Niti jedan nije njihov kandidat,n3go su podrzali kandidate drugih stranaka.
A to sto Zeljkec malo laze...navikli smo na to
Komšić može komotno za podpresjednika SDA. Trudio se - nije da nije.General War wrote: ↑16/11/2020 01:51
Nije problem ime stranke vec clanovi stranke...pitam se gdje li ce se sad probati uhljebiti.
Zar je bio nekad izasao iz SDA osim sto je prozvao babinog jednom da je rat proveo u sefu? Zeljko ima veze sa socijaldemokratijom ko Covic sa evropskim vrijednostima.Škobo Habu wrote: ↑16/11/2020 06:53Komšić može komotno za podpresjednika SDA. Trudio se - nije da nije.General War wrote: ↑16/11/2020 01:51
Nije problem ime stranke vec clanovi stranke...pitam se gdje li ce se sad probati uhljebiti.
Edin Delic bi pobijedio u svakom slucaju,nebitno kao stranacki ili samostalni,jer je za samo jedan mandat preporodio Lukavac i zadobio povjerenje gradjana kroz transparentan rad ,kulturu,pamet i sposobnost.Android Knego wrote: ↑16/11/2020 11:02U Lukavcu je pobijedio kandidat SD, nikakve veze nema sa DF-om. Za drugu dvojicu ne znam...
Pa mozda da izmisle novog clana Predsjednistva iz reda Hrvata koji bi uzeo bosnjacke i probosanske glasove. Ali nisam bas siguran da bi Konakovic isao u tom pravcu. Umjesto Sefika ne mogu jer NiP nije jak izvan KS, a ni ostali izuzev SDP-a koji je od njih najjaci, a sveukupno nista posebno.Android Knego wrote: ↑16/11/2020 11:06Sumnjaj.
Valjda Četvorka za dvije godine može pripremiti nekog dobrog kandidata...
Ja sam nekad glasao za Komšića i danas me stid toga. Da sam glas dao liku koji će kasnije podržavati SDA na izborima meni je teeeška prevara u kojoj sam ispao majmun. Nema više te situacije u kojoj bih za njega glasao. A sigurno nisam jedini.pinkman wrote: ↑16/11/2020 11:18Pa mozda da izmisle novog clana Predsjednistva iz reda Hrvata koji bi uzeo bosnjacke i probosanske glasove. Ali nisam bas siguran da bi Konakovic isao u tom pravcu. Umjesto Sefika ne mogu jer NiP nije jak izvan KS, a ni ostali izuzev SDP-a koji je od njih najjaci, a sveukupno nista posebno.Android Knego wrote: ↑16/11/2020 11:06Sumnjaj.
Valjda Četvorka za dvije godine može pripremiti nekog dobrog kandidata...
Ali Komsic ce imati jaku retoriku u odnosu na Covica i to je to.