Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
SpecialOffer wrote: ↑16/11/2020 12:30
Ja zaboravio prednaruciti a treba mi jedan
mozda bude na dan izlaska odredjeni broj. prati stranicu, pa pokusaj naruciti ako bude
Ma sad cu sve nazvati ako odustane neko od ovih sto su prednarucili da ubace mene ako moze. Ne mogu cekati do marta
Nema ko odustati jer su svi platili Moze samo prodati skuplje.
A ovo na dan izlaska izgleda da ce se moci naruciti, ali to nije za tu kolicinu koja ce doci nego za prvu sljedecu kolicinu koja dodje ali se ne zna kada ce to biti.
mozda bude na dan izlaska odredjeni broj. prati stranicu, pa pokusaj naruciti ako bude
Ma sad cu sve nazvati ako odustane neko od ovih sto su prednarucili da ubace mene ako moze. Ne mogu cekati do marta
Nema ko odustati jer su svi platili Moze samo prodati skuplje.
A ovo na dan izlaska izgleda da ce se moci naruciti, ali to nije za tu kolicinu koja ce doci nego za prvu sljedecu kolicinu koja dodje ali se ne zna kada ce to biti.
Kako platili, zar nije nije oni kad stigne pouzecem pa se ono nadam da ce neko odustati.
A nasa sancta ne smije da salje prije 19.11 iako su nam svima tvrdili da cemo dobiti tad. Pa jel problem poslati prije na dan, svakako treba 24-48 sati dostavi.
Herr Flick wrote: ↑16/11/2020 16:12
Koje kurcevite srece moras biti da dobijes neispravan PS5,od miliona i miliona kopija tebe zapadne ta da joj nesto fali
Taj sam vjeruj
arnes_king wrote: ↑16/11/2020 16:01
A nasa sancta ne smije da salje prije 19.11 iako su nam svima tvrdili da cemo dobiti tad. Pa jel problem poslati prije na dan, svakako treba 24-48 sati dostavi.
Meni samo treba potvrda da ovi u Tehno shopu imaju konzolu, cekati cu ja i do subote pa otici po nju