Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
jagugu wrote: ↑18/11/2020 16:09
Jebote grob pretukli 2 policajaca, a ovi ne smiju ni zapucat nit išta. Poserem se na ovlasti policije, umjesto da je kasnije dosla specijalna jedinica i svima im rebra prebrojala.
Da su to probali u Srbiji, Hrvatskoj, Cnoj Gori, dakle našem okruženju, da su to probali u RS-u ili kantonima sa hrvatskom većinom, obrisali bi patos sa njima.
Ne hvalim okruženje, ne hvalim Srbe i Hrvate, samo poredim odnos i iz toga izvlačim zaklučke o aktuelnoj vlasti u kantonima sa bošnjačkom većinom.
Oni snose punu odgovornost za ranjavanje momaka iz policije.
Komesar policije i ministar mup-a bi morali zbog ovog dati ostavke, sram i stid da ih bude.
Jbg copor Harla Kurla divljaka napadne dvoje ljudi i hajde ziv ostani...ne dobijaju oni dzaba batine od drugih policajaca sirom svijeta...nas ubi nekakav metiljski merhametizam i glupost...
Jbt Kanarinčiću, ako tebi - koja nisi ni glupa ni neobrazovana - nije do sad jasno, ne treba se čuditi neupućenoj većini koja je doživjela da ih se ubija na ulici a policiju napada.
Dok većina skonta "zašto", ode pola zemlje do vraga.
Pojedini moji poznanici još uvijek pravdaju migrante kada nekoga opljačkaju govoreći da su gladni, žedni, promrzli kako ide zima i da se moraju tako ponašati a meni se sugeriše da se prisjetim svojih izbjegličkih godina.
Nema opravdanja. Nase izbjeglice nisu tukle u coporima narod po svijetu niti su krali...i ne znam kakvo opradanje imas da namlatis nekoga prilikom kradje...kad si vec oteo tasnu i pobjego moras li u nekome ubiti boga....kako glup narod
Nisam primijetio ni da su novi načelnici reagovali. Muzur je vrlo blago reagovao. Kada su ljudi u Krajini govorili o problemima sa migrantima osuđivali su ih i Bakir Izetbegović ali i Peđa Kojović. Političari ne dijele istu sudbinu sa svojim biračkim tijelom. O našem trošku imaju i privatno obezbjeđenje a pojedini žive u ograđenim naseljima. Sumnjam da se može dogoditi da u slučaju sličnog scenarija policija ne dođe na vrijeme jer bi neko popio otkaz. Narod je najveći krivac što trpi i dozvoljava.
Jebote grob pretukli 2 policajaca, a ovi ne smiju ni zapucat nit išta. Poserem se na ovlasti policije, umjesto da je kasnije dosla specijalna jedinica i svima im rebra prebrojala.
Da su to probali u Srbiji, Hrvatskoj, Cnoj Gori, dakle našem okruženju, da su to probali u RS-u ili kantonima sa hrvatskom većinom, obrisali bi patos sa njima.
Ne hvalim okruženje, ne hvalim Srbe i Hrvate, samo poredim odnos i iz toga izvlačim zaklučke o aktuelnoj vlasti u kantonima sa bošnjačkom većinom.
Nemoj tako.Neki "naši"vlastodršci su izjavljivali da mi spašavamo obraz BiH i EU Teška mutavost...
neko_sa_strane wrote: ↑18/11/2020 16:20
Nisam primijetio ni da su novi načelnici reagovali. Muzur je vrlo blago reagovao. Kada su ljudi u Krajini govorili o problemima sa migrantima osuđivali su ih i Bakir Izetbegović ali i Peđa Kojović. Političari ne dijele istu sudbinu sa svojim biračkim tijelom. O našem trošku imaju i privatno obezbjeđenje a pojedini žive u ograđenim naseljima. Sumnjam da se može dogoditi da u slučaju sličnog scenarija policija ne dođe na vrijeme jer bi neko popio otkaz. Narod je najveći krivac što trpi i dozvoljava.
Nisu oni jos nacelnici, jesu izabrani ali procedura nije jos zavrsena.
Joj kakva me huja i tuga uhvatila zbog ubistva momka, kad bih napisao šta mi je zaista u glavi dobio bih trajni ban.
Pa nisu smjeli neki ljevičari da reaguju, reče mi jedan momak iz jedne stranke četvorke kao "mi smo ljevičari, kosilo bi se s našim idealima da javno govorimo protiv migranata". A SDA logično nije htjela reagovat jer su braća muslimani.
Nemoj tako.Neki "naši"vlastodršci su izjavljivali da mi spašavamo obraz BiH i EU Teška mutavost...
Jedno je biti human, drugo biti glup, a treće je biti saučesnik.
Treba biti human al' ne treba biti glup, ili ne daj Bože, saučesnik.
Potpis
Uvijek neko, da kazem obican, iz naroda izgubi glavu. Nazalost
Boze sacuvaj, ne zelim nikom zlo niti sta prizivam, ali me samo zanima kako bi se reagovalo da ubiju dijete nekom od guzonja i glavesina i predsjednika premijera ministara... kako se ta elita vazda provuce a kad ima u rukama moc da rijesi ovo, nece...
Dimu1927 wrote: ↑18/11/2020 16:29
Evo kaze Mirza Hadziabdic, nema mjesta u centrima pa su neki na ulici.
Halo idiote, NEKI ??? Hiljadu i vise ih je svuda, nema semafora da ih ne vidis i to je njemu "neki".
Mirza otidji u blazuj malo izadji iz kancelarije iz koje glasnogovornis nesto dok ti "neki" dijete ne ubiju...
Pa sta je ovo ljudi, ovi se ismijavaju bas sa narodom...
Taj Mirza najvjerovatnije misli da je otvaranje novih kampova riješenje,ono kao da se malo rastereti...Svaki novi kamp je poziv ovim divljacima da su dobrodošli u Bosnu,sad kada bi se otvorilo 300 kampova u roku nekoliko mjeseci svi bi bili popunjeni i opet bi ih bilo masa na ulicama
Dimu1927 wrote: ↑18/11/2020 16:29
Evo kaze Mirza Hadziabdic, nema mjesta u centrima pa su neki na ulici.
Halo idiote, NEKI ??? Hiljadu i vise ih je svuda, nema semafora da ih ne vidis i to je njemu "neki".
Mirza otidji u blazuj malo izadji iz kancelarije iz koje glasnogovornis nesto dok ti "neki" dijete ne ubiju...
Pa sta je ovo ljudi, ovi se ismijavaju bas sa narodom...
Taj Mirza najvjerovatnije misli da je otvaranje novih kampova riješenje,ono kao da se malo rastereti...Svaki novi kamp je poziv ovim divljacima da su dobrodošli u Bosnu,sad kada bi se otvorilo 300 kampova u roku nekoliko mjeseci svi bi bili popunjeni i opet bi ih bilo masa na ulicama
Kampove drzati uz granice sa Srbijom i Hrvatskom izvan gradskih zona, stroga kontrola kretanja, koliko love dobijemo do EU toliko ce im uslovi biti ugodni.
Optuzivati EU da migranti umiru zbog njihove nebrige ako budu kocili sa sredstvima.
U nekom krajnjem slucaju nemogucnosti kontrolisanja migranata pomagati im da nelegalno prelaze u susjedne drzave.
Mi, muslimani bosanci smo najjadnija stvorenja na cijelom svijetu, mentalitet ovce. Samo smo oštri prema jedan drugom izmedju sebe, a jebeni migranti te gaze u tvojoj drzavi, da ne pricam o hrvatima i srbima kako imaju svi veca prava od nas i gaze nas redovno dje su vecina.
Samo neka nas tovare kad mogu. Srbi i Hrvati imaju podrsku politike u djelovanju sa migrantima kao i RS. A sta mi imamo? Bezkicmenjak Dzaferovic ide polizat supak ambasadoru maroka ili alzira nebitno.
Challenger_ wrote: ↑18/11/2020 16:04
- Ko zagovara migracije? Soroš i ekipa. Ko su oni? Frontmeni finansijske globalističke oligarhije. Odakle se migranti transferiraju? Dva su glavna centra: Tripoli i Turska. Oba centra pod kontrolom MB, kao što je IOM pod kontrolom prvih. Jedni regrutuju i transferiraju migrante (MB), drugi (IOM) im omogućavaju prohodnost.
Ovo čemu svjedočimo je UZP finansijske oligarhije i Muslimanskog Bratstva, a vrh SDA je lokalni saradnik u tom UZ projektu.
Sad sam pročitala jedan njen članak u "Foreign Affairs" (sažetak argumenta). Pun vrlo poznatih primjera iz bilateralnih pregovara i postojećih ratnih zona. Kad bi se vodili njenim argumentima, teorija bi bila mnogo bliža domaćim balkanskim temama i težnjama. Inače, kad god bilo koja teorija počinje sa 'Soroš', ja prestanem slušati. To mi je kodna riječ za press delete.
Mađarska i Poljska stavili su u ponedjeljak veto na usvajanje Višegodišnjeg financijskog okvira za 2021.-2027., odnosno europskog proračuna, zato što bi korištenje sredstava bilo uvjetovano poštivanjem vladavine prava. Orban tvrdi da to podrazumijeva i prihvaćanje migranata.
Mađarska je uložila veto na europski proračun i fond za oporavak jer bi u suprotnom morala prihvatiti imigraciju, rekao je mađarski premijer Viktor Orban.
Dovoljno je vidjeti portale pa da se shvati da je naredba došla 'odozgo', samo ne znam kojeg 'odozgo' da se stvari ne talasaju. Nema vijesti o ubistvu na portalima na naslovnicama. Narod će kasno shvatiti da sistem ne radi za njega ni u jednom smislu, niti je ikada radio. Ni u političkom, ekonomskom, zdravstvenom, sociološkom...ma ni u jednom. Postoji samo sistem i podanici sistema, odnosno oni koji ga održavaju i rade za njega i koji imaju benefite od toga.
Lao Ce wrote: ↑18/11/2020 17:31
Dovoljno je vidjeti portale pa da se shvati da je naredba došla 'odozgo', samo ne znam kojeg 'odozgo' da se stvari ne talasaju. Nema vijesti o ubistvu na portalima na naslovnicama. Narod će kasno shvatiti da sistem ne radi za njega ni u jednom smislu, niti je ikada radio. Ni u političkom, ekonomskom, zdravstvenom, sociološkom...ma ni u jednom. Postoji samo sistem i podanici sistema, odnosno oni koji ga održavaju i rade za njega i koji imaju benefite od toga.
fakat,pogledah pet-sest glavnih portala i svugdje je vijest bacena u budzak,ocito da je zabranjeno pricati o ovome,zaista imamo sistem koji sve radi da ljudima zagorca zivot
fakat,pogledah pet-sest glavnih portala i svugdje je vijest bacena u budzak,ocito da je zabranjeno pricati o ovome,zaista imamo sistem koji sve radi da ljudima zagorca zivot
To ti je dovoljan znak da su mediji pod kontrolom. Oduvijek bili. Sve je pod cenzurom i primaš filtrirane informacije koji gode sistemu. Recimo, imaš danima anto covid proteste po Evropi za koje se nimalo ne izvještava. Zbog čega? Zašto?
Nemoj tako, ipak su BREAKING NEWS: Nenadic podnio ostavku
Inace jako bitno za obicnog gradjana...
Kao sto i rekoh, zaplatio neko iz naroda, obican covjek, ajmo pod tepih, da se ne dize galama velika... e jesmo ovce stvarno
Kad covjek vrati film, osim nekoliko vecih incidenata, nista od ovog sto migranti rade po gradu nije popraceno u medijima, sve se i sazna preko drustvenih mreza...