista prica, a djgle brojeva, zaorkuzite 1 2 3 7 8 13 26 ko na lotu
i vodilo bi drrrzavu. bosna i bosnjaci
zle komunjare ahahahaha grohotom se msijem i treba im se smijat
i vodilo bi drrrzavu. bosna i bosnjaci
zle komunjare ahahahaha grohotom se msijem i treba im se smijat
- Roccohljup
- jazzer
#53241 Re: SDA-All about
Bas. Ako hoces nekoga u SDA Ilidza da uvrijedis samo mu kazes ''izdao si generala''. To je gore nego da mu
jebes majku kroz majku
.
jebes majku kroz majku
- Roccohljup
#53242 Re: SDA-All about
a i u SG se krpe između sebe. Ovo je priceless 
Izborni krah napravio haos u SDA Stari Grad. Članovi tražili ostavku Skake, optužili ga da je upropastio stranku
Autor: klix.ba -19.11.2020. 11:05
Kako se rezultati sumiraju i brojanje privodi kraju, sve je očitiji debakl koji je SDA doživjela, posebno u Sarajevu.
Uz gubitak Općine Centar, za stranku Bakira Izetbegovića, možda je i najveći poraz katastrofa koju su doživjelu u Općini Stari Grad, faktički srcu Sarajeva i nekad neprikosnovenoj utvrdi SDA.
No, ove izbore SDA nikad nije imala gori rezultat u ovoj Općini zbog čega je, razumljivo, došlo do nezadovoljstva.
Kako Raport saznaje još dok su se tokom izborne noći brojali glasovi zatraženo je da Abdulah Skaka napusti funkciju šefa Općinske organizacije SDA.
Najglasniji u kritikama bio je vijećnik SDA Vedad Deljković koji je istakao da je Skaka kriv za 1.000 glasova manje na kontu SDA.
Uporište za svoje zahtjeve našao je u tome da je Skaka uspio čak napraviti gori rezultat nego na prošlim lokalnim izborima kada je SDA dobila oko 3.600 glasova.
Uz njega, najglasnija je bila zastupnica u Skupštini KS Jasmina Bišćević-Tokić. Ona je bila i radikalnija od Deljkovića pa je tražila da Skaka odmah podnese ostavke.
Skaka je navodno krivca tražio u raznim dešavanjima, a kao glavnog krivca targetirao je Vladu KS, smatrajući da je ona nakaradna i da je svojim katastrofalnim potezima nanijela ogromnu štetu SDA-u.
Tokić mu je navodno uzvratila da krivca ne traži ni u kome osim u sebi, te da Vlada KS nema ništa s katastrofalnim rezultatom. Ona ga je podsjetila i na to da je Skaka obavljao 4 godine dužnost gradonačelnika i da je s te pozicije stranku doveo do propasti.
- JThomas
#53243 Re: SDA-All about
ovo ti je stvarno jasno da nije riječ SAMO o laktanju za bolji položaj, nego i o istinskoj gluposti. njima ašćare nije jasno šta se desilo i zašto.Roccohljup wrote: ↑19/11/2020 12:05drug_profi wrote: ↑19/11/2020 11:16 Hebala vas Selma, ja sve kontam ko je Selma....![]()
Jedva upalih da je Selmo u genitivu![]()
![]()
![]()
![]()
Nego, poklaše se generalove trebe![]()
![]()
![]()
- Roccohljup
#53244 Re: SDA-All about
niti ko je kriv (po njima)JThomas wrote: ↑19/11/2020 12:49ovo ti je stvarno jasno da nije riječ SAMO o laktanju za bolji položaj, nego i o istinskoj gluposti. njima ašćare nije jasno šta se desilo i zašto.Roccohljup wrote: ↑19/11/2020 12:05drug_profi wrote: ↑19/11/2020 11:16 Hebala vas Selma, ja sve kontam ko je Selma....![]()
Jedva upalih da je Selmo u genitivu![]()
![]()
![]()
![]()
Nego, poklaše se generalove trebe![]()
![]()
![]()
- Blixen
#53245 Re: SDA-All about
valjaju li cemu ove trebe? jesu li MILF ili su bezze?
pitam za druga
- Roccohljup
#53246 Re: SDA-All about
reci drugu ima svega
https://sdailidza.ba/kandidati/
- Blixen
#53247 Re: SDA-All about
ima i onaj vic bla bla konkurs kandidati bla bla i koga ste na kraju primili na posao? cuj koga, pa onu sa najvecom sisomRoccohljup wrote: ↑19/11/2020 13:10reci drugu ima svegaeh sad ne znam ko su ove što su se krvile
https://sdailidza.ba/kandidati/
-
detroit-mercy
#53248 Re: SDA-All about
Od svega pomalo za svakog ponesto 
- Roccohljup
#53249 Re: SDA-All about
mislim d a ima ona vreto u nekim provokativnim izdanjima na temi o mis izboraBlixen wrote: ↑19/11/2020 13:15ima i onaj vic bla bla konkurs kandidati bla bla i koga ste na kraju primili na posao? cuj koga, pa onu sa najvecom sisomRoccohljup wrote: ↑19/11/2020 13:10reci drugu ima svegaeh sad ne znam ko su ove što su se krvile
https://sdailidza.ba/kandidati/![]()
-
sumirprimus
#53250 Re: SDA-All about
ljudine dokad cemo trpit ovaj seksi turizam???