SDA je izašla na izbore kao da je 1996., a ne 2020.Messier wrote: ↑16/11/2020 03:10A malo i ova mladomuslimanska mitologija, orijent, muslimansko bratstvo..sve neke vanjske price.Kaligrafija wrote: ↑16/11/2020 02:08 Bracni par se prepao mladih snaga koje su imali u svojoj stranci, pa daj razne pokorne i sitne duse, ali kojima se moze vladati... Ko faraoni su mislili vladati i rastjerali pamet, podcijenili narod, uvaljujuci price iz proslosti, misleci, opet ce narod popusit te suplje price... ne shvataju da ljudi danas samo zele da dobro zive u stabilnoj ekonomiji, sa normalnim i pristojnim primanjima dostojnog covjeka...! To treba da im je jasno, ali i svima ostalima...!
Rat, stradanje, genocid , srebrenica, patnja.
Dva jedina pravca na kojima je fluktuirala sda, mi muslimani worldvide, i mi pobijeni, jer smo muslimani.
I ok , na par godina
Al to taru 30.
Pa jebote zivot, ljudi sad, recimo ..bila je jucer prica o Rimcu, o njegovim elektricnim automobilima, i kako pokusava da dobije poticaj od Hr drzave za gradnju autonomnih vozila, i sjetim se..kad smo upali u ono jedno selo, noc, zima,...zaledjeno drvo dobro i dugo na vatru stavi , da otopi i mozda se zapali, i tamo neka kuca..i sve hladno, tresu ti se noge, polugladan, i odes tamo da vidis sta ima.
I nadjes daljinski za tv.
Meni je sda simplificirana u tom daljinskom upravljacu.
Odnio sam ga kuci, nikad mi nije trebao
SDA-All about
-
Juliuscezar
#53026 Re: SDA-All about
-
al-em
#53027 Re: SDA-All about
Usutili se i zahiragici, skake, pusine, dzaferovic, genjac se umorio.... gazi stoku
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#53028 Re: SDA-All about
Ja ljepote ...
-
emirolini
#53029 Re: SDA-All about
Zivinice je dobio Kamenjakovic a ne SDA, covjek i nema toliko neke veze s njima, cak stovise on je jos uvijek likom i djelom SDP, ovaj potop ce povuci i ove male sredine za sledece izbore, kada sasjeces glavu rep ce malo da trza ali to je sve. Nego sta je za Tesanj, ko je tamo? Tamo je SDA kasa
-
Škobo Habu
-
Škobo Habu
#53031 Re: SDA-All about
Zmijsko leglo SDA. K'o albanska mafija.emirolini wrote: ↑16/11/2020 06:40 Zivinice je dobio Kamenjakovic a ne SDA, covjek i nema toliko neke veze s njima, cak stovise on je jos uvijek likom i djelom SDP, ovaj potop ce povuci i ove male sredine za sledece izbore, kada sasjeces glavu rep ce malo da trza ali to je sve. Nego sta je za Tesanj, ko je tamo? Tamo je SDA kasa
- spreca
#53032 Re: SDA-All about
Nadam se da se jutros u mnogim mjestima BiH lakse dise
...u sda zastava na pola curca 
Last edited by spreca on 16/11/2020 07:14, edited 1 time in total.
- bunk
#53033 Re: SDA-All about
Moj ti spreca.
Ovdje na Tk je sve isto osim u Banovicima
Ovdje na Tk je sve isto osim u Banovicima
- spreca
- Billy The Pljuc
-
statixx
#53037 Re: SDA-All about
Povalise vas Prevljak, Devic i Celik... 
- klixoris
#53038 Re: SDA-All about
Sta kaze zuto govno jucer - izgubili u Sarajevu, a pobijedili u BiH... Ili sto bi narod rekao: "Nije govno, neg' se pas posr'o"
Sinoc sam dobio novu nadu da se stvari mogu promijeniti
A sto se tice SDA, dabogda se nikada oporavili ! Sjeme im se zatrlo kriminalno-mediokritetno !
Sinoc sam dobio novu nadu da se stvari mogu promijeniti
- freelancerusk
#53039 Re: SDA-All about
Danas smo se okupili, da se oprostimo od...
Hoćemo li im halaliti?

Hoćemo li im halaliti?
- madner
#53040 Re: SDA-All about
SDA je jos dobro i prosla, naspram SBBa i DFa.
- Pryda
#53041 Re: SDA-All about
Nema halala!freelancerusk wrote: ↑16/11/2020 08:41 Danas smo se okupili, da se oprostimo od...
Hoćemo li im halaliti?
![]()
![]()
Čekamo konačni potop 2022. i onda revizija svega u zadnjih 25 godina sa nezavisnim sudstvom i tužilaštvom.
-
groznivlada
-
groznivlada
#53043 Re: SDA-All about
Idu dva policajca ulicom
jedan je Prevljak
drugi je Pušina
HA;HA ;HA;HA;HA
Izvinite ,prešlo mi od Edina Adilovića
jedan je Prevljak
drugi je Pušina
HA;HA ;HA;HA;HA
Izvinite ,prešlo mi od Edina Adilovića
- don vito
#53044 Re: SDA-All about
Sad kad je sve gotovo, da se prisjetimo SDA medijskog poola koji je do posljednjeg trenutka agitovao za Bakira i družinu, bilo otvorenom podrškom bilo perfidnim spinovima kako su "svi isti"...
Bašum sagosum
- Slobodnoj Bosni
- Faktoru
- Stavu
- Hayatu
- FTV-u
- Oslobođenju i posebno "nezavisnoj" SDA-propagandistici Vildani Selimbegović
- "Nezavisnom" SDA-propagandisti Avdi Avdiću
- Raznim portalčićima u vlasništvu predratnih obijača trafika, a danas boraca za mir.
- Raznim analitiĆarima, Reufljagićima, ublehašima uhljebljenim od SDA koji su također odrađivali značajan propagandni posao na društvenim mrežama
Bašum sagosum
- Slobodnoj Bosni
- Faktoru
- Stavu
- Hayatu
- FTV-u
- Oslobođenju i posebno "nezavisnoj" SDA-propagandistici Vildani Selimbegović
- "Nezavisnom" SDA-propagandisti Avdi Avdiću
- Raznim portalčićima u vlasništvu predratnih obijača trafika, a danas boraca za mir.
- Raznim analitiĆarima, Reufljagićima, ublehašima uhljebljenim od SDA koji su također odrađivali značajan propagandni posao na društvenim mrežama
- Dozer
#53045 Re: SDA-All about
SDA je na ovim izborima konacno pokazala svoje pravo lice - seljacko, papansko, primitivno i totalno nazadno.
Oni nisu vodili predizbornu kampanju, nego su bukvalno vodili vlastitu anti-kampanju kroz potenciranje "bitnosti" proslosti, kroz pozivanje na nekakve "velicine i heroje" (a zapravo se radi o obicnim nehljebima od kojih je jedan prva 3 mjeseca rata pucao na grad iz JNA, a drugi pokrao sta i gdje je mogao, pri cemu su obojica ociti polupismeni nedoreceni nesposobnjakovici), a vec poslovicna nesposobnost i kriminal SDA su konacno i totalno isplivali na povrsinu tokom protekle dvije godine kroz Sebiju, Asima, Fadila, Sefika, Bakira i Fikreta, i svima dobro poznate afere i gluposti.
Na sve ove nacine, i kroz navedene persone, konacno su zakucali i definittivno sami raskrinkali ono sto ja ovdje pisem vec cca. 10-12 godina. Da ne pricamo o jednoj totalno sizofrenoj predizbornoj atmosferi, palanackim teatralnostima i MMA vristanju s bina...
S druge strane su imali ekipu koja je vrlo pametno, razlozno i smisleno, na bazi argumenata i cinjenica vodila svoju kampanju. Ono za sta mislim da je presudilo jeste cinjenica da je Cetvorka jasno i glasno govorila da ce uci u direktni fight sa SDA uhljupskom pljackaskom tiranijom. A narodu je toga odavno preko glave, samo sto nije bilo nikoga ko je izgledao kao spreman da se nosi s tim. Sad se konacno to pojavilo, i ...rezultat svi vidimo.
Mislim da je SDA jucer preuzela lopatu kojom su godinama kopali rupu i narodu i drzavi, ali sad ce im ta ista lopata posluziti da sebe trajno zatrpaju na smetljistu istorije.
Oni nisu vodili predizbornu kampanju, nego su bukvalno vodili vlastitu anti-kampanju kroz potenciranje "bitnosti" proslosti, kroz pozivanje na nekakve "velicine i heroje" (a zapravo se radi o obicnim nehljebima od kojih je jedan prva 3 mjeseca rata pucao na grad iz JNA, a drugi pokrao sta i gdje je mogao, pri cemu su obojica ociti polupismeni nedoreceni nesposobnjakovici), a vec poslovicna nesposobnost i kriminal SDA su konacno i totalno isplivali na povrsinu tokom protekle dvije godine kroz Sebiju, Asima, Fadila, Sefika, Bakira i Fikreta, i svima dobro poznate afere i gluposti.
Na sve ove nacine, i kroz navedene persone, konacno su zakucali i definittivno sami raskrinkali ono sto ja ovdje pisem vec cca. 10-12 godina. Da ne pricamo o jednoj totalno sizofrenoj predizbornoj atmosferi, palanackim teatralnostima i MMA vristanju s bina...
S druge strane su imali ekipu koja je vrlo pametno, razlozno i smisleno, na bazi argumenata i cinjenica vodila svoju kampanju. Ono za sta mislim da je presudilo jeste cinjenica da je Cetvorka jasno i glasno govorila da ce uci u direktni fight sa SDA uhljupskom pljackaskom tiranijom. A narodu je toga odavno preko glave, samo sto nije bilo nikoga ko je izgledao kao spreman da se nosi s tim. Sad se konacno to pojavilo, i ...rezultat svi vidimo.
Mislim da je SDA jucer preuzela lopatu kojom su godinama kopali rupu i narodu i drzavi, ali sad ce im ta ista lopata posluziti da sebe trajno zatrpaju na smetljistu istorije.
- Logovan
#53046 Re: SDA-All about
Hajmo zeleni, spajajte se na Fikretove respiratore. 
- Veigar
#53047 Re: SDA-All about
U Novom Gradu će da bude haman foto finish.
- Blixen
#53048 Re: SDA-All about
Sepka Causecu ce da preuzme sve u svoje ruke
njoj su ovi izbori otvorili oci
sad ce tek da krene u ofanzivu
jer ako se ponovi fijasko na opstim izborima, morebit zijani klinicki
nedoBog takvog ishoda
njoj su ovi izbori otvorili oci
sad ce tek da krene u ofanzivu
jer ako se ponovi fijasko na opstim izborima, morebit zijani klinicki
nedoBog takvog ishoda
- skafiskafsnjak
- Veigar
#53050 Re: SDA-All about
Šta bi tek na TK uradili da naša stranka ne odigra šupački.