Naplatili su mi 9.50 KM kako kaze kurir za carinsko posredovanje tj. otvaranje paketaFiladendron96 wrote: ↑13/11/2020 14:37Ako se dobro sjećam ti si naručio Crucial ram, tako da pripremi 9.50 KM za poštara, jer su meni za moj Corsair isto naplatili. Ja nikako ne mogu da prihvatim ovu pljačku tj. naplaćivanje pregleda kao nešto normalno, ali eto valjda će doći vrijeme kada ćemo ih pritisnuti dovoljno da ukinu ili bar odrede nižu, ali fiksnu cijenu za ovo.REDDEVILS wrote: ↑12/11/2020 20:42Sa dostavom 290 KM i sad imam uodete tracing broja pa me zanima jeli proslo carinuzLatk0 wrote: ↑12/11/2020 13:34
Zavisi kako će procjeniti vrijednost paketa i da li su zadovoljni propratnom dokumentacijom, ako ne poslat će obavijest da se dostave dokazi o plaćanju - paypal izvod ili bankovni izvod. Ako tipa zadrže duže od dan, pokušaj nazvati da vidiš stanje, pa ako budu tražili dokaze, pošalji odmah mailom
290 KM je sa dostavom ili bez ? Također, mislim da se obračun konverzije vrši na dan obrade paketa![]()
![]()
Compiuteruniverse