Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
drug_profi wrote: ↑18/11/2020 09:23
Samo vodje zelena banda pokusava da zaradjuje na migrantskoj krizi, a usput ima korisnu nuspojavu unosenja nemira i straha medju raju.
Thorgerson wrote: ↑18/11/2020 11:07
Ovo je jos jedan dokaz kako smo samo sebican narod.
U Krajini se ovakve stvari desavaju vise od godinu dana. Sarajlijce ispijaju kafe.
Onda im dovedu migrante u okolne opstine fgr boli briga. Nisu njima pred vratima. Sta koga boli kita sto su Hadzici ili Blazuj uzurpirani od migranata.
Eh desi se vece sranje, sarajlijce se prepale. Nesto bi da se radi.
Da ne bude zabune i sam Sarajlijca. Ali barem priznajem kakva smo govna svi zajedno.
P.s. Z ove sto pisu sto nisu zvali policiju i slicne gluposti, mozda da barem sacekate neku zvanicnu informaciju.
U Krajini se ovakve stvari desavaju vise od godinu dana. Sarajlijce ispijaju kafe.
Onda im dovedu migrante u okolne opstine fgr boli briga. Nisu njima pred vratima. Sta koga boli kita sto su Hadzici ili Blazuj uzurpirani od migranata.
Da ne bude zabune i sam Sarajlijca. Ali barem priznajem kakva smo govna svi zajedno.
P.s. Z ove sto pisu sto nisu zvali policiju i slicne gluposti, mozda da barem sacekate neku zvanicnu informaciju.
Ne znam jarane, ali kod nas su se momci organizovali i stavljaju im do znanja da treba da razgule.
Sarajlijce ispijaju kafe
Da ne bude zabune i sam Sarajlijca
neko ko sebe smatra Sarajlijom, nikada za sebe ne moze reci da je Sarajlijica
bezze ti je ovo da znas
mislim da je thorgerson bio ironican ,jer nas tako nazivaju ove ''sarajlije'' iz foce,gorazda i rogatice
bez obzira
to bi bilo isto kao da ja pisem hercegovanci za hercegovce
poslije kazem ja sam bio ironican i mater mi je iz Hercegovine
meni izraz Sarajlice zvuci rugajuce
Svaki kantonalni mup je nezavisan od kantona drugog mupa. Vidjeli smo kako kada komesar izda naredbu nema prolaska migrantima kroz njegov kanton.
Kakve veze Sarajlijica ima sa kantonalnim mupom u Usk? Sto komesar ne izda naredbu nema prolaska, ko sto je onaj iz Mostara?
Cuj ti dzevada poturka sto serenda, dobio frajer 120 glasova na ilidzi, nisu prag presli. Ti si glupane podrzao tu sda i tog ministra sigurnosti kada si srusio vladu kantona.
al-em wrote: ↑18/11/2020 13:29
Cuj ti dzevada poturka sto serenda, dobio frajer 120 glasova na ilidzi, nisu prag presli. Ti si glupane podrzao tu sda i tog ministra sigurnosti kada si srusio vladu kantona.
Bolje da su ga titlovali nego što su pustili zvuk. Mada manje-više u pravu je. Btw ovo se desilo par stotina medtara od njegove kuće. I on je na Elidži.